|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
23.7.2009 22:33:21   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan.
Mi smo slabouser posted image , men se že meša, dons so že ob pol sedmih začel zbijat pa še kr nabijajo. Sm klicala brata od mojga pa sm ga čist napizdila, sej pomagal itak ne bo nčuser posted image . Sm čist slabe volje, jest neprespana, Gaja isto, zdej tud ne vem kolk bo sploh lahko spala, je tečna na fertik, jest pa še bl.
Špelin@ ma to so tolk čudni pa nesramni da jim nč ne pomaga, sej jim je moj reku pa tašča...pa nč ne pomaga. En dan se mi bo res zmešaluser posted image . Se opravičujem k tuki morim sam mal sm mogla pojamrat

nina vidim, da imaš sosede, ki so zelo neuvidevni user posted image , res žalostno.

imamo pa tudi mi enega novega asa tu na našem griču, mulc star 18let, ki je ravno izpit za avto naredil, in ko koga sreča, prav navije gas, ko gre mino, pa nima veze al so otroci v bližini al pa kaka stara ženica user posted image . in mu je včeraj šel en sosed lepo povedat, da sedaj ga imajo pa dost in da naj rajši neha s tem, ker drugače se bosta drugače zmenila. in vesta kaj je potem sledilo? njegovla "zlata" mamica je šla klicat domov k temu sosedu in rekla, da naj nikar ne grozi njenemu sinu user posted image .

mislem, če pa ljudje nimajo poštimanega podstrešja, je pa res žalostno [sm=smiley19
.gif]

še bolj žalostno bo, ko bo mogla tale mama na sodišče ali pa v mrtvašnico user posted image

na žalost imaš prav user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
23.7.2009 22:33:25   
barbaw
Vidim, da ste vse odpeketale in sem sama. user posted image  
Moje počutje je spet super in se ne počutim več utrujeno. user posted image   V službi sem opravila delo predčasno, pa še pomoč se je obrestovala. Jutri pa spet na izi do torka dokler ne pride nova dostava.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
23.7.2009 22:34:46   
Soncnica Sandra ***
tko, zdej pa grem počakat, da bo konec 24ur zvečer potem pa film do konca pogledat....madonca še takrat, ko se spravim en film gledat ga je šele ob pol polnoči konec user posted image

lahko in mirno noč vsem skupaj

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
23.7.2009 22:35:14   
barbaw

Dan.
Mi smo slabouser posted image , men se že meša, dons so že ob pol sedmih začel zbijat pa še kr nabijajo. Sm klicala brata od mojga pa sm ga čist napizdila, sej pomagal itak ne bo nčuser posted image . Sm čist slabe volje, jest neprespana, Gaja isto, zdej tud ne vem kolk bo sploh lahko spala, je tečna na fertik, jest pa še bl.
Špelin@ ma to so tolk čudni pa nesramni da jim nč ne pomaga, sej jim je moj reku pa tašča...pa nč ne pomaga. En dan se mi bo res zmešaluser posted image . Se opravičujem k tuki morim sam mal sm mogla pojamrat

nina vidim, da imaš sosede, ki so zelo neuvidevni user posted image , res žalostno.

imamo pa tudi mi enega novega asa tu na našem griču, mulc star 18let, ki je ravno izpit za avto naredil, in ko koga sreča, prav navije gas, ko gre mino, pa nima veze al so otroci v bližini al pa kaka stara ženica user posted image . in mu je včeraj šel en sosed lepo povedat, da sedaj ga imajo pa dost in da naj rajši neha s tem, ker drugače se bosta drugače zmenila. in vesta kaj je potem sledilo? njegovla "zlata" mamica je šla klicat domov k temu sosedu in rekla, da naj nikar ne grozi njenemu sinu user posted image .

mislem, če pa ljudje nimajo poštimanega podstrešja, je pa res žalostno [sm=smiley19
.gif]

še bolj žalostno bo, ko bo mogla tale mama na sodišče ali pa v mrtvašnico user posted image

na žalost imaš prav user posted image

Tale poba je mlad in nor. Problem bo nastal, če bo kakšno nesrečo povzročil. Na žalost je pa pri takih stvareh vedno tako, da se zavedajo šele ko je prepozno. user posted image  Tale mama pa itak ........ Sploh se ne zaveda, da ji lahko take neumnosti "vzamejo" otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 3879
23.7.2009 22:35:46   
Soncnica Sandra ***

Moje počutje je spet super in se ne počutim več utrujeno. user posted image   V službi sem opravila delo predčasno, pa še pomoč se je obrestovala. Jutri pa spet na izi do torka dokler ne pride nova dostava.

user posted image user posted image user posted image da je tvoje počutje spet vredu user posted image user posted image user posted image
sedaj pa le bejž mal počivat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
23.7.2009 22:37:59   
barbaw

tko, zdej pa grem počakat, da bo konec 24ur zvečer potem pa film do konca pogledat....madonca še takrat, ko se spravim en film gledat ga je šele ob pol polnoči konec user posted image

lahko in mirno noč vsem skupaj

Jaz grem vedno pozno ponoči spat, samo ne vstanem tako zgodaj kot ti. Je pa res, da sem tudi prej hodila pozno spat in sem vstajala ob 6.30. Človek se vsega navadi.

Nočko!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3881
23.7.2009 22:39:05   
barbaw

user posted image user posted image user posted image da je tvoje počutje spet vredu user posted image user posted image user posted image
sedaj pa le bejž mal počivat user posted image

Zdaj grem kletko pucat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3882
24.7.2009 7:23:31   
suzy85
jutro!
mi smo včeraj uživali na Ptuju user posted image  je pa pihalo kot pri norcih in smo se na sonce prestavli, ker nas je zeblo v senci, danes pa imam posledice. me vse peče user posted image  sploh nisi imel občutka, da je vroče, ker je skoz pihalo. v glavnem Eva je uživala! najprej sicer ni hotla it v vodo, pol pa ven ne user posted image . kak bo šele na morju uživala!

SS upam, da se ti v času usposabljanja pokaže kakšna nova možnost redne zaposlitve! user posted image user posted image user posted image

barbaw user posted image user posted image user posted image  za pomoč in tvoje boljše počutje!

nina7 uh, take sosede met je pa user posted image ! upam, da kmalu končajo z montažo!

edinaos se je šefica kaj unesla? kdaj greste na morje?

jana tud jst bi na tvojem mestu dala vsaki vzgojiteljici kakšno malo rožo al pa vsaj kakšno bonboniero.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
24.7.2009 7:55:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

mi smo včeraj uživali na Ptuju user posted image  je pa pihalo kot pri norcih in smo se na sonce prestavli, ker nas je zeblo v senci, danes pa imam posledice. me vse peče user posted image  sploh nisi imel občutka, da je vroče, ker je skoz pihalo. v glavnem Eva je uživala! najprej sicer ni hotla it v vodo, pol pa ven ne user posted image . kak bo šele na morju uživala!

Tole sonce je prav svinjsko. Žge tako, da je groza. user posted image  Pa še včeraj je bilo vroče za znoret.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
24.7.2009 8:23:04   
tilči
Dobro jutro!

Danes smo pa super spaliuser posted image .Tilen je ok,bruha ne več,vročine tudi nima večuser posted image

Včeraj sem Nejca okupirala,da mi je pomagal na v vrtu,sva čebulo in blitvo pospravljala,za danes imava pa tudi še cel kup dela,če bo user posted image kaj kmalu doma.
V ponedeljek pa končno peljeva avto na ta velik servis.3 leta ga imamo pri hiši,pa smo do sedaj samo olje in filtre 1x zamenjaliuser posted image .Najprej smo mislili drugega kupiti,pa bomo kar na starem ostali,samo je treba malo vložiti vanj.Naju bo pa zelo ugodno prišlo,saj nama je bratranec od user posted image  zrihtal dele po zelo ugodni ceni.Pa tudi mehanika sva zamenjala. Prej sva imela enega,ki ni nič posebnega naredil,ampak ogromno zaslužil.user posted image

Aja,pa že zgodba o zavarovalniškem koleguuser posted image :

Seveda ni mogel nič zrihtati,da bi lahko stare pogodbe prekinili in dobili ven kaj denarja,ker imajo zavarovalnice svoje pogoje,da se zaščitijo.Drugače bi vsi denar ven pobirali.Mu je pa user posted image  rekel,da ne bo naredil nove pogodbe,dokler stare plačuje in je ta ˝˝kolega˝˝ nos potegnil.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
24.7.2009 8:24:29   
tilči

jutro!

user posted image user posted image user posted image za uživanje.Namaži se s fenistilom,pa bodo opekline takoj izginile.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
24.7.2009 8:32:23   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ej se res opravičujem k tuki morim pa nč druzga ne komentiram, sam res nism pri voljiuser posted image

user posted image user posted image

jah je kar ****user posted image , je težko biti z nekom v isti hiši, verjetno s sorodniki še bolj težkouser posted image user posted image

ravno zaradi takšnih stvari sem jaz raje šla v blokuser posted image

ja res je, ti povem da sm bla eno leto v bloku pri mojmu pa je bil luksuz proti temu zdej
če bi mela dnar bi se takoj odselila

kaj pa tebe šefica jezi?

verjamem, da bi zdaj raje v kaki mali luknji živela samo da bi imela svoj miruser posted image , moji so tudi hotli, da bi skupaj kupili bajto, pa sem takoj vedla, da to ni zameuser posted image , sem preveč navajena na svoj mir, sej v bloku je tudi včasih kak hrup, samo pač to je blok, in nekako spada zravenuser posted image , pa vseeno je lažje če ti težijo sosedje-tujci, kot pa tvoji sorodnikiuser posted image , moji fotr nikakor ne dojema kako lahko raje v 60 kvadratih živim-v bloku, ko bi pa lahko zdaj imela 150 kvadratov v skupni hišiuser posted image , nema šanse. Še deca komaj prenašamuser posted image , da bi morala še koga.

Mah nič kr neki tečnari, delam samo še jutri potem sem 1 teden na dopustu, pa kr neki noriuser posted image , sem se že ohladila, sem ji rekla, da sem res PREMALO plačana, da bi se za karkoli sekiralauser posted image

user posted image user posted image  ja sej prov, itak maš sam še dve urci al kolk

Mah sej bom na lotu zadela pa se bom odselila, sm bom pa mojga brata prpelala pa da bo mel žurke skozuser posted image user posted image

jaz imam pa tle tak mir, da ga imam že dovoljuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
24.7.2009 8:32:26   
kasso

No pa dober dan

Mi smo danes uživali z mojo bivšo sesedo ki sedaj živi na Krasu, pa je na mini počitnicah tu na Gorenjskem user posted image . Smo šli dopoldan na en dolg sprehod in kavico, ampak je bilo takooooooooo zelooooooooooooo vroče ko smo lezli nazaj gor v hrib, da je bilo joj.

Popoldan pa sta prišla s sinom na kopanje k Manci in v peskovnik. Neverjetno kako sta uživala naša mala Manca in Taj user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
24.7.2009 8:49:16   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Včeraj sva se z user posted image imela super - privoščila sva si kopel Pivo & cvetje v Wellness Spa Centru v Laškem (zapoznelo praznovanje 10. obletnice user posted image ). Priporočam user posted image user posted image user posted image

Danes je pa našo bogo user posted image zunaj v travi pičila osa in je revica user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
24.7.2009 8:51:40   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Včeraj sva se z user posted image imela super - privoščila sva si kopel Pivo & cvetje v Wellness Spa Centru v Laškem (zapoznelo praznovanje 10. obletnice user posted image ). Priporočam user posted image user posted image user posted image

Danes je pa našo bogo user posted image zunaj v travi pičila osa in je revica user posted image

uauuu supercauser posted image
user posted image user posted image za psičko

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
24.7.2009 8:52:58   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj ji kakšen obkladek pa namaži jo. Upam, da ne bo hujših stranskih učinkov.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
24.7.2009 9:02:48   
špelin@
Neli je že bolje - najprej jo je ene pol ure fajn bolelo, ampak na srečo jo je pičila na zunanji del gobčka. Je ravno zgrizla briketek in ukradla Gregorjevo dudo user posted image Očitno je bolečina ponehala, je obkladek pomagal user posted image

Soncnica Sandra ***, kar se tega usposabljanja na del. mestu tiče, meni nikoli ne bo jasno, kako lahko zavod in država dovolita, da nekdo (odiraško) nekoga usposablja na del. mestu, potem pa ga ne zaposli user posted image user posted image Zakaj za user posted image ga potem sploh usposablja?? To naj bi bil mehanizem, ki bi delodajalca ščitil v primeru nesposobnega in nezainteresiranega delavca, ne pa dovoljeval tako izkoriščanje!

hijenca, upam, da boš dobila službo user posted image user posted image

barbaw, zdaj pa malo izprezi user posted image

nina7, ma nimam besed, res ne, je pa skrajno žalostno user posted image user posted image user posted image Pri nas v bloku glede teh zadev nimamo nobenih težav in sem res srečna, ker imam take fajn sosede user posted image

tilči, user posted image za zdravje.

suzy85, user posted image za super dan.

Pozdravčki še za vse ostale user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.7.2009 9:03:44 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
24.7.2009 9:12:43   
suzy85

user posted image user posted image user posted image  za uživanje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
24.7.2009 9:20:12   
špelin@
Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z user posted image   prisilno izgnana user posted image

user posted image

Tole je pa otroško in pasje veselje:

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
24.7.2009 9:34:58   
suzy85

Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z user posted image   prisilno izgnana user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image  vidim, da ma gregi tudi svoj stil spanja, tako kot naša eva user posted image

user posted image
to je mala pika, ne? mene tud vsake tolko časa zagrabi, da bi kupli nekaj za v hišo, pa user posted image  ni preveč navdušen user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
24.7.2009 9:36:17   
Anonimen

user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3896
24.7.2009 9:40:03   
jana81

user posted image

user posted image

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw..lepi so
so pa očitno vsi tamali na glavo obrnjeni.. Nejc ima tud take čudne poze spanja..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
24.7.2009 9:50:09   
barbaw

user posted image

user posted image

kako so zlati user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
24.7.2009 9:50:40   
barbaw

user posted image
user posted image user posted image user posted image  vidim, da ma gregi tudi svoj stil spanja, tako kot naša eva user posted image

user posted image
to je mala pika, ne? mene tud vsake tolko časa zagrabi, da bi kupli nekaj za v hišo, pa user posted image  ni preveč navdušen user posted image

pri nas pa je časovna stiska problem user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
24.7.2009 9:57:13   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

pri nas pa je časovna stiska problem user posted image

pri nas pa pucanje za žvalmiuser posted image

pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?