Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 21:09:13
|
|
|
|
khurde
|
aja, sem še enkrat prebrala. tko na men pa ne stoji in verjetno bi, če bi jo podpirala, sam je ne, bom počakala, da se sama lepo dvigne. pomoje bo kr kmal ji ratal, ker ona skos neki novga probava
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 21:21:05
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: je potem kolegica klicala dr. in je ta rekla, da je problem še pri čist majhnih, ko greš nad 1500 m nadmorske, pride do težav z dihanjem,....no sej nima veze, ker tega nism vedla, sem bla že velikrat v hribih,... p.s: zgledaš kot una nina iz tabujev aja pa bravo neo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 21:27:43
|
|
|
|
OLjica
|
večer, mali spi, jst pa gledam svoje zapiske, ma nč mi ne gre v glavo. tok sm utrujena. vse me boli. tko, da krtexx, da te malo pomirim, nisi edina. od kofetkov me žeželodec boli. zdej že dva dni je tamal tečko, ne vem kaj bi bilo. nč ne spi, zaspan a ne more zaspati. ponoči tudi ne. zbudi se i hoče flaško, ob 1 se je enkrat zbudu, drug dan pa pol ob 3, noro. ne vem kaj naj naredim,sj flaško rada nardim, sam jst bi se rada izgnila nočnih obrokov, ker mi se zdi da preveč hitro pridobivamo na teži ne vem. in to se dogaja že 1mes, vse od morja. čebi vedla sploh ne bi šla na dopust. sonček, streha je zamenjana, hvala bogu. na kavico lahko greva po izpitu, enkrat po 1 sept. mam tok slikc,bom eno prpopala. ulla, sm kupla od nature kosmiče. zdej se grem pa mal učit, sam komaj gledam, sm tok
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 21:28:57
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha lep avatar... Kje si ap ti zdej Ullo vidla? Kako ste? Midva sva bila spet od 8.30 zunej, vmes samo na naribano jabolko prišla, potem sva bila pri mojih starših, Lovro zunaj, jaz sem pa samo skočila skuhat zanj - danes: Por + krompir - ena taka juhca srednje gosta. jedel ful. Včeraj in danes se postavlja na kolena. Bravo Lovro. Neo bravo za poskus sedenja. POgrešam Neo. Niia kje se potepate? "Kuham" gel za pomivalca in tekoče milo za roke. Ulla - kdaj lahko dam jajčevec? Dejte ve men povedat - a ve kdaj pridete "na čisto" z umazanimi cotami? Jaz zadnje čase sploh ne morem. Kar nabira se, pa sploh nisem tko zlo pedantan, in tudi Lovra ne peroblačim glih kar tako, pač je je treba. No, pa vsak dan res nov bodi za spat.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 21:29:24
|
|
|
|
kiara24
|
čer, sam tolk da se vam na hitro javim. Popoldan je bil miren. Klara je čist bogica, ko sem jo dala na tla je bil takoj jok, ko je bila v vozičku je bilo pa kul, tako da sva bili ful zunaj. Kar je tudi meni sedlo. Pa po trgovinah smo šli po fasngo, pa za Klaro igračko kupit da se je igral tist k se govorile z zadnje sem vezla da krgoce premika gor in dol in je res tam sedela in to delal in opazoval z zanimanjem. Jutri je praznik zato so vse trgovine zaprte. Ja drugače pa kratek rokav dobiš v pikapolonc in pa v BCju sigurno nekatere stvari so ful znižane. Zaspala je ob 20tih ne vem pa kako bo noč. Ker je res boga in to ful. Zg. ima vse zatečeno in ful rdeč...pa goste hrane ni šans, sva se ful namatrale da je kaj pojedla tako da sem ji pol dala raje mleko. upam, da bosta kamlu zunaj. Grem spat ve pa pridno čvekajte, ja pa še to sem hotla reč da se je danes začela postavljat pravilno na vse 4 in štartala tudi že tako da še malo pa bomo. Mirno nočko.
< Sporočilo je popravil kiara24 -- 14.8.2009 21:30:52 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 21:29:51
|
|
|
|
OLjica
|
Neo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 21:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
p.s: zgledaš kot una nina iz tabujev a dej!!! sploh ne pa če že kej, pol una zgleda kt jst (sam ne) Dejte ve men povedat - a ve kdaj pridete "na čisto" z umazanimi cotami? ja jst vsak vikend sam za vikende perem, razn če je vmes kej mus, pool ponoč operem, tko da vsak vikenda mam vse oprano aja, jajčevc pa komot daš neki šteka tale rr pa znorela bom, k mam zdej spredi glih uno bedasto glupo dolžino las in mi skoz na oči siljo, ne morm jih dat za ušese, pa čez oči so mi in si jih skoz popravljam, ma dosadno do amena!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 22:06:10
|
|
|
|
barba
|
Mi smo bli dons za spremembo doma. Jutr gremo pa na Bloke pr Cirknici. Soseda je povabila na njihov piknik ta bližje sosede iz ulice. Tko, da gremo na druženje in izbolšavo soseskih odnosov. Če bi me še kera dala med frende na FB sem Barbara Gašperlin. Men tile ZS neki zaj*****, piše da mam nove, odpira milijon let, pol pa nč ni Grem spat ... lahko noč
< Sporočilo je popravil barba -- 14.8.2009 22:08:56 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 22:08:54
|
|
|
|
khurde
|
punce, a vaši mali ful velik pojejo GH in koliko časa še tko "dobr" jejo? ker ok, jaz sem lih dobr začela z uvajanjem, pa ta moja draga bl malo je... tko nekak, mogoče je danes pojedla eno žlico, ne zvrhano. bl okuša in se pači zraven pa po krožniku s prsti brodi pa noče jest, če sama ne nosi žlice v usta, tko da ji jaz naložim, pol pa ona nese not... pol si pa zamislite kako to zgleda v glavnem, ne poje skor nič, bol se igra in packa, jaz sicer uživam zraven, ker sem bol moj se pr križa in je rekel, naj greva kr v bano jest k na konc "hranjenja" greva itak obe pod tuš, da ji un korenje iz vsake pore sperem kdaj so vaši začel res jest? sicer se nama pomoje še ne mudi.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 22:16:43
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde men tud tko dela pa ula je isto, je pr enih 8. mescih mela dejansko obrok, da je res kej pojedla, pa se tud najedla od tega prej pa tko...zajebancija
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 22:28:19
|
|
|
|
khurde
|
aha, ok. sej men so doma tut rekl, nej greva lepo na izi, pa pač, nej poje kokr poje in nej paca; sej čez 20 let ne bo mogla tko brodit po krožniku, kokr zdej, brez da bi jo čudn gledal tole berem: http://www.babybook.si/razvoj-otroka/stopnje-otrokovega-razvoja/, ne da se mi povezave nardit. berem predvsem psihični razvoj, pa me ma, da bi kakšnim, ki so mi rekl, da bo otrok nesocaliziran, ker ne hodi brez mene okol, to dala, sam kaj ko vem, da se jih ne bo nič prijel kaj pa stroka ve, če je pa sosedov mulc mel težave z vstopom v prvi razred
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.8.2009 23:20:56
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. ja moj me je takrat res dobro nafarbal...danes je šel tudi na žurko ki ima njegov kolega 30.let pa bomo videli če bo jutri spet bolan khurde ja Tian je kr dolg in kile se mu ne opazijo...sicer tudi kil nima dosti...ampak GH pa mi poje ful..in zdej mi ful mal mleka pije...bolj se carta pri meni kot pa da bi se nahranu joj Oljica in Ploha res sta dobre da se učite in opravljate izpite...jaz bi tudi morala..imam še 1 izpit in diplomsko...ampak da bi mi plačal se ne morem spravit.. za Neota.. moj Tian pa še kr samo plazi...vleče noge za sabo...vsake tolko se da na kolena ampak takoj zdrsne nazaj dol.. sej to je vse ok ane? Ulla?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 8:06:46
|
|
|
|
kiara24
|
jutro, danes spali bolje od 20tih pa do sedaj vmes je malo jamrala samo ni bilo panike... Sedaj pa gremo se potepat. Še tole za vse vas Uživajte
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 8:07:11
|
|
|
|
krtekxx
|
Ploha, jaz se pa ne strinjam čisto s tvojo kolegico. Mislim, da so bile opravljene raziskave, ki so pokazale, da do 3000 dojenčki nimajo težav. No, naša punca je slab mesec nazaj prav lepo en dopoldan preživela na 2200nm - gor (450 višincev) sem jo nesla, dol sva se pa celo z žičnico peljali. Je pa slavni Rainhold Messner svojega dojenčka pri 6 mesecih nesel na treking v Himalajo in so osvojili celo 6000 - mislim, da so se takrat celo razpisali o vplivu tablet proti višinski bolezni, ki jih je jemala mamica, na počutje dojenega otroka. Jaz sem pa do jutri zvečer sama doma. Gledam skozi okno in ne vem, kam naj grem: Kriška, Kališče, Zelenica...???
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 9:57:56
|
|
|
|
OLjica
|
jutro, kiara za spanje. filip se je ob 2 zbudu, pa pol ob 6.30h. zdej spi. sm opazila, da naš mali v svoji posteljici dela akrobacije,pa na kolena, včeraj se je dvignu na kolena in se prijel za ograjico. na tleh pa bolj slabo, se mi zdi da je bolj len ne bom pozabila, k smo imel zadnje cepljenje in je bla ena druga p. p je starejša ženska, in ma tako čupo na glavi, da jo je tamal sam gledal, kot kip je stal in jo gledal. pa me p vpraša, a se kaj obrača. ej to nemoreš verjet, se ni hotel obrnit, samo smejalse jel, sm bla tok in jezna. spetko, ma verjemem ti,men se tud več ne da
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 17:04:59
|
|
|
|
uršika***
|
khurde: naš se je tekaoj zaljubil v GH, žličko pokapiral takoj in se že prvič najedu za cel obrok- sem mu mislila dat samo nekaj žličk- da ti vidiš ta jok in nervozo, ko sem mu nehala dajat jest . tako je zmlatu točno pri 4 mesecih 1,5 tamalga fruteka. no, potem sem mu pa tako začela delat domače kašice in poje ponavadi več kot 200- sedaj ko ga zobeki matrajo včasih malo manj. Saj veš sto ljudi, sto čudi- eni prej, drugi pozneje. ne sekiraj se. bo že pogruntala kaj je dobr. umazane cote: perem ponavadi vsak dan- enkrat belo, enkrat pisano. Še dobr, da nimam od tega velik za likat- no, dalo bi se, ampak je čist ok tudi brez. a ve likate oblekice od tamalih? Meni se zdi, da se samo uničjo. Kar res ni nujno jaz ne likam. Sem dobila eno vrečo cot od sosede. Spranih tako, da mi je šlo kr na bruhanje ko sem to gledala. in pol ona men reče, da je vse kuhala pisane obleke. no, na tole bo Ula kaj napisala Ula kako pa tvoji trije otroc??? Prid k men, bom vzela mašinco v roke, boš rešena muk z lasmi en dva tri kako je tole z zobmi? A to bo kr naenkrat ga mal ven pogleda al kako? čakam, čakam, pa nič. sam sitnarenje, jok, nošenje po rokah podnevi in poniči, zoba po od nikoder . na tleh tudi moj noče nič bit, je takoj jok lp
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 18:55:58
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: spetko moj Tian pa še kr samo plazi...vleče noge za sabo...vsake tolko se da na kolena ampak takoj zdrsne nazaj dol.. sej to je vse ok ane? Ulla? to je vse ok. že če se sam kdaj pa kdaj obrne, je dobr za to starost. sem enkrat nek na med.over.net se mi zdi brala, da edin, kar je res nujn pri tej starosti je to, da se na hrbtu steguje za igračkam, pa da se na bok obrne. vsak začne ob svojem času, bo že. uršika, sej se ne sekiram k tko mal poje. dons je pojedla pomoje za eno žlico, poravnano bo že. moja mati zmer prav, da ma časa še velik, k sestri je začela ona uvajat GH šele z osmim mescem, prej ni hotla. pa zdej vse normaln je jaz perem tam na tri dni al pa še to ne. včas sam ob sobotah, spet drugič mal večkrat. kokr je. do kakšnega mesca nazaj, mal manj, sem tamali vse likala, ampak sam v prve, ko je oblekla, pa včas dvakrat spirala, zdej pa ne eno ne drugo ne počnem več. tut v prve ne prelikam več. čakam, da se gospodična odločijo, da grejo spat. komaj gleda, ampak vseen ima še tok energije, da po tleh rovari
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 21:14:03
|
|
|
|
PAJO
|
dober večer bejbe še jaz se malo na hitro oglasim,mi smo bli mal na dopustu na hrvaškem ta tedn ko me ni blo,zdej smo pa spet doma in je vse po starem. drugač smo dobr,če me je kdo pogrešov kako ste kej?? lep večer se slišmo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 21:38:53
|
|
|
|
kiara24
|
čer, no takole o pranju, jaz večina perem in sušim v sobotah in nedeljah ,če je pa kriza pa tudi med tednom. Klari je še kar, ful je boga skoz tlači vse v usta in si drgne zg. in to ful. Na tleh ji ni ne vem kolk všeč, nekaj časa že samo ne tolk kot prej. Ali v naročju ali pa v vozičku. Tako da smo bili danes ful zunaj. Najprej smo se peljali do Medvod kjer sva mudva spila kavico pol smo šli pa v Zbile malo na šetno in smo tam srečali dedi in babi pa smo se skupaj sprehajali pol pa šči na drink jaz sem pa glih Klari dala za jest. Sedaj že spi in upam, da bo noč dokaj mirna.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 22:37:17
|
|
|
|
sonček33
|
Živjo in lahko noč.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 22:44:09
|
|
|
|
khurde
|
barba, sem te dodala na fb, sam pozabla moj nick napisat. a veš, da imava skupnega znanca? pa ne mislim punc z rr. sam jaz ga nimam dodanega kot prijatelja, ga pa pomoje poznaš iz faksa al pa odvisno kje delaš. tko da mava mogoče clo dva skupna znanca, sam enga pa ti nimaš dodanga. sta pa oba fizika. evo, je svet majhen...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 22:50:08
|
|
|
|
petra88
|
čer khurde sm te dodala na fb ploha tebe sm pa že zadnč, sm pr kiari te vidla, pa dodala mi tud še nimamo zobkov, ene 3x sva že mislila da so, pa ni blo nič, zdej pa niti ne čakava, bo ko bo, če bo, kakorkoli bo mi jo bomo pa jutri mahnili malo na morje, enpar kun mamo za porabit, pa skočmo nekam na pico potem pa še malo morje pogledat. naš tudi že ful poje gh, za kosilo niti ne rabi več zize, drugače pa ja. smo še priklopljeni sonček a ti greš pa kar spat že??
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 22:57:10
|
|
|
|
khurde
|
evo, sem potrdila. isto farmo rihtaš k jaz, sam da si ful bl advanced farmer jaz sem začetnik; sem te dodala za sosedo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 23:02:55
|
|
|
|
petra88
|
oki, sm ti že vse prešnofala po profilu ja sej je en cajt zanimiva ta farma, sam zdej sm se pa rahlo naveličala že .... morm te it še potrdit
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.8.2009 23:04:26
|
|
|
|
khurde
|
sej jaz se tut kmal naveličam. čakam, da jo zgradim tok, kokr mi je všeč, pol me pa mine sem pa eno tvojo ovco posvojila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.