Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha krtekxx: ja sej u bistvu je tko, problem je res to ker sem skos doma, in potem sm vsa depresivna zamorjena, niti žvet se mi ne da,...poleg tega živim z ljudmi v hiši, ki mi ni po godu, na živce mi gre vse, zmoti me če se nekdo vtakne v neko mojo stvar, ,živčna sm za ****, in za vsako malenkost sm jezna k hudič, ne da se mi ukvarjat z ničemer, naveličana sm vsega, po domače povedana sm vsega sita, samo ko se morš stalno prilagajat, in prou komi čakam svoj stanovanje, da greva na svoje, da ko se bova recimo pogovarjala, da nama ne bo skos en u pogovor skakov, da bo mir, vsaj kako uro, bova tud kšno minuto lahko skupaj, samo midva al pa mi trije z meto,...tko pa morm vedno pazit na besede, da nam kej preveč rekla, da nam kšne najine skrivnosti izdala skozi pogovr, ki recimo niti ni neka huda skrivnost, samo pravi fnt da ne rabjo vse vedt,...pol pa še šola, rada bi jo čim prej nardila, ampak tok sesuta k sm zdej, se sploh ne morm začet učit,....pa 100 reči, ki jih čez dan doživim, pa če me nekdo prizadane, opravlja ali izda se sploh ne morm sprostit, da bi rekla, boli me đoko, da bi šlo čez eno uho notr, čez drugo ven,...pa da bi žvela naprej, ampak jst kr premlevam, pa tuhtam, pa se obremenjujem, na konc mam pa še take čudne misli, da niti ne vem kam to pelje,...evo lajf je supr ejej plohca , te čist razumem. Koliko morata še nardit da bosta uživala na svojem, pa čeprav sam v eni sobci. Jast bi si vsaj sobico zrihtala, sam da bi bli sami.