kerala
|
Pozdravljene vse so , pa seveda tudi tiste, ki ste v tem času postale mamice! Spet sem bila malo "odlogirana" nekaj dni, pol pa rabim 2-3 dni, da se skozi vse čveke prebijem, ma ste res pridne! Joj, je bilo toliko stvari, ki sem jih hotela pokomentirat, samo moji nosečniški možgani trenutno držijo bore malo, tako da bom samo "par" stvari... Sulfinija, kako ganljiva je tvoja zgodbica, sem tudi jaz solzico potočila, ko sem jo brala... Iz vsega srca vam privoščim samo veselje in srečo z malim Valom! Poopsie, tvoja Izabella je pa prava lepotička, a je to po mamici? Miska, če se ne motim več, boš ti imela Nino... lepo, hihi ; tudi jaz sem Nina simonalokar, jaz čisto razumem tvojo zaskrbljenost glede motorjev. Mene je kar groza, če samo pomislim... Moj se je tudi pred 2 leti spomnil, da je bila to od nekdaj njegova želja in se vpisal na tečaj, potem pa je celo že imel ure vožnje, kljub mojem veliiiikem nasprotovanju. Potem so pa po TV par dni zapored poročali o nesrečah motoristov, pa ga je, HB minilo. Imam pa že drugo fronto na obzorju - punci že sanjata... to bodo še bitke! Flora, tebe pa res dolgo ni bilo! Super da si še 2v1! Drnula pa verjetno kampira - frajerka, jaz si v tem stanju res ne predstavljam, kljub temu da kampiranje obožujem. Aprilčica, jutri je že sreda, pa si že doma! Go_ta, ti si pa zdaj taprva... držim pesti! Ayo, ti pa revica še kar ne spiš. Še dobro, da bo tega stanja kmalu konc! eee, jaz se vama s sams tkoj pridružim ob banjici, za to bi še likalnik v roke vzela! Lenuharjenje je pa tudi moje najljubše opravilo trenutno! Joob, jaz imam isto kombinacijo Mutsy + Maxi Cosi, samo moram priznat, da jih še nisem "sestavila"... bom probala, pa sporočim! Hel, super da je sladkorna pod kontrolo! Mogoče pa dobiš darilce od štorklje prav na Tjašin rojstni dan! sams, a v Tušu si tudi opazila Hagen-Daaz? Uau, sem ga hotela kupiti v Mercatorju, pa ga niso več imeli... se vidi, kaj mi gre po glavi ... Kje se pa vi kopate? Verjetno kje bližje, mi smo bili včeraj spet malo v Strunjanu. Ma meni tudi takoooooo paše plavat! Nisem pa bila deležna nobenih komentarjev, HB, bi težko jezik za zobmi držala! Ma faca si ti, da tako uživaš v ! Jaz sicer tudi kar, ampak si pa kar želim tudi, da se počasi konča. Verjetno zato, ker se se tako naštelala. hruškolinka, tudi po mojih izkušnjah in tistih kar jih poznam, dojenje pač pobere svoj davek na joškah. V skrajni sili so pa tudi lepotni kirurgi na voljo... Muca, evo jaz imam zdaj sveže izkušnje z različnimi, pravkar opranimi plenicami. Kupila sem en paket 10 navadnih belih, 4 paketke po 3 potiskanih v Mullerju, pa še en paketek tistih drugih, ki jih tudi v Mullerju prodajajo (krpe iz moltona al neki takega). Potem, ko sem ta vikend odpirala vse tele paketke, sem ugotovila, da sem namesto 3 paketkov potiskanih plenic kupila tiste krpe iz moltona, ker so bile na zložene na mestu od plenic! Najprej sem bila prav jezna, ker imam zdaj samo 13 plenic, so pa tiste krpe enake velikosti kot plenice in fullllllll mehke in prijetne, tako da jih bom uporabljala namesto plenic (v vozičku, pod glavo...). Potiskane plenice iz Mullerja pa so prav trde, veliko trše od navadnih belih, ki so, oprane brez mehčalca s kuglami, malo praška iz oreščkov in belila, posušene na soncu, prav lepo mehke. Samo ni jih pa čez tiste krpe, mi ni res nič žal da jih imam toliko! Vsekakor jih priporočam! Tile pregledi so pa užas tut tle pri nas. Cel dopoldan porabim kadar grem. Prejšnji teden so mi naredili CTG, je bilo vse OK in se nič še ne dogaja. Naročena sem ponovno čez komaj 2 tedna, kar pa mi, glede na vse tisto čakanje na neudobnih trdih klopeh, kar odgovarja. Glede likanja se jaz držim ustaljene prakse - NIČ. Prala sem zdaj 3 dni k norc, po moje skupaj z vsemi umazanimi cotami od punc, ki sta se vrnili z letovanja (danes gresta že naprej), posteljnino, do vse opreme in cunjic za kakih 15 strojev, al pa še več. Se nam je kar mešalo z obešanjem in pobiranjem... Ampak zdaj se pa moram pohvalit, da imam za VSE! pripravljeno in pospravljeno v predalih, še celo torbo sem pripravila. Samo še svojo moram, pol pa akcija, no, če smo bolj natančni, čakanje! Jaz imam še 3 tedne in 2 dni... približujemo se... še malo, pa se bo res začelo ornk dogajat tle gor - komaj čakam!