|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
9.7.2009 22:50:04   
kiara24
Niia- joj upam, da bo kmalu bolje, pri nas je pa trnutno mir z zobki, vsaj videti ni nič razen obilo sline in vse kar vidi vtakne v ustauser posted image . Ta rižek obožuje, od LInora koruze pa ni jedla jo bom stran vrgla k je še meni ogabnauser posted image

Grem malo še na FB viset pol pa spat.

Vsem želim mirno nočko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
9.7.2009 22:52:23   
Zvezdica
zvezdica, zakaj moraš pa jajca jest v postopku? a to imaš še posebaj prehrano takrat ko si v postopku? Sem mislila da je pač dobro vitmine, svež zrak...
Bravo za šoping. Jaz bi tudi morala malo iti. Se pogovarjava z mojim da v soboto mogoče malo v Trst pičiva.

Kavica jutri, načeloma ja če se ne greva kopat, pa če bo Oskar razpoložen. Upam da vsaj za sprehod bo. Ti sporočim. A ti bi šla dopoldne verjetno?

jajca in pivo, ker baje pomaga pri foliklčkih. pri meni je delovalouser posted image

Šoping trst aaaaa takoj bi šla. Sej bom septembra, ko se vse skupaj mal umiri. Dopusti in to.
Sicer pa v soliverju imajo hude majčke za tamale (pa tud mal večje otroke) pa res pocen. sem mu kar nekaj majčk kupila št 80. Pa za liama sem nabavla čuda enih stvari, tko da itak da imata vsega preveč.

Če bo oskar razpoložen pokličita. mi3je smo doma, ven gremo pa tam okoli 10ih, ker potem lih prav pridemo dam da kosilo skuham.
Sporoči kako in kaj.

Našega tud zobki matrajo, je bil tak revežek dopoldne.v glanem hočem povedat, da sem nardila vse da mu olajšam, pa je še kar jokcal, pol pa liam pride pa prav, lej če mu zobki nagajajo mu daj tisto verižico. No in seveda vsa hvaležna ker me je spomnil letim in mu jo dam gor in res, v pol ure se je čisto skuliral in bil tak ves dan. Tko da očitno res pomaga.

Ta moj liam - zlati fantek user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 9.7.2009 22:53:51 >

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2552
10.7.2009 0:12:24   
Zvezdica
Očitno že vse spite.

no pa lahko noč.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
10.7.2009 8:16:02   
Zvezdica
dobro jutro zaspankeuser posted image

ena user posted image za vse.

Mi smo pa spali do 8ih, seveda je bil skor eno uro buden ponoč ampak odtehta tale zadovoljni obraz user posted image

grem si kavo nardit.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
10.7.2009 8:28:30   
PAJO
dobro jutro

no jz že pijem kavico tamala je pa tud lih vstalauser posted image
grem jo zrihtat ker se je pokakala.se slišimo

lep daN čeprav deževnuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
10.7.2009 8:31:47   
krtekxx
Krtekxx - ti si pa res utrujena. Spočij se

Emšo
Rezka - dobrodošla. Dejte nam kaj svetovat okol zobkov, spanja, hrane, razvajanja.
Jajca in pivo v IVF - a ne ga lomt?! Še dobro, da nisem, ker sem imela že tako 22 foliklov in hiperstimulacijo za pop*** . A katera pije pivo, da ima več mleka? Jaz poznam eno, ki to dela. Že pri ta drugem. Vsak dan eno pivo. Laško, Unihon, ni važno.
Današnje namakanje: lepo se imejte. Ne bova prišli, sva pač hudi zapečkarci, ni kaj.
Pa še naša punca pri 6m:
user posted image

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 10.7.2009 8:32:21 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
10.7.2009 8:48:33   
sonček33
Krtekxx nisem nič slabega mislila, itak vas vse občudijem , ki iamte več kot enega. Trije so pa itak zalogaj.
Brina je pa res lepa punčka. Je mamica kaj ponosna?

Naju danes ne bo v Živo, ker ste tolk govorile o M, da se mi je ulila en dan prej. Hudič, kdo ga nima rad. Ampak po Nextke grem pa vseen, tako da če bova okol 11h tm okol lazila, vas pridem v avlo pogledat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
10.7.2009 8:54:14   
snikolina
Krtekxx  prečudovita je!user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa dobro jutro. Kaj dogaja? Pri nas dežuje. Pa tko bi šla vozičkat na kavo, user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
10.7.2009 8:58:53   
sonček33
Krtekxx ampak enkrat v bližnji prihodnosti se pa dobiva na kavi, velja

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
10.7.2009 8:59:45   
sonček33
snikolina sej povsod dežuje... matr jaz bi tudi vozičkala, ampak mogoče bom pa mal po stanovanju pospravila, mogoče

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
10.7.2009 8:59:56   
Zvezdica
Jajca in pivo v IVF - a ne ga lomt?! Še dobro, da nisem, ker sem imela že tako 22 foliklov in hiperstimulacijo za pop***

uh bemti no. To pa je bolel a pop. zdit.

Tamal je pa CUKERuser posted image

Drgač pa dobro jutro. Kaj dogaja? Pri nas dežuje. Pa tko bi šla vozičkat na kavo,

pismo no JAST TUDuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
10.7.2009 9:27:49   
Zvezdica
tkole, mal sem počekirala novice, bemti pa kaj je s tem poletjem?!?
Plazovi, nalivi, strele... GROZA.

Predvidevam, da ko bom šla na septembra na morje najbolj da vzamem s eboj drsalke pa plašč.

No pojamrala sem o vremenu, zdaj pa grem.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
10.7.2009 9:29:01   
kiara24
Jutro,

spali super. Itak od pol devtih pa do pol devtih zjutrajuser posted image .

Krtexx- ful je kjutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kolk je naša sedaj dobra dela brrbrrrrrrrrrbbbbbbbbbb... se ji smejim tukaj.

Hvala za kavice, jaz ne vem kdaj jo bom. Sedaj grem jest pol pa ne vem še. S kolgico sva odpovedali ker je tako vreme ne vem če ne bom šla malo v šoping, ste mi naredle gušte z all starkamiuser posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
10.7.2009 9:30:14   
Jancci
Zgleda, da danes nobene ne bo? A čmo prestavit, ane? Da ne bova midve same tam okrog plavale. No, itak je zdele zaspala, mi je saj ne bo treba budit! user posted image

Sem ji prejle neki rižek dajala z jabolkom, pa ne vem, al ji ni bilo dobro, al je bila pa tok zaspana, da se ji ni dal jest. Kakorkoli, zdaj spi.

Khurde pozabila si mi povedat kolk si dala za soparnik? Pa kere all starke si si pol nabavla. Jih že dva dni ogledujem...

Aja, dobro jutro. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 10.7.2009 9:41:12 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
10.7.2009 9:42:43   
Nea
user posted image user posted image user posted image  nocoj smo samo 2 uri v kosu spali... ostalo je bilo zbujanje na pol ure. Z možem sva čisto hin. Kot zombija. Sem si eno močno kavo skuhala, pa nič ne pomaga.
Res ne vem kaj mu je. Erik bi rad spal, ampak vsako pol ure zajamra ... očitno ga nekaj muči in mu ne da spat. Ne da se bi zdaj histerično jokal ali zvijal... kar pomeni da ga trebuh ne boli. Tudi dojiti se noče vedno... se pravi da ni lačen. 22 imava naslednji redni pregled in cepljenje in bom zdravnika vprašala za kakšen nasvet, ker če se bo tako nadaljevalo, bom user posted image

Danes sta še pupiki doma. Vrtec je odprt samo za predšolske otroke. Ti so nocoj v vrtcu prespali in imajo danes predšolski žur. Tako, da sta moji 2 pupiki doma, ob 10 pa jima prideta dve prijateljici. To bo žur. Jaz pa nenaspana.

krtekxx - tvoja punčka je pravi cuker user posted image

zvezdica - tudi jaz sem mahnjena na šoping. V ponedeljek sem celi kup denarja pustila na otroška oblačila tako, da en čas sploh ne smem iti v trgovine.

Naslednji teden sem naročena pri G... grem po mireno... malo me je strah ko pomislim da bo zdaj nekakšna zadeva spuščala hormone v moje telo in mi regulirala ciklus... samo kaj čem drugega. Trije otroci so čisto zadosti.
user posted image user posted image user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
10.7.2009 9:50:20   
khurde
Jutro,

Sonček, pol pa oprosti, če sem malo zamešala kdo je spraševal... je bilo to že več kot mesec dni nazaj se mi zdi, pa pol spomin nardi svoje user posted image

Jancci, ti me kar spomni, ker ni zanalašč, da pozabim odgovorit. user posted image Soparilnik je bil v Lesnini na Brdu 18,90 evra - mogoče kak evro več ali manj. Allstarke sem pa naročila visoke, zase rdeče, za mojega pa zelene. Bi jih še več, skor celo kolekcijo user posted image če bi mela denar.

Nea, Wilhelma mi je bila všeč, samo to smo bili, ko sem bila še v OŠ, tako da ne vem, kako bi bilo zdaj. Ampak verjetno bi mi bila še vedno bolj všeč kot ljubljanski ZOO. user posted image

Mi smo spali kar ok. Sicer je zvečer ful težko zaspala, jo je treba res DO KONCA zmatrat, da gre. Ponoč se je nekaj zbujala in se pritoževala, samo ni pa bila lačna. In zdaj dostkrat se umiri šele, ko si jo dam ležat na trebuh in jo božam po hrbtu... in ko sem mislila, da bo tko mir, je pa moj začel s telefonom v glavo svetit in naju gledat "kok sva luštne tko". user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
10.7.2009 9:50:45   
Anonimen
Daj mi ti mal razloži, kak se nakupuje prek e-baya. Bi si rada allstarke naročla.

saj ni kaj...no, fajn če znaš angleško, to precej olajša, če ti je bližja nemščina, maš ebay.de, italjanščina ebay.it, mogoč celo madžarski obstajauser posted image to pa res ne vem...
drgač pač poiščeš želene stvari, na levi strani si lahko obkljukaš želene kriterije, kar ti zmanjša število zadetkov ( recimo najvišja cena, št. noge, material, barva, znamka, novo al rabljeno, fiksno ceno al avkcijo....)
ko najdeš tist kar iščeš, kupišuser posted image zdej če maš fiksno ceno ( zravn piše buyitnow oz. odvisno od jezika), tko ni kej, če maš pa avkcijo, pač lecitiraš do izteka in če si najvišji ponudnik, je zadeva tvoja, če ne pač probaš dugjeuser posted image jaz odvisno - za kake dražje zadeve ( voziček, kinderpet itd. ) lecitiram,za kaj cenejšega se mi pa ne da pa iščem sam take s fiksno ceno. vedno lohk prodajalca vprašaš kar hočeš, navadno je tud navedeno, če pošiljajo v SLO in kolk je poštnine, če ni pač vprašaš. za plačilo lahko plačaš kar preko banke ali tudi preko klika, če ga maš, samo najboljša varianta ( in tud najbolj zaželjena, pri večini ne moreš drugače plačevat) je paypal sistem. za to rabiš mastercard ali viso in si narediš uporabniški račun in potem preko tega sistema plačuješ. zadeva je zelo varna, ker pač nihče ne vidi tvojih podatkov, št. kartice itd., tako da do zlorab ne prihaja, pa tudi najhitrejša, saj se v nekaj minutah vidi da je plačilo izvedeno.

paypal
tu si lohk mal prebereš, se bo pa ta sistem počasi začel uveljavljati tud pri nas, sem mensezdi že zasledila da je mogoče tako plačevati, samo se ne spomnem al na mimovrste al kjeuser posted image

sonček ne še olje, najprej uvedi vse, pol pa ko začneš prov obroke pripljavljat in kuhat razne juhice in rižotke in takšno, pol pa ja, če greš postopoma, to tko ni pred 8mescem...za kvinojo pa nimam pojma...

rezka: dej klele puncam kšn pametn in uporabn nasvet, kot recimo če otroke zobki matrajo se da pir ane??

user posted image user posted image user posted image user posted image sej verjetn si zato nič ne upa napisat, k smo tolk pajsje vse user posted image user posted image

dober večer, mlade mamice in hvala za pozdrave. Res vas spremljam od vsega začetka, ko se je naša Plohca pojavila pri vas. Morm povedati, da je ta forum zame nekako izobraževalnega značaja, sa izvem marsikaj o dojenčkih in njihovi negi, vzgoji, prehrani. Glej in se čudi. Vse je postavljeno na glavo, in to tako, da sem samo tiho in gledam, kako se kaj dela, kako se jih oblači, kako hrani, ker kar na enkrat ne znam nič, kar pa znam je narobe. Tako, da hvala vam za marsikatero informacijo, ki so mi pomagale, da ni prišlo do nepotrebnih konfliktov. Ob enem pa premišljujem, kako so sploh moji otroci preživeli in odrasli, saj smo (po navodilih patronažnih sester, ki jih imate tude ve),delali vse 100 % pravilno - danes - narobe.
Lep večer še naprej in se še kaj predvsem beremo in malo pišemo.

rezkauser posted image user posted image user posted image kaj sm rekla user posted image pa sej nismo tolk grozne, nooooo user posted image

po moje je pač tko, da če gre naprej medicina in vse, če prihaja do novih znanj, spoznanj in vedenj je prav in tud naša dolžnost, da gremo v korak z njimi...drgač bi blo vseen, če bi kr na drevesih ostali user posted image ( kar niti ni tko slaba ideja user posted image )

joj nea vi tud maste uiber noči...sočustvijemuser posted image

kolk je depresivno vreme....za skozlat...no, zdej pa že mali čivka, gremo v akcijouser posted image

(odgovor članu symona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
10.7.2009 9:51:10   
Jancci
Krtekxx kok je cortek tamala. Pa čisto prehitro nam rasejo. user posted image

Na Barbo sem se spomnila. A vi zdej greste na Bled? Pa nimam tvoje tel.številke user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
10.7.2009 9:53:44   
krtekxx
Krtekxx ampak enkrat v bližnji prihodnosti se pa dobiva na kavi, velja

Velja.
uh bemti no. To pa je bolel a pop. zdit.

Punkcija ne. Naslednje 3 mesece pa ja.
Nea, Kiara, ostale - hvala za lepe besede.
Lepo se mejte v bazenu.
Sedenje: a vaši malčki že kaj sami sedijo? Naša se vsake toliko zvrne v katerokoli smer. Ampak lahko pa tudi že minuto sedi brez opore in jemlje igračke v roko.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
10.7.2009 10:01:09   
khurde
Krtekxx, luštna je! Sedet je jaz ne dam, samo se pa sama iz položaja za pestovanje dvigne v sedeč položaj in potem jo pustim, dokler se spet ne premakne nazaj. Je pa v bistvu niti ne podprem, ko se tko dvigne, ker imam itak roko 10 cm za njenim hrbtom, pa da je pol res tok časa, dokler sama zdrži.

Men ta explorer prav čudno dela, se vid, da moram spet mozillo naložit... prej mi sploh ni pokazal slikce od Brite, ampak samo križec, pol pa post napišem, pa se refresha, pa pokaže user posted image Pa to že večkrat user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
10.7.2009 10:03:21   
snikolina
Joooooojjj kako je tečno. Pa mladič je tečen isto kot vreme. user posted image

Pospravila sem omaro v spalnici, dala ven meso, zdej bi mogla še pomest stanovanje in balkon pa se mi nič ne da. Čakam, če bo katera na kavo prišla-nekej so obljubljale. Upam, da jauser posted image

Kaj pa ve počnete??

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
10.7.2009 10:20:09   
Jancci
Khurde thx!

Sem se odločila, da greva vseen na bazen, ker itak nimava kaj počet doma. No, zame bi se sicer našlo kakšno delo, samo ne vidim smisla user posted image

Bom pa počakala, da se zbudi, saj Barba je itak s familijo če je, tako, da ji ni dolgčas.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:20:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2573
10.7.2009 10:25:29   
Jancci
Jancci, midva sva že hotla pridet, mal bi zamudila pa vidim da te ne bo, potem pa prestavimo.

Eeejjjj mi2 bova prišli, pa tudi malo zamudili, tako da vi2 kar pridita!!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 2574
10.7.2009 10:57:27   
kiara24
Jancci- pri meni če je ful zmatrana sploh noče jest po žlički se samojoka tako da ji jaz dam takrat kar flaško.

Sedaj je zaspala pa sigurno ne bo dolgo.

Nea- upam, da bo kmalu bolje.

Cunje sem dala prat sedaj jih grem dat še v sušilca, pol pa malo ajat zraven Klare.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

prašičja gripa
buči

Te je strah prašičje gripe?

da (20%)

na nek način, svet je zelo majhen (15%)

zavdam se potencialne nevarnosti, vendar ni za pretiravat (36%)

ne delajte panike, zadeva je daleč stran (5%)

malo pa res (7%)

ne (18%)

Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!