|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
9.7.2009 9:38:40   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

rezka je ime, servus je navadno pozdrav na štajerskem, to je verjetno kaka druga izpeljanka. Sicer pa nimam pojmauser posted image

ti si filozof user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
9.7.2009 9:39:51   
Zvezdica
.mi smo letos organizirali nejčev rojstni dan brez igrač, tast in tašča ter sorodstvo po tisti strani je kupilo zunanje igralo hiško, babi teniske, dedi komplet knjig od nedeljskega, ostali pa so lahko prinesli samo kakšno knjigico al majčko

dobra ideja ja :)
mi je dal za mislt kaj b mi liamu podariliuser posted image k ma konc meseca RD

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
9.7.2009 9:40:31   
Zvezdica
a glej no glej, k smo na 100 straniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
9.7.2009 9:58:20   
ronja
aja, igračke: ma, pri nas ni krize. Ok, jih ne manjka, ker sem ji nekaj pliškotov dala še svojih, pa eno punčko tudi, vendar mi to lepo razdelimo, pa nesemo malo k dediju, malo bo šlo na morje, dve igrački sta v avtu,... Ima pa res ogromno knijgic, ker je pač nora nanje in to ji res vsi kupujemo. Bomo pa tudi te malo razdelili okoli. babi in deda imata tako ogromno igrač, tako da tja jih ne nosimo.
Jaz sem Lejli kupila eno ropotuljico, da ima eno, ki je čisto njena in tisto ima zelo rada. Pa eno za v avto, tista, ki se lahko obesi na lok od lupince in vibrira - in pri nas je pomagala oz. pomaga še pa još! Kadar ji je že mal dolgčas, pa se buni, ji tisto potegneva, da mal zavibrira, ona pa se potem zabava in jo lovi in gleda še kar nekaj časa, tak da to res ni bil stran vržen denaruser posted image . V bistvu skoraj nobena igrača, ki sva jo kupila, ne leži neuporabljena, res pa je tudi, da kupujeva v gl. razne lesene igračke, pa knjigice...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
9.7.2009 10:13:57   
mimi30
sem delala v dorothy perkins, tko da mam mal naštudirane te zadeve

jaz sem si glih včeri tam kupla ene poceni kopalke, ker so mi od mojih starih modrci čist premajhni....pa še iz onih s kostjo ful težk zize ven spravimuser posted image , da lahk dojim

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
9.7.2009 10:16:20   
kiara24
jutro

Nisem se mogla več javit popoldan sva lumpali, Zvečer mi je pa šele malo čez 22to zaspala.

Ulla- saj bom. Ta prepečenec sem glih videla pa gor je pisal 6 mesecev pa sem ga vzela. Za nasvet glede mesa pa hvala, saj ne bom hitela samo zanima me.

Jancci- midve imava pri obrok mleko, drugi obrok sadje, 3 obrok zelenjavo pol pa še 2 krat mleko. En dan ji bom sedaj dal za 4 obrok riž če ga bo jedla, ker koruze noče! Glede mami jaz bi se pogovorila in to zelo resno, če rečeš ne je ne. No na srečo pri meni tega ne dela me prej vpr. in to seveda pol tudi upošteva.

Ronja- jaz sem prvo M dobila prejšni mesec tik pred morjam pa nisem dojila polno.

Zvezdica- otrok naj bi bil star 6 mesecev ko zamenjaš i n greš na 2ko. Je pa tako lahko povprašaš P o tem. Mislim, da se dobi tudi mleko ko omogoča da je otrok dlej časa sit, uporabjajo ga ob potovanjih.

Ulla- ful kul čevlji.user posted image

Grem tamal se nekaj jokaca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
9.7.2009 10:17:05   
mimi30
Ronja, pri nas boljš da ne nosmo še mi kakšnih igrač k tašči, ker jih je tam cel kup, ki jih ona nakupi....so pa to same take, ki so kr nekiuser posted image , na začetku so kupli enih par unih avtov na daljinsko, ki so čist prekrhki za tak male otroke in so valda vsi spolamaniuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
9.7.2009 10:21:50   
mimi30
Zvezdica- otrok naj bi bil star 6 mesecev ko zamenjaš i n greš na 2ko. Je pa tako lahko povprašaš P o tem. Mislim, da se dobi tudi mleko ko omogoča da je otrok dlej časa sit, uporabjajo ga ob potovanjih.

čist odvisno od vrste AM....poglej na embalažo, do kolk mesecev je....Novalac vem, da je enka do 6mes., Aptamil je pa 2. že od štiri menda,.... so pa tud take formule, bolj nasitne, za zvečer, če pojejo premale količine in ob drugih situacijah

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
9.7.2009 10:22:30   
ronja
ja, saj k tašči tudi mi ne nosimo igrač, isti razloguser posted image . Ampak k mojemu očetu jih je pa treba, ker on pa ni za te zadeve, ne zna, ne upa, ne ve, kaj ji bo všeč... rajiš da denar, da ji midva kupiva kaj, kar ji bo všeč (pa navadno še precej ostaneuser posted image )... Pri nas k tašči nesejo še svak in svakinja vse, kar njunima ni več všeč, česar je ogrooooomno, ker bratranca imata pa res cel bc in še vse ostalo!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
9.7.2009 10:22:43   
mimi30
snikolina, vidim te user posted image ....kaj je zdaj s kafetom?user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
9.7.2009 10:26:08   
mimi30
Pri nas k tašči nesejo še svak in svakinja vse, kar njunima ni več všeč, česar je ogrooooomno, ker bratranca imata pa res cel bc in še vse ostalo!

moja tašča pa znos domov vse kar ji drugi dajo, ker več ne uporabljajo in razne igrače iz McDonaldsov, ko sploh ne veš kaj jeuser posted image ....zadnjič sem glih rekla, da naj ene kr vstran vrže, ker so res grde in to tud mali govori in jih vedno ven izloči

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
9.7.2009 10:28:35   
khurde
tko. naročila zelena allstarke za mojga in rdeče zame. bi pa še vijolične mela, pa oranžne tut, pa črne. sam al jih ni al pa ni številk. aja, to da denarja ni, pač ne omenjam... se raj na cifre zgovarjam.

spal katastrofalno, čakam, da naberem dost kondicije za te špase. user posted image je bila od ene dve pa do skor štirih pokonc, pa se kotalila in drajsala naokol po postli. in bi bilo vse ok, če ji ne bi na vsake tok časa bila na poti in me ne bi pol tolkla in brcala itd., dokler se ne premaknem. al pa dokler ne premaknem nje, k sem na vsake 15 minut že prav na rob prišla. pol je po sprehajanju po z luno osvetljenem stanovanju, najprej z enim, pol tut z drugim, zaspala z mojo že nošeno majco na obrazu user posted image zdej pa razturava po tleh

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

V bistvu skoraj nobena igrača, ki sva jo kupila, ne leži neuporabljena, res pa je tudi, da kupujeva v gl. razne lesene igračke, pa knjigice...

aja, pozabila, da sem ji kupila tut eno plastično knjigico. je vedno, ko sva ležali na postelji, grabila po mojih knjigah al pa revijah, zdej ko ima pa svojo, je pa zadovoljna in se moje, ko jo berem, ne pritakne user posted image edin, če ji ni res na poti user posted image in itak, ful rada tisto knjigo grize, pa včas ji uspe kej odpret user posted image pa rečem zanč, da ji je ful zanimiva in da jo ima res rada, pa me nekdo tko pomilovalno pogleda, na način kok sem al naivna al pa butasta, ne vem, da mislim, da je takemu otroku knjiga kul... pa ajde, sej niti ne ve, kaj to je in ne vem, zakaj bi mogle bit knjige malim neki groznega, pa da jih je treba nanje navadit, a ni bolš, da ma že od malega pozitivno asociacijo nanjo user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
9.7.2009 10:47:46   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

snikolina, vidim te user posted image ....kaj je zdaj s kafetom?user posted image

Hja tolk cajta se spravljamo k temu, da je moj že doma in nimam avta. Je pa drug teden na dopustu in se lahko zmenve za kak dan, ko ne gremo nikamor in bom mela čas. Ti javim potencialni dan, pa boš povedala, če ti odgovarja. KUL?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
9.7.2009 11:01:09   
Jancci
Čvekice hvala ker me "poslušate" in malo komentirate tole mojo mami. Dvomim, da njej karkoli pomaga, ker je tak tip, da misli, da je samo tako prav kot ona reče. Ma ne bom več težila, bomo že nekak. Do enega leta bo imela pač policaja zraven, kaj bo pa potem ,se bom pa potem obremenjevala.

Ko se je Meta rodila je imela 4 prababice, aprila je umrla prva, danes pa druga. user posted image Obe sta bili po moževi strani. Zaenkrat še računam, da se greva ju3 kopat, če pa kaj vmes pride zaradi te smrti naju pa žal ne bo.

Khurde si si pa hude čevlje umislila. Jest bi tuuuut! user posted image

Aja Khurde al pa Ronja.. kolk pride tisti bambusov soparnik?

Petra WB. Korzika je men tut super in ob prvi priliki gremo zopet tja. Sva nevem kerga leta že, celo prekruzala z mojim twingičem, spala v kampih in uživala v njenih lepotah!! Res lepo!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 9.7.2009 11:02:20 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
9.7.2009 11:13:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

rezka sjerbus user posted image

kva to pomen?

user posted image user posted image ena rezka nas stalno čekira, pa sm jo pozdravla maluser posted image

jancci sožalje user posted image

midva lenuha sva pa spala do mal prejleuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
9.7.2009 11:13:43   
kiara24
No naša je 20 minutk že odbrenakal in sva bili zunaj sedaj 45 minutk k ne gre nič dž, samo je pa mraz in sem imel Klaro ful napravljeno. Žabice, hlačke, nogavice, copate, pa bodi z dolgim pa kratke čez in na koncu še jakno, pa s tanko deko pokrita in je bilo očitno ravno parv ,ker ni bila ne vroča ne hladna.

Mimi
- apatamil imam jaz pa je od 6tih mesecev.

Sedaj grem pa ji narest nekja za jest, mislim, da ji bom danes dala kar svež jabolček in pa banano.

Petra-Bravo za Korziko.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
9.7.2009 11:16:18   
ronja
zadnjič sem glih rekla, da naj ene kr vstran vrže, ker so res grde in to tud mali govori in jih vedno ven izloči

hehe, mimi, ti si pa upaš! Jaz ji glih ne bi upala rečt, kaj naj pri sebi doma stran mečeuser posted image . JI samo rečem, da ma Ronja rada knjigice, nima pa tok rada plastike, pa upam, da pač dojame namig (mislim, da ga, ker res navadno dobi knjigiceuser posted image ).

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
9.7.2009 11:18:05   
Anonimen
ronja nekateri smo pač obupali nad namigi,user posted image , jaz se tud ne grem več namigovanj, ker mam povn kufr ignorancijeuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2493
9.7.2009 11:25:42   
Jancci
ronja nekateri smo pač obupali nad namigi, , jaz se tud ne grem več namigovanj, ker mam povn kufr ignorancije

Ma ja DIREKT je treba!!! Pa še to jim ni jasno!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
9.7.2009 11:31:11   
Nea
Jancci - sožalje za prababico

knjigice - moji otroci so na knjigice čisto nori. Ko smo zadnjič bili v Ikei, so vsi otroci po otroškem oddelku divjali in skakali, moji 2 pa sta se pred polico s knjigami vsedli in "brali"user posted image  Doma imata ogromno knjigic, slovenskih, nemških in angleških. Ko je Ema dopolnila 2 leti smo začeli knjižnico obiskovat in vsak drug teden domov privlečemo 10-15 novih knjigic. Nekaj si jih sami izbereta, nekaj pa jaz. Še malčka vedno vzamemo zraven in dokler mi izbiramo knjige, on lepo sedi v lupinici in opazuje. Vsak večer pred spanjem jima jaz al pa mož prebereva eno pravljico, ostali del časa pa knjige prelistavata sami, al pa poslušata pravljici na CD-jih.
V vrtcu pa vsak ponedeljek pride ena teta iz knjižnice in s seboj prinese nekaj knjigic, ter otrokom bere pravljice. Moji 2 sta pri Frau Smickl vedno prvi user posted image

Kako smo nocoj spali - me sploh ne vprašajte user posted image

Včeraj zvečer sem naredila eno kremo iz malin in mascarpone-ja... potem mi je sinulo, da bi lahko spekla testo za torto in jo s to kremo namazala... in 1.2.3 torta je že v hladilniku. Probali še nismo, ker se mora ohladit. Če bo OK, vam lahko povem recept, ker je čisto enostavna za naredit.
Kosilo sem tudi že skuhala in kopalnice počistila, pa še prah po tleh... jej, kak je bilo umazano

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
9.7.2009 11:33:54   
Anonimen
ma, zanč sedimo na balkonu, midva pijema kavo, ula pa jabko je. in kot navadno pride tast in začne gor ulo neki tracat ( še na balkonu ne mormo več u miru sedetuser posted image ), spuli nek koren na vrtu in pol če bo ula korenčka itd. pa sma OBA skupaj ziher 37krat lepo rekla, da ne bo ula korenja, da ma zdej jabko in more tisto pojest, un pa še kr teži s tistim korenjem, pa kok ji ga ne sme dat, pa kolk lep in dober korenček je....pol ga pa zabriše gor na balkon pa zravn na ula user posted image k sma valda oba istočasno se razpizdla, da kaj se gre, kok hudiča ne more nikol upoštevat če se neki reče....in se je zasuku in šov in do dans ( to je blo v začetku prejšnjega tedna enkrt) ni blo nobenga blizuser posted image še ko gremo kam, se popučeta v bajto....ma slabš kt otroci, res...

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
9.7.2009 11:38:16   
Ploha
ej ulla tale rezka je moja mami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
9.7.2009 11:39:47   
Anonimen

ej ulla tale rezka je moja mami user posted image user posted image user posted image user posted image

a daaajuser posted image user posted image a ti to resno user posted image

pa nej napiše kej pol user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
9.7.2009 11:41:06   
snikolina
Jancci moje sožalje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
9.7.2009 11:42:01   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

a daaajuser posted image user posted image a ti to resno user posted image

pa nej napiše kej pol user posted image

ja resno, sam se še opogumla, sej jo teram, pa si ne upa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.