Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:35:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tašča bi jo pa za noska stiskala WTF??? pa kje dobite take presmuknjene tašče se čudim, da je tvoj možek preživel, če so tako delal z njim moj mož jo je s pirovsko flašo po glavi usekov pri enem letu(mu je dala flašo in notri mleko in cucelj gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:35:48
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ja naši se še vedno full kolca-pa nima druzga za naredit kot počakat da se neha....tašča bi jo pa za noska stiskala Katastrofa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:35:58
|
|
|
|
Katjusa
|
dej grem pa na zajtrk in pospravljat imam cirkus po stanovanju.... nastopajo pa pajki, pajkice in kaka muha se najde..... pa to bi še kr šlo sam rekviziti ležijo vse na okoli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:36:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Dobro jutro, najprej čestitke Lii, Špeli, Tii in Aljažu ob obmesečnici Danes sva z Evo imeli posvetovalnico, nove mere 67 cm in 6950 g, naslednji pregled 18. 8. Evica ima zunaj že drugi zobek . Gh nama gre odlično. Obožuje zelenjavo, tudi mlečne kašice ji teknejo, zadnje čase pa tudi sadje, ki pa, ne morem verjeti, ne sme vsebovati banane, ker potem vse špuka ven Če pa vidi stekleničko- bele barve se pa začne dreti kot Sem stekleničko zadnjič ovila v barvast papir in potem je naredila par požirkov preden je spoznala, da je notri mleko No, zdaj pa vas grem malo prebrat za nazaj. super mere kdaj je pa dobila prvi zobek? dober si jo prinesila okoli Majchy - mere so za 4,5 meseca (sem pozabila napisati), prvi zobek pa je dobila 13. 6. Ja, včasih jo moram kar malo prelisičiti, ampak me zelo hitro pogrunta Mi je zdravnica danes rekla, da zna Eva že zelo dobro uveljavljati svojo voljo - nič novega - to že vse najbolj sama vem sploh ne govori......imamo zadnje dneve prave borbe zvečer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:37:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ja naši se še vedno full kolca-pa nima druzga za naredit kot počakat da se neha....tašča bi jo pa za noska stiskala Katastrofa se strinjam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:38:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dej grem pa na zajtrk in pospravljat imam cirkus po stanovanju.... nastopajo pa pajki, pajkice in kaka muha se najde..... pa to bi še kr šlo sam rekviziti ležijo vse na okoli ko končaš se priporočam da uletiš še k meni pospravit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:38:34
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj gor včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:39:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dej grem pa na zajtrk in pospravljat imam cirkus po stanovanju.... nastopajo pa pajki, pajkice in kaka muha se najde..... pa to bi še kr šlo sam rekviziti ležijo vse na okoli ko končaš se priporočam da uletiš še k meni pospravit ti pridem kužke pa hano pazit:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:39:29
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.........a ti imaš cifro od petrap???daj ji pošlji sms kako je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:40:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dej grem pa na zajtrk in pospravljat imam cirkus po stanovanju.... nastopajo pa pajki, pajkice in kaka muha se najde..... pa to bi še kr šlo sam rekviziti ležijo vse na okoli ko končaš se priporočam da uletiš še k meni pospravit ti pridem kužke pa hano pazit:) a da om lahko jaz pucala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:41:09
|
|
|
|
timy
|
Kakšne luštne slikce ste naleple Sunny - tudi midve z Evo se tako kopava, kar v veliki bani! Se mi zdi, da tako veliko bolj uživa in še bolj čofota. Kakšne laske ima Gaja Majchy - dobrodošla nazaj. Hana je pa že fuul zrasla - tak cukrček je!!! Pa super, da si enemu kužku že našla dom. Držim pesti, da tudi drugi čim prej najdejo topel in varen dom Katjuša - sem vam kar favš - fuul uživate v bazenčku. Jaz ga moram še kupiti, pa nimam pojma kakšnega - če jih je toliko Pa tisti stolček mi zdaj ne gre iz glave - ta bi mi tudi prišel še kako prav Vesnozaver - Full luštne slikce - tudi Aljaž fuul uživa v vodi, izgleda, da so februarčki pravi vodnarčki Shuka da boste čim prej spet doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:41:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dej grem pa na zajtrk in pospravljat imam cirkus po stanovanju.... nastopajo pa pajki, pajkice in kaka muha se najde..... pa to bi še kr šlo sam rekviziti ležijo vse na okoli ko končaš se priporočam da uletiš še k meni pospravit ti pridem kužke pa hano pazit:) a da om lahko jaz pucala ja a ni tak vredu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:42:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj gor včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pa no vidiš tega pa nisem vedla ........mi je pa itak šponsko da jo je trešil.......se ji je verjetno za kaj maščeval.......a veš da ko včahih česa ni hotel jesti,ga je tepla s koprivo po roki-se mi kar smili(še čudno da nima travm )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:43:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy - dobrodošla nazaj. Hana je pa že fuul zrasla - tak cukrček je!!! Pa super, da si enemu kužku že našla dom. Držim pesti, da tudi drugi čim prej najdejo topel in varen dom hvala kužku je pa katjuša najdla dom aja:pošlji katjuši slikico za kolaž
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:43:47
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sploh ne govori......imamo zadnje dneve prave borbe zvečer Ja, res že znajo tako izsiljevati, naša je začela tako na tanko piskati, pešičke stiska in tolče z nogami in ne odneha dokler je ne dvignem. Takrat pa v trenutku tišina in nasmešek do ušes
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:45:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dej grem pa na zajtrk in pospravljat imam cirkus po stanovanju.... nastopajo pa pajki, pajkice in kaka muha se najde..... pa to bi še kr šlo sam rekviziti ležijo vse na okoli ko končaš se priporočam da uletiš še k meni pospravit ti pridem kužke pa hano pazit:) a da om lahko jaz pucala ja a ni tak vredu hm kaj pa vem bo mož pospravil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:46:00
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Pri nam je dons norišnica. Žiga bi se kr neki nosil, ne bi spal med tem k se z Žigom ubadam mi je Nejc stanovanje na glavo postavil s svojimi igračami skratka pestro. Nisem skor nč brala, sam da je en kužek oddan se oglasim ko pridem do par minutk lufta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:47:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sploh ne govori......imamo zadnje dneve prave borbe zvečer Ja, res že znajo tako izsiljevati, naša je začela tako na tanko piskati, pešičke stiska in tolče z nogami in ne odneha dokler je ne dvignem. Takrat pa v trenutku tišina in nasmešek do ušes ja točno tako......Hana je pa še pluvat začela(balončke dela da sem čisto mokra )in ne neha dokler ne pristane v naročju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:48:26
|
|
|
|
BarbaraGS
|
punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo HELP
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:49:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Pri nam je dons norišnica. Žiga bi se kr neki nosil, ne bi spal med tem k se z Žigom ubadam mi je Nejc stanovanje na glavo postavil s svojimi igračami skratka pestro. Nisem skor nč brala, sam da je en kužek oddan se oglasim ko pridem do par minutk lufta o urša.......joj pestro jutro ......sej bosta kej zaspana ratala in boš si lahko odahnila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:51:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo HELP moja se tidi full dviguje.......meni je P rekla da je to čisto normalno .....kaj pa P pravi?če bi bilo kaj narobe bi te poslali sami v RA ne pa da moraš plačati-vejo kje se lahko mastno zasluži .....moje mnenje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:53:02
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy - dobrodošla nazaj. Hana je pa že fuul zrasla - tak cukrček je!!! Pa super, da si enemu kužku že našla dom. Držim pesti, da tudi drugi čim prej najdejo topel in varen dom hvala kužku je pa katjuša najdla dom aja:pošlji katjuši slikico za kolaž sem že poslala tokrat sem pohitela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:54:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy - dobrodošla nazaj. Hana je pa že fuul zrasla - tak cukrček je!!! Pa super, da si enemu kužku že našla dom. Držim pesti, da tudi drugi čim prej najdejo topel in varen dom hvala kužku je pa katjuša najdla dom aja:pošlji katjuši slikico za kolaž sem že poslala tokrat sem pohitela .....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:55:11
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo HELP Moji kolegici se je naravnost vstajala, pa je pediatrinja rekla, da ni nič narobe. Pa tudi drugi kolegici se je punčka tako vstajala in ni rekla, da je kaj narobe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:55:59
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sploh ne govori......imamo zadnje dneve prave borbe zvečer Ja, res že znajo tako izsiljevati, naša je začela tako na tanko piskati, pešičke stiska in tolče z nogami in ne odneha dokler je ne dvignem. Takrat pa v trenutku tišina in nasmešek do ušes ja točno tako......Hana je pa še pluvat začela(balončke dela da sem čisto mokra )in ne neha dokler ne pristane v naročju res so pravi mali izsiljevalčki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?