Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 7:38:41
|
|
|
|
claud
|
Jutro!!!!!! Ne morm verjet da sm prva! Mi smo se naspali! Zdj se pa zrihtava in greva v hotel mama ....greva se mal pocatat Have a nice day!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 7:40:59
|
|
|
|
sunny24
|
claud jutro, sm tudi jst tuki...Se je tudi Gaja odločla, da je zadosti spanja od 23h-7h.., Jst sem zalimana tko, da ne vidim 2 cm pred sabo, Gaja pa ma debato v vozičku... Sej ne morem nič kej več skupi spravit...Še ne dela vse...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 6.7.2009 7:41:21 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 7:53:13
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, naša loveforever je (mislim da 25.6.) rodila punčko Tinkaro...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 7:55:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, naša loveforever je (mislim da 25.6.) rodila punčko Tinkaro...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 8:04:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy in vse ostale bel kužek je oddan..... a res?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 8:05:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, naša loveforever je (mislim da 25.6.) rodila punčko Tinkaro...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 8:19:54
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! vesnozaver........full luškane fotke-se vidi da je Aljaž užival katjuša......sem videla da ste se vi tudi namakali .......sem ti poslala mail ajvy........bom upisala mere .......kako si kaj?prav pogrešam tvoje poste sunny......vidve tudi čofale claud......dobro jutro-si pa zgodnja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 8:26:58
|
|
|
|
claud
|
Sm vidla da smo vse neki pr nakupih fotoaparata... sunny jst grem dons mal pogledat, pa mislm da bom enga Nikona vzela.... Majchy kje je pa seznamcek...ne vem a ma kdo dons obmesecnico...pa neki mam v spominu da ma ena dons rd? Sm zmedena k ne vem kumu voscit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 8:35:42
|
|
|
|
claud
|
No zdj pa greva...res.. Cao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 8:43:47
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Kako ste zgodnje! Sunny imaš zs.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 8:48:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy kje je pa seznamcek...ne vem a ma kdo dons obmesecnico...pa neki mam v spominu da ma ena dons rd? Sm zmedena k ne vem kumu voscit na prvi strani je seznam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 8:52:38
|
|
|
|
Čebel@
|
LIA,ŠPELA,TIA,ALJAŽ-vse dobro ob obmesečnici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:16:25
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea-DOBRODOŠLA NAZAJ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:24:18
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 LIA,ŠPELA,TIA,ALJAŽ-vse dobro ob obmesečnici Tudi jst!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:24:49
|
|
|
|
timy
|
Dobro jutro, najprej čestitke Lii, Špeli, Tii in Aljažu ob obmesečnici Danes sva z Evo imeli posvetovalnico, nove mere 67 cm in 6950 g, naslednji pregled 18. 8. Evica ima zunaj že drugi zobek . Gh nama gre odlično. Obožuje zelenjavo, tudi mlečne kašice ji teknejo, zadnje čase pa tudi sadje, ki pa, ne morem verjeti, ne sme vsebovati banane, ker potem vse špuka ven Če pa vidi stekleničko- bele barve se pa začne dreti kot Sem stekleničko zadnjič ovila v barvast papir in potem je naredila par požirkov preden je spoznala, da je notri mleko No, zdaj pa vas grem malo prebrat za nazaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:25:52
|
|
|
|
Katjusa
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:25:53
|
|
|
|
sunny24
|
Gaja je prej zakinkala in sm kar šla tudi jst še 1 urco spat...Ma bi še... Dejte mi povedat, kaj vašim se še vedno full kolca? K Gaji se sigurno po ene 2-3x na dan in to po 15 min skupi...Pa nič ne pomaga da bi končala, edino če se jokat začne full... Aja, danes se bomo pa končno spravli na občino, da Gaji osebno nardimo, pa na CSD, da nam dajo dinčke...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 6.7.2009 9:26:38 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:26:22
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, naša loveforever je (mislim da 25.6.) rodila punčko Tinkaro...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:28:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Dobro jutro, najprej čestitke Lii, Špeli, Tii in Aljažu ob obmesečnici Danes sva z Evo imeli posvetovalnico, nove mere 67 cm in 6950 g, naslednji pregled 18. 8. Evica ima zunaj že drugi zobek . Gh nama gre odlično. Obožuje zelenjavo, tudi mlečne kašice ji teknejo, zadnje čase pa tudi sadje, ki pa, ne morem verjeti, ne sme vsebovati banane, ker potem vse špuka ven Če pa vidi stekleničko- bele barve se pa začne dreti kot Sem stekleničko zadnjič ovila v barvast papir in potem je naredila par požirkov preden je spoznala, da je notri mleko No, zdaj pa vas grem malo prebrat za nazaj. super mere kdaj je pa dobila prvi zobek? dober si jo prinesila okoli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:30:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je prej zakinkala in sm kar šla tudi jst še 1 urco spat...Ma bi še... Dejte mi povedat, kaj vašim se še vedno full kolca? K Gaji se sigurno po ene 2-3x na dan in to po 15 min skupi...Pa nič ne pomaga da bi končala, edino če se jokat začne full... Aja, danes se bomo pa končno spravli na občino, da Gaji osebno nardimo, pa na CSD, da nam dajo dinčke... super za dodatno pančanje in dinarčke ja naši se še vedno full kolca-pa nima druzga za naredit kot počakat da se neha....tašča bi jo pa za noska stiskala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:31:58
|
|
|
|
sunny24
|
tašča bi jo pa za noska stiskala WTF???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:32:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy in vse ostale bel kužek je oddan..... a res? jaaaaaa.... sem dobla mail ja... sem ful vesela, da je vsaj en brezdomec dobil dom... ostali pa še bodo sej je še kr dost časa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:33:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tašča bi jo pa za noska stiskala WTF??? pa kje dobite take presmuknjene tašče se čudim, da je tvoj možek preživel, če so tako delal z njim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:33:42
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Dobro jutro, najprej čestitke Lii, Špeli, Tii in Aljažu ob obmesečnici Danes sva z Evo imeli posvetovalnico, nove mere 67 cm in 6950 g, naslednji pregled 18. 8. Evica ima zunaj že drugi zobek . Gh nama gre odlično. Obožuje zelenjavo, tudi mlečne kašice ji teknejo, zadnje čase pa tudi sadje, ki pa, ne morem verjeti, ne sme vsebovati banane, ker potem vse špuka ven Če pa vidi stekleničko- bele barve se pa začne dreti kot Sem stekleničko zadnjič ovila v barvast papir in potem je naredila par požirkov preden je spoznala, da je notri mleko No, zdaj pa vas grem malo prebrat za nazaj. super mere kdaj je pa dobila prvi zobek? dober si jo prinesila okoli Majchy - mere so za 4,5 meseca (sem pozabila napisati), prvi zobek pa je dobila 13. 6. Ja, včasih jo moram kar malo prelisičiti, ampak me zelo hitro pogrunta Mi je zdravnica danes rekla, da zna Eva že zelo dobro uveljavljati svojo voljo - nič novega - to že vse najbolj sama vem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 9:33:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy in vse ostale bel kužek je oddan..... a res? jaaaaaa.... sem dobla mail ja... sem ful vesela, da je vsaj en brezdomec dobil dom... ostali pa še bodo sej je še kr dost časa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?