Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 11:24:19
|
|
|
|
tilči
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 12:03:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Najprej hvala vsem za odgovore Skrbi me za to, ker sem videla kaj se je zgodilo od sestri s tamalim. Doma so zelo na odročnem kraju in je v bistvu imel stike le z staršema, bratcem in babico. Ker ni bil navajen drugih ljudi, je jokal ko je mama šla na wc. Nočem da se to pri nas zgodi. Kar pa se ljubezni, cartanja, ljubkovanja tiče, tega pa dobi ogromno in ne le z moje strani, ampak tudi atijove in od mojih staršev. Je zelo ljubljen otrok in to tudi čuti, saj se ji vidi, je zelo odprta in dobrovoljna. Nikoli je ne pustim jokat ali ji dam občutek da bo ostala sama. Upam, da to čimprej mine, saj bom šla počasi kam delat in nočem, da ima občutek, da sem jo zapustila. Tudi, če bo kdaj imela občutek, da si jo zapustila bo kmalu ugotovila, da se mamica vedno vrne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 12:03:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem zvedela,da gre tašča šele v ponedeljek domov,baje zaradi gneče na cesti.Drugače sta nameravala iti v nedeljo.A ni ,da je samo 5 km stran in jo bom morala še na morju prenašat No,saj ji je Nejc že obljubil,da jo bo tunkal Pa saj drugače ni problem,samo psica spet nastrada.Jutri jo bom že mi nafutrali in dobi dve posodi vode,do nedelje zvečer bi že zdržala brez hrane,samo vodo pa le rabi do ponedeljka Včasih je tako skrbela za psico,jo crkljala,peljala na sprehod,sedaj bi pa najraje videla,da crkne Odebeljeno zveni kot ravnanje razvajenega otroka, ne odrasle (odgovorne) osebe pa še otrok ne bi pustil psa, da crkne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 12:08:50
|
|
|
|
barbaw
|
hijenca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 13:47:02
|
|
|
|
Anitka
|
Dan Kako smo? Upam, da me ne boste nabunkale, ker se nič ne oglašam Ma ensotavno spet ni bilo časa in ga sedaj žal še en teden ne bo, ker gremo ponoči na morje uživat Sicer me pakiranje malo nervira, ampak jutri bo že bolje Ne utegnem kaj dosti prebrat za nazaj zato brez zamere, če bom napisala sedaj le nekaj stavkov o našem življenju. Galu sta zrasla dva nova zobka (mislim, da štirkici ali morda celo petica ). Pa še vseh dvojk nima, trojke pa nobene. Je prav hecen. Pa dva tedna že veselo hodimo brez kakršnekoli pomoči Pa full je začel govoriti in ponavljati besede Pa zadnjič je revček tako nerodno padel na obraz, da si je malce presekal zgornjo ustnico , HB ni bilo nič hujšega. Jaz pa sem trenutno še doma (od 27. julija, ko mi je potekel por. dopust sem na dopustu) in počasi se pripravljam na najin vstop v vrtec. Me je kar fajn strah po tolikem času iti delat. Slikic naših prenovljenih prostorov pa žal nisem uspela pokazat, ker ne najdem čitalca kartice. Moram še brskati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 13:48:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeer nia5, navezanost, hmmmmmjaaaaaaaaa... Moj princ je kot en moj mali zasebni klop - me prav zanima, kako bo septembra, ko gre v vrtec Naš pa je klop občasno in me tudi prav zanima kako bo septembra. Je pa v družbi otrok neznansko rad Špelin@ kako kaj pri vas in z Gregijevim spanjem? Upam, da kaj bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 13:50:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo kar ok,samo s tem,da sem kmalu dobila noge za vrat.sem se morala umakniti,drugače bi dobila še kakšno na nos Našega je pa po dolgem času luna motala in se nisem nič naspala. Noge v mojem obrazu so mi pa precej znane Meni se smejate,ko tako zgodaj pakiram. je včeraj že v avto znosil.No,skoraj vse,še voziček pride notri pa malo dobnarije Saj ponavadi sem se jaz ukvarjala s prtljago,sem mislila,da se bom tudi danes,pa mi HB ni treba. Jutri se verjetno ne bom mogla oglasiti,ker takoj zjutraj,ko pride iz šihta,šibnemo,tako da lepo se imejte,fajn čvekajte!!! Uživajteeeeeeeeeeee Kam pa greste?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 13:56:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella poslovila si se s slavno 14.000. Opa, a že?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 13:58:22
|
|
|
|
Anitka
|
Alarm....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 15:10:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
...da vas pozdravim mačkice in malčki...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 15:15:02
|
|
|
|
Čmrlika
|
Eh, hotla sem brat pa komentirat, pa me je lubi poklical da je umrla od njegove babice sestra...gospa ki sem jo imela zelo rada im mi je bila zelo pri srcu:-(
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 15:24:53
|
|
|
|
ječi12
|
hej punce...ker vaši malčki že pridno korakajo in še bodo, so usnjeni copatki super stvar.... poglejte si kako si lepi :) www.male-nogice.si LP
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 22:00:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan Kako smo? Upam, da me ne boste nabunkale, ker se nič ne oglašam Ma ensotavno spet ni bilo časa in ga sedaj žal še en teden ne bo, ker gremo ponoči na morje uživat Sicer me pakiranje malo nervira, ampak jutri bo že bolje Ne utegnem kaj dosti prebrat za nazaj zato brez zamere, če bom napisala sedaj le nekaj stavkov o našem življenju. Galu sta zrasla dva nova zobka (mislim, da štirkici ali morda celo petica ). Pa še vseh dvojk nima, trojke pa nobene. Je prav hecen. Pa dva tedna že veselo hodimo brez kakršnekoli pomoči Pa full je začel govoriti in ponavljati besede Pa zadnjič je revček tako nerodno padel na obraz, da si je malce presekal zgornjo ustnico , HB ni bilo nič hujšega. Jaz pa sem trenutno še doma (od 27. julija, ko mi je potekel por. dopust sem na dopustu) in počasi se pripravljam na najin vstop v vrtec. Me je kar fajn strah po tolikem času iti delat. Slikic naših prenovljenih prostorov pa žal nisem uspela pokazat, ker ne najdem čitalca kartice. Moram še brskati. Na morju UŽIVAJTEEEEEEE na polno Verjamem, da te stiska ob misli na službo Ampak ne skrbi, ker delo poznaš, kolektiv tudi, v svojem delu uživaš, Galu pa tudi ne bo hudega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 22:01:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeer nia5, navezanost, hmmmmmjaaaaaaaaa... Moj princ je kot en moj mali zasebni klop - me prav zanima, kako bo septembra, ko gre v vrtec Naš pa je klop občasno in me tudi prav zanima kako bo septembra. Je pa v družbi otrok neznansko rad Špelin@ kako kaj pri vas in z Gregijevim spanjem? Upam, da kaj bolje Spanje pri nas je po starem. Na srečo bistveno manjkrat ponoči vrešči, običajno se zbuja za dudko in pitje, obvezno pa vsaj 1-2x ponoči gleda kot sova in potrebuje kakšno uro, da ga spet odnese sen... Eh, bo že.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 22:02:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Eh, hotla sem brat pa komentirat, pa me je lubi poklical da je umrla od njegove babice sestra...gospa ki sem jo imela zelo rada im mi je bila zelo pri srcu:-( Joj, Čmrlika Iz vsega srca globoko sožalje ob izgubi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 23:24:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Eh, hotla sem brat pa komentirat, pa me je lubi poklical da je umrla od njegove babice sestra...gospa ki sem jo imela zelo rada im mi je bila zelo pri srcu:-( Čmrlika moje sožalje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 23:25:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan Kako smo? Upam, da me ne boste nabunkale, ker se nič ne oglašam Ma ensotavno spet ni bilo časa in ga sedaj žal še en teden ne bo, ker gremo ponoči na morje uživat Sicer me pakiranje malo nervira, ampak jutri bo že bolje Ne utegnem kaj dosti prebrat za nazaj zato brez zamere, če bom napisala sedaj le nekaj stavkov o našem življenju. Galu sta zrasla dva nova zobka (mislim, da štirkici ali morda celo petica ). Pa še vseh dvojk nima, trojke pa nobene. Je prav hecen. Pa dva tedna že veselo hodimo brez kakršnekoli pomoči Pa full je začel govoriti in ponavljati besede Pa zadnjič je revček tako nerodno padel na obraz, da si je malce presekal zgornjo ustnico , HB ni bilo nič hujšega. Jaz pa sem trenutno še doma (od 27. julija, ko mi je potekel por. dopust sem na dopustu) in počasi se pripravljam na najin vstop v vrtec. Me je kar fajn strah po tolikem času iti delat. Slikic naših prenovljenih prostorov pa žal nisem uspela pokazat, ker ne najdem čitalca kartice. Moram še brskati. Na morju UŽIVAJTEEEEEEE na polno Verjamem, da te stiska ob misli na službo Ampak ne skrbi, ker delo poznaš, kolektiv tudi, v svojem delu uživaš, Galu pa tudi ne bo hudega Hvala, bomo probali Glede službe pa že nekak bo. Kot si napisala je vse res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 23:27:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeer nia5, navezanost, hmmmmmjaaaaaaaaa... Moj princ je kot en moj mali zasebni klop - me prav zanima, kako bo septembra, ko gre v vrtec Naš pa je klop občasno in me tudi prav zanima kako bo septembra. Je pa v družbi otrok neznansko rad Špelin@ kako kaj pri vas in z Gregijevim spanjem? Upam, da kaj bolje Spanje pri nas je po starem. Na srečo bistveno manjkrat ponoči vrešči, običajno se zbuja za dudko in pitje, obvezno pa vsaj 1-2x ponoči gleda kot sova in potrebuje kakšno uro, da ga spet odnese sen... Eh, bo že. No me veseli, da je vsaj malo bolje in upam, da boste vkratkem tudi vi prespali noči v kosu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 23:31:54
|
|
|
|
Anitka
|
Ja nič bejbe moje - uživajte kjerkoli že boste in se beremo morda tudi kaj iz Dalmacije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.8.2009 9:23:44
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Hitro se moram pohvalit, da je moj mali Videk zopet šel sam z atijem na parcelo in imam prosto dopoldan . Pucanje mi pa ne gine, ker res izgleda, kot da nas je obiskala armada in je vse umazala in zmetala na tla. Včeraj je imel Videk dan za razmetavanje in je izkoristil, ko sem zvečer malo zadremala, on pa hitro v mamin predal s perilom in je čisto vse zmetal iz predala. Je hudiček pravi. Grem še na eno kavico, potem pa zaviham rokave in gremo napast umazanijo, cote se že perejo, dva stroja še čakata, ampak bom že. Če le ne pride kakšen moteči faktor. Lenoba npr. Lep dan vsem. Špelin@ jaz bi omenila staršem tiste punčke, ker dan danes se zelo grde stvari dogajajo preko računalnika, da ne bo ta punčka kdaj kam zalutala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.8.2009 15:47:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Vidm da je oreng gužva danes tuki gor, da sm komaj pršla do besede Pr nas je vse po starem, edino kar je novo je, da je Vid dobil nov zobek, trojkico desno zgoraj , kmal bo še leva pokukala ven, pol so pa že spodaj na vrsti. Potem se bo pa za neki časa vstavilo z zobki (upam ), saj petice pridejo šele okrog 3 leta, če bojo pa kej prej pa tud ok. Nč ,lepo se mejte kjer koli ste danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.8.2009 15:47:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Obljubljene slikce od Vidka k je šel prvič v vrtec: ati in mami me peljeta prvič v vrtec se igramo malica - papamo jabolko v mini telovadnici - skozi tunelček se plazim joj, kolko žogic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.8.2009 15:48:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja nič bejbe moje - uživajte kjerkoli že boste in se beremo morda tudi kaj iz Dalmacije. Lepo se mejte pa UŽIVAJTE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.8.2009 18:20:56
|
|
|
|
sesil
|
dan po dolgem času nisem prav nič na tekočem, ni blo časa za forum. zdej pa okrevam po bolezni (podobno gripi ali pa kr gripa) in imam čas za vsega po malem. itak nimam kaj napisat, ker se niti v debato ne morem vključit, tako da vas sam pozdravim fanj čvekajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.8.2009 21:39:17
|
|
|
|
suzy85
|
ojla! evo nas doma! smo že komaj čakali, da spakiramo in gremo domov. smo bli že pošteno siti mivke midva s sma bla precej razočarana nad hotelom in potjo na rab, tako da na otok verjetno ne gremo več! smo se v soboto na rab vozli 12 ur! kokr da bi šla v črno goro . ma glavno, da je eva uživala! če bo le možnost, pa pičimo v četrtek ali petek še moje malo v maredo pozdravit, drugače bomo na kak bazen šli, pa bo! aja, en lep pozdravček vsem!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?