Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Mi smo slabo , men se že meša, dons so že ob pol sedmih začel zbijat pa še kr nabijajo. Sm klicala brata od mojga pa sm ga čist napizdila, sej pomagal itak ne bo nč . Sm čist slabe volje, jest neprespana, Gaja isto, zdej tud ne vem kolk bo sploh lahko spala, je tečna na fertik, jest pa še bl. Špelin@ ma to so tolk čudni pa nesramni da jim nč ne pomaga, sej jim je moj reku pa tašča...pa nč ne pomaga. En dan se mi bo res zmešal . Se opravičujem k tuki morim sam mal sm mogla pojamrat ej kaj pa delajo da je tak nujno že tak zgodi začet in da tolk časa delajo? Pejta z gajo ven al pa k mami, da se vsaj malo naspita čez dan..ponoč boš pa itak bedela, pa jim nagajaj kolker se da ma že tri dni montirajo vrata mi smo jih mel namontirane v 4urah. Pa sej oni tud če nč tazga ne delajo zbijajo, al pa od une krave sin house nabija, al pa skačejo po stopnicah, kaj jest vem kva počnejo. sej bi šla, če bi mi kdo prej povedu, da bojo skoz zbijal, zdej je pa prepozn k mam na štedilniku stvari.... Itak k jim kej rečeš oni nč ne delajo, pol mi pa prav un prej ja kva ste pa vi delal zadnč ob treh ponoč, sm rekla jest nč ne vem, tko k oni nč ne vejo dons ponoč dve uri nism mogla spat pa sm rekla ma dej sej je brez veze da kej zbijam, matr jim, zdej bomm pa res zbijala vsako noč. Aja sm mu še rekla, da upam, da bojo mel kdaj otroka, k itak ona njega skoz nateguje da zdej še ne k je to pa ono pa bla bla bla, stara je pa 42 let. No če ga bojo mel sm rekla, da jim bom vse vrnila, pa da vidmo mi jo k bo nesprespana okol skakala jest bom pa rastur delala
|