|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
18.8.2009 22:09:43   
mimi30
kiara, nejc je imel vedno takšno reakcijo....sem mu dajala hladne obkladke gor in je bilo boljše....je pa res, da je najboljš, da daš obkladke gor takoj po cepljenju in potem ponavadi nič ne nastane, če daš pa kasneje ko je že flek gre pa bolj počasi nazaj in razboli se bolj

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
18.8.2009 22:11:22   
mimi30
punce hvala za komentarje na slikiceuser posted image

kdaj lahko dam špelo v un tavelik nahrbtnik za otroke na hrbtu nosit?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 22:50:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
18.8.2009 23:18:37   
spetko
kiara mi smo tudi pri drugem cepljenju imeli malo rdečo in otečeno..pa sem dala hladen obkladek in je blo ok..

snikolina...zelo lepe slikce..se vidi da ste uživali..:)

ronja..na dopust pa ne gremo ker smo kupili stanovanje pred približno pol leta...zdej smo ga celotno renovirali in kupili vse novo noter...pa sej bi si lahko privoščili še dopust..ampak še krst imamo in pol raje vem da vse normalno teče in da ne rabim stiskat zob in se sekirat..ker nikoli se ne ve..ki te kaj doleti kar ne pričakuješ (kar si ne želim:)..
mogoče smo edino govorili da bi šli za kakšne 3dni v hribe..bomo videli..
če ne pa drugo leto oz. za zimo bomo si sigurno privoščili..

ulla..aha..vem kje je..tam je zelo lepo ker je urejeno za otroke...mi pa smo bili na eni plaži naprej...tako da se nismo videli..user posted image

ploha...tako sem tudi jaz slišala da je 7leto kritično..samo jaz pa tako razmišljam..lahko je čisto vsako leto če se ne znaš pogovorit in sam v glavi razčisti kar te mori in kar vama ne gre...jaz verjamem da je v vezi ful pomemben pogovor in spoštovanje...do iskric in kreganj pa vedno pride...pa če je veza še tako lepa...kar je normalno in tako mora biti..:)

naš mali pa zelo obožuje GH...ko pridem s posodico in njegovo hrano...on je kr cel vznemirjen in začne že požirat sline in lizat ustnice...smešen je:)))
jaz pa tudi kar se da pretlačit pretlačim, kar pa je tko da se ne da pa zmiksam...
smo poskusili teletino in je pojedel čisto cel kos skupaj z bučko in korenjem...pa pomoje še bi jedel če bi še dala..:)))

evo ena slikica iz plaže pri 6m

user posted image

lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
19.8.2009 7:25:31   
Anonimen
jutrouser posted image

čist sm povožena....jst ne vem kaj se ponoč dogaja, ene hude akcije morjo bit, da se jst nič ne naspimuser posted image zdele se odvlečem do vrtca, pol pa najbrž jo nazaj pod kovtr mahnemuser posted image bom vidla...

user posted image user posted image user posted image

slikce - itak so vsi nadlušni, ma jst zmer pozabim te slikce pokomentiratuser posted image user posted image

kriza - kaj pa vem če je glih sedmo leto...odvisno kak gledašuser posted image midva sva neuradno skp 9let, uradno pa eto - 7user posted image pa ni nč krize, bla je pa pred nekje 3. leti, sam tud to sm jst bolj mela krizo, tako hudo osebnostnouser posted image ampak se je ušlihtalouser posted image sem pa jst zlo problematična za skp živetuser posted image tko da sma kr ok, glede na touser posted image

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
19.8.2009 7:32:45   
krtekxx
kdaj lahko dam špelo v un tavelik nahrbtnik za otroke na hrbtu nosit?

Moraš probat, potem boš pa vidla. Jaz sem Brito v nedeljo not posadila in videla, da je je še čist premal skupi, da bi lahko paščke lepo zapela. Tako, da je še nekaj časa ne bom dala not.
Ploha - ma jaz tudi mam kar hudo krizo. Življenje se ti z otrokom obrne na glavo, pa če si še tako pripravljen. Pogrešam veliko reči iz prejšnjega življenja: službo, šport, pivo...Se mi pa trudijo vsi pomagat. Je pa (žal) res, da moški kar nekako ne štekajo, zakaj si nezadovoljen, če si doma in ti ni treba vsak dan v službo. Ma dej, pojamraj nam mal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
19.8.2009 7:50:04   
krtekxx
Vprašanje: punca že 1 teden malo kašlja - največ zjutraj, pa še včasih čez dan tu pa tam. Kašelj je produktiven (se vidi, da ma nekaj za požret dol potem). Drugače je pa taka kot običajno. Ali bi jo morala peljat pokazat P? Ma sploh ne vem kaj naj naredim. Fanta sploh še nista bila bolna in teh izkušenj res nimam.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
19.8.2009 7:55:13   
Anonimen
 kaj pa vem, če je kašelj moker, pa da se odlušči ven, pol je tko ok, se ji pač zgleda čez noč kaj nabere in se zjutraj odkašlja, da se ščisti. če nima nos zamašen, pa vročine itd, je jst neb hodla kazat, sam še tam kaj nabaše pol. zna pa kašelj bit kr dolgotrajen, tri tedne do en mesec...če bi pa še dlje kašljala, pol pa mogoč dobr vsaj poklicat pa vprašat.

aja, pa kar se gradnje hiše tiče, tist pa verjamem da je problematično za zvezouser posted image midva bi se po moje pobilauser posted image že zdej, če samo pogovarjama, kako bi, če bi, se skregava za znoretuser posted image user posted image tko da....še dobr da nama nau treba zidatuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
19.8.2009 8:10:26   
mimi30
jutro

krtekxx, moja tudi takole pokašljuje predvsem zjutraj in če se ji ne uspe odkašljat se ji pol notri šlajm vozi in hrope....potem pa greva v akcijo s fiziološko in sesalcem (se ji katero jutro tud v nosku kaj nabere)....jaz je zaenkrat ne bi peljala, če ne kaže drugih znakov bolezni (utrujenost, vročina, zabit nosek, neješčnost, ne pitje,...)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
19.8.2009 8:12:34   
mimi30
aja, kaj sem vam že povedala, da sem mogla na morju splezat na napihljiv grad (med vse tiste otroke) in se z nejcem dol spustituser posted image user posted image , ker si sam ni upal....je blo fajn, bi kr šeuser posted image
sam to sem hotla povedatuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
19.8.2009 8:45:19   
Ploha
krtekxx: ja sej u bistvu je tko, problem je res to ker sem skos doma, in potem sm vsa depresivna zamorjena, niti žvet se mi ne da,...poleg tega živim z ljudmi v hiši, ki mi ni po godu, na živce mi gre vse, zmoti me če se nekdo vtakne v neko mojo stvar, ,živčna sm za ****, in za vsako malenkost sm jezna k hudič, ne da se mi ukvarjat z ničemer, naveličana sm vsega, po domače povedana sm vsega sita, samo ko se morš stalno prilagajat, in prou komi čakam svoj stanovanje, da greva na svoje, da ko se bova recimo pogovarjala, da nama ne bo skos en u pogovor skakov, da bo mir, vsaj kako uro, bova tud kšno minuto lahko skupaj, samo midva al pa mi trije z meto,...tko pa morm vedno pazit na besede, da nam kej preveč rekla, da nam kšne najine skrivnosti izdala skozi pogovr, ki recimo niti ni neka huda skrivnost, samo pravi fnt da ne rabjo vse vedt,...pol pa še šola, rada bi jo čim prej nardila, ampak tok sesuta k sm zdej, se sploh ne morm začet učit,....pa 100 reči, ki jih čez dan doživim, pa če me nekdo prizadane, opravlja ali izda se sploh ne morm sprostit, da bi rekla, boli me đoko, da bi šlo čez eno uho notr, čez drugo ven,...pa da bi žvela naprej, ampak jst kr premlevam, pa tuhtam, pa se obremenjujem, na konc mam pa še take čudne misli, da niti ne vem kam to pelje,...evo lajf je supr user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
19.8.2009 8:47:25   
PAJO
dobro jutro za vse zaspanke user posted image

kako ste spali?naša je spet fajn spala od 20,30-5,30 pojedla in spala
do 8,30,jz sm tamavga v vrtec peljala...mal sm že likala imam res velik.
pol greva mal vn,ker bo spet vroče donsuser posted image

pa drugač kako kej,želim vsem lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
19.8.2009 8:51:12   
PAJO
ploha morva se dobit en dan mal na kavici v kranju,da greš
mal vn od tega folkauser posted image user posted image kdaj maš kej cajtuser posted image

te čist zastopm kako ti je,ker sm jz pri svojih živela pa so se
skoz neki umešaval...dokler nismo šli na svoje pol je blo pa boljš.pa še raj se mamouser posted image
ja tko je,sej bo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
19.8.2009 8:58:45   
Zvezdica
o jutrčka

čveke... nč ne bom komentirala ker sem vse pozabla. Aja, slikce...ma teli naši otročki so taki srčki. user posted image

Aja,pa plohca... kriza. To je za moje pojme nekaj normalnega, ko se ne počutiš ok, pač pokažeš na tak način. Mi2 sva se v sedmem letu poročila, tko da ta mit o sedmem letu lih ne drži. Mi2 sva imela 3je leto HUDO krizo pa je vse minilo.  Vzami si čas zase, se razvajaj, manj se ukvarjaj s hišo in izpiti, tud če enga spustiš, ne bo konc sveta. Hočem povedat, mal se ustavi, zadihaj in potem spet pojdi naprej. Pa vi2 si vzamita cajt zase. Tolk ti lahko samam svetujem, ker jast tko nekak rešujem.

No, mi smo se včeraj res full potepali, najprej trst, potem debeli rtič, potem pa ko smo dam pršli, pojedli, se umili in šibali v sombrero, ker je bil liam zmenjem s prijateljem.user posted image Liam prav da je blo kulsko. Dons pa že šibam na RD od nečaka.

Drgač pa punce moje men M zamuja in sem vsa trda od strahu. Sicer le en dan ma vseeno, ampak če men zamuja je nekaj ponavadi. Jast glih nimam nekih šans natur zanosit, kvečjemu lahko pride do izven maternične, oz 1 % obstaja, da bi blo vse kul. In zdaj sem čist nervozna.

Sploh ne vem kaj sem še hotela povedat...aja, da naš mali cuker spet nč ne je ponoč, sam pije in je tok fajn. user posted image

Zdaj pa grem pod tuš.

Bodte pridneuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
19.8.2009 9:01:28   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

krtekxx: ja sej u bistvu je tko, problem je res to ker sem skos doma, in potem sm vsa depresivna zamorjena, niti žvet se mi ne da,...poleg tega živim z ljudmi v hiši, ki mi ni po godu, na živce mi gre vse, zmoti me če se nekdo vtakne v neko mojo stvar, ,živčna sm za ****, in za vsako malenkost sm jezna k hudič, ne da se mi ukvarjat z ničemer, naveličana sm vsega, po domače povedana sm vsega sita, samo ko se morš stalno prilagajat, in prou komi čakam svoj stanovanje, da greva na svoje, da ko se bova recimo pogovarjala, da nama ne bo skos en u pogovor skakov, da bo mir, vsaj kako uro, bova tud kšno minuto lahko skupaj, samo midva al pa mi trije z meto,...tko pa morm vedno pazit na besede, da nam kej preveč rekla, da nam kšne najine skrivnosti izdala skozi pogovr, ki recimo niti ni neka huda skrivnost, samo pravi fnt da ne rabjo vse vedt,...pol pa še šola, rada bi jo čim prej nardila, ampak tok sesuta k sm zdej, se sploh ne morm začet učit,....pa 100 reči, ki jih čez dan doživim, pa če me nekdo prizadane, opravlja ali izda se sploh ne morm sprostit, da bi rekla, boli me đoko, da bi šlo čez eno uho notr, čez drugo ven,...pa da bi žvela naprej, ampak jst kr premlevam, pa tuhtam, pa se obremenjujem, na konc mam pa še take čudne misli, da niti ne vem kam to pelje,...evo lajf je supr user posted image

ejej plohcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , te čist razumem.  Koliko morata še nardit da bosta uživala na svojem, pa čeprav sam v eni sobci. Jast bi si vsaj sobico zrihtala, sam da bi bli sami.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
19.8.2009 9:07:01   
Zvezdica
:
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

aja, kaj sem vam že povedala, da sem mogla na morju splezat na napihljiv grad (med vse tiste otroke) in se z nejcem dol spustituser posted image user posted image , ker si sam ni upal....je blo fajn, bi kr šeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

jast sem včasih bolj otrok kot otroci user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
19.8.2009 9:15:45   
Ploha
zvezdica: sej pri men je glih obratno, ker ravno zdej sm mela ful pauze in potem se dolgočasim, jst sm tak človk da morm it skos na pouhno, če ne preveč razmišlam, sej nekak se sestavlam, pa s fantam se itak ful pogovarjava, če me neki muč, se pomenva,...
hm,...hiška še rabi ploščice, laminat, štekarje, štoke in vrata, pa seveda pohištvo, to je še nekje pou leta al pa še kšn mesc več, ker bo vse sam pokladov in bo šele novembra začel, ker prej je pa krompir pa koruza pa bla bla bla,..če sva huj težave kot to prebrodila bova p aše to, sej on tud komej čaka,...

zvezdica: jst bi že po CB šla, tko da kaj čakaš! user posted image to sm mela jst prejšn mesc paniko, 9 dni mi je kao zamujala, samo se še cikel ni uredil, tko da je bil pač malj daljši, no zdej je pa 2 dni pre pršla, sam sm pa prejšnič kr ene 3 teste nardila, vsake 2 dni, user posted image user posted image šibej hitrrr user posted image sm firbčna da veš user posted image

kdaj greva na kufe, drug tedn, začetek tedna? al greš že na morje?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
19.8.2009 9:18:34   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

:
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

user posted image user posted image user posted image user posted image

jast sem včasih bolj otrok kot otroci user posted image

taka sva bla midva v temah 3000, ko so uni tobogani, res uni mulčki, pa midva, pa še fnt je tak velik in ornk dec, če nisva šla ene 50x gor pa dol,pa v vseh pozah sva se po toboganu spuščala, pa izbolševala strategijo kako bi šlo hitriš, čist mim,....zvečer tud sexala nisva, ker vsa mela tak muskrfibr u nogah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 19.8.2009 9:19:18 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
19.8.2009 9:37:39   
krtekxx
Ploha, kake čudne misli maš? Če so take samodestruktivne, je to lahko znak depresije in to je pogosta bolezen po porodu. Je pa res pozicija, v kateri si (v hiši fantovih staršev verjetno) sama po sebi kar šah pozicija - vsaj za nekaj časa, dokler se ne preselita. A veš, da pa ti drugače zveniš zelo optimistično. Tako da ni vrag, da ne posije prav kmalu spet sonce. Mal moraš ven, veš, čimprej, pa po možnosti sama.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
19.8.2009 9:38:21   
krtekxx
Punce, hvala za "pomiritev" kašlja!!!Zgleda da res ni nič kritičnega, saj ima nos lepo prehoden in mi prav nič ne rata spravit ven s sesalcem.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 19.8.2009 9:39:07 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
19.8.2009 9:46:06   
Zvezdica
zvezdica: jst bi že po CB šla, tko da kaj čakaš! user posted image to sm mela jst prejšn mesc paniko, 9 dni mi je kao zamujala, samo se še cikel ni uredil, tko da je bil pač malj daljši, no zdej je pa 2 dni pre pršla, sam sm pa prejšnič kr ene 3 teste nardila, vsake 2 dni, user posted image user posted image šibej hitrrr user posted image sm firbčna da veš user posted image

kdaj greva na kufe, drug tedn, začetek tedna? al greš že na morje?

neki me zvija, tko da zna bit da pride. Sam da sem pojamrala, evo jo. IN HB za to.

Naslednji teden sem na morju od srede, pa 10 dni me ni. Kaj praviš petek dopoldne? Oz še sporočim, a prav?

Kar se krize tiče, stisn zobe, pa zdržta še mal, da bosta na svojem kmal. Maš pa nas tukaj pa se kr zjamraj.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
19.8.2009 9:58:41   
Anonimen
ploha jst sam upam, da hišo tolk stran zidata, da uni sorodniki naujo mogli u copatih in z viklerji na glavi k vama uletavatuser posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4247
19.8.2009 10:08:22   
Anonimen
aja, v soboto gremo v ce, pa grem prečekirat un plac v park, za srečanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
19.8.2009 10:08:58   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja, v soboto gremo v ce, pa grem prečekirat un plac v park, za srečanjeuser posted image

no pa dej, pa dejmo se za datum zmenituser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
19.8.2009 10:14:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no pa dej, pa dejmo se za datum zmenituser posted image

kdaj prideš iz morja? k si rekla da do takrat počakamo...
pol je pa treba eno lepo vremem stakntuser posted image

sam najprej pa morm videt, a je sploh plac primern...k more bit tko, da lohk mulčke na dekco poknemo....

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?