|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
17.8.2009 12:37:31   
African queen
Dober dan punce!

Da sem vam tudi jaz mal oglasim po zelo dolgem casu!

Zdej sva z Noahom ze vec kot en mesec nazaj v Afriki.Ta velika dva sta na pocitnicah in imamo pestro,popolnoma nic casa zase,zvecer ob 20.30 se sam zvrnem v posteljo...

Noah je v redu,zadnje 14 dni kobaca in se dviga na noge,ce najde oporouser posted image ...GH kar lepo je,najraje ima piscancka,gres,vcasih zelenjavo (krompir,cvetaco,korenje)sadje mu zadnje case ne gre prevec..zjutraj in zvecer mu dam pa rizolino ali gresolino in dojiva se se lepo naprej.Ponoci se se vedno fullkrat zbuja,vcasih tudi 8 x na noc,sem cist zmatrana user posted image ..aja,zobka pa se vedno nimamo nobenega.No,sej sta tudi bratca dobila pozno prvega.

Drugace uzivamo v afriski zimi,zdej imamo idealne temperature med 20 in 25 stopinj,nic se ne potimo!!!Ce bi celo leto bilo tako,bi bilo super!!!!

No,to je to na kratko.Uzivajte se naprej...LP

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
17.8.2009 12:46:01   
ronja
upam da ste uživale...mi pa letos ne gremo nikamor na dopust...user posted image

zakaj pa ne, spletko?

Kar se tiče dopusta: "I went to hell and back" in potem malo v nebesa za 3-4 dni in potem smo se morali vrnit domov. no, saj ni bilo nič tako hudega, nobeni se ni nič zgodilo, nobena ni bila bolana, tudi nama ni bilo nič tako hudega, razen, da sem bila jaz 1 teden sama z njima dol in takrat shujšala ene par kil (dol ni tehtnice oz. celo je, pa ne delauser posted image ), ampak po 14ih dneh nažiranja, ko se je lubi vrnil, sem prišla nazaj vseeno z manj kilami kot sem šla dol... tak da očitno sem morala takrat fejst shujšat - no, pa saj sem to tudi čutila, sestradana sem bila ko Pavlovov pes na kontroli (kadar mu je samo zvonil, p amu ni dal jest)! Pa Ronja se je najprej ustrašila morja in je doživela paničen napad vsakič, ko smo hoteli samo zavit na plažo!!!! GROOOOZAAA!!! Najhujše je bilo, da tudi NAMA NI PUSTILA, DA BI SE KOPALA!!! totalna panika, mislila je, da bova umrla, če greva v vodo, čisto prestrašena - še iz hiše naju ni pustila, ker je naštudirala, da se hočeva it kopat, č egreva (seveda vsak posamič, en je čuval froce).

No, z veliko mero vztrajnosti, potrpežljivosti, podkupovanjem z domačimi lučkami in ogroooooomno hvaljenja, dobre volje, milijonom trikov in zvijač pa mi je enem mesecu ratalo, da se je začela kopat in to tako, da zadnje dni sploh NI HOTELA IZ VODE, vsa premrzla je s šklepetajočimi usti zagotavljala, da je čisto nič ne zebe in da hoče bit še not in se kopat, itd... Skratka, svašta!!! Sem ful ponosna, ampak na žalost je bilo tako idealno samo zadnjih par dni, glih tok da sva gušte dobila! potem smo morali pa domu! Zdaj pa razmišljamo, da bi kar šli še 1x za en teden...

AQ  in ostale, živjo!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
17.8.2009 12:51:03   
mimi30
včerajšnja v oblekci

user posted image

naš 9kg maček, ki se hladi v umivalniku

user posted image

na poti

user posted image

morska z bratcem

user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
17.8.2009 12:58:31   
snikolina
Heloooouuu samo da se pofočkam-mi smo tut nazaj-morje je zakon. Super je blo. Pa preveč hitro minilo..
Anže je užival.
Zdaj pa spet po starem.

Mimi in Špela user posted image za zobek.

Pa vsem vse najboljše za obmesečnice user posted image Pri nas bo čez 2 dni.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
17.8.2009 13:05:20   
snikolina
Mimi imaš ZS

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
17.8.2009 13:05:24   
mimi30
ronja, WB user posted image ....vidiš vse se pošlihta....sam časa je trebauser posted image ....nejc se je tudi šele zadnji dan odločil za rokavčkeuser posted image , prej pa visel na men ko klop, v visoki vodi...fredov obroč mu pa tud ni bil več všeč, ker ga je 2x okol obrnal

PAJO, pridno pupiko imašuser posted image

AQ, pozdravljena....vaše temp. so pa sedaj res taprave, uživajte....lepo, da pridno je, sam še spanje porihtate

sonček, kaj pa če daš po pranju pleničk, prazen stroj samo na spiranje.....pa mal filter poglej

danes sem bla v lidlu in sem hotla kupit sodo....je nimajouser posted image ....a niste pisale, da tam dobim večjo pakungo?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
17.8.2009 13:18:46   
Anonimen
mimi v evrospinuuser posted image

ronja
ula pša rab sam kako urco, da se navadi na vodo, sam pol do naslednjič spet pozabi, k nismo nič šli za dalj časa...tko da če še gremo kej za morje, vem da bo spet mal pregovarjanja, pol pa itak tolk not pade, da je ven ne dobim iz vodeuser posted image neo pa itak - čist navdušen, pa krepala sma od smeha, k je take frise pokal, k je bla slana voda, pa on gr celo glavo not porine in takšno, res je uživaluser posted image

fižol kuhamuser posted image

pol pride pa menda moj fotr na obisk...ga ni blo ene 100let že ziheruser posted image ta človk pa res sam okol bluziuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
17.8.2009 13:35:03   
Nea
Hojla po dolgem času!

Na dopustu še nismo bili, ampak se pripravljamo. Pred nami je dolga vožnja in ko pomislim na vse te ure ki jih bomo preživeli v avtu, mi postane slabo. Gremo namreč za 3 tedne. Glavni destinaciji bosta kmetija v Črni Gori (pri moževem bratu) in teden morja v Slanem, zraven Dubrovnika. Vmes bomo prespali v Slo in pri moji teti. Ostalo pa vožnja v etapah. S punčkami sploh ne bo težav ker sta na avto obe2 navajeni, ta mali pa je user posted image .  Tudi kratke relacije so vedno user posted image .
In zakaj potem gremo tako daleč? 1. Zato ker smo norci... 2. ker smo do par let nazaj vedno šli obiskat babi v ČG (taščo). 3l nazaj je umrla in so počitnice dol postale navada, ki to kmalu (res upam) ne bo več.
3. ker otroci na kmetiji maximalno uživajo in je dol v resnici lepo
Pakirat sem že začela. Otroške stvari so že v torbi, danes spakiram še moje in stvari za morje, darila so prirpavljena. HB da je lepo vreme in se vse hitro suši.

Ta teden sta punčki doma, ker vrtci imajo počitnice.

Zadnje tedne se nisem nič oglašala ker so moji starši bili na obisku. Vsako prosto minuto sem izkoriščala za spanje, ker je pri nas ponoči še vedno žur. Ampak o tem bom pisala pozneje.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
17.8.2009 13:50:02   
petra88
mi smo bli tud na morju včeraj, smo šli par kun porabit, kar mi jih je ostalo od prejšnjega tedna. pa je blo prov fajn, edin trave je pa user posted image ampak je David vseeno užival 100h, mahal z rokami, da mu je noselo vodo v oči, nos, povsod, ampak on je še kar čofotal.

sej res, mi imamo dans 7mesecev user posted image kako gre hitro cajt.. user posted image

zuni je pa vroče za znoret, sploh ne greva čez dan ven, ker je že zjutraj 29user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
17.8.2009 13:56:04   
ronja
sam časa je trebauser posted image

hehe, še kaj drugega kot časuser posted image

ulla, ronja vodo obožuje, samo morje je pa druga stvar - bajeuser posted image . No, je bilo, do zdaj, zdaj je morje seveda še ful boljše kot voda in bi bila non stop not. Z Lejlo ni bilo nobenih problemov, kar se tiče vode sploh ne! je čofotala v fredovem obročku vsa zadovoljna! Samo če je bila mrzla voda, ji ni bilo všeč, je pač zmrzljivček. Pa saj je mela termo hlačke gor, pa je bilo ok.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
17.8.2009 14:37:22   
sonček33
Mimi oba sta luštna ful ...

Ronja ...meni bi se kar zmešalo...že tako ne maram morja, toliko časa pa s takimi težavami eh...navijam za hribeuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
17.8.2009 14:45:14   
Nea
Spet jaz user posted image

Tako kot sem prej napisala, Erik se ponoči še vedno velikokrat zbudi. Največkrat se hoče dojit, vmes pa pomaga duda al pa požirek vode. Novih zob še ni dobil tako, da nam sploh ni jasno zakaj se tolko zbuja. Probali smo tudi s kašico za lahko noč (beri milupino kašico), pa ni pomagalo. Tako, da sem en dan malo manj, drug dan malo bolj zaspana, tretji pa v komi user posted image
OD GH je že probal veliko stvari in najraje je marelice, sljive, breskve in banane. Piščanček mu ni bil všeč. Včasih poje kakšno žlico zelenjave, ampak do celega obroka za kosilo še nismo prišli.
Ful je živahen in najraje sedi v gugalnici. Včasih zraven še kakšno zapoje user posted image

Drugače pa nam nikoli ni dolgčas.

Ta teden se bom probala še kaj oglasit.
Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
17.8.2009 16:52:01   
khurde
wb dopustnice! pa super, da ste užival (tut če sam zadnjih par dni)!

pa lepe slike, mimi, zvezdica! user posted image

dete mi spi... čakam, da se zbudi, včer se je ob sedmih zvečer in pol nikakor ne zaspat do polnoči (skoraj), zato sva šli vmes kar na melodrom; pol pa že ob sedmih zjutraj auf in tečnoba na fertik, ker je neprespana. upam, da bo spala do jutra, itak z vmesnimi postanki, pa da se naspi, ker drugače je sitna... se je že parkrat zgodil, da je popoldne zaspala in kar nadaljevala, upam, da se dons tut, sam nimam preveč optimizma v sebi...user posted image

v glavnem, zdej poje že kakšno žlico korenja, je šele danes začela malo bolj "jesti", pa pol neki kao grize, pa z jezikom okol premetava, prav smešna zgleda. user posted image sam sem pa ugotovila, da ji je to hranjenje v neizmerno veselje, ko je videla, da sem ribala korenje, je danes kar cvilit začela zraven od navdušenja, se smejat, pa neki poskakovat user posted image tko da če že ne poje veliko, ji je pa vsaj v veselje in užitek user posted image zdej sva ugotovila, da je to verjetno njen najljubši del dneva, še posebej, ko jo pol v banjo strpava, pa en od naju zraven (da spereva un korenje iz povsod, kjer je možno) in se pol še 15 minut igra z vodo user posted image no, to je pa tut neki user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
17.8.2009 16:55:41   
sonček33
Khurde to je bistvo - v hranjenju mora uživat ...pa četudi le pri pripravi in potem po jedi ...user posted image  A zdaj si samo korenje poskusila dati?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
17.8.2009 17:35:12   
sonček33
Lovro že 2,5 ure spi. Ga tako matrajo zobki, revček mali.

Zunaj je grozno vreme. Tale vročina pa ni več ok. Komaj čakam jesenske dni, volnene pulovrčke in šale...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
17.8.2009 17:41:51   
khurde
zdej sem ji kar en cel teden to korenje dajala, ker itak ni nič pojedla, sam mal okušala in se igrala, pa šele danes je mal zaupanja dobila v vse skupaj (vsaj tako je bilo videt user posted image ). pa pol niti nisem hotla prehit, k bi jo totalno zmešala, verjetno; še preden bi en okus "dojela", bi že drugega ji dajala. ni nek jedec, čist nasprotje kar se dojenja tiče user posted image pol sem pa mislila, da bi ji še jutr dala korenje, ker bi pa mogoče že res malo bolj jedla, pa sem se odločila, da ne, da se ji ne bo še zagabil user posted image tko da dobi bučke

sem pa mal razmišljala, da mogoče kakšni mali, ki niso lih neki ful jedci za GH, pa če jim uvajajo na tri dni novo živilo, mogoče res pri prvih dveh, treh živilih izpade ko da jih ne marajo, ker v bistvu jim sploh ni jasno, kaj hoče starš od njih user posted image

mojga sem v lidl poslala user posted image tamala se je zbudila, pa kr nazaj zaspala user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
17.8.2009 21:22:11   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: PAJO
no naša je danes spala od 20,00 do 8,30 skoz,nč se ni
zbudila.ni blo tko vroče ponoč pa se kr pozna,če ji je pa prevroče
se pa kr zbudi,pa mal popije sokca al pa mleko pa nazaj zaspi.user posted image kr pridna

ful ful pridnauser posted image ... jst lohk še en cajt sanjam, da bo spal vsaj do 6.30 v kosu ... dons sm vstala samo 5xuser posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče jutr več napišem ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
17.8.2009 21:32:23   
Anonimen
čer....

neo se kr dere neki....zaspi, ga odložim, čez pol ure paničen jok...dobi joško, zaspi v sekundi, ga odložim, spetuser posted image očitno ga je neki fejst znerviralouser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
17.8.2009 21:59:29   
Anonimen
khurde ( in ostale), kva je z životinjskim carstvom na FBuser posted image k jst se glih ne znajdemuser posted image nimam pojma kva nej s tem počnem zdej, pa kr ene slikce kao mam, pojma nimam od koduser posted image uglavne, da ne filozofiram preveč - niti približno se mi ne sanja, kak nej zdej hendlam ta album, pa dupliče itd.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
17.8.2009 22:06:02   
kiara24
čer
sam tolk da se na hitro javim, sem čist fuč.... preveč letanja, premalo spanja....

Mimi
- WB, ful je luštkanauser posted image .

Snikolina-WB

AQ- joj dolgo se nisi oglasila, smo te že pogrešale. Upam, da boste tudi spanje uredili. Tem. so pa idealne bi bilo dobro čez celo leto takouser posted image .

Khurde- saj bo počasi boš videla, ko se navadi na to. Naš tudi sedaj počasi melje z jezičkom in zobki... včasih pa kar dol pogoltne pol se ji pa zaleti, saj bo pogruntala. Je pa rekel P da naj jih ne crklajmo preveč, da naj kar z vilico peštamo ne pa zmikasmo.... ker je bZ pol ne bodo hoteli jesti grobih stvari.

Sonček- ne še no. Jaz pa nočem takega vremena mi je tole kul, no kaka stopinja čez dan bi bila lahko manaj samo ne še jeseni pol pa tolk hitr tma...

Ulla- upam, da zaspite...

Saj res danes je bila cepljena 3tijič ali so se vašim pozanli kakšni flekci na mestu ubodauser posted image naša ima danes rdeče okrog premer 1 cm. Še nikoli ni imela dala sem ji gor obkladek in to je vse.

Grem spat,

mirno nočko

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
18.8.2009 8:16:13   
sonček33
jutro

kar ok noč, le vroče za znoret

z možem pijeva kavo, Lovro se postavlaj na vse šitiri in se guga sem in tja. Prav hecen je, ker zdaj je ugotovil, da zna bit na vseh šitrih, zdaj ap ne ve. kako naprej...

Kaj bomo kuhali? jaz imam nečaka tukaj, zdej mala je alergik, njej itak moram posbaj skuhat, za nas pa nimam pojma. Ne vem če ne bo kar pečen krompirček pa solata, za meso nam itak ni.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
18.8.2009 8:19:36   
mimi30
jutro, kaj je zdaj touser posted image , niste nič čvekaleuser posted image ....vse na FBuser posted image

zbita ko user posted image .....vstajali in se zbujali 100x zaradi vodice, lulanja, dojenja, vročine, komarjev.... kolk je fajn zdajle, ko je malo bolj svežeuser posted image

khurde, moja približno tolikokrat kot tvoja korenje konzumira bučke user posted image .....nad korenjem pa ni preveč navdušenauser posted image , bom ji zdaj probala še malo dlje surovega korenja ribat

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
18.8.2009 8:23:59   
Zvezdica
Jutro,

v-čeraj vas pokomentiram, napišem kaj nam je dogajalo, pol se mi pa račko resetira zarad updajtov...mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem šla sam spat.

čist na kratko, nas skor nč doma ni, danes nas pa tud ne bo, ker gremo kr mal prot morčku, grem neki do trsta, pol pa mal otrokom ritke namočit, pol pa dam.

Uživajte.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
18.8.2009 8:58:14   
PAJO
no dobro jutro punce

mi smo spet dobr spali,od 20,00-7,00 pol sva tamavga v vrtec peljale..
res je že vroče.

kako kej
včerej smo se šli kopat v welnes živa na bled res je blo super.
tamala full uživala v vodi,res je bla velik not.full se rada kopa.user posted image

no grem kavico kuhat,lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
18.8.2009 9:14:35   
khurde
jutro!!!

krtekxx, sem pozabila včer napisat, da se jaz na tvojem mestu ne bi sekirala glede britine teže - če dobro raste, je razpoložena, lula, kaka itd., mi ne bi bilo panike. jaz sem bila bol na njen način kot otrok, samo mogoče še bol "ekstrem", ker mi je mami enkrat rekla, da ji je zdravnik rekel, da mi zanalašč noče dat za jest in da me strada, pa da bom še umrla user posted image sam ona mi je lah dala vse, lah bi se pretegnila, pa ne bi jedla skoraj nič... moja sestra pa buhtelj, res, nisi vedel a se plazi a kobaca al se kotali okrog... otroc so si različni, če je vse, kar "ni" ok teža, se ni treba obremenjevat

mimi, jaz ji dam danes bučko user posted image sam verjetno za manj dni user posted image

kiara, tretjič bo cepljena naslednji teden, pa upam, da bo vse ok, kot do zdaj

sonček, jaz ne vem, kaj bom kuhala. user posted image verjetno eno veliko solato s kupom dodatkov user posted image mogoče tut krompir zraven... ne vem

pri nas pa oblačno, mal je rosilo... nič kaj poletno vreme

grem, nekdo vpije, ker se z glavo v prečko mize tolče in ne pogrunta, da bi bilo lažje, če gre okoli in ne spodaj user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?