Zvezdica
|
Uživajte ko se pa vrneva jutri pa če bo čas vam pa povem točno kolk moja lepotička vaga in kolk je zrastla. Dobro opravita :) Pri enem hranjenju je bila poleg svakinja, ki ima 3 otroke in je rekla, da ji preveč tiščim v usta in potem pač poje, čeprav noče več in da je verjetno preveč pojedla, potem pa zbruhala. Ja, priznam, obremenjena sem z njenimi kilami, ma ne kilami, dekagrami. Sej če bi bila pa preveč okrogla, bi se tudi sekirala. Krtexx, men se zdi 7 kg normalno, pač je bolj suhica. Problem je če bi bil otrok suhcan, narazpoložen, jokav, neješč, tvoja pa to ni, vsaj kar sem videla na videu, ki si ga poslala. Je vesela lepa razigrana punčka. So taki in drugačni otroci, eni jedo veliko, eni malo. liam npr, sploh ni jedel več kot 50 ml mleka za obrok, tud kaic in vsega je pojedel za enga dojenčka, pa je bil star 12 m. Je bil normalen, je imel "normalno" težo, medtem ko od kolegice full jedel, 10x bl k liam (-pa še isti dan sva rodili) pa je bil mali kot don corleone zraven mojga, pa je imel mali full zdrav. težav, naš nič. ne vem če ma to kakšno zvezo ampak otrok je kolikor rabi, mi pa določamo neke tabelce in približno težo Ne obremenjuj se, daj ji hrano ko je lačna in boš vidla da bo šla teža gor kolikor pač more. Grem, smo imeli naporen dan smo se kopali do onemoglosti.