|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
20.8.2009 17:02:23   
spetko
dober dan punce..

kosilo pojedli,mali spi,moj igra igrice jaz pa tuki malo počekiram in grem mal počivat ker sem dobila M in me boli trebuh ko user posted image ..sem mislila da bo manj boleče zdej ko sem rodila..ampak ne vem..očitno ne...upam da ne bo tako kot prej..ker prej sem znala tudi skupaj padet od bolečin pa kr trest..tko da..zaenkrat je to vsaj malo lažja oblika bolečine..

farfala jaz flaške prekuhavam enkrat na teden in vsak dan jih operem...

eno vprašanje a za krst morajo bit obvezno vse v belo oblečeno? a lahko imajo vsaj kaj svetlo modrega vmes?

sonček33 jaz bi raje apartma nekje...ena kolegica mi je hotla zrihtat preko službe v kranjski gori..ampak se mi zdi da za ta denar lahko tudi sama kje najdem...tko da če imate kake ideje...nisem pa neki zahtevna tko...samo da gremo malo v hribe pa da lahko kolesarimo,se sprehajamo,itd..

vidla sem da imate zanimive datume...jaz sem pa tudi rojena 16.6.86 :)
tian pa 09.01.09 user posted image

joj ulla jz tudi moram celotno stanovanje generalko naredit...in kopalnico tudi user posted image user posted image
sej sem rekla mojemu da en dan bo vzel malega in naj gre obiskat obe babice in naj se druži okoli da jaz naredim doma čistko vsega...ki če ne mi ne bo zneslo drugače...
aha..vidim da tudi tvoj ko gre na pijačo ga ni do jutriuser posted image user posted image ..nekako je tudi moj tako...najprej gre na sestanek (beri v bar na pijačo in tam imajo sestanekuser posted image ) in pol pač še relaksacija in pride tisti kolega pa tisti itd in pol se zavleče veš...user posted image user posted image

zdej pa počivat in pol malo na sprehod da se nadihamo morskega zrakca..tati gre kolesarit in tečt pol pa domov gledat film...kakšna zanimiva ideja glede filma??

lp in uživajte

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
20.8.2009 17:06:11   
Ploha
ja zanimivi so teli datumi, jst sm pa rojena 8.7.87 user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
20.8.2009 17:21:58   
Anonimen
nekako je tudi moj tako...najprej gre na sestanek (beri v bar na pijačo in tam imajo sestanekuser posted image ) in pol pač še relaksacija in pride tisti kolega pa tisti itd in pol se zavleče veš...

veš kak smo mi to meluser posted image v tork smo se dobili, da smo naredili plan kam čez vikend....v četrtek smo se dobili še enkrt, da smo plan potrdiliuser posted image v petek je bil pa že itak vikenduser posted image

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
20.8.2009 17:24:23   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

nekako je tudi moj tako...najprej gre na sestanek (beri v bar na pijačo in tam imajo sestanekuser posted image ) in pol pač še relaksacija in pride tisti kolega pa tisti itd in pol se zavleče veš...

veš kak smo mi to meluser posted image v tork smo se dobili, da smo naredili plan kam čez vikend....v četrtek smo se dobili še enkrt, da smo plan potrdiliuser posted image v petek je bil pa že itak vikenduser posted image

heheheheh..ja no sej...tako je blo podobno nekako prej pri meni..ampak zdej pa pač ni več tega..pri mojemu se pa še kr parkrat zgodi user posted image ..
ma ja ..sej je treba...ko bo pa tian malo večji se bo tudi meni kdaj zgodilo tako ..user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
20.8.2009 19:06:25   
krtekxx
aja pa še to: a je katera že kupila prikolico za kolo?

Neee, ker ej cruiser predraga, croozerja pa nikjer nimajo - menda jih šele septembra dobijo. Rabljenih pa itak nikjer ni.
Ulla, jaz sem blond. Sem šele sedaj ugotovila, da sva frendice na FB in pol sem pogledala tvoje fotke in me je na rit, ko sem te vidla v uni padalski obleki. A ti si z jadralnim padalom letala? Carica, ni kaj.
Spetko, jaz se na krste ne spoznam, bi pa župnika prašala...
Rojstni datumi: mularija 87, 86...jaz sem 70.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
20.8.2009 19:12:21   
Anonimen
Ulla, jaz sem blond. Sem šele sedaj ugotovila, da sva frendice na FB in pol sem pogledala tvoje fotke in me je na rit, ko sem te vidla v uni padalski obleki. A ti si z jadralnim padalom letala? Carica, ni kaj.
Spetko, jaz se na krste ne spoznam, bi pa župnika prašala...

user posted image user posted image

jst sem tud misla najprej da si ena drugauser posted image k ji je lihk tko imeuser posted image

sm skočla ja, v kej več se pa ni razvilo, čeprov sem mela željo, sam sem bla noseča...

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
20.8.2009 20:26:46   
Ploha
ulla: tole kmetijo sva pa čist zapopadle user posted image user posted image user posted image user posted image sam še zmer mi ni jasn kok maš loh tolk dnarja, jst še za burek nima, sm use u zemlo utaknila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
20.8.2009 20:34:59   
Anonimen
he he, če pridno sadiš in žanješ, kr nanese....smo se zanč potepali in me je prou skrbelo, če mi bo paradajz proč pršu, al mi ga bo ratalo obratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
20.8.2009 20:51:24   
mimi30
ulla pomoje je tvoj skliznu, da lahk zdej kje družno sodelujejo user posted image v nogometu....mojga tud ni, je na tekmi

sam, da mu pa rečem, da morm prej iz izleta, da mi ne bo internet paradajz hin šeluser posted image ....pomoje ga kapuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
20.8.2009 20:52:48   
mimi30
eno vprašanje a za krst morajo bit obvezno vse v belo oblečeno? a lahko imajo vsaj kaj svetlo modrega vmes?

spetko, nima veze kakšne barve ima oblečene....važno, da ima zraven kao neko belo blago (beri prtiček)

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
20.8.2009 20:56:13   
Anonimen
sam, da mu pa rečem, da morm prej iz izleta, da mi ne bo internet paradajz hin šeluser posted image ....pomoje ga kap

sej sem modro zase obdržalauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
20.8.2009 20:57:50   
mimi30

pri nas je bilo pa tako....v ponedeljek je bil balkan žur, v torek interna zabava, v sredo velika zabava na štuku....za vikend, ko sem domov prišla sem si pa samo to želela, da ne bi rabla nikamor it, da bi se lahk naspala

se spomnim, da sem imela v torek zjutraj na faksu telovadbo in sem hodla na jogo in sem enkrat med vajami trdno zaspalauser posted image ....so se vsi obrnili na drugo stran jaz sem pa kr na starem boku ostala

zdaj gre pa še samo dragi ob sredah ponavadi na trenja in na tekme, jaz pa bol mal okol hodim ponoč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
20.8.2009 21:01:14   
mimi30

sam, da mu pa rečem, da morm prej iz izleta, da mi ne bo internet paradajz hin šeluser posted image ....pomoje ga kap

že itak me včasih vpraša kak je katera od tuki gor (mimigrede kakšen nik ulovi), da bi se pa še za zelenjavo zanimaluser posted image ....včasih je bolš, da res nič ne komentiramo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
20.8.2009 21:11:05   
farfala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
20.8.2009 21:16:56   
sonček33
Punce, jem sladoled...pomoje bom zbolela.

Krtekxx - evo danes je padla moja prva letošnja singlca...wav...zadovoljna ful. Enkrat te peljem sem, pa  da si dava duška. Čisti užitek.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
20.8.2009 21:20:53   
krtekxx
Sonček...in kje je to bilo? Če seveda ni to tako lokalna stvar, da bi te kdo linčal, če izdaš. Jaz poznam tudi take.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
20.8.2009 21:22:29   
sonček33
Jelovica - Talež ...A da so tudi taki, ki nočejo delit tega užitka? Ali taki, ki jim gremo na živce?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
20.8.2009 21:28:42   
khurde
jou,

sem čist zmatrana, sem za nazaj brala, pa se skor nč ne spomnim. vem, da ma ploha neki krizo, jaz jo mam tut, pa bo pač enkrat bolš, upam, da kmal. user posted image pa vem, da je bilo nekaj prav luštnih slikic, bravo, bravo! in da je bilo govora o flaškah. moja ima samo eno, pa še te ne uporablja. vodo pije pod tušem, pa takrat tok bol. sej kok vode naj bi zdej popil? a je kej nujno? ker ona sam pod tušem kej spije, drugač se doji po želji, pa pač uvajam uno malo žličko nečesa na dan. danes ni bilo nič, sva spali in pol ni bila za stvar, pa nisem silila. bo pa jutri.

grem še na mojo farmo pogledat, da mi ne bo napisal "all your crops are gone to waste" user posted image

pol pa kmal spat, vmes pa še sem gor mal pogledam user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
20.8.2009 21:30:21   
mimi30
moja dva škrat sta bila danes v posvetovalnici....po velikosti oba na zgornji meji, po teži nekje na sredini....mere špela: 7490g/70cm....sodelovala 100/h, junaško prenesla cepljenje

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
20.8.2009 21:31:59   
sonček33
Bravo Špela, lepe mere

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
20.8.2009 21:32:20   
mimi30
vprašanje: kaj katera že kaj soli?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
20.8.2009 21:33:25   
sonček33
Jaz včasih dam kkašno zrno soli. Ne pa vsak dan.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
20.8.2009 21:49:31   
Anonimen
jst solim, sam res čist mal...

khurde dej mal razlož od te farmeuser posted image

kje hudiča vidiš, če ti kdo kaj pošlje (gift), a se res morš na nov prijavit, da ti pokžeuser posted image isto prošnjo za sosede?
pa kje dobiš hiško, pa senik itd?
pa živali, a jih morš ker rihtat, al se sameuser posted image k res neb rada da mi une dve boge krave crknetauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4373
20.8.2009 21:50:43   
sonček33
oh madona tale FB

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
20.8.2009 21:52:44   
mimi30
k res neb rada da mi une dve boge krave crknetauser posted image

pa sej nista iz mesa in krviuser posted image ....boš pač nove kupla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......