Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.8.2009 22:24:32
|
|
|
|
špelin@
|
Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.8.2009 22:32:01
|
|
|
|
jana81
|
špelin ne nimam tistega sredstva, jih pa namažem z lepilom in na papir nalepim, ali na karton in potem v okvir s šipo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 9:29:08
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Ops, spet nas vlečem z druge strani jana81, hvala za odgovor. Gremo zdaj z otroki v akcijo - beri: vsa oblačila iz omar, presortirat in nazaj noter
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 9:38:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ops, spet nas vlečem z druge strani jana81, hvala za odgovor. Gremo zdaj z otroki v akcijo - beri: vsa oblačila iz omar, presortirat in nazaj noter pridna si..men se pa nič ne da, vreme je čist podn, bom Nejca z atijem poslala ven, jst pa grem pucat, pa likat..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 9:42:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ops, spet nas vlečem z druge strani jana81, hvala za odgovor. Gremo zdaj z otroki v akcijo - beri: vsa oblačila iz omar, presortirat in nazaj noter pridna si..men se pa nič ne da, vreme je čist podn, bom Nejca z atijem poslala ven, jst pa grem pucat, pa likat.. Joj, ne govori o likanju, me tamle za vogalom čaka en lep kup... A misliš, da se meni pa da?? Uf, koliko stvari sta punci prerastli... Imam spet eno goro za pospravit v škatlo in shranit pri tašči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 10:08:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ops, spet nas vlečem z druge strani jana81, hvala za odgovor. Gremo zdaj z otroki v akcijo - beri: vsa oblačila iz omar, presortirat in nazaj noter pridna si..men se pa nič ne da, vreme je čist podn, bom Nejca z atijem poslala ven, jst pa grem pucat, pa likat.. Joj, ne govori o likanju, me tamle za vogalom čaka en lep kup... A misliš, da se meni pa da?? Uf, koliko stvari sta punci prerastli... Imam spet eno goro za pospravit v škatlo in shranit pri tašči. ne govori, jst sem včeraj vse nejčkove premajhne stvari iz dveh velikih škatl prestavla v une space bag vreče, in HB je zdej več placa v omari
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 10:45:33
|
|
|
|
aurora28
|
Suzy za dopust, pa sej v končni fazi si misliš, pa glavno da smo uživali, ker na dopust itak greš uživat in v sobi samo spiš, sam če pa ŽE PLAČAŠ VSE, SE TI PA ZAMAL ZDI, DA NIČ NE POSTORIJO ZA KAR SI JIM DRAGO PLAČALA . Dobra sta bila, da sta to tako prenašala, ker jaz bi že tretji dan šla na recepcijo in zahtevala čisto sobo, brez možnih ugovorov. Jaz sem na dopustu stopila do čestilke in jo prosila, če lahko vsak dan sobo počisti do 10. ure, ker nato Gal gre spat in kasneje smo v sobi, da se izogibamo vročini in hvala bogu nam je šla na roko. Nam tudi niso preoblekli posteljine, če bi bila zelo umazana potem bi. So nam pa vsak dan zamenjali sveže brisače in pobrisali tla. Jana hvala. Jaz sem pa še prejle obesila zadnje perilo, ki mi je ostalo od dopusta in vse polikala, malo je tudi moj, sva se izmenjevala, ker je bil ohoho velik kup.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 10:53:57
|
|
|
|
suzy85
|
ojla! jst že pridno delam. še jutri, pol pa še 2 dni koristim dopust. grem v soboto s kolegicama v budimpešto in se vračamo v nedeljo popoldan! to bo fešta! špelin@ za tašča in tasto! pa obe z jano sta pridni! drugače pa tudi mene čaka kup perila za likat barbaw še malo pa boš mela doma mir!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 10:56:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy za dopust, pa sej v končni fazi si misliš, pa glavno da smo uživali, ker na dopust itak greš uživat in v sobi samo spiš, sam če pa ŽE PLAČAŠ VSE, SE TI PA ZAMAL ZDI, DA NIČ NE POSTORIJO ZA KAR SI JIM DRAGO PLAČALA . Dobra sta bila, da sta to tako prenašala, ker jaz bi že tretji dan šla na recepcijo in zahtevala čisto sobo, brez možnih ugovorov. navadno je take bolj jezne narave pri takšnih stvareh, tokrat je moral pa mene nazaj držat sem hotla vsaj na koncu pritožbo napisat, pa me je pol nekak pomiril. je pa res, da vprašanje kaj bi blo, če bi se šla bunit na recepcijo, pred nami pa cel dopust v tuji državi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 11:04:43
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ops, spet nas vlečem z druge strani jana81, hvala za odgovor. Gremo zdaj z otroki v akcijo - beri: vsa oblačila iz omar, presortirat in nazaj noter A ti pride Varja pomagat? Obožuje to opravilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 11:29:54
|
|
|
|
aurora28
|
Špelin@ tudi Gal ti lahko priskoči na pomoč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 12:09:34
|
|
|
|
nia5
|
Dan Malo da se javim Včeraj sem bila na U2 in je bilo FANTASTIČNO!!! To je stvar, ki ti ostane v spominu, vzdušje pa je itak bilo fenomenalno Moja pikica je bila baje pridna le ponoči preden smo prišli domov je jokala in me klicala, sicer pa je prvič spala pri babi in dediju in je to bilo pričakovano. Vam pol par slikic prilimam, zdaj trenutno ni časa, se me mala drži ko klop
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 13:17:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
O! Kako smo kaj? Pr nas smo ok. Čakam, da me pokličejo iz vrtca, da grem po mojga Vidka. Danes je prvič tam spal in me prav zanima kako je blo. Drgač pa, mamo lep sonček, vroče je,..edino jst sm mal čudna, neki me po trebuhu ščipa Ah, bo že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 13:22:03
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll O! Kako smo kaj? Pr nas smo ok. Čakam, da me pokličejo iz vrtca, da grem po mojga Vidka. Danes je prvič tam spal in me prav zanima kako je blo. Drgač pa, mamo lep sonček, vroče je,..edino jst sm mal čudna, neki me po trebuhu ščipa Ah, bo že. trebuh ščipa hmmmm, a bo kaj novega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 14:06:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla čvekice SE vam še jaz na hitro malce javim.... sem zadnje dni na fertik zaposlena, tako da ni časa za RR. Delam in sem pridna 100 na uro, popoldan pa urejava še zadnje stvari za poroko, tako grem danes na probo obleke... pa da vidimo če sem se kaj zredila al pa shujašala od konca januarja.... DRugače pe še vedno spimo zelo slabo ponoči. Mogoče 1x na teden da spimo dokaj vredu, drugače pa cele noči jamranje in stokanje, jokanje, .... tako je nocoj od 00.10 pa vse do 4.00 ves čas jamrala in vstajala, pao je začela jokat in se zvirat, pa niti to, da sem jo dala k nama v posteljo ni pomagala... seveda sem jaz zjutraj ko pridem v službo posledično videti kot zombi.... ampak bo že bolje. Me tolaži to, a je čez dan pridna pri atiju in ni panike, ker ni mamice doma NO pa naj bo za sedaj to vse, šibam naprej delat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 15:23:15
|
|
|
|
špelin@
|
Uf, tipkam enoročno, ker se je mali gospodič odločil, da bo po tulečem zbujanju eno kitico odspal kar na moji roki kasso in aurora28, hvala za ponudbi nia5, za uživancijo na koncertu!!! Soncnica Sandra ***, joj, jaz čisto na tiho vseeno upam, da te bodo na CSD zaposlili tudi kasneje, ker bodo videli, da si super delavka Srčekgirll, želodčne težave ali kaj drugega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 15:24:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz sem pa še prejle obesila zadnje perilo, ki mi je ostalo od dopusta in vse polikala, malo je tudi moj, sva se izmenjevala, ker je bil ohoho velik kup. Mene likanje še vedno čaka...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 16:41:58
|
|
|
|
aurora28
|
SS se pridružujem željam in resnično upam, da te bodo po treh mesecih zaposlili. Kaj pa muči malo, jo kaj boli, mogoče kaj sanja? Moj dragi je vzel s seboj Gala in in so šli na šprancir . Kako paše ko sem malo sama. Sicer pa grem ob 18. uri k kozmetičarki, na Carbo tretma. Zdaj sem se full vrgla v akcijo oblikovanja telesa, ker imam dovolj tega špeha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 16:59:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll O! Kako smo kaj? Pr nas smo ok. Čakam, da me pokličejo iz vrtca, da grem po mojga Vidka. Danes je prvič tam spal in me prav zanima kako je blo. Drgač pa, mamo lep sonček, vroče je,..edino jst sm mal čudna, neki me po trebuhu ščipa Ah, bo že. trebuh ščipa hmmmm, a bo kaj novega? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, tipkam enoročno, ker se je mali gospodič odločil, da bo po tulečem zbujanju eno kitico odspal kar na moji roki kasso in aurora28, hvala za ponudbi nia5, za uživancijo na koncertu!!! Soncnica Sandra ***, joj, jaz čisto na tiho vseeno upam, da te bodo na CSD zaposlili tudi kasneje, ker bodo videli, da si super delavka Srčekgirll, želodčne težave ali kaj drugega? kasso, špelin@ - upam da ne bo kaka gripa in UPAM da bo kej drugega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 17:01:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz sem pa še prejle obesila zadnje perilo, ki mi je ostalo od dopusta in vse polikala, malo je tudi moj, sva se izmenjevala, ker je bil ohoho velik kup. Mene likanje še vedno čaka... Jp, mene tud likanje čaka (sam ne od dopusta, to je že mimo) pa sm lena in se ne morem nikakor spravt likat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 17:04:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla čvekice SE vam še jaz na hitro malce javim.... sem zadnje dni na fertik zaposlena, tako da ni časa za RR. Delam in sem pridna 100 na uro, popoldan pa urejava še zadnje stvari za poroko, tako grem danes na probo obleke... pa da vidimo če sem se kaj zredila al pa shujašala od konca januarja.... pridna mami, ti kr lepo delaj in evrčke služi. DRugače pe še vedno spimo zelo slabo ponoči. Mogoče 1x na teden da spimo dokaj vredu, drugače pa cele noči jamranje in stokanje, jokanje, .... tako je nocoj od 00.10 pa vse do 4.00 ves čas jamrala in vstajala, pao je začela jokat in se zvirat, pa niti to, da sem jo dala k nama v posteljo ni pomagala... seveda sem jaz zjutraj ko pridem v službo posledično videti kot zombi.... ampak bo že bolje. Tud pr vas boste enkrat začel spat, boš vidla. Drgač pa Me tolaži to, a je čez dan pridna pri atiju in ni panike, ker ni mamice doma NO pa naj bo za sedaj to vse, šibam naprej delat Lepo bodi pridna še naprej. Pozdravček Manci od Vidka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 17:28:52
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz sem pa še prejle obesila zadnje perilo, ki mi je ostalo od dopusta in vse polikala, malo je tudi moj, sva se izmenjevala, ker je bil ohoho velik kup. Mene likanje še vedno čaka... Jp, mene tud likanje čaka (sam ne od dopusta, to je že mimo) pa sm lena in se ne morem nikakor spravt likat. jaz likam že par dni po par urc, pa se mi kup le veča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 21:23:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Kje pa ste? Kadar pridem ni nobene . Sm mislna da kej debatirate, pa nč :(
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.8.2009 21:24:06 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.8.2009 22:37:23
|
|
|
|
špelin@
|
aurora28, za razvajanje. Srčekgirll, pestke, da je ta drugo kasso, a veš, da se tudi jaz dostikrat vprašam, če ima moje perilo mlade: ni ne konca ne kraja... Ne pridem na čisto, majkemi da ne... Soncnica Sandra ***, sem pozabila napisat: a takole ga Manca ponoči lomi? Pa imaš občutek, da jo kaj matra? Aja, a ste videle tole: KLIK Pa mirno nočko vsem
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.8.2009 22:38:39 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?