|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
25.7.2009 10:05:29   
barbaw
Zdaj pa grem počasi kuhat in potem v službo. Pri nas je ful lilo in pihalo ponoči, tako da imam en turoben in hladen dan. Upam,da mi ne bo preveč dolgčas v službi. Sem bila preveč pridna, zdaj pa ni nekega dela do torka. user posted image  Se bom mogla zadeve malo drugače lotit. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
25.7.2009 10:52:16   
barbaw
Kosilo je kuhano na 3/4.  Kako je fino, ko se lahko sama s seboj pogovarjam. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
25.7.2009 11:13:01   
nia5
Dan user posted image
Tudi pri nas je noro pihalo ponoči, tako do zdaj še ni, prekopicnilo nam je marelo in s tem betonske plošče plelamalo user posted image , skratka sodni dan.

Jaz pa sem včeraj prvič od poroda šla sama ven user posted image , domov sem prišla ob pol dveh in sta me oba pričakala budna user posted image , Nia sploh ni jokala, le budna je sedela in klicala mama user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
25.7.2009 12:37:44   
suzy85
hej!
midve sma spet same doma. pride user posted image šele v petek user posted image . sta pa prišle snoči ta večje sestre k nama prespat in je blo veselo user posted image

barbaw zdej si v službi malo odpočij in naberi novih moči za torek. ni fajn tak delat, da maš 1x ful gužvo, drugič pa skor nič dela.

nia user posted image user posted image user posted image za izhod!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
25.7.2009 14:46:10   
aurora28
NUJNO POTREBUJEM POMOČ!

V sredo sem šla na Relax plačat aranžma v vrednosti 631,58 EUR preko Ba kartice. Prejle pa sem slučajno šla preko SKB Neta pogledat stanje na računu, ker se mi nekaj ni ujemalo in vidim, po promet, da mi je Relax zaračunal dvojno ceno, torej namesto 631,58 so mi zaračunali 1.262 EUR. Kaj naj naredim, kako je to sploh mogoče, ker sem samo enkrat vnesla pin kodo pod znesek 631,58?

Prosim pomagajte mi, ker me je totalno vrglo iz tira. V ponedeljek grem tja in bom babo strestla iz hlač user posted image . Preklicala bm cel aranžma in naj mi vse vrnejo nazaj!!!

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
25.7.2009 15:17:07   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

NUJNO POTREBUJEM POMOČ!

V sredo sem šla na Relax plačat aranžma v vrednosti 631,58 EUR preko Ba kartice. Prejle pa sem slučajno šla preko SKB Neta pogledat stanje na računu, ker se mi nekaj ni ujemalo in vidim, po promet, da mi je Relax zaračunal dvojno ceno, torej namesto 631,58 so mi zaračunali 1.262 EUR. Kaj naj naredim, kako je to sploh mogoče, ker sem samo enkrat vnesla pin kodo pod znesek 631,58?

Prosim pomagajte mi, ker me je totalno vrglo iz tira. V ponedeljek grem tja in bom babo strestla iz hlač user posted image . Preklicala bm cel aranžma in naj mi vse vrnejo nazaj!!!

user posted image user posted image user posted image
Jaz bi jo v ponedeljek nadrla kot pesa, potem pa vse odpovedala. Jaz sem imela lani slabo izkušnjo z Relaxom.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
25.7.2009 15:31:29   
aurora28
Hijenca kakšne težave si imela z Relaxom?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
25.7.2009 22:43:12   
špelin@
Čer user posted image

aurora28, jutri (eh, hudiča, sem pozabila, da je nedelja... user posted image ) takoj najprej preveri na banki - takole so mojemu user posted image 1x dvojno knjižili dvig gotovine! So mu prihodnji mesec vrnili tisti znesek user posted image Možna bi bila tovrstna napaka. Če je na banki vse "čisto", pa na Relaxu pokazat user posted image
Pa še nekaj te moram vprašat: katere tablete imaš za vašo user posted image proti alergiji na pik? Sprašujem, ker me čisto informativno zanima -  da se vem malo pripravit, ker je veterinarka rekla, da se ev. alergija pokaže pri prihodnjem piku. Zihr je zihr, os je te dni kot dr.eka user posted image

suzy85, tvoj user posted image je pa res veliko odsoten. Ampak vidve z Evo sta super team user posted image user posted image

nia5, user posted image za uživancijo.

barbaw, vidiš, da si res preveč garala? user posted image Kako kaj "stojiš" z energijo?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
26.7.2009 9:32:43   
aurora28
Špelin@ jutri se grem najprej pozanimat na banko, sem si naredila izpisek iz neta in jim bom pokazala, ker to je pa fišek. Če se izkaže, da je s strani banke vse ok, pa grem na Relax in jim bom pokazala, še zagrozila jim bom s policijo, da gre za krajo, kar v mojem primeru gre in da želim, da se vse po hitrem postopku reši. Tak sem jezna. user posted image

Glede tablet; jaz imam doma Flonidan 10 mg in ji takoj po piku zagrabijo v slabih 30 minutah. Ker, ko jo je prvič pičila osa, sem mislila, da mi bo poginila, ker je bila vsa otečena in očke so se ji komaj videle. user posted image Ampak sva hitro šle k vetu in je potrdil alergijo in od takrat imamo na zalogi te tablete in jih s seboj jemljemo vsepovsod.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
26.7.2009 9:55:41   
Srčekgirll
Dobro jutro, dober danuser posted image

Evo me, I'M BACK. Ste me kaj pogrešaleuser posted image ?
Najprej enauser posted image
Dopust je bil super, vreme pre vroče, spanje je blo tko tko, kr je blo tud po noč težko spat - VROČE. Drgač pa voda je bla pre topla za ohladit se. Se je blo lažje s pirom v senci hladituser posted image user posted image . Vid je užival 100/h, šibal je sm in tja, da smo ga mogl skoz lovit k ne zna po čas hodituser posted image . Skoz je pa klical: mami, ati, babi, dedi, teti, tic,..user posted image ...
Sm že včeraj se latila nekaj pisat pa me je net neki j..al in me je skoz neki dol metalo ( prenosnik in brezžična povezava in to trajauser posted image ).
Nekaj sem na hitro prebrala za nazaj ( ne vsega).
Sm vidla da bo nina7 mela user posted image , jst sm ime zbirala tudi tako ( numerologija) 
http://portal.baby-center.si/PortalSLO//DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

špelin@
 user posted image je prav cortkan.user posted image
tally - še enkrat čestitke za user posted image ali user posted image .

Vsem ostalim pa user posted image user posted image user posted image
Tko, zdej pa šibam Vidku ritko kakano previt pol pa gremo k mojim na kosilo.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 26.7.2009 10:07:44 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
26.7.2009 9:55:43   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z user posted image   prisilno izgnana user posted image

user posted image

Tole je pa otroško in pasje veselje:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
26.7.2009 9:55:48   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Nove slike in prvi dan hujšanja za primerjavouser posted image  Saj ne vem al bi se smejala al jokalauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Estrella, vse kar lahko rečem je VAV user posted image user posted image user posted image

izgledaš fenomenalno, ampak manjka nasmešek na tvojem obrazu user posted image

OMG, kaj si ful shujšala. Sexy

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
26.7.2009 11:48:26   
mafi
danuser posted image

eola da se še jaz malo javim. Filip odbil 5 zobek in to enko spodajuser posted image , drugače ima pa vročino že drugi danuser posted image in upam, da je to od zobkov.
pa postrigla sem ga tudi tako da nimam več punčke z kodrčki, zdej zgleda kot pravi fantekuser posted image user posted image .

Drugač pa komi čakam jutri, da grem na šiht, ker je doma za po.pi.dit, ker je sitn k driska

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
26.7.2009 11:48:51   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z user posted image   prisilno izgnana user posted image

user posted image

Tole je pa otroško in pasje veselje:

user posted image

iiiiiiiiiiii kok so lušniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3939
26.7.2009 11:49:46   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Dobro jutro, dober danuser posted image

Evo me, I'M BACK. Ste me kaj pogrešaleuser posted image ?
Najprej enauser posted image
Dopust je bil super, vreme pre vroče, spanje je blo tko tko, kr je blo tud po noč težko spat - VROČE. Drgač pa voda je bla pre topla za ohladit se. Se je blo lažje s pirom v senci hladituser posted image user posted image . Vid je užival 100/h, šibal je sm in tja, da smo ga mogl skoz lovit k ne zna po čas hodituser posted image . Skoz je pa klical: mami, ati, babi, dedi, teti, tic,..user posted image ...
Sm že včeraj se latila nekaj pisat pa me je net neki j..al in me je skoz neki dol metalo ( prenosnik in brezžična povezava in to trajauser posted image ).
Nekaj sem na hitro prebrala za nazaj ( ne vsega).
Sm vidla da bo nina7 mela user posted image , jst sm ime zbirala tudi tako ( numerologija) 
http://portal.baby-center.si/PortalSLO//DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

špelin@
 user posted image je prav cortkan.user posted image
tally - še enkrat čestitke za user posted image ali user posted image .

Vsem ostalim pa user posted image user posted image user posted image
Tko, zdej pa šibam Vidku ritko kakano previt pol pa gremo k mojim na kosilo.

o dopustnica dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3940
26.7.2009 11:50:33   
mafi

NUJNO POTREBUJEM POMOČ!

user posted image user posted image user posted image user posted image pa ta Relax

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
26.7.2009 11:53:00   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz sem pa začela mojega škrata pogrešat. Prej sem mislila veliko nanj, zdaj ga pa že prav pogrešam. Prve dni je bilo prav fino v "miru", zdaj pa v vsakem otroku iščem podbnosti z mojim. user posted image  Jutri že pridejo nazaj v Slovenijo, v nedeljo pa ga dobim nazaj. user posted image  user posted image Verjetno se mi bo posvetil komaj zvečer, ker bomo takrat doma. Mami itak ni zanimiva, če smo kje na obisku.

važn da ga danes vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kam pa je šel tvoj škratek???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
26.7.2009 12:44:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

NUJNO POTREBUJEM POMOČ!

user posted image user posted image user posted image user posted image pa ta Relax

ojoj..jst sem bla z Relaxom vedno zadovoljna.. mal mi je ćudno da bi ti sami lahko 2x vzeli dol z računa, če si samo 1x pin kodo vtipkala.. bi prej rekla da je banka kriva...
Verjamem da si jezna,men je tud film poknu takrat, ampak sej smo vsi iz krvi in mesa..
Meni so 1x v foto taboru v velenju trgali 13 obrokov za fotkič namesto 12, pa je bila v bistvu banka kriva ne pa oni..in so mi nakazali nazaj.. Problem je le, če je to tako velik znesek kot pri  tebi in imaš še kaj drugega za plačat, to pa traja 2 dni preden ti nazaj nakažejo..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
26.7.2009 13:48:31   
hijenca

Ko sem lani rezervirala morje, so mi rekli, da je plaža privatna in da lahko z vozičkom pridemo do nje, ja pa ja, plaža je bila privat, 3x3 metre, do nje prideš samo preko skal, pa kaki voziček. Potem sem prosla, če se da do mesta pridet z vozičkom in je rekla, da ob morju ne, ampak da je ena vaška cesta, kjer zelo redko pelje avto, a ta cesta je bila magistralka, prometa full, pločnika ni bilo in do trgovine in mesta smo se mogli vozit z avtom, ker v tem apartmajskem naselju ni bilo nič, pa še nikamor nisi mogel z vozičkom. user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
26.7.2009 16:46:24   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ko sem lani rezervirala morje, so mi rekli, da je plaža privatna in da lahko z vozičkom pridemo do nje, ja pa ja, plaža je bila privat, 3x3 metre, do nje prideš samo preko skal, pa kaki voziček. Potem sem prosla, če se da do mesta pridet z vozičkom in je rekla, da ob morju ne, ampak da je ena vaška cesta, kjer zelo redko pelje avto, a ta cesta je bila magistralka, prometa full, pločnika ni bilo in do trgovine in mesta smo se mogli vozit z avtom, ker v tem apartmajskem naselju ni bilo nič, pa še nikamor nisi mogel z vozičkom. user posted image user posted image

Ojoj to je pa res kriza user posted image . Ma sej neveš, pomoje ko greš nekam, kjer še nisi bil, greš na lepe besede agencije. Moja frizerka je šla na medene tedne, nevem točno kam, v glavnem pa ko je rezervirala termin je izključno rekla, da imata medene tedne in da naj bo vse super, ja pa ja deje bilo, ker ko sta prišla tja pa sta imela pogled namesto na morje na gradbišče in namesto na višjem nadstropju, sta bila čisto v prekličju. In takrat je ona šla v recepcijo in zaropotala in so ji ustregli.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
27.7.2009 4:12:34   
mafi
dobro jutrouser posted image

kaj še vse spiteuser posted image user posted image user posted image ..

evola jaz sem imela z zamalim celo noč žurke tako, da mu je vročina padla komi ob 1.00, no pol sem zaspala za ene 2uri in šla na urgenco ker  me je roka user posted image srbela in zatekla-pik ose.
No pridem tja in nikjer gužveuser posted image user posted image , je bila pa dežurna od Filipa P. tako, da sem ji še razložila za vročino in mi je rekla, če do juri ne pade, da ga pripeljem pokazat.
Men so roko premazal, če je prišlo, do kake zastupitve se bo pa že pokazal in da pridem po AB, drugače mi bo pa v parih dneh splahnela oteklina. In valda se vsedem v avto in šibam na šiht. Nč grem delat vvidim, da je kle gor gužva in da sploh ne pridem do besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
27.7.2009 7:33:56   
suzy85
dobro jutro!
uf, mafi, si bla pa zgodna! upam, da filipu pade vročina in da tudi tebi oteklina izgine! user posted image user posted image user posted image

aurora dobro zrihtaj!

ooo, srčekgirll smo te že pogrešale! user posted image

midve sma se skor cel vikend potepale. user posted image  v sobot sma šle k atiju domov, včeraj sma pa šle k mamci na kosilo, popoldne pa s kolesom k prijateljem. sva uživale s polno paro! user posted image  no, zdej pa že resno odštevam zadnje dneve, da končno gremo na morje.

sem pa včeraj izvedela, da grejo user posted image  starši isti teden na morje kot mi (najprej so imeli planirano 2. teden v avgustu), tako da ne bomo nič sami doma user posted image  pa tak smo se veselili.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
27.7.2009 7:49:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Tudi pri nas je noro pihalo ponoči, tako do zdaj še ni, prekopicnilo nam je marelo in s tem betonske plošče plelamalo user posted image , skratka sodni dan.

Jaz pa sem včeraj prvič od poroda šla sama ven user posted image , domov sem prišla ob pol dveh in sta me oba pričakala budna user posted image , Nia sploh ni jokala, le budna je sedela in klicala mama user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   da si šla sama ven

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
27.7.2009 7:49:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

barbaw zdej si v službi malo odpočij in naberi novih moči za torek. ni fajn tak delat, da maš 1x ful gužvo, drugič pa skor nič dela.

Res ni fajn delat tako, ampak ostale imajo še manj dela. Puščat ga pa ne morem, ker me lahko potem zabašejo in sem v riti. V bistvu jaz največ delam, kar mi tudi odgovarja. Danes bo nekaj dela, ker sem pripravila stvari za vračilo, pa še "nadzornica" pride v sredo, tako da bo malo pestro.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
27.7.2009 7:49:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

danuser posted image

eola da se še jaz malo javim. Filip odbil 5 zobek in to enko spodajuser posted image , drugače ima pa vročino že drugi danuser posted image in upam, da je to od zobkov.
pa postrigla sem ga tudi tako da nimam več punčke z kodrčki, zdej zgleda kot pravi fantekuser posted image user posted image .

Drugač pa komi čakam jutri, da grem na šiht, ker je doma za po.pi.dit, ker je sitn k driska

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?