khurde
|
tko. naročila zelena allstarke za mojga in rdeče zame. bi pa še vijolične mela, pa oranžne tut, pa črne. sam al jih ni al pa ni številk. aja, to da denarja ni, pač ne omenjam... se raj na cifre zgovarjam. spal katastrofalno, čakam, da naberem dost kondicije za te špase. je bila od ene dve pa do skor štirih pokonc, pa se kotalila in drajsala naokol po postli. in bi bilo vse ok, če ji ne bi na vsake tok časa bila na poti in me ne bi pol tolkla in brcala itd., dokler se ne premaknem. al pa dokler ne premaknem nje, k sem na vsake 15 minut že prav na rob prišla. pol je po sprehajanju po z luno osvetljenem stanovanju, najprej z enim, pol tut z drugim, zaspala z mojo že nošeno majco na obrazu zdej pa razturava po tleh IZVIRNO SPOROČILO: ronja V bistvu skoraj nobena igrača, ki sva jo kupila, ne leži neuporabljena, res pa je tudi, da kupujeva v gl. razne lesene igračke, pa knjigice... aja, pozabila, da sem ji kupila tut eno plastično knjigico. je vedno, ko sva ležali na postelji, grabila po mojih knjigah al pa revijah, zdej ko ima pa svojo, je pa zadovoljna in se moje, ko jo berem, ne pritakne edin, če ji ni res na poti in itak, ful rada tisto knjigo grize, pa včas ji uspe kej odpret pa rečem zanč, da ji je ful zanimiva in da jo ima res rada, pa me nekdo tko pomilovalno pogleda, na način kok sem al naivna al pa butasta, ne vem, da mislim, da je takemu otroku knjiga kul... pa ajde, sej niti ne ve, kaj to je in ne vem, zakaj bi mogle bit knjige malim neki groznega, pa da jih je treba nanje navadit, a ni bolš, da ma že od malega pozitivno asociacijo nanjo