nina166
|
Dan! Midva sta s posvetovalnice. Težka je 6960g, velika 68cm, obseg glavice pa ima 41. Dobila je tretjo pikico, čeprav malo kašlja...samo jo je pregledala in je drugo vse vredu. Se je pa jokala kot ponavadi. Ves čas se smeji, ko pa vidi zdravnico pa v jok in neha ko greva ven. Mi smo spali super. Zdaj ko 2 noči zvečer zaspi sama tudi ponoči veliko lepše spi. Zvečer je spet 15 min jokala predno je zaspala, potem se je zbudila ob 1, sem jo dala k sebi, se je podojila, spustila zizo in spala do 5, se je spet podojila, spustila zizo in spala do 7...ob sedmih se je spet podojila in ko se je najedla, sem jaz vstala, ona pa je spala do 8.45, ko jo je šel Domen zbudit, ker sva se mogle zrihtat za k zdravniku. Za mene je to super noč. Očitno bo sedaj ko zvečer gre sama spat, tudi ponoči lepše spala. Prej pa kakor sem se premaknila 10cm stran od nje se je že zbudila. Saj mogoče zgleda da pretiravam, samo je res tako. Saj tudi jaz nisem pristaš tega da se pusti otroka dolgo jokat. Do sedaj če se je le dalo sem jo vedno dvignila ko se je začela jokat. Je pa bilo tudi tako, da sem mogla Domna zrihtat...sem jo odložila k igračam in če se je začela jokat, je pač jokala dokler nisem zrihtala Domna...saj več kot 5min ni bilo nikoli. Pri spanju pač ne vidim druge možnosti kot to, da jo pustim malo jokat, da se navadi sama spat. Saj če bi se dlje časa drla, potem ne bi vstrajala, samo ko pa ni tako dolgo pa se nekako zadržim, da je ne dvignem. Saj najbolj joka prvih 5min, potem pa se začne počasi umirjat, se malo umiri, potem malo zajoka, se spet umiri, pa spet malo zajoka...po 15min pa že spi ko polhec. Ravno danes smo dobili za razvojno...imamo pregled 1.9. ob 11h. Pa ravno takrat...gre namreč Domen prvič v vrtec in bomo imeli uvajanje tako da bo kar težko vse izpeljat...pa bo že nekako.