Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
čer
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:07:18
|
|
|
|
mimi30
|
bila v lidlu ....kupla sladoled....imam vstopnico za večerni čvek
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:10:42
|
|
|
|
mimi30
|
tjasssa, vau kolk laskov in frizurca, lušna pupika Brita snikolina, pa dej nehi ga že silit s korenjem ....dej mu kakšno bučko prvošč
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 bila v lidlu ....kupla sladoled....imam vstopnico za večerni čvek jst pa u hofru mam glih porcijo, sam nism upala napisat
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:13:14
|
|
|
|
mimi30
|
dejte napište kaj , drgač bom šla likat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sm hotla dons tamaumu špinačo narest, pa krompir, sam ni blo cajta pol tko da je bil kr na joški dons
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:14:10
|
|
|
|
mimi30
|
no si me prehitela, ko sem si šla nabasat ...je še pretrd, sem žlico zvila
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
je še pretrd, sem žlico zvilauser posted image jst mam vse zvite
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:15:57
|
|
|
|
mimi30
|
naša je tud tak boga ...en dan se trudim in ji prpravlam vsega boga, drug dan je pa kr na joški ....tale drug dan ji ponavadi bolj sede....čeprav je tud lepo....blitvo je včeraj lepo pojedla
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:16:59
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 je še pretrd, sem žlico zvilauser posted image jst mam vse zvite ko smo ga tak željne, da ne mormo niti mal počakat ....sej vem kak je to, ko si redko privošmo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:18:31
|
|
|
|
mimi30
|
jaz sem pa zadnjič v blender mal predalč vilco not porinala in zadela rezila....je tolk poknal, da sem se ful vstrašla in me je pol še cel dan glava bolela....da sam pomislim kaj bi se lahk zgodilo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
.sej vem kak je to, ko si redko privošmouser posted image po moje je tud v tem problem jst dons komi tretjo rundo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:19:55
|
|
|
|
sonček33
|
Večer spet sladoled ..... Lovro spi že od pol devetih - ga zobje matrajo reveža. Takole ob takih dnevih se sprašujem - vsega boga so že pogruntal, kaj vse izumili, svašta dognali...da pa ne morjo nardit kej učinkovitega proti krčem pri otrocih pa pri izrastu zob ... Jancci ma nič se ne kopamo na Šobcu, smo pa veliko tam, to pa res. Ploha, kako je Metina ritka? Ulla, samo ti prov ne privoščiš Neu, da bi užival v hrani
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
blender mal predalč vilco not porinala zdej mi pa razlož zakaj za vraga si jo pa sploh not tiščala tacajt k je delal tko kt moja teta, k se ji je na paličnem rezilo odnetalo in je pol ona os (k je rezilo gor) dol lezla, on jo je pa s prstom nazaj pritisnla in avtomatsko še mal na gumb stisnla....ji je cel prst oluplo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla, samo ti prov ne privoščiš Neu, da bi užival v hrani ti ti jst....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:23:16
|
|
|
|
mimi30
|
tavelikemu nesla vodico v posteljo jutri imamo pa posvetovalnico....gremo vsi....pa da vidmo kaj bo mogel nejc povedat/naredit.....in kako bo malecka prenesla pikanje in ostalo v petek pa nazaj na morje za par dni srečanje....dejte se probat zmenit pred 14.9. ker potem še gremo mal na dopust....bi pa rada prišla.....računate na vikend, da bodo še atiji zraven al bolj babji čvek in igranje otročkov?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:24:39
|
|
|
|
mimi30
|
zdej mi pa razlož zakaj za vraga si jo pa sploh not tiščalauser posted image tacajt k je delaluser posted image ja zato, ker riža ni vredu not potegnal in ga je na stene zalimalo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
v petek pa nazaj na morje za par dni ma daaaaaaj no! zdej pa že nehi s tem morjem, si že dosadna
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 zdej mi pa razlož zakaj za vraga si jo pa sploh not tiščalauser posted image tacajt k je delaluser posted image ja zato, ker riža ni vredu not potegnal in ga je na stene zalimalo za take primere je tud un gumb, k piše off gor
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:25:51
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 v petek pa nazaj na morje za par dni , si že dosadna sam, da mi ni dosadno
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 v petek pa nazaj na morje za par dni , si že dosadna sam, da mi ni dosadno je pa nam kle dej bit mal solidarna
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:27:14
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 zdej mi pa razlož zakaj za vraga si jo pa sploh not tiščalauser posted image tacajt k je delaluser posted image ja zato, ker riža ni vredu not potegnal in ga je na stene zalimalo za take primere je tud un gumb, k piše off gor jasno, sej zdaj ne bom več ....zgleda, da ni dovolj da vem, da se to ne dela, je treba probat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:28:55
|
|
|
|
mimi30
|
je pa nam kleuser posted image user posted image user posted image dej bit mal solidarna user posted image škoda, da ni smeškota ki salutira ....skratka žal mi je in bom bolj pridna....beri zgasnala ne da bi povedala
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 je pa nam kleuser posted image user posted image user posted image dej bit mal solidarna user posted image škoda, da ni smeškota ki salutira ....skratka žal mi je in bom bolj pridna....beri zgasnala ne da bi povedala se pravi zahrbtno nas boš zanemarjala ccccc
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 19.8.2009 21:31:41
|
|
|
|
mimi30
|
evo dej mi neki povej....špela se ful hitro in uspešno puza po tleh in včeraj sem bila pri eni kolegici, ki mi je rekla, da ji moram pomagat, da se bo naučila pravilno kobacat (to so njej svetovali v razvojni ambulanti za njenega sina)....jaz sem mislila počakat kakšen teden, da vidim, če bo sama pogruntala in ji magar pol pomagam če ji ne bo šlo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......