Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 21:49:57
|
|
|
|
špelin@
|
Čeeeeeeeeeer nia5, navezanost, hmmmmmjaaaaaaaaa... Moj princ je kot en moj mali zasebni klop - me prav zanima, kako bo septembra, ko gre v vrtec jana81, upam, da si v Muellerju fajn nabavila Srčekgirll, kako gre Vidku v vrtcu? hijenca, Zdaj pa le glej, da se boš ornk pozdravila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 7:34:21
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali smo kar ok,samo s tem,da sem kmalu dobila noge za vrat.sem se morala umakniti,drugače bi dobila še kakšno na nos Meni se smejate,ko tako zgodaj pakiram. je včeraj že v avto znosil.No,skoraj vse,še voziček pride notri pa malo dobnarije Saj ponavadi sem se jaz ukvarjala s prtljago,sem mislila,da se bom tudi danes,pa mi HB ni treba. Jutri se verjetno ne bom mogla oglasiti,ker takoj zjutraj,ko pride iz šihta,šibnemo,tako da lepo se imejte,fajn čvekajte!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 7:38:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro oz dan Najprej hvala vsem za odgovore Skrbi me za to, ker sem videla kaj se je zgodilo od sestri s tamalim. Doma so zelo na odročnem kraju in je v bistvu imel stike le z staršema, bratcem in babico. Ker ni bil navajen drugih ljudi, je jokal ko je mama šla na wc. Nočem da se to pri nas zgodi. Kar pa se ljubezni, cartanja, ljubkovanja tiče, tega pa dobi ogromno in ne le z moje strani, ampak tudi atijove in od mojih staršev. Je zelo ljubljen otrok in to tudi čuti, saj se ji vidi, je zelo odprta in dobrovoljna. Nikoli je ne pustim jokat ali ji dam občutek da bo ostala sama. Upam, da to čimprej mine, saj bom šla počasi kam delat in nočem, da ima občutek, da sem jo zapustila. Ne sekiraj se.Tak je bil naš Nejc.Pa mine.preverjeno Na začetku je bil ful nezaupljiv do drugih,se je skrival za mano;sedaj je pa čisto drugi.V vrtcu kar leti notri,tudi lupčka nima časa dat,pogovarja se z vsakim,ki ga ogovori,ali pa kar sam začne debatirat.je zelo odprt človek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 8:11:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo kar ok,samo s tem,da sem kmalu dobila noge za vrat.sem se morala umakniti,drugače bi dobila še kakšno na nos Meni se smejate,ko tako zgodaj pakiram. je včeraj že v avto znosil.No,skoraj vse,še voziček pride notri pa malo dobnarije Saj ponavadi sem se jaz ukvarjala s prtljago,sem mislila,da se bom tudi danes,pa mi HB ni treba. Jutri se verjetno ne bom mogla oglasiti,ker takoj zjutraj,ko pride iz šihta,šibnemo,tako da lepo se imejte,fajn čvekajte!!! uživajte na dopustu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 8:11:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ups, kako hitro ura teče... Sem brala nekaj na netu in je že enajst!!! No, če se bo kateri dalo razmišljat na tole temo, bi bila zelo vesela: http://www.ringaraja.net/forum/Predstavljanje_otrok_na_netu/m_4397762/tm.htm Pa mirno nočko Sem prebrala.Kaj jaz vem,jaz bi omenila staršem se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 8:12:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! In jaz imam zopet angino. Nazadnje sem jo imela 14. julija letos, ampak ker nisem antibiotikov do konca pojedla, sem jo dobila nazaj. Sedaj sem dobila Hiconcil in upam, da bo tokrat pomagalo. Bom ga pa do konca pojedla. Obljubim. Videk maže svoj mali kornet, jaz pa sem izkoristila teh par mirnih minut, za RR. Zdaj bom pa šla Vidka zbrisat, ker ga je sladoled napadel, pa preoblečem ga, ker je prej sam pil sok iz kozarčka in je kar veliko šlo mimo ust. Se bo že naučil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 8:16:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Danes sm mal bl zgodnja. Sm Vidka peljala v vrtec. On uživa v vstcu. Danes je neki siten, (zjutraj ob 6h je neki jokal, pa sm ga dala za 1h kr k nama spat in je spal naprej) in sm mogla na hitro it ven, da me ni videl, kr je že hotu neki jokat. Pol ga gre pa moj iskat. Drgač pa spanje ok, vreme tud,... Včeraj sva bla pridna z Vidkom. Sva pobirala krompir pr mojih in Vid je ful užival na njivi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 8:16:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ups, kako hitro ura teče... Sem brala nekaj na netu in je že enajst!!! No, če se bo kateri dalo razmišljat na tole temo, bi bila zelo vesela: http://www.ringaraja.net/forum/Predstavljanje_otrok_na_netu/m_4397762/tm.htm Pa mirno nočko Sem prebrala.Kaj jaz vem,jaz bi omenila staršem Jst bi tud
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 8:16:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
ob 12.34 uri in 56 sekund, 7. avgusta letos bosta ura in datum: 12:34:56 07/08/09 oziroma 1 2 3 4 5 6 7 8 9
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 8:39:00
|
|
|
|
tilči
|
Sem zvedela,da gre tašča šele v ponedeljek domov,baje zaradi gneče na cesti.Drugače sta nameravala iti v nedeljo.A ni ,da je samo 5 km stran in jo bom morala še na morju prenašat No,saj ji je Nejc že obljubil,da jo bo tunkal Pa saj drugače ni problem,samo psica spet nastrada.Jutri jo bom že mi nafutrali in dobi dve posodi vode,do nedelje zvečer bi že zdržala brez hrane,samo vodo pa le rabi do ponedeljka Včasih je tako skrbela za psico,jo crkljala,peljala na sprehod,sedaj bi pa najraje videla,da crkne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 8:40:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Danes sm mal bl zgodnja. Sm Vidka peljala v vrtec. On uživa v vstcu. Danes je neki siten, (zjutraj ob 6h je neki jokal, pa sm ga dala za 1h kr k nama spat in je spal naprej) in sm mogla na hitro it ven, da me ni videl, kr je že hotu neki jokat. Pol ga gre pa moj iskat. Drgač pa spanje ok, vreme tud,... Včeraj sva bla pridna z Vidkom. Sva pobirala krompir pr mojih in Vid je ful užival na njivi. za Vida,da uživa v vrtcu. Samo srčno upam,da bo naš Tilen tudi.Po dopustu moram iti še po potrdilo k P,pa nove copatke kupit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:09:35
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Danes sm mal bl zgodnja. Sm Vidka peljala v vrtec. On uživa v vstcu. Danes je neki siten, (zjutraj ob 6h je neki jokal, pa sm ga dala za 1h kr k nama spat in je spal naprej) in sm mogla na hitro it ven, da me ni videl, kr je že hotu neki jokat. Pol ga gre pa moj iskat. Drgač pa spanje ok, vreme tud,... Včeraj sva bla pridna z Vidkom. Sva pobirala krompir pr mojih in Vid je ful užival na njivi. za Vida,da uživa v vrtcu. Samo srčno upam,da bo naš Tilen tudi.Po dopustu moram iti še po potrdilo k P,pa nove copatke kupit. Ja, tole dvoje čaka tudi mene tilči, daj mi povej: za koliko ur bo hodil Tilen v vrtec?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.8.2009 9:11:47 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:10:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem zvedela,da gre tašča šele v ponedeljek domov,baje zaradi gneče na cesti.Drugače sta nameravala iti v nedeljo.A ni ,da je samo 5 km stran in jo bom morala še na morju prenašat No,saj ji je Nejc že obljubil,da jo bo tunkal Pa saj drugače ni problem,samo psica spet nastrada.Jutri jo bom že mi nafutrali in dobi dve posodi vode,do nedelje zvečer bi že zdržala brez hrane,samo vodo pa le rabi do ponedeljka Včasih je tako skrbela za psico,jo crkljala,peljala na sprehod,sedaj bi pa najraje videla,da crkne Odebeljeno zveni kot ravnanje razvajenega otroka, ne odrasle (odgovorne) osebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:10:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Danes sm mal bl zgodnja. Sm Vidka peljala v vrtec. On uživa v vstcu. Danes je neki siten, (zjutraj ob 6h je neki jokal, pa sm ga dala za 1h kr k nama spat in je spal naprej) in sm mogla na hitro it ven, da me ni videl, kr je že hotu neki jokat. Pol ga gre pa moj iskat. Drgač pa spanje ok, vreme tud,... Včeraj sva bla pridna z Vidkom. Sva pobirala krompir pr mojih in Vid je ful užival na njivi. za Vidka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:11:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo kar ok,samo s tem,da sem kmalu dobila noge za vrat.sem se morala umakniti,drugače bi dobila še kakšno na nos Meni se smejate,ko tako zgodaj pakiram. je včeraj že v avto znosil.No,skoraj vse,še voziček pride notri pa malo dobnarije Saj ponavadi sem se jaz ukvarjala s prtljago,sem mislila,da se bom tudi danes,pa mi HB ni treba. Jutri se verjetno ne bom mogla oglasiti,ker takoj zjutraj,ko pride iz šihta,šibnemo,tako da lepo se imejte,fajn čvekajte!!! Moj nikoli ne bi mogel tako zgodaj spakirat stvari v avto, ker pred vsakim dopustom do zadnjega dela... UŽIVAJTEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:17:09
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Danes sm mal bl zgodnja. Sm Vidka peljala v vrtec. On uživa v vstcu. Danes je neki siten, (zjutraj ob 6h je neki jokal, pa sm ga dala za 1h kr k nama spat in je spal naprej) in sm mogla na hitro it ven, da me ni videl, kr je že hotu neki jokat. Pol ga gre pa moj iskat. Drgač pa spanje ok, vreme tud,... Včeraj sva bla pridna z Vidkom. Sva pobirala krompir pr mojih in Vid je ful užival na njivi. za Vida,da uživa v vrtcu. Samo srčno upam,da bo naš Tilen tudi.Po dopustu moram iti še po potrdilo k P,pa nove copatke kupit. Ja, tole dvoje čaka tudi mene tilči, daj mi povej: za koliko ur bo hodil Tilen v vrtec? Če bom delala samo zjutraj,5 ur,od 7.-12.; če bom pa popoldne,pa še ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:19:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Danes sm mal bl zgodnja. Sm Vidka peljala v vrtec. On uživa v vstcu. Danes je neki siten, (zjutraj ob 6h je neki jokal, pa sm ga dala za 1h kr k nama spat in je spal naprej) in sm mogla na hitro it ven, da me ni videl, kr je že hotu neki jokat. Pol ga gre pa moj iskat. Drgač pa spanje ok, vreme tud,... Včeraj sva bla pridna z Vidkom. Sva pobirala krompir pr mojih in Vid je ful užival na njivi. za Vida,da uživa v vrtcu. Samo srčno upam,da bo naš Tilen tudi.Po dopustu moram iti še po potrdilo k P,pa nove copatke kupit. Ja, tole dvoje čaka tudi mene tilči, daj mi povej: za koliko ur bo hodil Tilen v vrtec? Če bom delala samo zjutraj,5 ur,od 7.-12.; če bom pa popoldne,pa še ne vem A je to do kosila ali bo šel domov po kosilu? Sprašujem te zato, ker moram pretehtati, koliko časa bo od začetka Gregor v vrtcu. Dokler ne najdem službe, ga tam ne bom puščala predolgo. Nekaj ur, da takrat pretaknem ponudbe na netu in napišem prošnje.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.8.2009 9:20:14 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:21:16
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Danes sm mal bl zgodnja. Sm Vidka peljala v vrtec. On uživa v vstcu. Danes je neki siten, (zjutraj ob 6h je neki jokal, pa sm ga dala za 1h kr k nama spat in je spal naprej) in sm mogla na hitro it ven, da me ni videl, kr je že hotu neki jokat. Pol ga gre pa moj iskat. Drgač pa spanje ok, vreme tud,... Včeraj sva bla pridna z Vidkom. Sva pobirala krompir pr mojih in Vid je ful užival na njivi. za Vida,da uživa v vrtcu. Samo srčno upam,da bo naš Tilen tudi.Po dopustu moram iti še po potrdilo k P,pa nove copatke kupit. Ja, tole dvoje čaka tudi mene tilči, daj mi povej: za koliko ur bo hodil Tilen v vrtec? Če bom delala samo zjutraj,5 ur,od 7.-12.; če bom pa popoldne,pa še ne vem A je to do kosila ali bo šel domov po kosilu? Sprašujem te zato, ker moram pretehtati, koliko časa bo od začetka Gregor v vrtcu. Dokler ne najdem službe, ga tam ne bom puščala predolgo. Nekaj ur, da takrat pretaknem ponudbe na netu in napišem prošnje. Kosilo imajo ob 11.30,tako da bo šel po kosilu domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:23:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Danes sm mal bl zgodnja. Sm Vidka peljala v vrtec. On uživa v vstcu. Danes je neki siten, (zjutraj ob 6h je neki jokal, pa sm ga dala za 1h kr k nama spat in je spal naprej) in sm mogla na hitro it ven, da me ni videl, kr je že hotu neki jokat. Pol ga gre pa moj iskat. Drgač pa spanje ok, vreme tud,... Včeraj sva bla pridna z Vidkom. Sva pobirala krompir pr mojih in Vid je ful užival na njivi. za Vida,da uživa v vrtcu. Samo srčno upam,da bo naš Tilen tudi.Po dopustu moram iti še po potrdilo k P,pa nove copatke kupit. Ja, tole dvoje čaka tudi mene tilči, daj mi povej: za koliko ur bo hodil Tilen v vrtec? Če bom delala samo zjutraj,5 ur,od 7.-12.; če bom pa popoldne,pa še ne vem A je to do kosila ali bo šel domov po kosilu? Sprašujem te zato, ker moram pretehtati, koliko časa bo od začetka Gregor v vrtcu. Dokler ne najdem službe, ga tam ne bom puščala predolgo. Nekaj ur, da takrat pretaknem ponudbe na netu in napišem prošnje. Kosilo imajo ob 11.30,tako da bo šel po kosilu domov Aha, nekako tako sem tudi jaz razmišljala za Gregorja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:40:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ups, kako hitro ura teče... Sem brala nekaj na netu in je že enajst!!! No, če se bo kateri dalo razmišljat na tole temo, bi bila zelo vesela: http://www.ringaraja.net/forum/Predstavljanje_otrok_na_netu/m_4397762/tm.htm Pa mirno nočko Sem prebrala.Kaj jaz vem,jaz bi omenila staršem Jst bi tud podpišem ampak po moje če imata druge probleme, se ravno ne bosta veliko ozirala na to, ker določeni starši sploh ne vedo kaj vse FB ponuja..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:48:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ups, kako hitro ura teče... Sem brala nekaj na netu in je že enajst!!! No, če se bo kateri dalo razmišljat na tole temo, bi bila zelo vesela: http://www.ringaraja.net/forum/Predstavljanje_otrok_na_netu/m_4397762/tm.htm Pa mirno nočko Sem prebrala.Kaj jaz vem,jaz bi omenila staršem Jst bi tud podpišem ampak po moje če imata druge probleme, se ravno ne bosta veliko ozirala na to, ker določeni starši sploh ne vedo kaj vse FB ponuja.. Ja, saj ravno zato ne vem, kaj naj... Za punco najbolj skrbita stara starša, ki pa o internetnih zadevah nimata pojma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 9:54:27
|
|
|
|
tilči
|
Sem šla gledat 7-dnevno vremensko napoved: za ponedeljek in torek napoveduje dež ,ostale dneve pa sonce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.8.2009 11:18:31
|
|
|
|
tilči
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?