|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
6.7.2009 9:35:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

tašča bi jo pa za noska stiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WTF??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kje dobite take presmuknjene taščeuser posted image user posted image user posted image user posted image se čudim, da je tvoj možek preživel, če so tako delal z njimuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mož jo je s pirovsko flašo po glavi usekov pri enem letu(mu je dala flašo in notri mleko in cucelj goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
6.7.2009 9:35:48   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ja naši se še vedno full kolca-pa nima druzga za naredit kot počakat da se neha....tašča bi jo pa za noska stiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katastrofa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
6.7.2009 9:35:58   
Katjusa
dej grem pa na zajtrk in pospravljat imam cirkus po stanovanju.... nastopajo pa pajki, pajkice in kaka muha se najde..... pa to bi še kr šlo sam rekviziti ležijo vse na okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
6.7.2009 9:36:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Dobro jutro,

najprej čestitke Lii, Špeli, Tii in Aljažu ob obmesečnici user posted image user posted image user posted image

Danes sva z Evo imeli posvetovalnico, nove mere 67 cm in 6950 g, naslednji pregled 18. 8.

Evica ima zunaj že drugi zobekuser posted image user posted image user posted image .

Gh nama gre odlično. Obožuje zelenjavo, tudi mlečne kašice ji teknejo, zadnje čase pa tudi sadje, ki pa, ne morem verjeti, ne sme vsebovati banane, ker potem vse špuka venuser posted image   Če pa vidi stekleničko- bele barve se pa začne dreti kot user posted image  Sem stekleničko zadnjič ovila v barvast papir in potem je naredila par požirkov preden je spoznala, da je notri mlekouser posted image

No, zdaj pa vas grem malo prebrat za nazaj.
super mereuser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj je pa dobila prvi zobek?
dober si jo prinesila okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy - mere so za 4,5 meseca (sem pozabila napisati), prvi zobek pa je dobila 13. 6.

Ja, včasih jo moram kar malo prelisičiti, ampak me zelo hitro pogruntauser posted image  Mi je zdravnica danes rekla, da zna Eva že zelo dobro uveljavljati svojo voljo - nič novega - to že vse najbolj sama vemuser posted image
sploh ne govori......imamo zadnje dneve prave borbe zvečeruser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
6.7.2009 9:37:36   
Čebel@

ja naši se še vedno full kolca-pa nima druzga za naredit kot počakat da se neha....tašča bi jo pa za noska stiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katastrofa user posted image user posted image user posted image
se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
6.7.2009 9:38:24   
Čebel@

dej grem pa na zajtrk in pospravljat imam cirkus po stanovanju.... nastopajo pa pajki, pajkice in kaka muha se najde..... pa to bi še kr šlo sam rekviziti ležijo vse na okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko končaš se priporočam da uletiš še k meni pospravituser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
6.7.2009 9:38:34   
Katjusa
majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
6.7.2009 9:39:00   
Katjusa

ti pridem kužke pa hano pazit:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.7.2009 9:39:29   
Čebel@
sunny.........a ti imaš cifro od petrap???daj ji pošlji sms kako je

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
6.7.2009 9:40:26   
Čebel@

ti pridem kužke pa hano pazit:)user posted image user posted image user posted image user posted image

a da om lahko jaz pucalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
6.7.2009 9:41:09   
timy
Kakšne luštne slikce ste nalepleuser posted image user posted image user posted image

Sunny - tudi midve z Evo se tako kopava, kar v veliki bani! Se mi zdi, da tako veliko bolj uživa in še bolj čofota. Kakšne laske ima Gajauser posted image user posted image

Majchy - dobrodošla nazaj. Hana je pa že fuul zrasla - tak cukrček je!!! Pa super, da si enemu kužku že našla dom. Držim pesti, da tudi drugi čim prej najdejo topel in varen domuser posted image user posted image

Katjuša - sem vam kar favš - fuul uživate v bazenčku. Jaz ga moram še kupiti, pa nimam pojma kakšnega - če jih je tolikouser posted image  Pa tisti stolček mi zdaj ne gre iz glave - ta bi mi tudi prišel še kako pravuser posted image

Vesnozaver - Full luštne slikce - tudi Aljaž fuul uživa v vodi, izgleda, da so februarčki pravi vodnarčkiuser posted image

Shuka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boste čim prej spet doma

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
6.7.2009 9:41:19   
Katjusa

a da om lahko jaz pucalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja a ni tak vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
6.7.2009 9:42:14   
Čebel@

majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pauser posted image
no vidiš tega pa nisem vedlauser posted image ........mi je pa itak šponsko da jo je trešil.......se ji je verjetno za kaj maščeval.......a veš da ko včahih česa ni hotel jesti,ga je tepla s koprivo po roki-se mi kar smili(še čudno da nima travmuser posted image )user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
6.7.2009 9:43:41   
Čebel@

Majchy - dobrodošla nazaj. Hana je pa že fuul zrasla - tak cukrček je!!! Pa super, da si enemu kužku že našla dom. Držim pesti, da tudi drugi čim prej najdejo topel in varen domuser posted image user posted image

hvalauser posted image kužku je pa katjuša najdla domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja:pošlji katjuši slikico za kolažuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
6.7.2009 9:43:47   
timy

Ja, res že znajo tako izsiljevati, naša je začela tako na tanko piskati, pešičke stiska in tolče z nogami in ne odneha dokler je ne dvignem. Takrat pa v trenutku tišina in nasmešek do ušesuser posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
6.7.2009 9:45:35   
Čebel@

ja a ni tak vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmuser posted image kaj pa vemuser posted image bo mož pospraviluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
6.7.2009 9:46:00   
Urša08
jutro

Pri nam je dons norišnica. Žiga bi se kr neki nosil, ne bi spal user posted image med tem k se z Žigom ubadam mi je Nejc stanovanje na glavo postavil s svojimi igračami skratka pestro.

Nisem skor nč brala, sam da je en kužek oddan user posted image user posted image user posted image user posted image

se oglasim ko pridem do par minutk lufta user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
6.7.2009 9:47:18   
Čebel@

Ja, res že znajo tako izsiljevati, naša je začela tako na tanko piskati, pešičke stiska in tolče z nogami in ne odneha dokler je ne dvignem. Takrat pa v trenutku tišina in nasmešek do ušesuser posted image  
ja točno tako......Hana je pa še pluvat začela(balončke dela da sem čisto mokrauser posted image )in ne neha dokler ne pristane v naročjuuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
6.7.2009 9:48:26   
BarbaraGS
punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo user posted image user posted image user posted image HELP

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
6.7.2009 9:49:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Pri nam je dons norišnica. Žiga bi se kr neki nosil, ne bi spal user posted image med tem k se z Žigom ubadam mi je Nejc stanovanje na glavo postavil s svojimi igračami skratka pestro.

Nisem skor nč brala, sam da je en kužek oddan user posted image user posted image user posted image user posted image

se oglasim ko pridem do par minutk lufta user posted image

o urša.......joj pestro jutrouser posted image ......sej bosta kej zaspana ratala in boš si lahko odahnilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
6.7.2009 9:51:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo user posted image user posted image user posted image HELP

moja se tidi full dviguje.......meni je P rekla da je to čisto normalnouser posted image .....kaj pa P pravi?če bi bilo kaj narobe bi te poslali sami v RA ne pa da moraš plačati-vejo kje se lahko mastno zaslužiuser posted image .....moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
6.7.2009 9:53:02   
timy

hvalauser posted image kužku je pa katjuša najdla domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja:pošlji katjuši slikico za kolažuser posted image

sem že poslalauser posted image  tokrat sem pohitelauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
6.7.2009 9:54:15   
Čebel@

sem že poslalauser posted image  tokrat sem pohitelauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
6.7.2009 9:55:11   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Moji kolegici se je naravnost vstajala, pa je pediatrinja rekla, da ni nič narobe. Pa tudi drugi kolegici se je punčka tako vstajala in ni rekla, da je kaj narobeuser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
6.7.2009 9:55:59   
timy

ja točno tako......Hana je pa še pluvat začela(balončke dela da sem čisto mokrauser posted image )in ne neha dokler ne pristane v naročjuuser posted image

user posted image  res so pravi mali izsiljevalčkiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?