Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 21:50:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdaj sem z vsem zaključila in sem kar vesela, da je vse pospravljeno. Ponavadi smo za sabo pustili bolj kot ne razul in sem bila vedno slabe volje, ko sem se vrnila v tako. Letos pa sem naredila temu konec Kje ste vse??? Ja, super se je vrniti v pospravljen dom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 21:50:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* To sem hotla še vprašat; Alja je spet začela hodit po prstih in to v čevljih. Ima katera podobno izkušnjo oz. zakaj bi začela spet tako hodit, ko pa je že nekaj časa normalno po podplatih Pojma nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 22:32:22
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella poslovila si se s slavno 14.000.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 22:34:55
|
|
|
|
barbaw
|
Itak, da sem zadnja zaradi šihta. Tako ali tako ne bi dosti pripomogla, ker nisem čvekastično razpoložena. Jutri bo zame zelo stresen (poln živčnosti) dan in upam, da čimprej mine. Dela mi ne zmanjka ne doma, v službi pa ravno tako ne, tako da dolgčas mi glih ni. Sem se pa malo v roke vzela in začela delat vaje za "jahalke". Me je danes tako rit bolela, da je joj. Me še nikoli ni, vsaj od telovadbe ne. Dost mate! Do prihodnjič!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 11:05:03
|
|
|
|
špelin@
|
Dober dan Opa, pa je res šefica zaključila točno na 14000 barbaw, naj bo današnji dan vseeno čimmanj stresen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 11:08:26
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Kakšno mrtvilo Mi smo že iz nabave,da ne bo prazen hladilnik in špajza,ko pridemo z dopusta.Pa po plenice smo še leteli, evre v kune zamenjati Tilen trenutno spi,Nejc gleda časopisne reklame in mi razlaga,kam gremo na morje Sedaj moram pa malo pospraviti po bajti,da ne bo šok,ko pridemo domov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 11:10:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Itak, da sem zadnja zaradi šihta. Tako ali tako ne bi dosti pripomogla, ker nisem čvekastično razpoložena. Jutri bo zame zelo stresen (poln živčnosti) dan in upam, da čimprej mine. Dela mi ne zmanjka ne doma, v službi pa ravno tako ne, tako da dolgčas mi glih ni. Sem se pa malo v roke vzela in začela delat vaje za "jahalke". Me je danes tako rit bolela, da je joj. Me še nikoli ni, vsaj od telovadbe ne. Dost mate! Do prihodnjič! Pri nas bo danes tudi pestro,če sem prav zasledila,imamo akcijo in razne popuste.Pa se tolažim s tem,da grem samo še 3x
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 11:12:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* To sem hotla še vprašat; Alja je spet začela hodit po prstih in to v čevljih. Ima katera podobno izkušnjo oz. zakaj bi začela spet tako hodit, ko pa je že nekaj časa normalno po podplatih Pojma nimam Ali ima katera izkušnje,da starejši otroci hodijo po prstih?Jaz moram ves čas Nejca opozarjat,ker hodi po prstih.Ne vem,a hoče biti večji al kaj? Po dopustu bom P poklicala,pa da naju da malo na pregled k ortopedu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 11:13:43
|
|
|
|
tilči
|
za tiste,ki delate oz. boste delale izmensko? Ali boste imele otročke tudi v vrtcu,kadar boste delale popoldne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 15:42:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo že iz nabave,da ne bo prazen hladilnik in špajza,ko pridemo z dopusta.Pa po plenice smo še leteli, evre v kune zamenjati Mi smo pred dopustom pustili vse prazno Tilen trenutno spi,Nejc gleda časopisne reklame in mi razlaga,kam gremo na morje Bravo, Nejc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 15:43:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči za tiste,ki delate oz. boste delale izmensko? Ali boste imele otročke tudi v vrtcu,kadar boste delale popoldne? Kolegičin sinko zaradi izmenskega dela hodi v vrtec samo vsak drugi teden. Plačajo polovično ceno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 15:45:35
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, sem vam pozabila povedat, da sem včeraj videla eno luštkano majhno dojenčico Bivša razredničarka moje velike pike je rodila pred slabim mesecem in ima tako srčkano hčerkico Ah, mi bi tudi šli še na eno rundo dopusta - ponudila se nam je ena izredno ugodna ponudba za v toplice, ampak ne dobi dopusta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 19:45:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, sem vam pozabila povedat, da sem včeraj videla eno luštkano majhno dojenčico Bivša razredničarka moje velike pike je rodila pred slabim mesecem in ima tako srčkano hčerkico Ah, mi bi tudi šli še na eno rundo dopusta - ponudila se nam je ena izredno ugodna ponudba za v toplice, ampak ne dobi dopusta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 19:45:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči za tiste,ki delate oz. boste delale izmensko? Ali boste imele otročke tudi v vrtcu,kadar boste delale popoldne? Zato pa bi lahko imeli več izmenskih vrtcev, ne pa da jih je za vzorec. Jaz sem imela otroka vseeno v vrtcu, ker sem lahko zjutraj delala generalno, likala, prala in ......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.8.2009 21:20:41
|
|
|
|
nia5
|
Dober večer Kako smo? Po pravici povedano se mi ne ljubi komentirat, imam le eno vprašanje in upam da me boste lahko kako "potolažile". Nia je postala, zadnje dni še posebaj intenzivno, hudo navezana name. Saj se igra sama, pa vse, ampak moram ji bit v vidnem polju. Zdaj pa ne vem ali je to faza, ki mine, ali se bo stopnjevalo, če ne bom kaj ukrenila? Če me ne vidi, je skoz mama, mama, mama......Je prišla mogoče v obdobje, da ima strah pred ločitvijo, se boji da jo bom zapustila...? Moram še rečt, da ni prišlo do nobenih drastičnih sprememb ali česa podobnega. Kaj naj storim, če sploh kaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 7:14:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči za tiste,ki delate oz. boste delale izmensko? Ali boste imele otročke tudi v vrtcu,kadar boste delale popoldne? Kolegičin sinko zaradi izmenskega dela hodi v vrtec samo vsak drugi teden. Plačajo polovično ceno. Saj drugače še ne vem,kako bom septembra delala,samo če bi še vedno popoldne,bi rada imela Tilna doma.A po drugi strani pa se bo ravno navadil vrtca,ga pa tudi ne bi rada begalaPa itak je samo za par uric,toliko,da je med vrstniki Pa dobro jutro! Nia...moje mnenje je,da je samo faza.Na tvojem mestu bi jo objemala in crkljala,ko to potrebuje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 7:21:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, sem vam pozabila povedat, da sem včeraj videla eno luštkano majhno dojenčico Bivša razredničarka moje velike pike je rodila pred slabim mesecem in ima tako srčkano hčerkico Ah, mi bi tudi šli še na eno rundo dopusta - ponudila se nam je ena izredno ugodna ponudba za v toplice, ampak ne dobi dopusta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 9:04:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dober večer Kako smo? Po pravici povedano se mi ne ljubi komentirat, imam le eno vprašanje in upam da me boste lahko kako "potolažile". Nia je postala, zadnje dni še posebaj intenzivno, hudo navezana name. Saj se igra sama, pa vse, ampak moram ji bit v vidnem polju. Zdaj pa ne vem ali je to faza, ki mine, ali se bo stopnjevalo, če ne bom kaj ukrenila? Če me ne vidi, je skoz mama, mama, mama......Je prišla mogoče v obdobje, da ima strah pred ločitvijo, se boji da jo bom zapustila...? Moram še rečt, da ni prišlo do nobenih drastičnih sprememb ali česa podobnega. Kaj naj storim, če sploh kaj? Varja je bila taka, ko je bila bolna oz. tudi pred tem. Imela je vneta ušeska.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 9:33:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dober večer Kako smo? Po pravici povedano se mi ne ljubi komentirat, imam le eno vprašanje in upam da me boste lahko kako "potolažile". Nia je postala, zadnje dni še posebaj intenzivno, hudo navezana name. Saj se igra sama, pa vse, ampak moram ji bit v vidnem polju. Zdaj pa ne vem ali je to faza, ki mine, ali se bo stopnjevalo, če ne bom kaj ukrenila? Če me ne vidi, je skoz mama, mama, mama......Je prišla mogoče v obdobje, da ima strah pred ločitvijo, se boji da jo bom zapustila...? Moram še rečt, da ni prišlo do nobenih drastičnih sprememb ali česa podobnega. Kaj naj storim, če sploh kaj? po moje je tudi faza, uh kaj vse nas še čaka, ko gledam Glorio ob brata.. trma, jok, metanje po tleh brez dretja,sezuvanje čevljev za brezveze....ampak vse mine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 9:35:29
|
|
|
|
jana81
|
Drugače smo pa danes spali malo bolje, upam da bo lune kmalu konec, mi je pa včeraj crknu laptop, in em besna kot ris.. danes moram v muller po plenice za Nejca in vse ostalo,pa bo spet šlo eurov..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 11:20:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Končno mi je uspelo prit do comp. Spanje je blo ok. Vid je še v vrtcu, sm ga danes peljala ob 10h da se bo mal z otroki igral, zdej majo pa kosilo in je šel moj ponj in ga nahranit. Ju3 bomo vidl kaj bo rekla vzgojiteljica kdaj prid. Drug teden bo verjetno pa že od zjutraj tam. Zdej grem pa kosilo kuhat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 11:20:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dober večer Kako smo? Po pravici povedano se mi ne ljubi komentirat, imam le eno vprašanje in upam da me boste lahko kako "potolažile". Nia je postala, zadnje dni še posebaj intenzivno, hudo navezana name. Saj se igra sama, pa vse, ampak moram ji bit v vidnem polju. Zdaj pa ne vem ali je to faza, ki mine, ali se bo stopnjevalo, če ne bom kaj ukrenila? Če me ne vidi, je skoz mama, mama, mama......Je prišla mogoče v obdobje, da ima strah pred ločitvijo, se boji da jo bom zapustila...? Moram še rečt, da ni prišlo do nobenih drastičnih sprememb ali česa podobnega. Kaj naj storim, če sploh kaj? Ma pr nas je Vid skoz mi pod nogami, sej se igra pa mal zamoti, sam kokr se mal umaknem je že za mano. On bi bil rad skoz okl mene al pa koga druzga od domačih in gledal kaj delam, kaj kuham, bi pomagal, pa se tud cartal. Če je pa družba je pa v družbi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 12:32:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dober večer Kako smo? Po pravici povedano se mi ne ljubi komentirat, imam le eno vprašanje in upam da me boste lahko kako "potolažile". Nia je postala, zadnje dni še posebaj intenzivno, hudo navezana name. Saj se igra sama, pa vse, ampak moram ji bit v vidnem polju. Zdaj pa ne vem ali je to faza, ki mine, ali se bo stopnjevalo, če ne bom kaj ukrenila? Če me ne vidi, je skoz mama, mama, mama......Je prišla mogoče v obdobje, da ima strah pred ločitvijo, se boji da jo bom zapustila...? Moram še rečt, da ni prišlo do nobenih drastičnih sprememb ali česa podobnega. Kaj naj storim, če sploh kaj? Faza, ki mine, a kako dolgo bo trajala ti ne more nihče povedat. Lahko je kratkotrajna, lahko pa traja več mesecev. Storiti ne moreš v bistvu nič, le daj ji to kar potrebuje. Če hoče nežnost in toplino ji to daj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 13:52:59
|
|
|
|
nia5
|
Jutro oz dan Najprej hvala vsem za odgovore Skrbi me za to, ker sem videla kaj se je zgodilo od sestri s tamalim. Doma so zelo na odročnem kraju in je v bistvu imel stike le z staršema, bratcem in babico. Ker ni bil navajen drugih ljudi, je jokal ko je mama šla na wc. Nočem da se to pri nas zgodi. Kar pa se ljubezni, cartanja, ljubkovanja tiče, tega pa dobi ogromno in ne le z moje strani, ampak tudi atijove in od mojih staršev. Je zelo ljubljen otrok in to tudi čuti, saj se ji vidi, je zelo odprta in dobrovoljna. Nikoli je ne pustim jokat ali ji dam občutek da bo ostala sama. Upam, da to čimprej mine, saj bom šla počasi kam delat in nočem, da ima občutek, da sem jo zapustila. Jana81 upam da boš kmalu spet imela laptopa, jaz ga sploh nimam Špelin@ za dopust Tilči jaz bi ga vseeno imela v vrtcu, drugače bo res le zbegan Jaz pa zdaj čakam da se moja pikica zbudi, da boma skupaj kosilale in komaj čakam, ker sem lačna ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.8.2009 16:09:11
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! In jaz imam zopet angino. Nazadnje sem jo imela 14. julija letos, ampak ker nisem antibiotikov do konca pojedla, sem jo dobila nazaj. Sedaj sem dobila Hiconcil in upam, da bo tokrat pomagalo. Bom ga pa do konca pojedla. Obljubim. Videk maže svoj mali kornet, jaz pa sem izkoristila teh par mirnih minut, za RR. Zdaj bom pa šla Vidka zbrisat, ker ga je sladoled napadel, pa preoblečem ga, ker je prej sam pil sok iz kozarčka in je kar veliko šlo mimo ust. Se bo že naučil.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?