Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:54:05
|
|
|
|
barba
|
evo mene, tile Tinetovi zobki bodo mene čist polomil ... dons ponoč nisem spala niti ene ure v kosu . Zutri sploh nisem vedla al je dan al se mi mal meša. Mali je ful revež, skoz jokca, sam pr men hoče bit, naporen 100/uro. Pr Meti pa sploh nisem vedla, da ma zobek že zuni. Mi gremo od sobote do torka še mal v toplice. Je mož z eno zamenjal spraševenje na maturi in mamo še zadnji podaljšan vikend pred šolo. sol - jst še ne solim Bi šla spat, sam zdele še nisem zaspana Ploha, Ulla dej ne kmetujta preveč. Bosta čist zgarane
< Sporočilo je popravil barba -- 20.8.2009 21:56:05 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:54:19
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst solim, sam res čist mal... khurde dej mal razlož od te farme kje hudiča vidiš, če ti kdo kaj pošlje (gift), a se res morš na nov prijavit, da ti pokže isto prošnjo za sosede? pa kje dobiš hiško, pa senik itd? pa živali, a jih morš ker rihtat, al se same k res neb rada da mi une dve boge krave crkneta jst še zmer nimam kojna pa vse to tud mene zanima hit povej! khurde: a ti si tud na FB, a sva midve frenđice na FB, sej ne vem, ker vsa ne poznam osebno in pol tud ne vem ker nik kam paše???
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 k res neb rada da mi une dve boge krave crknetauser posted image pa sej nista iz mesa in krvi ....boš pač nove kupla ja ne vem če lohk k jih dobiš kt darilo, pol pa mal čudn zgleda, če ti pogine
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:56:46
|
|
|
|
Ploha
|
jst solim čist mal... aja ulla dj mi prašička al pa ovčko pošl bi mela fulll
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:56:49
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 k res neb rada da mi une dve boge krave crknetauser posted image pa sej nista iz mesa in krvi ....boš pač nove kupla ja ne vem če lohk k jih dobiš kt darilo, pol pa mal čudn zgleda, če ti pogine
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jst še zmer nimam kojna a si se probala odjavit pa nazaj prijavit jst sem tko nardila, pa sem dobila pol une tvoje krave, pol pa še enkrt, da sem te za sosedo potrdila, k sem prej pozabla, pol pa nisem več najdla
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:57:41
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 k res neb rada da mi une dve boge krave crknetauser posted image pa sej nista iz mesa in krvi ....boš pač nove kupla ja ne vem če lohk k jih dobiš kt darilo, pol pa mal čudn zgleda, če ti pogine ej to so moje krave, le glej kako boš skrbela ! big sister te gleda
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:58:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst še zmer nimam kojna a si se probala odjavit pa nazaj prijavit jst sem tko nardila, pa sem dobila pol une tvoje krave, pol pa še enkrt, da sem te za sosedo potrdila, k sem prej pozabla, pol pa nisem več najdla ne sprašuj, ene 7x, vsa živčna, k bi rada eno žvau mela na kmeth
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:58:32
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha aja ulla dj mi prašička al pa ovčko pošl bi mela fulll če neb vedla, da je to igrca na FB bi bla ziher, da se vama meša ...
< Sporočilo je popravil barba -- 20.8.2009 21:59:43 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
aja ulla dj mi prašička al pa ovčko pošl prasca ti lohk čez tri dni ne me vprašat zaka....ovce pa nisem zasledila dobiš kozo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 21:59:53
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba IZVIRNO SPOROČILO: Ploha jst solim čist mal... aja ulla dj mi prašička al pa ovčko pošl bi mela fulll če neb vedla, da je to igrca na FB bi bla ziher, da se vama meša ... ja sam sva čist not padle, šele prejle sm porajtala da ta zelenava po 1 ali 2 celo 3 dni raste, jst pa vsake 5 minut gledam
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:00:34
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aja ulla dj mi prašička al pa ovčko pošl prasca ti lohk čez tri dni ne me vprašat zaka....ovce pa nisem zasledila dobiš kozo ok zdej pa nehite, k mi solze dol tečejo, tok se režim klele, jaoooo aja pa drgač bo tud koza kul
< Sporočilo je popravil Ploha -- 20.8.2009 22:01:06 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:00:46
|
|
|
|
sonček33
|
Kako pa kaj otroci? A oni tudi kmetujejo?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:01:57
|
|
|
|
sonček33
|
Vidš Ploha, ti si samo rabla kmetijo pa da garaš ...pa si prec boljše volje
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:01:59
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kako pa kaj otroci? A oni tudi kmetujejo? stradajo k še ni blo kolin
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
sam ploha jst sem ti ful enih stvari poslala kuro pa ne vem kaj še, sem že pozabla.....pa nič nisi dobila
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:03:57
|
|
|
|
Ploha
|
ja meta poj mal krompirja poje, pa riža, ker paradjza še ne sme, porkaduš pa tolk mam posajenga
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:04:39
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Vidš Ploha, ti si samo rabla kmetijo pa da garaš ...pa si prec boljše volje brez besed, jutr mam izpit pa se relaksiram
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:05:22
|
|
|
|
sonček33
|
a res al kaj..jutr... ma pol pa držim pesti..za eno devetko
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:05:38
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sam ploha jst sem ti ful enih stvari poslala kuro pa ne vem kaj še, sem že pozabla.....pa nič nisi dobila ne, mogoče bo jutr, k je nov dan,...zdej pa grem je mož prou na hitr iz kopalnce pridirjov, k ga je ata pregnov tako da letim
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:05:52
|
|
|
|
khurde
|
hm, ulla, ti eno drugo farmo igraš in vsaka ma mal po svoje. sem ti poslala še vabilo za uno k jo jaz igram. pa ne vem, kako ma tvoja to z živalmi urejeno k men jih ni treba hranit, se pač same pasejo , vsake par dni je pa treba pomolzt krave al pa jajca kuram pobrat itd. k ena druga k sem prej mal igrala, je imela pa sam živali, pa nič nisi od njih imel. sam tam so bile. to, da ti kdo kaj pošlje vidiš na osnovni strani FB , preden se v farmo prijaviš. tam, kjer piše "vabila", k tam moraš vsako stvar posebi potrdit, potem pa ti darila šele v farmo prenese. za hiško, senik itd. ne vem, ponavad lah kupiš šele sčasoma, ko imaš že eno določeno število točk in k si že ornk kmet ploha, sem tut na fb, ja,sam nisva fb friends; jaz vem sam to, da si špela pošl mi priimek na zs pa te dodam grem to vajino farmo prečekirat. sem prej neki gledala, pa mi ni všeč k je polje tok velik in živali tok miniaturne
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:06:15
|
|
|
|
sonček33
|
ej pa če bo prfoks kej težil ...mu povej, da je zajeban se učit ob dveh kmetijah...ni cajta
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:07:05
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: barba IZVIRNO SPOROČILO: Ploha jst solim čist mal... aja ulla dj mi prašička al pa ovčko pošl bi mela fulll če neb vedla, da je to igrca na FB bi bla ziher, da se vama meša ... ja sam sva čist not padle, šele prejle sm porajtala da ta zelenava po 1 ali 2 celo 3 dni raste, jst pa vsake 5 minut gledam
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:07:39
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kako pa kaj otroci? A oni tudi kmetujejo? stradajo k še ni blo kolin
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 20.8.2009 22:08:19
|
|
|
|
Ploha
|
khurde: špela kosmač
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?