|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
9.7.2009 17:59:31   
symona
ja, ulla veš mam ful nagih dedcev na slikah, zato pa bi jih rada nazaj dobla user posted image . Daj mi ti mal razloži, kak se nakupuje prek e-baya. Bi si rada allstarke naročla.
Zdaj mamo pa po dolgem času sonček in smo hitro izkoristili, smo šli na sladoled in na igrišče, da se je lucija s kolesom vozila, amadeja pa itak samo spi v vozičku.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
9.7.2009 18:33:57   
petra88
Mi smo pa karto za trajekt do Korzike izbrali preko www.aferry.it - tu se lahko primerjajo cene tudi med različnimi ladijskimi družbami (linijo Livorno - Bastia pokrivata Moby in Corsica Ferries). Kot cenejši se je izkazal Moby. Preko iste strani je možen tudi nakup kart vnaprej (v tem primeru so cene bistveno nižje, ugotovila pa sva, da je treba kupiti vsaj dan ali dva vnaprej).

Najbolj ugodna pot je do Livorna po cesti, nato pa iz Livorna v Bastio s trajektom. Je najkrajša morska linija in obenem je tudi do Livorna še najbližje. Skratka, najmanj kilometrov in cestnin in najcenejši trajekt.

Stroškovnik (za eno smer) za nas, ki smo se ta teden vrnili s Korzike, je bil:
- 27,20 € cestnina v Italiji;
- 49,00 € trajekt za osebno vozilo do 5m, dva odrasla in dojenčka do 1 leta ter takse in pristojbine;
- gorivo pa odvisno od vozila, porabe, hitrosti vožnje, itd.

Mi smo si poiskali bolj podeželsko varianto in smo se izognili bolj turističnim predelom. Bili smo na severu, na zahodni obali in je bilo res čudovito!

Stroški so podobni kot za npr. Korčulo, s tem da nam je Korzika v celoti pustila neprimerno prijetnejši vtis. Hrvaška nas, kot kaže, veliko let ne bo videla več ... user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
9.7.2009 19:08:59   
Zvezdica
Ko se je Meta rodila je imela 4 prababice, aprila je umrla prva, danes pa druga. Obe sta bili po moževi strani. Zaenkrat še računam, da se greva ju3 kopat, če pa kaj vmes pride zaradi te smrti naju pa žal ne bo

sožalje :(

ups, nas tud ne bo jutri ker sva brez avta user posted image . Sem prav žalostna. pa drugič.

..in se je zasuku in šov in do dans ( to je blo v začetku prejšnjega tedna enkrt) ni blo nobenga bliz še ko gremo kam, se popučeta v bajto....ma slabš kt otroci, res...

mati moja, pa ne vem če ga ne bi nekam za vedno poslala, a sta ta dva tok omejena al kaj?

..in se je zasuku in šov in do dans ( to je blo v začetku prejšnjega tedna enkrt) ni blo nobenga bliz še ko gremo kam, se popučeta v bajto....ma slabš kt otroci, res...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kiara to je zdej tko. če začneš uvajat pri 4m in je otrok pila adaptirano mleko, pol lohk po 6. m začneš z mlečnimi izdelki ( mleko kravje pa še zmer po 1. letu), se pravi skuta, jogurt...najboljš je , če kupiš navadn jogurt pa navadno skuto pa pol sama kej notr umešaš, te kupljene zadeve, razni pudingi pa ala frukcvege - to je sama kemija in umetna barvila in konzervansi, tko da ni glih primerno.mleko pa nej pije adaptirano, tud kašice it. ji s tem pripravljaj, ajd, če ji daš špuk mleka v pire, ne bo sile, samo ne prej kot po 8. m, lohk pa daš malo žličko kisle smetano, ko boš pač uvajala mlečne izdelke in to je to.

če pa začneš uvajat pri 6m, pol pa valjda kasnej, sploh če je bil otrok samo dojen in še ni bil v stiku s kravjim mlekom.

thanks za inf. Sem tud sama to rabla. pa ti naša strokovnjakinja za hranouser posted image

uzuni je pa res ful mrzlo, jih je kar treba oblečt.

A greva jutri na kavo?

ful sem napisala pa me je ven vrglo, se mi ne da več. Kaj narediš če imaš mozillo in se ti to zgodi?

desn klik na miški pa back... jast pa nima več mozile ampak ta safari in se mi je to včer zgodl sem bla prav user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
9.7.2009 20:41:17   
sonček33
Petra - joj ti kar zavidam Korziko. jancci... tako nekako sva tudi midva uživala pred parimi leti na Korziki...še fotke se mi zdijo podobne...Sicer se pa strinjava, dolina Restonice je ena najlepših...

Izvedenke za prehrano eno vpr.: Hladno stiskano repičino olje - ga lahko dodam kolerabi, korenčku itd.?

Pa še eno - a katera daje kvinojo oziroma jo je sama?jaz pojma nimam kakšno žito je to, ga pa menda priporočajo.

Danes smo tudi pri nas imeli eno izjavo taščice: K ga tko dajejo zobje, naj mu dlesni namažem z limono.

Midva mal gledava apartmaje za janurasko smuko. Ima katera kakšno že preverjeno stvar v mislih?

Pol se jutri gremo namakat?

Khurde super nakup.

Rezka lep pozdrav...

Ploha fajn opravita jutri.

Jancci moje sožalje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
9.7.2009 20:45:26   
krtekxx
Ristonica...ooo, kako je pa tam lepo.
Jest grem kar spat, čveke. Rabim energijo za vikend, ko so vrtci zaprti.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
9.7.2009 20:47:09   
Jancci

Mi2 prideva ob 11h.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
9.7.2009 20:56:21   
sonček33
Zvezdica, a bova kej jedli dons?

Krtekxx - ti si pa res utrujena. Spočij se.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
9.7.2009 21:08:59   
Ploha
sonček: quiona je brez glutena, tako da pomoje lahko daš user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
9.7.2009 21:13:18   
Zvezdica
Danes smo tudi pri nas imeli eno izjavo taščice: K ga tko dajejo zobje, naj mu dlesni namažem z limono

pa sol in tekilo v drugo user posted image user posted image user posted image da bo bolj ziher

/quote]
Zvezdica, a bova kej jedli dons?

lih delam si sataraš s piščančkom . Sej bi prej jedli, sam me je odnesl v citija. Hude razprodaje so že.
Sem tamalmu kr nekaj cotk kupila, obema pravzaprav. zdaj pa je mastercard čist prazen :)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
9.7.2009 21:22:37   
Ploha
rezka: dej klele puncam kšn pametn in uporabn nasvet, kot recimo če otroke zobki matrajo se da pir ane??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
9.7.2009 21:29:04   
sonček33
plohca dej nehi se zezat

zvezdica jaz te občudujem, da se ti da po sitiju hodt, še bl pa po razprodajah... jaz grem jutr predn grem v živo dol  na Bled v eno trgovino po Nextke... jedla sem pa na maslu popečene kocke starega belega kruha + suha salama + dva jajčka gor...njami...

zdej morm pa pod tuš

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
9.7.2009 21:35:46   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

plohca dej nehi se zezat

zvezdica jaz te občudujem, da se ti da po sitiju hodt, še bl pa po razprodajah... jaz grem jutr predn grem v živo dol  na Bled v eno trgovino po Nextke... jedla sem pa na maslu popečene kocke starega belega kruha + suha salama + dva jajčka gor...njami...

zdej morm pa pod tuš

kva pa je zdej to?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
9.7.2009 21:36:14   
Zvezdica
edla sem pa na maslu popečene kocke starega belega kruha + suha salama + dva jajčka gor...njami..

mmmm dobr se sliš, sam men so se jajca v postopku tok zagabla. uh kaj sem jih pojedla v tistih 10ih dneh user posted image pa že pred tem jih nisem ravno marala...po tistem pa še manj..uh .user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 9.7.2009 21:37:50 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
9.7.2009 21:36:39   
Zvezdica
kva pa je zdej to?

kaj kaj? ne stekamuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 9.7.2009 21:38:12 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
9.7.2009 21:39:22   
rezka
dober večer, mlade mamice in hvala za pozdrave. Res vas spremljam od vsega začetka, ko se je naša Plohca pojavila pri vas. Morm povedati, da je ta forum zame nekako izobraževalnega značaja, sa izvem marsikaj o dojenčkih in njihovi negi, vzgoji, prehrani. Glej in se čudi. Vse je postavljeno na glavo, in to tako, da sem samo tiho in gledam, kako se kaj dela, kako se jih oblači, kako hrani, ker kar na enkrat ne znam nič, kar pa znam je narobe. Tako, da hvala vam za marsikatero informacijo, ki so mi pomagale, da ni prišlo do nepotrebnih konfliktov. Ob enem pa premišljujem, kako so sploh moji otroci preživeli in odrasli, saj smo (po navodilih patronažnih sester, ki jih imate tude ve),delali vse 100 % pravilno - danes - narobe.
Lep večer še naprej in se še kaj predvsem beremo in malo pišemo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
9.7.2009 21:44:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

kva pa je zdej to?

nexte al kaj al nekxte, ne vem, sonček gre neki kupt, neki na N,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
9.7.2009 21:46:12   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

kva pa je zdej to?

nexte al kaj al nekxte, ne vem, sonček gre neki kupt, neki na N,...

aja...vidiš danes mi zelo dolgo dela loaidng v glaviuser posted image ... sem čist prezgodaj vstala

Rezka - plohcina mami...dobrodošla user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
9.7.2009 21:50:32   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Mi2 prideva ob 11h.

Mi tud pridemouser posted image

Jancci sožaljeuser posted image

rezkauser posted image ... kar pridte nas še kej pogledatuser posted image

Mi smo dons za večerjo imel palačinke. Naša Meta bi jih lohk vsak dan 5x jedla, nardimo jih pa 1x na teden.

Grem delat gobelin k bo za mami za RD in bom mogla bit kar pridna, da bo do takrat narjen.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
9.7.2009 21:51:38   
sonček33
Rezka pozdravček

Plohca ene čevlji k so men najbl hudi skor vsi modeli te firme, jih majo pa v Cicibanovih trgovinah pa malokje še

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
9.7.2009 21:55:57   
Jancci
Rezka dobrodošla!

Kaj čmo? Svet gre naprej s svetlobno hitrostjo tudi na tem področju. Ne se bati, tudi to, kar mi zdaj delamo z našimi, zaenkrat še dojenčki, bo čez 30 let (vrjetno tudi kakšno leto prej) kot pravite "narobe". Tako da tudi mi samo sledimo trenutnim smernicam, ki pa definitivno niso enake kot so bile pred nekaj leti, kaj šele 20imi oz. 30imi ko smo mi gor rasli. user posted image

Takle mamo! user posted image

Ploha jest bi tut mogla komu za tale forum povedat, pa ne vem, če si upam po vsem tem kar sem že napisala.user posted image Tko da je to zaenkrat še vedno moj mali svet. Tebi pa pohvala. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 9.7.2009 21:57:24 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu rezka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
9.7.2009 21:58:13   
rezka
Joj, pozbila sem se vam predstavit. Sem ponosna babica male Mete od moje Plohce. Upam, da se strinjate, da imate na forumu tudi eno babico, da vam bo malo mirila strasti do vaših taščic, in mamic, ki v najboljši veri delajo tako, kot mislijo da je prav, naredijo pa vse narobe. Pa svet gre naprej, tudo ve čez 20 let ne boste vedele prav veliko, ker bo vse drugače. Pa HB da je tako, ker če ne, bi bilo na svetu pravi dolg cajt.

(odgovor članu rezka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
9.7.2009 21:58:44   
kiara24
Čer

Rezka- lep pozdravček, dobrodošla med nami.user posted image

Midve že spiva danes od pol devetih, bomo videli kolk dolg bomo jutri spali.

Zvečer je jedla rižovo kašico joj kako jo je jedla , je delala zraven ammamamamamam.....user posted image user posted image user posted image user posted image Polente pa bog ne dajuser posted image .

Grem ajat sem ful zmatrana na kavč sam. Za enkrt moram mojga počakt k pride pozno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
9.7.2009 22:09:59   
khurde
Čer,

Jancci, moje sožalje! In ja, skupaj z Ullo imamo res podobne sostanovalce... lih zato sem napisala, da se ne bi več ss tem ukvarjala na način, da bi probala dopovedat, ker jaz sem ugotovila, da razlaga ne pomaga. Oz. pomaga, dokler jih maš pod nadzorom user posted image

Symona, jaz sem allstarke naročila na superge.si, ker - ko všteješ poštnino do Slovenije - je razlika do 5 evrov.

Sonček, jaz uporabljam kvinojo za zgoščevanje juh, potem pa včasih tudi kot prilogo in nadomestek riža, se da tut "rižoto" skuhat itd. kupujem pa v DM-u.

Rezka, zdravo! Meni se zdi pa ful fajn, ko se kak stari starš odloči, da se bo malo informiral o teh novih smernicah. user posted image Več bi moglo bit takih, pa upam, da ko bom sama babi, da si bom vzela čas za zbiranje novih informacij. Potem se možnosti za nesoglasja kar avtomatično že precej zmanjšajo.

Sej ne vem, kaj sem hotla še napisat... Bili na Zbiljah, tamala je veselo gledala labode.. aja, zmer sem fuuul hotla it na Korziko... zdej vsaj vem zakaj. Hvala za info. Aja, lepe fotke, Jancci!

Aja, Sonček, se mi zdi, da si mi ti rekla enkrat, nej povem kake so fotke, k se jih prek Tuša razvije... Sem dobila danes, pa so lepe. Imajo pa do konc avgusta al do tam nekje akcijo, tist "10 najljubših", no zdej je 20 in je cena 0,07 evra na fotko (10x15 al pa 10x14). Se mi splača, ker jih imam ogromno za naredit. Od leta 2007 dalje...

Okej, grem fotke sortirat user posted image pa kmal spat

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 22:25:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
9.7.2009 22:28:48   
sonček33
Khurde nisem jaz sparševala glede fotk, pa vseen hvala za info, ker mam poln slik za razvit

niia - bogi mali... naj dobro spi... kar se tiče jajc v postopku so pa poleg piva zelo priporočljiva

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.