Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 10:05:29
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa grem počasi kuhat in potem v službo. Pri nas je ful lilo in pihalo ponoči, tako da imam en turoben in hladen dan. Upam,da mi ne bo preveč dolgčas v službi. Sem bila preveč pridna, zdaj pa ni nekega dela do torka. Se bom mogla zadeve malo drugače lotit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 10:52:16
|
|
|
|
barbaw
|
Kosilo je kuhano na 3/4. Kako je fino, ko se lahko sama s seboj pogovarjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 11:13:01
|
|
|
|
nia5
|
Dan Tudi pri nas je noro pihalo ponoči, tako do zdaj še ni, prekopicnilo nam je marelo in s tem betonske plošče plelamalo , skratka sodni dan. Jaz pa sem včeraj prvič od poroda šla sama ven , domov sem prišla ob pol dveh in sta me oba pričakala budna , Nia sploh ni jokala, le budna je sedela in klicala mama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 12:37:44
|
|
|
|
suzy85
|
hej! midve sma spet same doma. pride šele v petek . sta pa prišle snoči ta večje sestre k nama prespat in je blo veselo barbaw zdej si v službi malo odpočij in naberi novih moči za torek. ni fajn tak delat, da maš 1x ful gužvo, drugič pa skor nič dela. nia za izhod!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 14:46:10
|
|
|
|
aurora28
|
NUJNO POTREBUJEM POMOČ! V sredo sem šla na Relax plačat aranžma v vrednosti 631,58 EUR preko Ba kartice. Prejle pa sem slučajno šla preko SKB Neta pogledat stanje na računu, ker se mi nekaj ni ujemalo in vidim, po promet, da mi je Relax zaračunal dvojno ceno, torej namesto 631,58 so mi zaračunali 1.262 EUR. Kaj naj naredim, kako je to sploh mogoče, ker sem samo enkrat vnesla pin kodo pod znesek 631,58? Prosim pomagajte mi, ker me je totalno vrglo iz tira. V ponedeljek grem tja in bom babo strestla iz hlač . Preklicala bm cel aranžma in naj mi vse vrnejo nazaj!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 15:17:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 NUJNO POTREBUJEM POMOČ! V sredo sem šla na Relax plačat aranžma v vrednosti 631,58 EUR preko Ba kartice. Prejle pa sem slučajno šla preko SKB Neta pogledat stanje na računu, ker se mi nekaj ni ujemalo in vidim, po promet, da mi je Relax zaračunal dvojno ceno, torej namesto 631,58 so mi zaračunali 1.262 EUR. Kaj naj naredim, kako je to sploh mogoče, ker sem samo enkrat vnesla pin kodo pod znesek 631,58? Prosim pomagajte mi, ker me je totalno vrglo iz tira. V ponedeljek grem tja in bom babo strestla iz hlač . Preklicala bm cel aranžma in naj mi vse vrnejo nazaj!!! Jaz bi jo v ponedeljek nadrla kot pesa, potem pa vse odpovedala. Jaz sem imela lani slabo izkušnjo z Relaxom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 15:31:29
|
|
|
|
aurora28
|
Hijenca kakšne težave si imela z Relaxom?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 22:43:12
|
|
|
|
špelin@
|
Čer aurora28, jutri (eh, hudiča, sem pozabila, da je nedelja... ) takoj najprej preveri na banki - takole so mojemu 1x dvojno knjižili dvig gotovine! So mu prihodnji mesec vrnili tisti znesek Možna bi bila tovrstna napaka. Če je na banki vse "čisto", pa na Relaxu pokazat Pa še nekaj te moram vprašat: katere tablete imaš za vašo proti alergiji na pik? Sprašujem, ker me čisto informativno zanima - da se vem malo pripravit, ker je veterinarka rekla, da se ev. alergija pokaže pri prihodnjem piku. Zihr je zihr, os je te dni kot dr.eka suzy85, tvoj je pa res veliko odsoten. Ampak vidve z Evo sta super team nia5, za uživancijo. barbaw, vidiš, da si res preveč garala? Kako kaj "stojiš" z energijo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 9:32:43
|
|
|
|
aurora28
|
Špelin@ jutri se grem najprej pozanimat na banko, sem si naredila izpisek iz neta in jim bom pokazala, ker to je pa fišek. Če se izkaže, da je s strani banke vse ok, pa grem na Relax in jim bom pokazala, še zagrozila jim bom s policijo, da gre za krajo, kar v mojem primeru gre in da želim, da se vse po hitrem postopku reši. Tak sem jezna. Glede tablet; jaz imam doma Flonidan 10 mg in ji takoj po piku zagrabijo v slabih 30 minutah. Ker, ko jo je prvič pičila osa, sem mislila, da mi bo poginila, ker je bila vsa otečena in očke so se ji komaj videle. Ampak sva hitro šle k vetu in je potrdil alergijo in od takrat imamo na zalogi te tablete in jih s seboj jemljemo vsepovsod.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 9:55:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobro jutro, dober dan Evo me, I'M BACK. Ste me kaj pogrešale ? Najprej ena Dopust je bil super, vreme pre vroče, spanje je blo tko tko, kr je blo tud po noč težko spat - VROČE. Drgač pa voda je bla pre topla za ohladit se. Se je blo lažje s pirom v senci hladit . Vid je užival 100/h, šibal je sm in tja, da smo ga mogl skoz lovit k ne zna po čas hodit . Skoz je pa klical: mami, ati, babi, dedi, teti, tic,.. ... Sm že včeraj se latila nekaj pisat pa me je net neki j..al in me je skoz neki dol metalo ( prenosnik in brezžična povezava in to traja ). Nekaj sem na hitro prebrala za nazaj ( ne vsega). Sm vidla da bo nina7 mela , jst sm ime zbirala tudi tako ( numerologija) http://portal.baby-center.si/PortalSLO//DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361 špelin@ je prav cortkan. tally - še enkrat čestitke za ali . Vsem ostalim pa Tko, zdej pa šibam Vidku ritko kakano previt pol pa gremo k mojim na kosilo.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 26.7.2009 10:07:44 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 9:55:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana Tole je pa otroško in pasje veselje:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 9:55:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nove slike in prvi dan hujšanja za primerjavo Saj ne vem al bi se smejala al jokala Estrella, vse kar lahko rečem je VAV izgledaš fenomenalno, ampak manjka nasmešek na tvojem obrazu OMG, kaj si ful shujšala. Sexy
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 11:48:26
|
|
|
|
mafi
|
dan eola da se še jaz malo javim. Filip odbil 5 zobek in to enko spodaj , drugače ima pa vročino že drugi dan in upam, da je to od zobkov. pa postrigla sem ga tudi tako da nimam več punčke z kodrčki, zdej zgleda kot pravi fantek . Drugač pa komi čakam jutri, da grem na šiht, ker je doma za po.pi.dit, ker je sitn k driska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 11:48:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana Tole je pa otroško in pasje veselje: iiiiiiiiiiii kok so lušni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 11:49:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dobro jutro, dober dan Evo me, I'M BACK. Ste me kaj pogrešale ? Najprej ena Dopust je bil super, vreme pre vroče, spanje je blo tko tko, kr je blo tud po noč težko spat - VROČE. Drgač pa voda je bla pre topla za ohladit se. Se je blo lažje s pirom v senci hladit . Vid je užival 100/h, šibal je sm in tja, da smo ga mogl skoz lovit k ne zna po čas hodit . Skoz je pa klical: mami, ati, babi, dedi, teti, tic,.. ... Sm že včeraj se latila nekaj pisat pa me je net neki j..al in me je skoz neki dol metalo ( prenosnik in brezžična povezava in to traja ). Nekaj sem na hitro prebrala za nazaj ( ne vsega). Sm vidla da bo nina7 mela , jst sm ime zbirala tudi tako ( numerologija) http://portal.baby-center.si/PortalSLO//DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361 špelin@ je prav cortkan. tally - še enkrat čestitke za ali . Vsem ostalim pa Tko, zdej pa šibam Vidku ritko kakano previt pol pa gremo k mojim na kosilo. o dopustnica dobrodošla nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 11:50:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 NUJNO POTREBUJEM POMOČ! V sredo sem šla na Relax plačat aranžma v vrednosti 631,58 EUR preko Ba kartice. Prejle pa sem slučajno šla preko SKB Neta pogledat stanje na računu, ker se mi nekaj ni ujemalo in vidim, po promet, da mi je Relax zaračunal dvojno ceno, torej namesto 631,58 so mi zaračunali 1.262 EUR. Kaj naj naredim, kako je to sploh mogoče, ker sem samo enkrat vnesla pin kodo pod znesek 631,58? Prosim pomagajte mi, ker me je totalno vrglo iz tira. V ponedeljek grem tja in bom babo strestla iz hlač . Preklicala bm cel aranžma in naj mi vse vrnejo nazaj!!! pa ta Relax
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 11:53:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pa začela mojega škrata pogrešat. Prej sem mislila veliko nanj, zdaj ga pa že prav pogrešam. Prve dni je bilo prav fino v "miru", zdaj pa v vsakem otroku iščem podbnosti z mojim. Jutri že pridejo nazaj v Slovenijo, v nedeljo pa ga dobim nazaj. Verjetno se mi bo posvetil komaj zvečer, ker bomo takrat doma. Mami itak ni zanimiva, če smo kje na obisku. važn da ga danes vidiš , kam pa je šel tvoj škratek???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 12:44:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 NUJNO POTREBUJEM POMOČ! V sredo sem šla na Relax plačat aranžma v vrednosti 631,58 EUR preko Ba kartice. Prejle pa sem slučajno šla preko SKB Neta pogledat stanje na računu, ker se mi nekaj ni ujemalo in vidim, po promet, da mi je Relax zaračunal dvojno ceno, torej namesto 631,58 so mi zaračunali 1.262 EUR. Kaj naj naredim, kako je to sploh mogoče, ker sem samo enkrat vnesla pin kodo pod znesek 631,58? Prosim pomagajte mi, ker me je totalno vrglo iz tira. V ponedeljek grem tja in bom babo strestla iz hlač . Preklicala bm cel aranžma in naj mi vse vrnejo nazaj!!! pa ta Relax ojoj..jst sem bla z Relaxom vedno zadovoljna.. mal mi je ćudno da bi ti sami lahko 2x vzeli dol z računa, če si samo 1x pin kodo vtipkala.. bi prej rekla da je banka kriva... Verjamem da si jezna,men je tud film poknu takrat, ampak sej smo vsi iz krvi in mesa.. Meni so 1x v foto taboru v velenju trgali 13 obrokov za fotkič namesto 12, pa je bila v bistvu banka kriva ne pa oni..in so mi nakazali nazaj.. Problem je le, če je to tako velik znesek kot pri tebi in imaš še kaj drugega za plačat, to pa traja 2 dni preden ti nazaj nakažejo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 13:48:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hijenca kakšne težave si imela z Relaxom? Ko sem lani rezervirala morje, so mi rekli, da je plaža privatna in da lahko z vozičkom pridemo do nje, ja pa ja, plaža je bila privat, 3x3 metre, do nje prideš samo preko skal, pa kaki voziček. Potem sem prosla, če se da do mesta pridet z vozičkom in je rekla, da ob morju ne, ampak da je ena vaška cesta, kjer zelo redko pelje avto, a ta cesta je bila magistralka, prometa full, pločnika ni bilo in do trgovine in mesta smo se mogli vozit z avtom, ker v tem apartmajskem naselju ni bilo nič, pa še nikamor nisi mogel z vozičkom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.7.2009 16:46:24
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hijenca kakšne težave si imela z Relaxom? Ko sem lani rezervirala morje, so mi rekli, da je plaža privatna in da lahko z vozičkom pridemo do nje, ja pa ja, plaža je bila privat, 3x3 metre, do nje prideš samo preko skal, pa kaki voziček. Potem sem prosla, če se da do mesta pridet z vozičkom in je rekla, da ob morju ne, ampak da je ena vaška cesta, kjer zelo redko pelje avto, a ta cesta je bila magistralka, prometa full, pločnika ni bilo in do trgovine in mesta smo se mogli vozit z avtom, ker v tem apartmajskem naselju ni bilo nič, pa še nikamor nisi mogel z vozičkom. Ojoj to je pa res kriza . Ma sej neveš, pomoje ko greš nekam, kjer še nisi bil, greš na lepe besede agencije. Moja frizerka je šla na medene tedne, nevem točno kam, v glavnem pa ko je rezervirala termin je izključno rekla, da imata medene tedne in da naj bo vse super, ja pa ja deje bilo, ker ko sta prišla tja pa sta imela pogled namesto na morje na gradbišče in namesto na višjem nadstropju, sta bila čisto v prekličju. In takrat je ona šla v recepcijo in zaropotala in so ji ustregli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 4:12:34
|
|
|
|
mafi
|
dobro jutro kaj še vse spite .. evola jaz sem imela z zamalim celo noč žurke tako, da mu je vročina padla komi ob 1.00, no pol sem zaspala za ene 2uri in šla na urgenco ker me je roka srbela in zatekla-pik ose. No pridem tja in nikjer gužve , je bila pa dežurna od Filipa P. tako, da sem ji še razložila za vročino in mi je rekla, če do juri ne pade, da ga pripeljem pokazat. Men so roko premazal, če je prišlo, do kake zastupitve se bo pa že pokazal in da pridem po AB, drugače mi bo pa v parih dneh splahnela oteklina. In valda se vsedem v avto in šibam na šiht. Nč grem delat vvidim, da je kle gor gužva in da sploh ne pridem do besede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 7:33:56
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! uf, mafi, si bla pa zgodna! upam, da filipu pade vročina in da tudi tebi oteklina izgine! aurora dobro zrihtaj! ooo, srčekgirll smo te že pogrešale! midve sma se skor cel vikend potepale. v sobot sma šle k atiju domov, včeraj sma pa šle k mamci na kosilo, popoldne pa s kolesom k prijateljem. sva uživale s polno paro! no, zdej pa že resno odštevam zadnje dneve, da končno gremo na morje. sem pa včeraj izvedela, da grejo starši isti teden na morje kot mi (najprej so imeli planirano 2. teden v avgustu), tako da ne bomo nič sami doma pa tak smo se veselili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 7:49:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Tudi pri nas je noro pihalo ponoči, tako do zdaj še ni, prekopicnilo nam je marelo in s tem betonske plošče plelamalo , skratka sodni dan. Jaz pa sem včeraj prvič od poroda šla sama ven , domov sem prišla ob pol dveh in sta me oba pričakala budna , Nia sploh ni jokala, le budna je sedela in klicala mama da si šla sama ven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 7:49:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw zdej si v službi malo odpočij in naberi novih moči za torek. ni fajn tak delat, da maš 1x ful gužvo, drugič pa skor nič dela. Res ni fajn delat tako, ampak ostale imajo še manj dela. Puščat ga pa ne morem, ker me lahko potem zabašejo in sem v riti. V bistvu jaz največ delam, kar mi tudi odgovarja. Danes bo nekaj dela, ker sem pripravila stvari za vračilo, pa še "nadzornica" pride v sredo, tako da bo malo pestro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 7:49:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan eola da se še jaz malo javim. Filip odbil 5 zobek in to enko spodaj , drugače ima pa vročino že drugi dan in upam, da je to od zobkov. pa postrigla sem ga tudi tako da nimam več punčke z kodrčki, zdej zgleda kot pravi fantek . Drugač pa komi čakam jutri, da grem na šiht, ker je doma za po.pi.dit, ker je sitn k driska
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?