khurde
|
Čer, Jancci, moje sožalje! In ja, skupaj z Ullo imamo res podobne sostanovalce... lih zato sem napisala, da se ne bi več ss tem ukvarjala na način, da bi probala dopovedat, ker jaz sem ugotovila, da razlaga ne pomaga. Oz. pomaga, dokler jih maš pod nadzorom Symona, jaz sem allstarke naročila na superge.si, ker - ko všteješ poštnino do Slovenije - je razlika do 5 evrov. Sonček, jaz uporabljam kvinojo za zgoščevanje juh, potem pa včasih tudi kot prilogo in nadomestek riža, se da tut "rižoto" skuhat itd. kupujem pa v DM-u. Rezka, zdravo! Meni se zdi pa ful fajn, ko se kak stari starš odloči, da se bo malo informiral o teh novih smernicah. Več bi moglo bit takih, pa upam, da ko bom sama babi, da si bom vzela čas za zbiranje novih informacij. Potem se možnosti za nesoglasja kar avtomatično že precej zmanjšajo. Sej ne vem, kaj sem hotla še napisat... Bili na Zbiljah, tamala je veselo gledala labode.. aja, zmer sem fuuul hotla it na Korziko... zdej vsaj vem zakaj. Hvala za info. Aja, lepe fotke, Jancci! Aja, Sonček, se mi zdi, da si mi ti rekla enkrat, nej povem kake so fotke, k se jih prek Tuša razvije... Sem dobila danes, pa so lepe. Imajo pa do konc avgusta al do tam nekje akcijo, tist "10 najljubših", no zdej je 20 in je cena 0,07 evra na fotko (10x15 al pa 10x14). Se mi splača, ker jih imam ogromno za naredit. Od leta 2007 dalje... Okej, grem fotke sortirat pa kmal spat