|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
4.8.2009 21:50:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Zdaj sem z vsem zaključila in sem kar vesela, da je vse pospravljeno. Ponavadi smo za sabo pustili bolj kot ne razul in sem bila vedno slabe volje, ko sem se vrnila v tako. Letos pa sem naredila temu konecuser posted image

Kje ste vse???

user posted image user posted image user posted image Ja, super se je vrniti v pospravljen dom user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
4.8.2009 21:50:36   
špelin@

To sem hotla še vprašat; Alja je spet začela hodit po prstih in to v čevljih. Ima katera podobno izkušnjo oz. zakaj bi začela spet tako hodit, ko pa je že nekaj časa normalno po podplatihuser posted image user posted image

Pojma nimam user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
4.8.2009 22:32:22   
barbaw
Estrella poslovila si se s slavno 14.000.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
4.8.2009 22:34:55   
barbaw
Itak, da sem zadnja zaradi šihta. Tako ali tako ne bi dosti pripomogla, ker nisem čvekastično razpoložena. Jutri bo zame zelo stresen (poln živčnosti) dan in upam, da čimprej mine. Dela mi ne zmanjka ne doma, v službi pa ravno tako ne, tako da dolgčas mi glih ni. Sem se pa malo v roke vzela in začela delat vaje za "jahalke". user posted image  Me je danes tako rit bolela, da je joj. Me še nikoli ni, vsaj od telovadbe ne.

Dost mate! user posted image user posted image user posted image    Do prihodnjič!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
5.8.2009 11:05:03   
špelin@
Dober dan user posted image

Opa, pa je res šefica zaključila točno na 14000 user posted image user posted image user posted image

barbaw, naj bo današnji dan vseeno čimmanj stresen user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
5.8.2009 11:08:26   
tilči
Dober dan!

Kakšno mrtvilouser posted image

Mi smo že iz nabave,da ne bo prazen hladilnik in špajza,ko pridemo z dopusta.Pa po plenice smo še leteli, evre v kune zamenjatiuser posted image

Tilen trenutno spi,Nejc gleda časopisne reklame in mi razlaga,kam gremo na morjeuser posted image

Sedaj moram pa malo pospraviti po bajti,da ne bo šok,ko pridemo domov.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
5.8.2009 11:10:12   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Itak, da sem zadnja zaradi šihta. Tako ali tako ne bi dosti pripomogla, ker nisem čvekastično razpoložena. Jutri bo zame zelo stresen (poln živčnosti) dan in upam, da čimprej mine. Dela mi ne zmanjka ne doma, v službi pa ravno tako ne, tako da dolgčas mi glih ni. Sem se pa malo v roke vzela in začela delat vaje za "jahalke". user posted image  Me je danes tako rit bolela, da je joj. Me še nikoli ni, vsaj od telovadbe ne.

Dost mate! user posted image user posted image user posted image    Do prihodnjič!

user posted image user posted image user posted image

Pri nas bo danes tudi pestro,če sem prav zasledila,imamo akcijo in razne popuste.Pa se tolažim s tem,da grem samo še 3xuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
5.8.2009 11:12:25   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

To sem hotla še vprašat; Alja je spet začela hodit po prstih in to v čevljih. Ima katera podobno izkušnjo oz. zakaj bi začela spet tako hodit, ko pa je že nekaj časa normalno po podplatihuser posted image user posted image

Pojma nimam user posted image

Ali ima katera izkušnje,da starejši otroci hodijo po prstih?Jaz moram ves čas Nejca opozarjat,ker hodi po prstih.Ne vem,a hoče biti večji al kaj?user posted image
Po dopustu bom P poklicala,pa da naju da malo na pregled k ortopedu

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
5.8.2009 11:13:43   
tilči
user posted image za tiste,ki delate oz. boste delale izmensko?

Ali boste imele otročke tudi v vrtcu,kadar boste delale popoldne?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
5.8.2009 15:42:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Mi smo že iz nabave,da ne bo prazen hladilnik in špajza,ko pridemo z dopusta.Pa po plenice smo še leteli, evre v kune zamenjatiuser posted image
Mi smo pred dopustom pustili vse prazno user posted image

Tilen trenutno spi,Nejc gleda časopisne reklame in mi razlaga,kam gremo na morjeuser posted image
Bravo, Nejc user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
5.8.2009 15:43:04   
špelin@

Kolegičin sinko zaradi izmenskega dela hodi v vrtec samo vsak drugi teden. Plačajo polovično ceno.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
5.8.2009 15:45:35   
špelin@
Aja, sem vam pozabila povedat, da sem včeraj videla eno luštkano majhno dojenčico user posted image Bivša razredničarka moje velike pike je rodila pred slabim mesecem in ima tako srčkano hčerkico user posted image

Ah, mi bi tudi šli še na eno rundo dopusta - ponudila se nam je ena izredno ugodna ponudba za v toplice, ampak user posted image ne dobi dopusta user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
5.8.2009 19:45:16   
barbaw

Aja, sem vam pozabila povedat, da sem včeraj videla eno luštkano majhno dojenčico user posted image Bivša razredničarka moje velike pike je rodila pred slabim mesecem in ima tako srčkano hčerkico user posted image

Ah, mi bi tudi šli še na eno rundo dopusta - ponudila se nam je ena izredno ugodna ponudba za v toplice, ampak user posted image ne dobi dopusta user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
5.8.2009 19:45:18   
barbaw

Zato pa bi lahko imeli več izmenskih vrtcev, ne pa da jih je za vzorec. Jaz sem imela otroka vseeno v vrtcu, ker sem lahko zjutraj delala generalno, likala, prala in ......

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
5.8.2009 21:20:41   
nia5
Dober večer user posted image

Kako smo?
Po pravici povedano se mi ne ljubi komentirat, imam le eno vprašanje in upam da me boste lahko kako "potolažile".
Nia je postala, zadnje dni še posebaj intenzivno, hudo navezana name. Saj se igra sama, pa vse, ampak moram ji bit v vidnem polju. Zdaj pa ne vem ali je to faza, ki mine, ali se bo stopnjevalo, če ne bom kaj ukrenila? Če me ne vidi, je skoz mama, mama, mama......Je prišla mogoče v obdobje, da ima strah pred ločitvijo, se boji da jo bom zapustila...? Moram še rečt, da ni prišlo do nobenih drastičnih sprememb ali česa podobnega. Kaj naj storim, če sploh kaj? user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
6.8.2009 7:14:17   
tilči

Kolegičin sinko zaradi izmenskega dela hodi v vrtec samo vsak drugi teden. Plačajo polovično ceno.

Saj drugače še ne vem,kako bom septembra delala,samo če bi še vedno popoldne,bi rada imela Tilna doma.A po drugi strani pa se bo ravno navadil vrtca,ga pa tudi ne bi rada begalaPa itak je samo za par uric,toliko,da je med vrstniki

Pa dobro jutro!user posted image user posted image

Nia...moje mnenje je,da je samo faza.Na tvojem mestu bi jo objemala in crkljala,ko to potrebuje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.8.2009 7:21:33   
tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.8.2009 9:04:33   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kako smo?
Po pravici povedano se mi ne ljubi komentirat, imam le eno vprašanje in upam da me boste lahko kako "potolažile".
Nia je postala, zadnje dni še posebaj intenzivno, hudo navezana name. Saj se igra sama, pa vse, ampak moram ji bit v vidnem polju. Zdaj pa ne vem ali je to faza, ki mine, ali se bo stopnjevalo, če ne bom kaj ukrenila? Če me ne vidi, je skoz mama, mama, mama......Je prišla mogoče v obdobje, da ima strah pred ločitvijo, se boji da jo bom zapustila...? Moram še rečt, da ni prišlo do nobenih drastičnih sprememb ali česa podobnega. Kaj naj storim, če sploh kaj? user posted image

Varja je bila taka, ko je bila bolna oz. tudi pred tem. Imela je vneta ušeska.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.8.2009 9:33:49   
jana81

Kako smo?

po moje je tudi faza, uh kaj vse nas še čaka, ko gledam Glorio ob brata.. trma, jok, metanje po tleh brez dretja,sezuvanje čevljev za brezveze....ampak vse mine

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
6.8.2009 9:35:29   
jana81
Drugače smo pa danes spali malo bolje, upam da bo lune kmalu konec, mi je pa včeraj crknu laptop, in em besna kot ris..

danes moram v muller po plenice za Nejca in vse ostalo,pa bo spet šlo eurov..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
6.8.2009 11:20:16   
Srčekgirll
Helow!
Končno mi je uspelo prit do comp. Spanje je blo ok. Vid je še v vrtcu, sm ga danes peljala ob 10h da se bo mal z otroki igral, zdej majo pa kosilo in je šel moj ponj in ga nahranit. Ju3 bomo vidl kaj bo rekla vzgojiteljica kdaj prid. Drug teden bo verjetno pa že od zjutraj tam.
Zdej grem pa kosilo kuhat.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
6.8.2009 11:20:18   
Srčekgirll

Kako smo?

Ma pr nas je Vid skoz mi pod nogami, sej se igra pa mal zamoti, sam kokr se mal umaknem je že za mano. On bi bil rad skoz okl mene al pa koga druzga od domačih in gledal kaj delam, kaj kuham, bi pomagal, pa se tud cartal. Če je pa družba je pa v družbi.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.8.2009 12:32:21   
barbaw

Kako smo?

Faza, ki mine, a kako dolgo bo trajala ti ne more nihče povedat. Lahko je kratkotrajna, lahko pa traja več mesecev.
Storiti ne moreš v bistvu nič, le daj ji to kar potrebuje. Če hoče nežnost in toplino ji to daj.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
6.8.2009 13:52:59   
nia5
Jutro oz dan user posted image

Najprej hvala vsem za odgovore user posted image
Skrbi me za to, ker sem videla kaj se je zgodilo od user posted image sestri s tamalim. Doma so zelo na odročnem kraju in je v bistvu imel stike le z staršema, bratcem in babico. Ker ni bil navajen drugih ljudi, je jokal ko je mama šla na wc. Nočem da se to pri nas zgodi. Kar pa se ljubezni, cartanja, ljubkovanja tiče, tega pa dobi ogromno in ne le z moje strani, ampak tudi atijove in od mojih staršev. Je zelo ljubljen otrok in to tudi čuti, saj se ji vidi, je zelo odprta in dobrovoljna. Nikoli je ne pustim jokat ali ji dam občutek da bo ostala sama. Upam, da to čimprej mine, saj bom šla počasi kam delat in nočem, da ima občutek, da sem jo zapustila.

Jana81 upam da boš kmalu spet imela laptopa, jaz ga sploh nimam user posted image

Špelin@ user posted image za user posted image dopust

Tilči jaz bi ga vseeno imela v vrtcu, drugače bo res le zbegan

Jaz pa zdaj čakam da se moja pikica zbudi, da boma skupaj kosilale in komaj čakam, ker sem lačna ko user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
6.8.2009 16:09:11   
hijenca
Dan dan!

In jaz imam zopet angino. Nazadnje sem jo imela 14. julija letos, ampak ker nisem antibiotikov do konca pojedla, sem jo dobila nazaj. Sedaj sem dobila Hiconcil in upam, da bo tokrat pomagalo. Bom ga pa do konca pojedla. Obljubim.

Videk maže svoj mali kornet, jaz pa sem izkoristila teh par mirnih minut, za RR.user posted image

Zdaj bom pa šla Vidka zbrisat, ker ga je sladoled napadel, pa preoblečem ga, ker je prej sam pil sok iz kozarčka in je kar veliko šlo mimo ust. Se bo že naučil.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?