|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
9.7.2009 11:43:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ja dobr pol

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
9.7.2009 11:43:32   
snikolina
ena rezka nas stalno čekira, pa sm jo pozdravla mal

Sicer to ni nič kaj takega- jst tut skus čekeram božičkove pomagače, da vidim kaj lahko pričakujem in si malo pomagam, poleg tega pa mi prav pride kakšna info, ki si jih posredujejo med seboj. Pa tut po velikosti in teži bi naš Anže skoraj lahko k njim pasal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
9.7.2009 11:43:47   
Ploha
jancci: sožalje.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
9.7.2009 11:45:02   
Anonimen
snikolina sej nism mislila da je kej takegauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
9.7.2009 12:06:14   
symona
Čao!

Mi smo danes po dolgem času tudi slabo spali, kar pri nas ni v navadi. Je samo nekaj jokala, jo vzamem k sebi, počakam da zaspi, jo dam v petlek, spet jok, in to se je ponavljalo do 1 zjutraj. Ob šestih je bila pa že budnica. Zdaj sma hotle iti malo vun, pa že spet lije.
Ulla, a mi lahko ti uni program za računalnik zrihtaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
9.7.2009 12:20:12   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

snikolina sej nism mislila da je kej takegauser posted image

sej jst tut ne, sam povem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
9.7.2009 12:20:18   
Anonimen
symona kaj točno je narobe? a si si kaj zbrisala, al ti je disk šou?

(odgovor članu symona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
9.7.2009 12:25:52   
barba
jancci - jst na tvojem mestu znorim, pol pa tud tamale nebi več dol pustila.
Pr nas se tašči še zase ne da kuhat, kaj šele za kerga druzga. Tko da okol tega nimam težav, sam njeno komentiranje pa kakšne njene neumesne mi grejo oreng na jetra.

zvezdica - sej ne bojo sami dojenčki. Bo tud naša Metauser posted image ... bosta lohk skup pametvalauser posted image user posted image user posted image
Ja no, mi pridemo kar vsi.user posted image

čevlji - jst sm gledala allstarke za Meto, sam so se mi zdele mal drage za eno sezonouser posted image . Gladiatorke ma moja sestra in je ful ful zadovoljna, pa čist k njenmu stilu pašejo. Drgač bi jst mela kakšne bulse ... te so bolj moj stil in spomin na šolske dni user posted image user posted image user posted image

Mi smo dons spal celo noč, od 20h do 5h, pol pa še do 9.30.user posted image user posted image user posted image Je tud Meta mal potegnila, tko da smo se vsaj mal naspal.

kebab mmmmmmmmmmmmm .... tok dolg ga že nisem jedlauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
seveda da bo dan popoln sva se še z mojim skregala.

pr nas tud za dobro jutrouser posted image ... sej se je že mal pohladuuser posted image

evo, pokomentirala sm, zdej grem pa kej skuhat ...pridem še zvečer

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
9.7.2009 12:25:54   
kiara24
jancci- moje sožalje.

Joj kake probleme imate s starši in tasti pa taščami, jaz jih na srečo nimam.

Ja saj res v reviji Mama sem brala, da lahko pri 6M pač potem daš tudi skuto in pa sirni namaz za otroke. Ali kater ve kaj je to mišljeno?user posted image Ker sem gledal med otroško prehrano ni nič od tega razen pudingov in teh stavri k jih lahko šele potem pri 8 ali več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
9.7.2009 12:31:22   
Anonimen
kiara to je zdej tko. če začneš uvajat pri 4m in je otrok pila adaptirano mleko, pol lohk po 6. m začneš z mlečnimi izdelki ( mleko kravje pa še zmer po 1. letu), se pravi skuta, jogurt...najboljš je , če kupiš navadn jogurt pa navadno skuto pa pol sama kej notr umešaš, te kupljene zadeve, razni pudingi pa ala frukcvege - to je sama kemija in umetna barvila in konzervansi, tko da ni glih primerno.mleko pa nej pije adaptirano, tud kašice it. ji s tem pripravljaj, ajd, če ji daš špuk mleka v pire, ne bo sile, samo ne prej kot po 8. m, lohk pa daš malo žličko kisle smetano, ko boš pač uvajala mlečne izdelke in to je to.

če pa začneš uvajat pri 6m, pol pa valjda kasnej, sploh če je bil otrok samo dojen in še ni bil v stiku s kravjim mlekom.

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 13:01:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
9.7.2009 13:16:26   
mimi30
Ma ja DIREKT je treba!!! Pa še to jim ni jasno!

ja, itakuser posted image ...2x jih je na koncu nazaj med ostale pospravla....sam zdej jih pa ni več, se mi zdiuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
9.7.2009 13:17:52   
mimi30
Mimi- apatamil imam jaz pa je od 6tih mesecev.

kiara, pol bo že tak....men se je zdel, da piše na uni pakungi za enkrat da je od 4 mes. daljeuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
9.7.2009 13:21:00   
kiara24
ok ulla, hvala tam ful čudno piše kao prav skuta in sirni namaza za otroke da mora bit zato me je zanimalo.

Naša je spet zunaj zaspala tako da imam 20 minutk cajt pol ji grem pa počasi nekaj za jest naredit pa še ne vem kaj naj mislim da bo korenje in cvetača skupaj.

Kosila mi ni treba kuhat ker sem sama, pa še ena kolegica pride do mene na kofe.

Jutri mene ne bo ker sem zmenjena z eno kolegico da se dobiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
9.7.2009 13:32:44   
mimi30
Če bo OK, vam lahko povem recept, ker je čisto enostavna za naredit.

Nea že čakam...tole mi je ful zanimivo....sem jedla tiramisu iz malin in je ful dober...včeraj sem pa teti naročila 5kg ameriških borovnic in bi blo fajn kakšno tako kremo naredit

jancci, moje sožalje

in se je zasuku in šov in do dans ( to je blo v začetku prejšnjega tedna enkrt) ni blo nobenga bliz

ulla, mi smo tud zgleda skreganiuser posted image , ker še kar nisem otrok peljala pokazat odkar smo prišli z morjauser posted image ....še mal pa bo ula tolk velika in bo rekla pa daj no dedi a nisi slišal, da ne user posted image , naš je že začeluser posted image

nejc ima zadnje čase manijo risanja po tabli in sicer vsak dan nariše krog in črte okol (zgleda kot sonce) sam jaz že zdaj vem, da je pajekuser posted image in baje gre 300km/huser posted image

snikolina, o.k. čakamuser posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
9.7.2009 13:41:13   
Anonimen
.še mal pa bo ula tolk velika in bo rekla pa daj no dedi a nisi slišal, da ne

sej ga je kregala po - ti ti at! kaj delaš at, ti ti at!!!user posted image user posted image (at = starata)

dejte babe mal linkov za korziko, pa kak pride človk tja, oz. si rezervira tam kaj, pa cene itd.user posted image

jst sem pa biftek nardilauser posted image njami, zdej pa kr eno župo kuham, zelenjavno, mojga itak nau, pol k pride bova pa biftek maznlauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
9.7.2009 14:04:37   
Jancci
Hvala za izrečena sožalja.

KORZIKA:
Je res fajn za videt. Mi2 vedno potujeva s knjigo Lonely planet. Drugače najcenejša pot do tja, če kupiš karto na http://www.corsica-ferries.co.uk/ nekaj tednov prej, ker lahko dobiš npr. avto za 1 evro in plačaš samo takso za ljudi. Ni fino it julij, avgust, ker je tam trume Italjanov. Če ješ zunaj je zelo drago. Mi2 sva kampirala in si sama kuhala. Cene v trgovinah pa so primerljive z našimi. Kampi niso dragi in jih najdeš skoraj v vseh mestih. Mi2 sva šla iz Livorna s trajektom v Bastio, potem pa vse okrog, izognila sva se Ajacciu, ker ne marava velikih mest. Je pa polno lepih obmorskih cest, malih obmorskih mestec, ki jih je skoraj treba obiskat, če si tam. Nama pa je bil skoraj najbolj všeč notranjost, ko sva se vozila čez enega od prelazov in prišla do doline Restonica, kjer sva imela kamp ob vodi in hodila v hribe. Ma tega je ful in veliko najdeš na netu, tko da, če te zanima malo pobrskaj.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 9.7.2009 14:24:03 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 14:08:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
9.7.2009 14:38:43   
mimi30
Kaj narediš če imaš mozillo in se ti to zgodi?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
9.7.2009 14:45:44   
Jancci
Meni pa prsna črpalka škriplje

Jest vse na vodi delam, pa pol še dojim. Črpanje mi ne gre ravno najboljš.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
9.7.2009 14:48:43   
symona
Ulla, ko vklopim računalnik, mi napiše, da se lahko prijavim samo z začasnim profilom, in da se naj obrnem na operaterja omrežja. Ko pa se zalaufa, pa ni gor shranjeno ma ama ništa, nič od nič. Vsi podatki, datoteke, slike, vse je šlo k user posted image .
Ravno včeraj sem iskala za sebe allstarke po trgovinah, pa tak nisem našla nič pametnega. Tiste, ko ste eksperti za e-bay, mi lahk malo obrazložite, kako se nakupuje prek te strani, pa še angleško kaj dosti ne razumem. Ker bi si jih tudi jaz naročila, vendar sploh ne vem kak se naj zraven spravim.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
9.7.2009 15:22:45   
Anonimen
joj symona, v tem primeru bi blo pa treba vzet ven trdi disk in ga na nek drug računalnik priklopit, pa pol nekak dobiš podatke dol. sam to morš vedet kaj delaš, k drgač lohk vse uničiš...tko da ti težk pomagam,k si tolk dauč, razn če mi disk po pošti pošlješ, pa da moj to zrihtauser posted image to pa spet pride v poštev sam, če nimaš kakih zaupnih fajlov, golih slik user posted image itduser posted image

(odgovor članu symona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
9.7.2009 15:23:58   
Anonimen
jooooj babe grozne steuser posted image miljavžntkrat sem vam že povedla, kaj nardiš če vam v mozili vse ven vržeuser posted image zdej vam pa nam večuser posted image vsaj en cajt ne, kazn mora bit vzgojnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
9.7.2009 16:23:37   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jooooj babe grozne steuser posted image miljavžntkrat sem vam že povedla, kaj nardiš če vam v mozili vse ven vržeuser posted image zdej vam pa nam večuser posted image vsaj en cajt ne, kazn mora bit vzgojnauser posted image user posted image user posted image

ja sej jest vem kaj morš narest, samo včasih tako ven vrže da se ne da it nazaj in tako naprej, preprosto ne gre,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 16:54:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.