|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
23.7.2009 13:19:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

a zdej pa nikjer nobene,nč grem pa mal na zrakuser posted image pol pa domovuser posted image user posted image user posted image

no pa pejt, sam da ti ne bo veter celga čika pokaduuser posted image , no vsaj pr ns piha k pr norcih

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
23.7.2009 13:23:13   
Anonimen

a zdej pa nikjer nobene,nč grem pa mal na zrakuser posted image pol pa domovuser posted image user posted image user posted image

tudi jaz grem zdaj malo na zrakuser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
23.7.2009 13:28:48   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan.
Mi smo slabouser posted image , men se že meša, dons so že ob pol sedmih začel zbijat pa še kr nabijajo. Sm klicala brata od mojga pa sm ga čist napizdila, sej pomagal itak ne bo nčuser posted image . Sm čist slabe volje, jest neprespana, Gaja isto, zdej tud ne vem kolk bo sploh lahko spala, je tečna na fertik, jest pa še bl.
Špelin@ ma to so tolk čudni pa nesramni da jim nč ne pomaga, sej jim je moj reku pa tašča...pa nč ne pomaga. En dan se mi bo res zmešaluser posted image . Se opravičujem k tuki morim sam mal sm mogla pojamrat

Barabe hudobne, take neobzirnosti pa še ne user posted image . Pa nič jim ne moreš, razen da jim rečeš, prosiš ali pa kontra daš. Pa že zaradi Gaje bi lahko upoštevali.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
23.7.2009 13:29:01   
mafi

Dan mačkiceuser posted image , no nekaj jih je pa na vidikuuser posted image .

grem mal za nazaj prebrat, če mi bo zneslo.

A je kej novga????

o danuser posted image , kako?

evola z čikauser posted image , mi o.k, kako kej prenašašuser posted image v tej vročini

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
23.7.2009 13:29:41   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

bi prej povedala pa bi šle skupiuser posted image user posted image user posted image , no zdej grem pa domov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
23.7.2009 13:31:28   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Nia...prosim za naslov,da ti lahko že danes pošljem

A nisi dobila zs? Grem preverit user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
23.7.2009 13:34:43   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nia...prosim za naslov,da ti lahko že danes pošljem

A nisi dobila zs? Grem preverit user posted image

Sem še enkrat poslala

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
23.7.2009 13:36:24   
nia5

moja otroka sta čisto odvezana na harmoniko.user posted image Poslušamo Golico tv,Tilen mi sedi v naročju čisto pri miru in posluša,občasno gre pa plesat pred tvuser posted image

user posted image user posted image user posted image , moja tudi skoz pleše, pa tak z ritjo miga, pa z boki, pa z rokami dirigira...user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
23.7.2009 13:39:51   
nia5

user posted image , pri nas pa je zdaj začelo user posted image , smo mislili popoldan it k bratu, ki ma bazen, pa ne vem kako bo zdaj s tem vetrom user posted image . Zadnjič sma bile z Nio in se me je najprej držala ko klop user posted image , pa neke čudne glasove je spuščala in nisem vedela ali jo je strah ali ji je fajn ali se jezi...user posted image , ko pa se je navadila pa je čofotala ko nora.

no pa pejt, sam da ti ne bo veter celga čika pokaduuser posted image , no vsaj pr ns piha k pr norcih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
23.7.2009 13:40:34   
nia5

Jaz pa sem že bila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
23.7.2009 20:51:32   
Soncnica Sandra ***
7 ur mrka na RR al kva?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
23.7.2009 20:53:46   
Soncnica Sandra ***
No pa dober dan

Mi smo danes uživali z mojo bivšo sesedo ki sedaj živi na Krasu, pa je na mini počitnicah tu na Gorenjskem user posted image . Smo šli dopoldan na en dolg sprehod in kavico, ampak je bilo takooooooooo zelooooooooooooo vroče ko smo lezli nazaj gor v hrib, da je bilo joj.

Popoldan pa sta prišla s sinom na kopanje k Manci in v peskovnik. Neverjetno kako sta uživala naša mala Manca in Taj user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
23.7.2009 20:57:34   
Soncnica Sandra ***

Dan.
Mi smo slabouser posted image , men se že meša, dons so že ob pol sedmih začel zbijat pa še kr nabijajo. Sm klicala brata od mojga pa sm ga čist napizdila, sej pomagal itak ne bo nčuser posted image . Sm čist slabe volje, jest neprespana, Gaja isto, zdej tud ne vem kolk bo sploh lahko spala, je tečna na fertik, jest pa še bl.
Špelin@ ma to so tolk čudni pa nesramni da jim nč ne pomaga, sej jim je moj reku pa tašča...pa nč ne pomaga. En dan se mi bo res zmešaluser posted image . Se opravičujem k tuki morim sam mal sm mogla pojamrat

nina vidim, da imaš sosede, ki so zelo neuvidevni user posted image , res žalostno.

imamo pa tudi mi enega novega asa tu na našem griču, mulc star 18let, ki je ravno izpit za avto naredil, in ko koga sreča, prav navije gas, ko gre mino, pa nima veze al so otroci v bližini al pa kaka stara ženica user posted image . in mu je včeraj šel en sosed lepo povedat, da sedaj ga imajo pa dost in da naj rajši neha s tem, ker drugače se bosta drugače zmenila. in vesta kaj je potem sledilo? njegovla "zlata" mamica je šla klicat domov k temu sosedu in rekla, da naj nikar ne grozi njenemu sinu user posted image .

mislem, če pa ljudje nimajo poštimanega podstrešja, je pa res žalostno [sm=smiley19
.gif]

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 23.7.2009 20:58:11 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
23.7.2009 21:00:47   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

evo me. se moram pohvalit, da sem danes 1. pekla štrukl in mi je celo ratalo. mmm, kak je dober! user posted image

špelin@ user posted image user posted image user posted image za pridno kužiko in user posted image user posted image user posted image user posted image da bo z Gregijem vse ok!

SS uh, kaj vse še mene čaka. midva bova mela civilno poroko zastonj, vse ostalo pa mislim, da bo dražje. že meni naju bo prišel min. 35 eur. user posted image je kar velik zalogaj, ampka mi ni žal tega denarja. sem vedno sanjarila o tem user posted image

aurora user posted image za dopust! uživajte maksimalno!

hijenca na tvojem mestu bi tudi jst resno razmislila o 2. otroku. pa user posted image user posted image user posted image user posted image Vidu!

user posted image user posted image user posted image za študl

glede poroke pa pravim: kakor komu paše user posted image . jaz vem, da sem se vedno želela poročit, in ne vem zakaj tega tudi ne bi storila, žal mi je samo to, da sva trenutno čisto brez denarja in bodo velik del pomagali starši, nekaj pa sva si itak mogla izposodit

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
23.7.2009 21:02:11   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Evo, kruhomat je začivkal, da je kruh pečen, zdaj grem lahko spat user posted image

Mirno nočko user posted image user posted image user posted image

he, he, ... a veš, da sem tudi jaz včeraj pekla kruh. edino, ta razlika je bila, da sem ga jaz delala ročno in pekla v pečici user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.7.2009 21:04:10   
Soncnica Sandra ***

aurora28 in Soncnica Sandra ***, tudi jaz navijam za kakšno sobotno srečanje user posted image

Soncnica Sandra ***, jaz sem pa le mislila, da ti bodo po usposabljanju na del. mestu podaljšali... Kakšno bedno izkoriščanje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še v del. dobo se ne šteje user posted image user posted image user posted image Ja, koliko ti bodo pa sploh plačali?!

nina7, a tvoj user posted image pa nič ne ukrepa ob tem sr.anju s sosedi-žlahto?? Glede tvojega nočnega podviga pa: user posted image user posted image user posted image Žleht si kot jaz user posted image user posted image user posted image

Estrella*, raje ne povem, koliko moja mala pika tehta zdaj... user posted image

hijenca, user posted image user posted image user posted image za Vidkov popek, bogi mali revček user posted image user posted image user posted image

Toliko po spominu. A sem kaj pomembnega spregledala?

kaj se dobimo potem to soboto ali ne?????
in kje????

po usposabljanju pa mi ne bodo podaljšali, so mi že vnaprej povedali, delat pa grem na CSD.
plačano pa dobim 60% minimalne zajamčene plače user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.7.2009 21:05:12   
Soncnica Sandra ***

A zdaj pa vse bežite spat? user posted image

Gregor je bil cepljen (tretje di-te-per cepljenje), pred cepljenjem je dobil dozo Claritina, pred spanjem dozo Calpola, zdaj pa samo stiskajmo pestke, da ne stranskih učinkov!!! Predvsem kar se imunskega sistema tiče... user posted image user posted image user posted image

Špelin, kako je bilo?
upam, da ste imeli mirno noč?????

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.7.2009 21:06:04   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

evo me. se moram pohvalit, da sem danes 1. pekla štrukl in mi je celo ratalo. mmm, kak je dober! user posted image

špelin@ user posted image user posted image user posted image za pridno kužiko in user posted image user posted image user posted image user posted image da bo z Gregijem vse ok!

SS uh, kaj vse še mene čaka. midva bova mela civilno poroko zastonj, vse ostalo pa mislim, da bo dražje. že meni naju bo prišel min. 35 eur. user posted image je kar velik zalogaj, ampka mi ni žal tega denarja. sem vedno sanjarila o tem user posted image

aurora user posted image za dopust! uživajte maksimalno!

hijenca na tvojem mestu bi tudi jst resno razmislila o 2. otroku. pa user posted image user posted image user posted image user posted image Vidu!

user posted image user posted image user posted image za študl

glede poroke pa pravim: kakor komu paše user posted image . jaz vem, da sem se vedno želela poročit, in ne vem zakaj tega tudi ne bi storila, žal mi je samo to, da sva trenutno čisto brez denarja in bodo velik del pomagali starši, nekaj pa sva si itak mogla izposodit

Saj je prav, da se bosta poročila. Pa da bo to orng ohcetuser posted image user posted image .

Meni bi bilo trenutno žal tako veliko denarja dat za ohcet, ker moramo najprej našo hiško porihtat. Vidva pa to že imata urejeno. Se pa bo povrnilo kar veliko denarja, ker dan danes skoraj vsi dajejo denar za darilo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.7.2009 21:07:18   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

SS za moje pojme je to usposabljanje en velik nateg user posted image , sam bolje išta nego ništa. Ko si enkrat v firmi je vsekakor bolje pa tudi če si na US, ker trije meseci so dolgi in se v tem času lahko kakšna priložnost za službo ponudi.

To pa drži. Pa malo boš prišla vstran od doma, to tudi veliko pomeni.

bom kar podpisala vajine besede

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.7.2009 21:08:15   
hijenca

aurora28 in Soncnica Sandra ***, tudi jaz navijam za kakšno sobotno srečanje user posted image

Soncnica Sandra ***, jaz sem pa le mislila, da ti bodo po usposabljanju na del. mestu podaljšali... Kakšno bedno izkoriščanje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še v del. dobo se ne šteje user posted image user posted image user posted image Ja, koliko ti bodo pa sploh plačali?!

nina7, a tvoj user posted image pa nič ne ukrepa ob tem sr.anju s sosedi-žlahto?? Glede tvojega nočnega podviga pa: user posted image user posted image user posted image Žleht si kot jaz user posted image user posted image user posted image

hijenca, user posted image user posted image user posted image za Vidkov popek, bogi mali revček user posted image user posted image user posted image

in kje????

po usposabljanju pa mi ne bodo podaljšali, so mi že vnaprej povedali, delat pa grem na CSD.

Jaz ne vem, zakaj potem jemljejo na usposabljanje nove delavce, če jim že vnaprej povedo, da jim ne bodo podaljšali.

Moja služba za september je še tudi v luftu, sem pa slišala, da je ena zanosla in če bo pametna bo šla na bolniško, ker se velik teror nad njo dela s strani vodstva. user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.7.2009 21:10:00   
Soncnica Sandra ***

Evo Suzy podatki zate:

Evo, do sedaj sva zrihtala in plačala:
- civilni obred na Loškem gradu 210€,
- cerkveni obred (zapisnik, poročevalec, maša, ...) cca.80€,
- prstana(iz belega zlata) 600€,
- izposoja moje obleke 370€,
- nakup ženinove obleke (vključno z srajčo in kravato) 380€,
- moji čevlji (niso prav poročni, ampak bele balerinke) 30€,
- njegovi čevlji 70€,
SKUPAJ: 1740€

Drugi teden greva še rože naročit in bo nekako takole:
- nevestin šopek 50-70€,
- rožica za ženina, priči in šoferja cca. 15€
- rožice za svate cca. 50€,
- rože za v cerkev n v gostilno cca. 100€,
SKUPAJ: cca. 200-250€

Po poroki pa se bo plačalo še:
- fotograf (vključno z foto albumom) cca.400€,
- muska (40-45€/uro) cca. 400-500€
- cerkveni zbor: cca.150€,
SKUPAJ: cca. 1000€

Poročno torto imava tudi naročeno, vendar je to darilo od bratove punce

Večerja pa bo med 20 in 30€/osebo + pijača.
Se grem pa dokončno zenit začetek avgusta, tako da računam, da glede na to, da je cena pijače no osebo običajno še 1x toliko kot hrana, da računam, da bo na osebo prišlo cca. 50€ in povabljenih 60oseb =3000€

No in če grem sedaj vse skupj sesšteti, dobim cifro: okroglih 6000€

Ko gledam te cifre, se ne bom nikoli poročila, ker ni denarja. user posted image user posted image

SS, a to bosta vse sama plačala??

ne, ne bova vsega sama plačala. obleko od mojega je plačala njegova mami, ker je to del darila. večerjo pa bodo tudi plačali starši

drugače pa se je lani poročila sestrična od mojega in je dala samo za obleko, rože in prstane 4000€ user posted image , ker pa je meni čisto razmetavanje denarja. ampak tako kot pravim: kakor komu paše user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.7.2009 22:19:47   
barbaw

DANuser posted image

kak smo kaj?

mene šefica nervira, user posted image user posted image user posted image user posted image  komaj se zadržujem da jo kam ne pošljem hudič zoprniuser posted image

kaj je pa težila?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.7.2009 22:19:49   
barbaw

Dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image
A tvoj ne more zaropotat?
Jaz bi šla na tvojem mestu rezervirat toplice in njim izstavit račun. Maščevanje je sladko in ziher boš prišla na svoj račun. Upam, da se boš lahko spočila čimprej. Če pa zvečer po 22 nabijajo jim pa kar policijo pošlji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.7.2009 22:19:57   
barbaw

Dan.

nina vidim, da imaš sosede, ki so zelo neuvidevni user posted image , res žalostno.

imamo pa tudi mi enega novega asa tu na našem griču, mulc star 18let, ki je ravno izpit za avto naredil, in ko koga sreča, prav navije gas, ko gre mino, pa nima veze al so otroci v bližini al pa kaka stara ženica user posted image . in mu je včeraj šel en sosed lepo povedat, da sedaj ga imajo pa dost in da naj rajši neha s tem, ker drugače se bosta drugače zmenila. in vesta kaj je potem sledilo? njegovla "zlata" mamica je šla klicat domov k temu sosedu in rekla, da naj nikar ne grozi njenemu sinu user posted image .

mislem, če pa ljudje nimajo poštimanega podstrešja, je pa res žalostno [sm=smiley19
.gif]

še bolj žalostno bo, ko bo mogla tale mama na sodišče ali pa v mrtvašnico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3874
23.7.2009 22:32:47   
Soncnica Sandra ***

in kje????

Jaz ne vem, zakaj potem jemljejo na usposabljanje nove delavce, če jim že vnaprej povedo, da jim ne bodo podaljšali.

Moja služba za september je še tudi v luftu, sem pa slišala, da je ena zanosla in če bo pametna bo šla na bolniško, ker se velik teror nad njo dela s strani vodstva. user posted image user posted image

na usposabljanje jemljejo zato, ker lahko takole nekoga 3 mesece dobesedno izkoriščajo.
žalostno, ampak resnično

bom držala pesti, da pri tebi čim boljše!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?