|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
16.8.2009 7:37:39   
Zvezdica
Jutro

najprej ena user posted image kavica za vse.

Mi se itak sam potepamo. Včeraj smo bli pri tašči, se kopali, uživali. Novega ni nič, razen to, da se morček prbližuje.
No pa to da patrik zdaj že nekaj dni zares sedi, najprej se je še opiral na rokico, neka kvazi manekenska poza, no potem je pa kar ratalo. Zdaj pa že lepo sedi. Se pa tu pa tam zvrne, pa malo zacvili, ampak mu ni hudga.

Kaj čem pisat, če ste pa vse na FB. user posted image user posted image user posted image

no pa da pokažem moja dva sončka :)

user posted image

pa še patrika kako lepo sedi

user posted image

tako grem si kavo nardit, k ponoči je 2x jedel, pa te mal vrže iz tirauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.8.2009 7:50:26   
krtekxx
Sonček, da te mal zrajcam...jest grem na bicikl. Na Mohorja (pri Kranju), nič posebnega, spust je pa lep po gozdu, potka taka zemljasta, glih prou strma...ravnopravšnja za danes.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
16.8.2009 9:02:18   
uršika***
Jutro! naša noč je pa danes začuda minila dokaj mirnouser posted image
Do štirih ko je čas za zizo se je zbudil samo dvakratuser posted image in to samo zaradi žeje. imamo tiste fenistil kapljice in je zelo žejen po njih. no, potem pa je prišel k nama in vse bi bilo ok, če se mu nebi plenička zamaknila. jok, kako to sovražim, če je moker po rebrcahuser posted image . In smo se seveda moral preoblečt pa previt, mal smo se razčuli, ampak je v 10 minutah nošenja po rokah nazaj zaspal. smo spali potem do 7!!! Se počutim kot nova.

A vam se tudi to kdaj naredi, da gre čez pleničko??pa ni toliko polna, ampak pri trakcu za zapet se neki zamakne in ko leži na boku je potem vse mokro.

Zvezdica ful je luštkan Patrik(aja, btw- to ime je bilo tudi pri nama v igriuser posted image ) pa zelo velik zgleda- sploh na sliki z bratcem- kot da ima dve letiuser posted image

lepo nedeljo vsem. naša babi se nekaj meni, če bi šli v živalski vrt, dedi bi se šel rad kopat, samo ne moremo še - zaradi tistih spuščajev, ki jih je imel, ati še spi, tako da še nič ne vemo.

aja, še to! danes je tako dobre volje, da vidim, da je res zdrav!!! Dober občutek!!!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
   [Brisano sporočilo]
16.8.2009 9:51:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4154
16.8.2009 10:35:20   
Zvezdica
Zvezdica ful je luštkan Patrik(aja, btw- to ime je bilo tudi pri nama v igri) pa zelo velik zgleda- sploh na sliki z bratcem- kot da ima dve leti

hvala user posted image

aja, še to! danes je tako dobre volje, da vidim, da je res zdrav!!! Dober občutek!!!

a ne? Ni boljšga občutka na tem svetu. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
16.8.2009 10:38:43   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: khurde
barba, sem te dodala na fb, sam pozabla moj nick napisat. a veš, da imava skupnega znanca? pa ne mislim punc z rr. sam jaz ga nimam dodanega kot prijatelja, ga pa pomoje poznaš iz faksa al pa odvisno kje delaš. tko da mava mogoče clo dva skupna znanca, sam enga pa ti nimaš dodanga. sta pa oba fizika. user posted image evo, je svet majhen... user posted image

ja, dobr ... mi boš na FB povedala kera dva ... če sta pa fizika pa itak, sej sm jst tuduser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.8.2009 10:38:57   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: niia

živjo,

mi smo bili včeraj pri tašči, sem dala vse štiri od sebe.user posted image
Danes pa še razmišljam kam bi šli, moj se trenutno rekreira.

Zvezdica, joj kako je luškan Patrik in kako lepo se smeji. Bravo za sedenje.user posted image Od kar se je naš usedel ga z mojim vsakič občudujeva kako lepo raven hrbet ima.

Bodiji, jaz sem tudi iskala 80 s kratkimi rokavi pa jih ni. Potem sem vzela v H&M kar 86 pa je OK.

GH nam spet nekaj ne gre. Kar obdobja ima, ko noče nič na žlico, samo dojenje.

Mene pa še čaka tajska masaža.user posted image

super da si se spočila. pa bravo za tajsko, jast že tako dolgo nisem bila.

Bodiji, brez heca ampak v lecleru jih majo in to full luštne. V h&mu nč ne dobim, pa tud treirkic ne, nič nimajo. :(
Pa še tega v supernovi s neki spreminjal, nič ne najdeš.

GH - naš tudi včeraj ni hotel nič GH pa je preživel na mleku, mlečnih kašicah in sadju:)

Zdaj pa grem, tamal že full dolg spi, jast pa se posvečam liamčku.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.8.2009 15:58:45   
krtekxx
Z 2.strani sem nas privlekla spet na površje.
Hranjenje: danes naša punca več ali manj vse kar poje tudi izbruha (razen sladoleda). Pri enem hranjenju je bila poleg svakinja, ki ima 3 otroke in je rekla, da ji preveč tiščim v usta in potem pač poje, čeprav noče več in da je verjetno preveč pojedla, potem pa zbruhala. Ja, priznam, obremenjena sem z njenimi kilami, ma ne kilami, dekagrami. Sej če bi bila pa preveč okrogla, bi se tudi sekirala.
Vse imate tako lepe avatarje, pa sem še jaz naštimala. Saj bi rada dala vse tri gor, samo kaj ko se še enega slabo vidi.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.8.2009 21:23:46   
Anonimen
čeruser posted image

sam da se javim mal....smo še živi.....sam čist crknjeniuser posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
16.8.2009 21:56:51   
kiara24
čer,
tudi mi smo vandrali dane scel dan.
Bravo za čičanjeuser posted image in pa Parik je res luštkan.user posted image

No mi gremo spat, ker imamo jutri P. Imam 100 vpr. zanj si jih grem sedaj še napisat,da ne pozabim kaj vprašat.

Uživajte ko se pa vrneva jutri pa če bo čas vam pa povem točno kolk moja lepotička vaga in kolk je zrastla.

Mirno nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
16.8.2009 22:07:19   
sonček33
Dober večer!

Vandrali smo cel dan. Jupi. Piknik, rolanje, kolesarjenje (Krtekxx - super za turco), večerni sprehod...

Lovro spi, sta pa danes če nečaka pri nas (7 in 4 leta) tako dfa smo ena big happy family .. No onadva še ne spita. En riše, druga se igra.

Vpr, bolj gospodinjsko: Moje črne cunje pridejo iz stroja ven vse " muckaste". Sumim plenice, ker pač nekatere niso zarobljeneuser posted image user posted image  in itak od njih vse leti. No nisem ziher če je to. V glavnem na živce mi gre, ker itak, da potem takih ne obesim in jih dam še enkrat prat, pa spet skor ista figa. Kaj naj naredim? Po pranju belih cunj boben očistim in pač nekaj te "svinjarije" spravim ven, amapk očitno ne vsega.  Grrrr jezna ful, ker mi spet ni uspelo spraznit koša umazanih cot.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.8.2009 22:10:34   
Zvezdica
Uživajte ko se pa vrneva jutri pa če bo čas vam pa povem točno kolk moja lepotička vaga in kolk je zrastla.

Dobro opravita :)

Pri enem hranjenju je bila poleg svakinja, ki ima 3 otroke in je rekla, da ji preveč tiščim v usta in potem pač poje, čeprav noče več in da je verjetno preveč pojedla, potem pa zbruhala. Ja, priznam, obremenjena sem z njenimi kilami, ma ne kilami, dekagrami. Sej če bi bila pa preveč okrogla, bi se tudi sekirala.

Krtexx, men se zdi 7 kg normalno, pač je bolj suhica. Problem je če bi bil otrok suhcan, narazpoložen, jokav, neješč, tvoja pa to ni, vsaj kar sem videla na videu, ki si ga poslala. Je vesela lepa razigrana punčka.
So taki in drugačni otroci, eni jedo veliko, eni malo. liam npr, sploh ni jedel več kot 50 ml mleka za obrok, tud kaic in vsega je pojedel za enga dojenčka, pa je bil star 12 m. Je bil normalen, je imel "normalno" težo, medtem ko od kolegice full jedel, 10x bl k liam (-pa še isti dan sva rodili) pa je bil mali kot don corleone zraven mojga, pa je imel mali full zdrav. težav, naš nič. ne vem če ma to kakšno zvezo ampak otrok je kolikor rabi, mi pa določamo neke tabelce in približno težouser posted image

Ne obremenjuj se, daj ji hrano ko je lačna in boš vidla da bo šla teža gor kolikor pač more.

Grem, smo imeli naporen danuser posted image smo se kopali do onemoglosti.user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.8.2009 22:11:57   
Zvezdica

Lovro spi, sta pa danes če nečaka pri nas (7 in 4 leta) tako dfa smo ena big happy family .. No onadva še ne spita. En riše, druga se igra

kok lepo iiiiii user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.8.2009 22:17:36   
sonček33
Krtekxx se strinjam z zvezdico - Brita je čist taparav punčka in milsim, da nimaš kaj skrbeti.

Zvezdica ja je luštno ...zelo...
Patrik in Liam sta cukra. Ej, imaš ti Patrika samo v majčki in hlačkah al mu daš še bodi spodaj? Najbrž ne, v tej vročini...Kernaš Lovro je kar skoz v bodijih..pa tolko luštnih majčk s kratkimi rokavi ima.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.8.2009 23:19:41   
Zvezdica
Patrik in Liam sta cukra. Ej, imaš ti Patrika samo v majčki in hlačkah al mu daš še bodi spodaj? Najbrž ne, v tej vročini...Kernaš Lovro je kar skoz v bodijih..pa tolko luštnih majčk s kratkimi rokavi ima.

Hvalauser posted image

Imam ga v bodijih ali majčkah, še najraj majčkah ko gremo ven, se tolikokrat polije, da ga vsaj 3x preoblečem. Doma je pa v bodiju, oz spi v bodiju. Jast ga čist malo oblačim, ker je zunaj huda vrčina, pa še pleničke, to nardi svoje.
Tudi žabice sva že aprila opustiila, oz že na začetku aprila, saj v kosašri ali lupinici mu je bilo vroče. Tko da mi smo z oblačenjem res free.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
17.8.2009 8:13:13   
mimi30
dobro jutro user posted image

Mi smo iz morja in s potepanj. Na kampiranju je bilo lušno, edino prvo noč je bilo neurje in ker smo imeli šotor pod velikimi drevesi smo se raje kr na wc spravili, da je bilo tahujše mimo. Pokalo in bliskalo je res noro.

Malecka se je tolk navadla spat zraven mene, da sploh ni več variante, da gre v svojo posteljo. Včeraj je pogruntala kako se premaknit naprej in se sedaj vleče po tleh, ko en ranjen partizan s stegnjenimi nogami, zraven pa spušča vriske veselja.

zvezdica, prava lepotcauser posted image in pozerjauser posted image .....moja je tudi kar v kratkih hlačkah in majčki, včasih oblekci al pa samo v bodiju.

krtekxx, ne sekiraj se zaradi Britine teže, ker je vse o.k. tako kot pravijo punce....je pač bol pri tasuhih....moja dva sta tudi oba bolj šlankarja....eni se morajo pa ukvarjat s prevelikimi težami in upajo, da bo šlo pol vse dol, ko se bo otrok začel gibat....zadnjič sem vidla dojenčka starega 4mes, ki je imel tako debelo nogico, da je imel nart takšen kot, da bi bil zatečen in sploh ni mogel normalno gibat....v čet. imamo mi P. in pol napišem kolk je težka, po moje tud nima kaj velik čez 7kg.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
17.8.2009 8:57:55   
Anonimen
o mimi, WBuser posted image

lohk verhjamem, da vam ni blo v šotoru za bituser posted image v takem je res wc zlo mikavna variantauser posted image

no, mi smo bli včeraj na debelem rtiču, kolk sta uživala otrokauser posted image fajn je blo, bomo probali še it kam, dokler bo vreme...piran, izola recimo...

grem tamauga previt, se je vsral k velikuser posted image pol grema pa ven malo...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
17.8.2009 9:51:41   
ronja
samo da veste, da smo se vrnili, živi in zdravi in žalujoči za morjem
podrobno poročilo sledi, če bo koga zanimalo;)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
17.8.2009 10:53:19   
sonček33
Ronja WB , le poročaj.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
17.8.2009 11:02:46   
kiara24
oj,

Mi spali super. zg. zobki so na poti nam je danes rekel zdravnik. Vse ok s Klaro rastemo ful saj imamo 72 cm in 8,1 kguser posted image user posted image user posted image user posted image . Vodo smo dali kri tudi cepljeni smo tudi bili. Vse je za nami.

ronja- dobrodošla nazaj... upam, da ste uživali.

krtexxx- ne sekiraj se počasi boste že dobili na teži. BZ se s tem obremenjevat. 7kg je čisto kul teža za moje pojme.

Zunaj sva se že šetkali, sedaj je pa že vroče. Sedaj pa puza po tleh in vse ful oglaša.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
17.8.2009 11:30:28   
spetko
dober dan..

midva sva to noč zelo slabo spala...mali se je non stop zbujal ...in je želel bit non stop na zizi...user posted image ...
ampak ok..zdej lepo nina...jaz pa malo relaxa...še moj je na dopustu tako da razmišljamo kaj bi lahko počeli in kam šli...

ooo Ulla si bla pol kr blizu mene...user posted image ...mogoče smo se tudi videli na nisemo vedele..ker mi smo se tudi kopali na debelem rtiču..odvisno na kateri plaži ste bili...?

krtexxx tudi moj Tian ni neki preveč težek a veš...kadar smo imeli zadnji pregled je bil 7100g in 76cm velik...a od moje kolegice sin pa je star 3mesece in ima 8kil...samo kar se tiče mene...raje da je tako kot je...in vem da je vse ok...ker če bi mu kej manjkalo se ne bi non stop smejal in plazil po celem stanovanju in bil priden tako da...tudi pomoje se ne rabiš sekirat..ampak te vseeno razumem..ker jaz sem tudi ostala kr šokirana ko mi je rekla da je samo tolko težek..ker se je zredil lih za uno minimalno...tako da...pol pa sem se sprijaznila da je pač tko in se ne obremenjujem več..

mimi in ronja WB
upam da ste uživale...mi pa letos ne gremo nikamor na dopust...user posted image

Tian pa želi bit non stop na tleh..še posebej zdej ko se plazi..mu je vse zanimivo...edino kar imamo problem je ko je treba it spat..ker ga vse tako zanima on ne bi želel it spat..a komaj gleda..pol pa imamo borbe in pol končno se prepusti in zaspi...user posted image

lep dan vam želim

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
17.8.2009 11:31:56   
spetko
aja zvezdica...zelo lepa fanta imaš...in Patrik res izgleda zelo velik,pa lep nasmeh...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
17.8.2009 11:46:52   
sonček33
mimi WB, kskšns frišna fotka?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
17.8.2009 11:59:16   
Anonimen
o ronjauser posted image

spetko mi smo bli tm, k je hotel bor, k majo otroc kolonijeuser posted image

kok je res vroče zun, groza....

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
17.8.2009 12:02:13   
PAJO
dober dan

no midve sva se že potepale cel dopoldne tko da se šele
zdej oglasim.kako ste kej??vam je kej vroče?

no naša je danes spala od 20,00 do 8,30 skoz,nč se ni
zbudila.ni blo tko vroče ponoč pa se kr pozna,če ji je pa prevroče
se pa kr zbudi,pa mal popije sokca al pa mleko pa nazaj zaspi.user posted image kr pridna

kaj kuhate danes??lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?