nina166
|
Večer! Punce sploh vas ne berem...ne mi zamerit . Kratko poročilo za nazaj: Imamo 2 zobeka (saj ne vem ali sem že povedla ali ne), ki sta prišla ven isto noč...pa brez joka. Daša se je začela plazit...sicer ji gre še bolj počasi, samo pride po povsod kjer je ni treba. Sedi pa še ne sama, se pa že poskuša vsest. Bili smo na morju blizu Trogirja. Sem se malo bala kako bo glede vožnje pa sta bila oba zelo pridna...tja in nazaj. Vode pa ne mara...sem ji pomočla nogico v morje in se je tačela kar jokat...tako da je nisma pol nič silila. Drugače sta bila oba na morju zelo pridna. Pri gosti hrani je bolj zbirčna...jedla bi banano, banano s keksom, banano s hruško, pol pa spet banano...obožuje jih, jo pa tako zapirajo, da jo dobi bolj poredko. Zelenjave ne mara, ostalega sadja (razen banane) tudi ne, rižeka tudi nima rada, krompir je tako tako Jutri imava cepljenje in bomo vidli koliko se je zredila. Pa še kašljat sta oba začela, sploh ponoči, tako da bom vidla, če jo bo sploh cepla. Drugače pa je pridna punca, rada se smeji in rada se igra z bratcom...sta tudi po uro na tleh in se igrata. Spanje pa je pri nas postala prava katastrofa. Zvečer je bilo treba it zraven nje spat, da se je podojila, potem pa se je cartala na zizi. Ko je zaspala in če sem ležala zraven nje je spala kake pol ure potem pa spet poiskala zizo in jo žulila naprej...in potem je do jutra ni spustila. Če ji je padla iz ust jo je po petih min že iskala in če je ni našla je bil jok. Če sem vstala, se je začela takoj jokat. Tako sva bile priklopljene celo noč. Zvečer sem jo tako nafilala s kašico in jo še podojila pa ni bilo nič boljše. Ko sem zjutraj vstala, je čez par minutk že jokala. Zbudila pa sem se vsako jutro slabša kot sem šla zvečer spat. Podnevi pa ista pesem. Spala je, če sem jaz ležala zraven nje...takoj ko sem vstala, je bila budna tudi ona. Saj jo imam neskončno rada, samo ni šlo več tak naprej. Moj je jamral, ker se nisem zvečer nič njemu posvetla, ampak sem od 8 naprej spala, Domen je bil žalosten, ker sem čez dan hodla z njo spat, on pa se je sam igral v dnevni. In zdaj že 2 dni hodi sama spat. Zgleda pa tako, da dobi zvečer kašico, potem se še podojima, ji dam lupčka, jo malo pocartam, ji dam dudo in pleničko in jo položim v kinderpet ter jo pokrijem in grem ven. Začne tulit, če se zelo dere grem še enkrat k njej, jo vzamem ven, pomirim in dam nazaj. Tako traja 15 min da zaspi...v joku. Včeraj je spala potem do pol dveh, ko sem jo vzela k sebi in sva se cartale do jutra. Sicer jo zelo težko sposlušam in se komaj zadržim, da je ne dvignem in dam k sebi...samo po moje je to edini način, da se navadi lepo sama zaspat. Ker to naše visenje na zizi celo noč je bilo čedalje slabše. Upam, da čimprej pokapira in zaspi brez joka. Evo na dolgo...lepo se imejte...upam, da bom zdaj imela kaj več časa klepetat, ko mi otroci tako lepo spijo