|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
10.7.2009 11:14:52   
sonček33
Kiara pa tale tvoja punčka skoz spi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
10.7.2009 11:23:23   
Anonimen
madona, jst sem pa zvečer pozabla dat plenice prat, mam pa sam dve zdejuser posted image une za enkratno pa nobene, sem zadnjo zjutri dala uli za v vrtec gor...hm...

sem mal posesala in tko, pomit še grem, pa za kolsilo pol neki naumit, čeprov da se mi pa kr čist nič user posted image najraj bi šla zravn tamalga ležat, sam mal pa morm bit družbeno koristnauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2577
10.7.2009 12:05:06   
kiara24
Sonček- nič ne spi naša klara skoraj ko je dž je katastrofa spi po 20 minutk nič več. Danes je očitno čudež ker sedaj spi že 1 uro.

Rožice so zalite tam kjer jih dž ne more, znotraj sem jih tudi že zalila, pa prah sem pobirsala, pa še eno žehto cunj sem dala prat, ena se suši.
Še posesam pol je pa to to.

Klarica bo danes jedla hruškico user posted image . Za kosilo pa še ne vem kaj naj ji naredim. Imate kak predlog. Včeraj jejedla cvetačo in korenje.

Za najo z mojim bom naredila rižoto in pa zeleno solatko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
10.7.2009 12:14:53   
sonček33
Ojla

evo, kupila čevlje in sem srečnauser posted image

Lovro je danes jedel korenje in bučo. Zadovoljen ful. Pojedel veliko.user posted image
jaz sem na hitro mal koplanico popsravila, pol bo treba pa tudi malo posesat, ampak za to pa rabim že več volje.

Pomoje jo bova zdejle mahnila mal ven...če bo dež, mu dam pa čez voz tisto dežno prevleko, pa hajde naprej.

Greva kupit v bio trgovino ajdo in polento.

Nič, greva, ker je zaspan.
lp

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
10.7.2009 12:38:18   
krtekxx
Mi2 sva ble na deževnem sprehodu - cel makadam - ene 2 km-prespala. Danes je pojedla pol jabplka in pol hruške. Čakata jo še 2 obroka cvetača+bučka+korenje+krompir. In še ene nešteto mleka.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
10.7.2009 12:42:49   
Anonimen
jst sm tud mal pospravla....kuhala nam nč, k mojga spet ne bo pred 5ihuser posted image

sine kr spi, sej kaj pa če, k je tak tužno...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
10.7.2009 13:25:36   
snikolina
Ahoj, spregledale ste eno moje vprašanje:

A lahko dam Anžetu koruzni ali rižev vafelj že zdaj, preden sem začela z uvajanjem GH? Pa še to: v pon bom malo začela in mu dam samo par žličk za probat pa spet drugi dan par žličk - koliko dni dajem isto (npr.korenček) hrano? In kdaj začneš z dvemi obroki na dan? Vem, da so neumna vprašanja ampak jst res ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa riževe kašice - kdaj?

Hvala za odgovore.

Spet sem malo pospravljala, mulček se je zbudil in grem počekerat, če se je že dvignil na noge-neki se trudi, ampak zgornejga dela telesa še ne zna dvignit in se prekopicne-super ga je gledat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
10.7.2009 13:28:29   
Anonimen
načeloma bi mu lohk dala, sam je pa boljš taprvo mal ostale stvari uvest, pa mu daš pol, tko mal za glodat.
en okus daješ tko, ene dva tri dni po par žličk. pol pa k sprejema več različnih stvari, jih lohk mešaš med sabo, takrat začneš tud riž, polento, ajdovo kašo itd.
mi smo pr 8ih mescih mel en obrok, pol pa kr kmal še večerjo.

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
10.7.2009 13:59:12   
mimi30
dan

dans pa ni glih moj danuser posted image ....zjutraj smo fino dolgo spali, pol se je pa kr začeluser posted image ....najprej a lahko gre nejc k tašči, ker ga že dolgo ni vidla in gre pol na morje user posted image ...ja, valda lahk gre sam men bi bol prav prišlo, če bi ona k nam pop. prišla in ga malo ven peljala, da lahk jaz kaj naredim in da bi šel nejc lahk na predstavo...tak pa zdej ne bomo vsega sfolgal, ker mam pop. še frizerja....ob 9.30 so že klicali kaj je zdaj, če ga ne bo...no ob 10h je šel...in glih, ko sem včeraj drezala v touser posted image , prav mi jeuser posted image ...itak, da je njim vseeno kaj je nam lažje, sam da oni pridejo do svojega...saj vem, da nam niso dolžni pomagat in da je vse kar naredijo (če kaj) samo usluga in nikol nisem kaj prida niti pričakovala, samo tu in tam si pa vseen zaželim, da jim ne bi rabla vse k riti spravit....težim, sorryuser posted image

malo sem bila že tudi pridna...vse sem posesala, obesla perilo, šla v trgovino in dala kuhat

rezka user posted image , pa da se vzajemno naučimo mi kaj od vas in vi kaj od nasuser posted image ....lepo, da ste se oglasili

desn klik na miški pa back...

jaz sem pa puščico za nazaj klikala in mi zato ni šlouser posted image user posted image ....hvala, zvezdica

jancci
super slikce

K ga tko dajejo zobje, naj mu dlesni namažem z limono.

user posted image user posted image user posted image sonček, šnops je boljšiuser posted image

Aja, Sonček, se mi zdi, da si mi ti rekla enkrat, nej povem kake so fotke, k se jih prek Tuša razvije...

khurde, to sem bila jaz.....hvala za info....mam še en kup za razvit....sem aktivirala na tvojih 10 najljubših

niia, bošček mali....user posted image in naj hitro mine
Mora še kaj njega počakat.user posted image

če bo mojga kaj počakalo, bo mene kr naprej čakalouser posted image

krtekxx, pravi mali cukerčekuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
10.7.2009 14:00:55   
snikolina
Hvala Ulla, res si mi pomagala. K s tem uvajanjem mam tisoč in eno vprašanje. Vsi mi sam govorijo pa dej že enkrat začni uvajat, daš mu mal, pa boš vidla naprej. A meso mu še nisi dala in podobne fore. Pa se ne da tem tastarim dopovedat, da je to moj prvi otrok in da se še sama uvajam. Pol pa "prijazno" odreagiram in je mir potem.user posted image   Razen moja mami je kul, nč ne utruja, nč ne dopoveduje, fajn je. Edin komaj čaka, da ga bo lahko ona mal fotrala, da bo obujala spomine na mene in brata. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
10.7.2009 14:05:00   
snikolina

K ga tko dajejo zobje, naj mu dlesni namažem z limono.

user posted image user posted image user posted image sonček, šnops je boljšiuser posted image

Tole z limono:  mi je kolegica rekla, da je tamali dala, ko so ji zobki ven prihajalai in je tamala veselo  glodala in si limono tiščala ob dlesni. In je pomagalo. Tudi meni je to predlagala pa nisem poskusila, mi ni blo glih... Njej je pa ful pomagalo, ker se je tamala pa res samo drla cele dneve in tut spat ni mogla-nobenauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
10.7.2009 14:08:57   
ronja
Rezka, dobrodošla! (Ploha, zdaj pa moraš samo vse najlepše o mami tu gor pisatuser posted image ). Fajn, da je ena mami, ki pogleda, kako se dela danes, ne samo da vztraja, da je bilo tisto edino prav (moja mami je tudi taka: ji povem kaj in zakaj in to ji je dovolj. Če nimam dobrega razloga, tako ne težim. Če se kdo zmoti, ne zamerim). Brez skrbi, rezka, čez 20 let bomo na istem (no, vsaj midve s ploho, ki imava punčkeuser posted image ) - spet ne bomo nič vedele in se bomo spet učile bogve po katerem medijuuser posted image . Tak da se vse vrne;)
NO, pa ko si ravno tašče omenjala: jaz mam eno zelo fajn taščo, ki pa na žalost nima enako rada obeh mojih punčk (prva je zlata, druge pa ne pogleda) - imaš kakšno idejo, kako naj to rešimo? Razlike so že precej očitne in čeprav se jih Lejla (to je mlajša, toliko stara kot Meta) še ne zaveda, se jih zaveda Ronja in seveda tudi oči in jaz... In po pravici povedano nas to vse boli. vem, da noče babi nič slabega, vendar to res ni prav... Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim?
Če bi dala samo Ronjo k njej na obisk (kot je bilo prej), bi se še bolj samo onidve navezali, če pridemo vsi, takoj popade Ronjo, lejle ne šmirgla 5%, samihdveh Ronje in Lejle pa ne upam več dat njej, ker ne zaupam, da bo potolažila lejlo, če se bo začela jokat, če se bo ravnotakrat igrala z Ronjo (glede na to, da tega vpričo mene ni naredila...) Samo Lejlo pa ne vem, če bi sploh vzela - bi ziher vprašala, kaj pa Ronja - kaj naj pa potem rečem? Ronjo bom pa sabo vzela, zato da boste tudi Lejlo meli radi?user posted image

Vem, da zdaj babi že ful pogreša Ronjo (obratno niti ni kaj opazit) in kmalu gremo na morje za vsaj 1 mesec (no, me 3, oči bo vmes prišel malo delat;) in bomo meli čas vse razmislit, pa še dolgo se ne bojo videli. Včeraj me je tašča klicala in me vprašala, kakšne mamo kaj plane in povedala, da nista šla na vikend (oz. da imata čas, da bi Ronja kaj prišlauser posted image ), pa sem povedala, da smo zmenjene z mojo mami (kar smo res bile), čez vikend pa da bi mogoče vsi skup (z njima vred) šli na vikend, kjer masta tašča in lubi vrt. In potem sem ji še povedala od kdaj do kdaj bomo predvidoma na morju, itd...
In me potem na koncu vpraša, če bo Ronja prišla za kako urco k njima... Nisem upala nič obljubljat in sem rekla, da bomo šli itak vsi skup na vikend, sicer se pa gotovo kaj oglasimo. Da bi obljubila, da bova pripeljala Ronjo pa nisem upala, ker se prvič še nisva nič zmenla z lubijem, drugič pa ker sva se že prej zmenila, da je ne dava same tja, dokler se zadeva ne zrihta.

Ampak meni se je tašča v dno duše zasmilila - videlo se je, da res ful pogreša Ronjo (Lejle pa seveda ne, niti ni spraševala, kdaj bi kaj njo videla), ampak tako pa tudi ne more ostat... Meni je grozno, ker se mi srce para karkoli naredim! Ali mi je grozno videt, kako Lejle dobesedno niti pogleda ne, še če Ronja spi, gre in njo poboža (Ronja se seveda zbudi in potem je itak babi njena), lejle pa sploh ne vzame več v roke.

Nočem silit nekega odnosa, hkrati pa nočem dat punčk nekomu, ki ju bo tako zelo različno obravnaval... Kaj je torej sploh prav? Ker sta ista generacija, jo boš mogoče lažje razumela - kako naj to rešimo? Sem namreč prepričana, da ona nima pojma, kaj počne... Ne bi je rada prizadela, ampak še manj bi pa rada videla Lejlo prizadeto, saj razumeš, ona je le moj otrok...

Sem jo hotela včeraj kar na kavo povabit, pa ji po pravici povedat, pa si nisem čisto upala... Je verjetno vseeno boljše, da ji to njen sin razloži... Ne vem, kaj ti predlgaš (in vse ostale, ki me še nimate poln kufer s to temo)? Sem razmišljala, da bi ji povedala, da se bojiva dajat Ronjo samo tja, ker sta že toliko časa skup in sta zelo navezani, z Lejlo se pa še nista uspeli tako navezat in se bojiva delat še večjo razliko v navezanosti... Ali kako naj to povemo? Oz. kaj naredit, kako povedat?

(odgovor članu rezka)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
10.7.2009 14:10:04   
symona
Čao!

Da še jaz malo pojamram. Lucija sitna kot user posted image , ker ne moremo iti ven, amadeja pa cel dan pomalen
že spi, razen zbudi se, ko je lačna. Ponoči pa bo akcija, ker ne bo htela spati. Danes ponoči je spala 12 ur skupaj.
Ulla, hvala za informacije o e-bayu. Bom si probala allstarke naročiti, zanima me samo, oni majo iste številke čevljev kot mi ali?
Tiste, ki ste kupile bambusov soparilnik. A bi mi ga ktera htela kupiti in mi ga po pošti poslati, jaz bi plačala poštnino. Ker pri nas v prlekiji ga ni nikjer za dobiti, sem že vse spraševala, pa tudi na internetu ga nisem našla. Tak da bi prosla če bi mi ga ktera hotla nabavit. Bom ga počasi rabla, ker bomo naslednji mesec, ko bo stara 6 m, začeli uvajati GH.

Neposredna povezava do sporočila: 2588
10.7.2009 14:10:36   
mimi30
naša malecka se zdaj ful na trebuh obrača....samo ji potem položaj na trebuhu ni ravno všeč in hitro začne jamrat tako, da jo jaz non-stop nazaj popravljamuser posted image ....zjutraj se je pa obrnila in bruhnila in v tistem, ko sem jo pogledala je že imela tud glavo notuser posted image user posted image in se ni nič pritoževalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2589
10.7.2009 14:13:11   
snikolina

Sem jo hotela včeraj kar na kavo povabit, pa ji po pravici povedat, pa si nisem čisto upala...

Jaz bi jo in bi ji tudi povedala. Pa njen sin ji bo to verjetno tko moral povedat 100x.

No, pri moji tašči: jaz ji vedno povem kaj si mislim in kako je na stvari. Potem pa je od nje odvisno ali bo sprejela pogoje in imela dostop do vnuka ali pa bo sama in nesrečna.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
10.7.2009 14:24:49   
krtekxx
Snikolina, najbolj, da kar s čevapi začneš...jaz razmišljam počasi, da bi dodala piščančje meso. Mamo pa že ene 2,5 obroka.
Babe, danes še tipkajmo tu gor in jamrajmo čaz dež, kajti jutri bo prepozno, v ponedeljek bomo pa že čez vročino udrihale.

Neposredna povezava do sporočila: 2591
10.7.2009 14:26:18   
sonček33
krtekxx a si gut? kaj kuhaš?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
10.7.2009 14:27:08   
snikolina
A bo že jutri sončno? JOJ, ko bi vsaj bilo. Mi2 greva na izlet v Lajbah in bi blo super, če bi blo toplo.

Čevapčiče bomo jedli v nedeljo za kosilouser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
10.7.2009 14:28:55   
sonček33
Snikolina pri nas že zdaj sije, da je kr vroče

Neposredna povezava do sporočila: 2594
10.7.2009 14:29:51   
mimi30
Čevapčiče bomo jedli v nedeljo za kosilouser posted image

vsi kompletuser posted image

ja, jutri bi blo fajn, če bi bilo lepo vreme....mi gremo na kozjansko, gledat očetovo razstavo in na obisk

Neposredna povezava do sporočila: 2595
10.7.2009 14:40:26   
ronja
Pa njen sin ji bo to verjetno tko moral povedat 100x.

hehe, to imaš ap verjetno pravuser posted image . Vsaj z vsiljivostjo je bilo tako... Ampak lažje je nekomu prepovedat non stop obiske kot pa nekoga prepričat, naj ima nekoga rad... to se sploh ne da...

jaz ji vedno povem kaj si mislim in kako je na stvari. Potem pa je od nje odvisno ali bo sprejela pogoje in imela dostop do vnuka ali pa bo sama in nesrečna.

Ja, saj imaš prav, priznam! Samo zakaj imam potem tako slabo vest, ko je vsa nesrečna? Čeprav VEM, da imam prav...

mimi, daj še ti kaj napiši, rabim še tvoj nasvet... Že prvič si mela prav...

Neposredna povezava do sporočila: 2596
10.7.2009 14:40:34   
VRTNICA84

Joj kolko ste nakloftale v teh dneh kaj me ni blo.
Niti nisem mogla vsega prebrat.

Naša mala pa bo danes prvič prespala pri moji mami oz. njrni babici, ker grem jaz malo na lušno. Upam, da bo ok.

Pri nas tudi nom stop dežuje. Totega deža sem že sita. Sploh se ga ne moremo znebit.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
10.7.2009 14:41:55   
ronja
Pri nas tudi nom stop dežuje. Totega deža sem že sita. Sploh se ga ne moremo znebit.

Po moje nam je edino upanje, da se k AQ preselimouser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
10.7.2009 14:46:28   
sonček33
Ronja, jaz mislim, da se ti preveč trudiš. Da jo imaš rada, da ti je ok oseba...to je prima, ampak nekje pa pač ne gresta skupaj...in tukaj gre za tvoji punčki. In ja, milsim, da je morda mla škoda sploh siliti v to - ljubezni in pozornosti se ne da kupiti. Niti priboriti na tak način. Žal. Vem, da se to grozno sliši.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
10.7.2009 15:03:17   
ronja
Uh, ja, sonček, res se grozno sliši in res maš prav... (Vem, da ima nekdo prav, ko mi ni všečuser posted image ). Na začetku sem še "silila" oz. poizkušala na prijazen način to zrihtat: sem recimo ponudila Lejlo za pocartat vsakič, ko je prišla, sem jo nesla k njej, da se ji je Lejla nasmejala, sem jo pohvalila, kaj je naredila, kaj že zna, rekla, da jo že spozna, da se je je razveselila, itd. itd... NIč takega, ampak res polno malih zadev. Res sem se trudila ful!

Zdaj se dolgo nismo kaj dosti videli: v ned. smo bili zmenjeni, da gremo vsi skup na nijhov vikend, pa je Ronja zbolela in sta samo onadva prišla sem, ker sta morala kao hrano prinest, ker je mela kuhano za vse nas, ker naj bi pač vsi šli tja. In takrat je Ronja ravno spala - ker je bila bolana bi si jaz sploh želela, da bi jo pustili spat in sem nekak namignila, da naj Ronja kar pančka, ko je boga in si je šla tašča roke umit, da bo Lejlo pocartala in sem bila vsa vesela, da zdaj pa ko Ronje "ni v vidnem polju", bo pa mogoče le nekak videla in počasi vzljubila tudi Lejlo. Pa si je umila roke, šla "samo še Ronjo pogledat", valjda sta jo potem z lubijem zudila, ker sta gledala, kako vroče ma čelouser posted image ... In od takrat dalje ONA LEJLE NI NITI POGLEDALA! Niti ko je šla (takrat je Lejla že spala, ampak kadarkoli je Ronja spala, se vedno še poslavalja od nje še pa još...) - pa se sploh ni spomnila nanjo, adijo Ronji, lupčka Ronji, boš ka prišla, Ronja... Lejle pa kot da ni! Pa zdaj pa ipak ni več tako majhna! (ker mi dosti ljudi reče, da je to zato, ker je Lejla še majhna - pa pri Ronji je nikoli ni motilo, da je bila majhna, pa tudi ko je bila pol leta mlajša od bratranca, je še vedno rajši njo cartala - ne sicer tako očitno, ampak jaz sem opazila)...
na začetku je še kdaj rekla Lejli, da bosta onidve tudi še prijateljici, samo da malo zraste, zdaj tudi tega ne reče več... Kot da je ni...
Še lubiju se je srce paralo, je tudi sam rekel: "Lejle pa kot da ni..." Mi je bilo prav hudo zanj, še zdaj mam cmok v grlu, ko na to pomislim...

In zdaj študiram in študiram in nič ne poštudiram... Da bi dala tja samo Ronjo, se mi ne zdi prav. da bi dala obe, pa da dela razliko, se mi zdi še bolj narobe. Zato ju nisva dajala - samo če smo bili vsi skup... zdaj pa si seveda ona želi malo časa samo z Ronjo... In gotovo bo enkrat kaj vprašala, zakaj je zdaj nič več ne damo... kako ji to razložit?
PO svoje se mi zdi nefer, da ne dam babici vnučke, ki jo ima tako rada. po drugi strani se mi pa zdi zelo grdo, da ima rada samo eno... PO eni strani se mi zdi, da bi se imela Ronja lahko super pri babici in mi je škoda to ji vzet, po drugi vem, da tako zelo fajn se tudi nima, ker je naslednji dan čisto boga (tašča jo čisto posrka)... In tako sem ves čas čisto razdvojena in to ni fajn!

PO drugi strani pa jo imam (taščo) rada in mi je hudo, ko vidim, da trpi... in mi je žal za njo in se mi ne zdi fer, da niti ne ve, zakaj (čeprav se mi zdi, da podzavestno ve, ker navsezadnje se je tole začelo takrat, ko ni dvignila jokajoče Lejle, čeprav je rekla, da naj ji jo zdaj dam, ker je pač rajši imela Ronjo v rokah - in takrat mislim, da je vedela, da mi to ni bilo prav, ker sem tudi to povedala - ne sicer čisto direkt, ampak tako: da se z Ronjo da kar zmenit, da razume, da sta dve, itd... skratka ni, da bi šlo to čisto mimo). ampak ona hitro stvari potlači, da ni treba razmišljat o njih in si gotovo reče, da nima pojma, zakaj zdaj to...

Se opravičujem, ker morim s tem, ampak ne morem ves čas najedat ljudem okoli sebe, ker me bi meli hitro dostiuser posted image . Ve pa lahko preskočite, če se vam ne da več brat...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!