|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
21.7.2009 10:46:54   
Anonimen
muca, ne vem od kje sem jemala energijo. ker doma komaj od stedilnika do skoljke prilezemuser posted image user posted image user posted image
ja od CSDja pa sem tudi jaz dobila odlocbo v treh dneh....sam € moram pa cakat do naslednjega mesecauser posted image pa tooooolko prav bi mi prisli zdaj. sem ostala namrec brez nadomestila na zavodu. naslednji mesec pa dobim in doklade, in en kos porodniske in pomoc od obcine in se ˘€ od paketauser posted image ...
lahko bi mi malo razporedili, ane?

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.7.2009 10:53:36   
Muca83
Jaz bom pa pogrešala moje dosedanje dohodke. Jaz sem namreč zaposlena komaj od 1.1.2009 in se mi zato šteje samo 6 plač, za ostale pa 55% minimalne, tako da se bo kar konkretno poznalo vsak mesec. Ampak ni panike, sva šla zavedno v to oz. nisva hotela nehat delat na otročku pa tudi če bi ostala čisto brez prihodkov. Po tako dolgem času brez uspeha je bil denar zadnja stvar v mislih. Pa itak on dovolj dobro zasluži user posted image

Aha, še eno vprašanje imam: a ste oz. boste vse likale tetra plenice? Jaz sem jih oprala po navodilih na 90°C samo s praškom in nitke postrigla. Pa se mi zdijo premalo mehke, zdaj pa ne vem a naj jih še 1x operem ali kar zlikam. Pa še a katera ve, kje bi se trenutno dobile potiskane? V Mullerju jih ni bilo.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.7.2009 10:58:45   
Anonimen
jst sem jih zlikala in so cisto mehke...
ja, pa mehcalec sem dala, kosem prala. sem odvisna od mehcalcevuser posted image
glede financ, pa se bojo meni celo izboljsale. kar za 1/3. samo kaj ko bo trajalo samo 1 leto, pol pa bo treba razmisljat kako naprej....
v planu imam ostat doma, pa ke kaj "fusat" ene 3x na teden...

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
21.7.2009 11:04:40   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Aja, to sem še hotla napisat, kako so na našem CSD hitri. So me čisto presenetili. V sredo sem oddala papirje, v petek sem že dobila odločbo za paket (oz. denar), v soboto pa že odločbo za porodniško. Včasih me pa tale naša birokracija res preseneča.

Na katerem CSD pa si? Jaz sem dala prejšnji teden v Mostah (Lj) pa zdej čakam in upam na čim prejšnje papirje, ker moram pol še druge urejat.
A ima katera izkušnje od tam, koliko je treba čakat?

Drugač sem pa dobila ravno odločbo za nižje plačilo vrtca (zarad brezposelnosti) in smo iz 5. padli na 3. plačilno listo user posted image user posted image user posted image  - vsaj nekje se bo poznalo, ker je bila vsota kar visoka glede na komaj povprečni plači user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
21.7.2009 11:06:57   
Tanchy
Pa pleničke sem jaz tudi vse prelikala, no tudi ostale cunjice. Za prvo rundo, pol, ko pa bo user posted image , se bom pa izogibala likanju user posted image , ker se mi ne zdi ne vem kok potrebno.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.7.2009 11:09:19   
Anonimen
tudi jaz mislim, da pol ne bom likala....ker tudi zdaj ne peglamuser posted image

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.7.2009 11:11:29   
eee35
Ne morem verjet - spim do 10.30, pa je že cel roman od včeraj zvečer je nastaluser posted image , se vidi, da smo večinoma doma.
Sams - ti pa itak boš že kmalu ful pašeuser posted image , čeprav se mi zdi, da sem postala pravi lenuhar, odkod sama tukaj poležavam, nič se mi ne da in tudi veliko ne delamuser posted image . No sicer razen vsakoletnih dopustov sem 9 zadnjih let garala kot norec, tako, da nimam čisto nič slabe vesti. Itak bom šla hitro nazaj v službo, ampak kaj češ...Glede sladoleda: če boš imela priložnost probaj še Ben&Jerrys, meni najboljši od teh, ki se jih da tukaj dobiti čokolada, vanilija in oreščki makadamija obliti s čokolado. Naj še povem, da drugače čokoladnega sladoleda sploh ne maram - ta pa je takšen, da se ti meša.
Malo prej me je nekaj prijelo kot bi me bolel desni jajčnik. Ampak samo enkrat in je pol ure že mimo...Občutek pa - kot bi me krč, samo ne v nogo, ampak v jajčnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.7.2009 11:19:57   
eee35
Glede CSD - midva sva dala papirje v Šiški, prejšnjo sredo, dva tedna nazaj pa sva šla prvič, pa naju je poslala še na davčno, čeprav, kot je moj pol prebral, po službeni dolžnosti bi CSD moral sam podatke pridobiti (sem s.p). Zelo fajn pošiljat naokrog babo s trebuhom kot balon, še zlasti pri temeraturi 34 stopinje C...Pa še z avtobusom sem hodila valjda. No v sredo, ko sva bila tam, pa je rekla, da v enem mescu UPA, da se bo odločba. In da bi mogla biti že zdavnaj na dopustu. Ok, mogoče sem kruta, ampak a me to mora res zanimati???? In čakava še naprejuser posted image . Valjda Durs je tudi na dopustuuser posted image
Glede prihodkov - se mi bo zelo, zelo poznalo, ker sem sp šele od začetka maja...No ja, če ne dobim, vsaj ne zapravimuser posted image
Plenice: oprala, zlikala, ne postrigla nič (ker sem malo slepa, pa nisem opazila nič za postrižt, moram narediti pregleduser posted image )

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
21.7.2009 11:26:30   
simonalokar
hoj nosečke

ste vredu meni je tako vroče, da je joj. sem iz pregleda. tamala se je že dobr vsidrala dol, CTG je pokazal da se nekaj dogaja, ampak še nič konkretnega. zredila sem se+15,2kg. me nič ne graja. ker me je samo trebuh mala pa naj bi imela 3300 no tko je pokazal UZ sam je rekla da je verjetno okoli 3000-3100. ker mašine niso 100%user posted image user posted image .  odprta še nisem nič. pregled 28.07 + CTG

glede pranja in likanja pleničk. jaz ne dajem notr mehčalca, jih pa speglam in so mehke, če pa jih dam v sušilca pa so tko mehke. za v porodnišnico bo kompletek, sam verjetno bo samo žabice in bodi dolgi rokavčki in seboj bom imela kapico če bo potrebno.

pijem pa redno malinov čaj - blak sam če bo pomagal bo super.

tancy - glede vrtca bo še nižji ker boš dala še enega družinskega čalana.

aprilčica upam da boš jutri doma

sisy ja ti se pa potepaš - sam da si vredu

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
21.7.2009 11:48:02   
Muca83
eee35, saj ni nujno, da je treba tvojim planičkam kaj postrižt. Jaz sem jih v Tosami kupila in je bil prav listek notr, da se opere in potem postriže odvečne nitke. So na vseh 4 vogalih visele nitke ene 10 cm dolge, ne moreš falit user posted image No, potem bom pa plenice zlikala in bom videla če bodo potem mehke. Čeprav pomoje jih bom vseeno še 1x oprala. Mah, kompliciram ker imam čas user posted image Cunjic pa nisem likala, sem jih v sušilcu posušila in so lepe ven prišle.

Tanchy, jaz imam CSD Kamnik, verjamem, da so v Lj bolj zaposleni in dlje traja.

Zdej se pa ubadam s tem kako naredit, da bo malo dvignjeno vglavje v posteljici. V MŠ je kazala nekaj kako se brisačo zloži, ampak se ne spomnim kako je to naredila niti kam naj bi se to dalo (pod rjuho?). Tiste, ki ste že bile mamice boste najbrž znale kaj svetovat user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.7.2009 11:54:56   
sams
eee35, kar ste rekle tu na forumu, se Ben & jerry's prodaja samo v Leclercu.... Jaz pa sem tam bila samo 1x pred nevemkolkimi leti, ko se je šele odprl in ne verjamem, da bom še kaj šla, mi je ful stran od poti user posted image . Ampak verjamem, da je dober, ker sem ga jedla v Kanadi in če je to TO, je user posted image !!!

muca83, nam so pa rekli, da se otrokom do 2 let ne sme dajati vzglavnika, ampak da spijo na ravnem...Ah, kdo bi vedel.... Rekli so nam, če je res treba, da daš pod jogi kakšno brisačo, drugače pa ne.

Mehčalec: mi ga za malega nismo uporabljali do njegovega cca. 11 meseca in posledično je bilo vso belo perilo trdo (vse brisače), ker smo njegove stvari vedno prali z belim.... Zdej pa bom videla, ker so mehčalci tudi meni zakon, ampak jaz moram še itak vse prelikati, če ne, nisem zdrava user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.7.2009 12:08:59   
eee35
sams: enkrat te bom povabila na obisk, pa nabavila B&J in se bova lepo in prijetno nabasaliuser posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.7.2009 12:10:59   
Alisa

Miška, jaz pa ne bi upala po toboganih. Jaz sem še mojega v toplicah na tistih vodnih masažah, ko se gor uležeš spraševala, če lahko user posted image od tega dobi pretres možganov user posted image No, pa jaz bi itak dušo spustila, predno bi prišla po stopnicah do vrha toboganov. Imam kondicijo na nuli user posted image

Aja, to sem še hotla napisat, kako so na našem CSD hitri. So me čisto presenetili. V sredo sem oddala papirje, v petek sem že dobila odločbo za paket (oz. denar), v soboto pa že odločbo za porodniško. Včasih me pa tale naša birokracija res preseneča.

Kaj jaz sem oddala prejšnji ponedeljek pa do danes ni bilo še nič niti odločbe za paket, niti za porodniškouser posted image , ah na enih csd očitno delajo drugi pa lenarijo.user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.7.2009 12:40:36   
pearl_shell
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Glede CSD - midva sva dala papirje v Šiški, prejšnjo sredo, dva tedna nazaj pa sva šla prvič, pa naju je poslala še na davčno, čeprav, kot je moj pol prebral, po službeni dolžnosti bi CSD moral sam podatke pridobiti (sem s.p). Zelo fajn pošiljat naokrog babo s trebuhom kot balon, še zlasti pri temeraturi 34 stopinje C...Pa še z avtobusom sem hodila valjda. No v sredo, ko sva bila tam, pa je rekla, da v enem mescu UPA, da se bo odločba. In da bi mogla biti že zdavnaj na dopustu. Ok, mogoče sem kruta, ampak a me to mora res zanimati???? In čakava še naprejuser posted image . Valjda Durs je tudi na dopustuuser posted image
Glede prihodkov - se mi bo zelo, zelo poznalo, ker sem sp šele od začetka maja...No ja, če ne dobim, vsaj ne zapravimuser posted image
Plenice: oprala, zlikala, ne postrigla nič (ker sem malo slepa, pa nisem opazila nič za postrižt, moram narediti pregleduser posted image )

eee35, se moram oglasit, da te morda potolažim:) Sem tudi avgustovka, sem se pa zelo redko oglašala, ker me je čas povozil, pa samo tako v info...tudi jaz imam s.p. in sem prav tako kot ti morala na DURS sama po podatke, čeprav bi jih morali sami pridobit po službeni dolžnosti. No, pa so preleniuser posted image  
odločbo sem pa dobila v 6 delovnih dneh (10 dni skupaj z vikendi), tako da ti po mojem ne bo treba toliko časa čakat, razen, če je v LJ drugače, to pa ne vem.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
21.7.2009 12:59:55   
šivilja
V Lj se lahko na odločbo čaka kar dolgo - jaz sem oddala v Šiški in so odločbo napisali po datumu s katerim sen nastopila porodniško - 1. dan porodniške 6.7., datum odločbe 10.7., prejem odločbe 13.7., oddala sem pa nekje okrog 20.6. Očitno so si vzeli čas.

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
21.7.2009 13:02:54   
hruškolinka
Jaz bom pa namesto mehčalca kar kis uporabljala, je otrokzu bolj prijazen. Vsaj na začetku. Pa tud prej sem že mehčala s kisom pa je blo čist ok, pa še cxeneje je. Jaz ga dam malo manj kot mehčalca, pa cunje čist lepo po prašku dišijo. 

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
21.7.2009 13:31:46   
simonalokar
hruškolinka kuk pa daš kisa in katerega daš ko pereš in kam ga daš tam ko se daje mehčalec.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
21.7.2009 13:50:22   
Tanchy

Zdej se pa ubadam s tem kako naredit, da bo malo dvignjeno vglavje v posteljici. V MŠ je kazala nekaj kako se brisačo zloži, ampak se ne spomnim kako je to naredila niti kam naj bi se to dalo (pod rjuho?). Tiste, ki ste že bile mamice boste najbrž znale kaj svetovat user posted image

Meni je kolegica predlagala (je tudi nekje na netu, pa ne vem kje), da je najboljš podložit kar celo posteljico - tisto stran pri vzglavju. Drugače pa kot je rekla sams, se samo vzglavje ne viša! Ona je posteljico podložila kar s fascikli. Ima pa drugač tudi Anglesoun s tisto blazino za dihanje, pa je ni niti enkrat uporabila v dveh mesecih. Tudi varno, predvsem pa ceneje je dvignit posteljico. Jaz jo bom tudi user posted image .
simonalokar no evo, pa bomo lažje skoz prišli z odhodki user posted image . Itak se nekateri stroški povečajo, sam pol vsaj ni tako očitnega odiranja s strani države!

Sem pa kar malo jezna na te odločbe - skos je treba neki čakat, pa eno, pa drugo, pol ti pa še poštar noče dat če je vezano (naslov) na patrnerja user posted image . Glih dons ni hotel user posted image  dat odločbe z vrtca, ker prihajajo položnice na user posted image  in sem čist vn padla. Doma si, čakaš ker veš, da bo prišla, veš za kaj se gre in zarad poštarskih navodil ne moreš prevzet partnerjevega pisma. Jao, sem bla jezna!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.7.2009 14:16:30   
sams
Vidiš Tanchy, to pa je prednost, če živiš v majhnem kraju. Pri nas poštarji malo zamižijo na kakšno oko, če te poznajo in lahko prevzame kdo drug user posted image . Ker je res neumno hodit na pošto, če si bila doma user posted image

eee35, mnjami, takoj sem za eno sladoledno požrtijo!!!! Pa zanimivo, da do ene 2 let nazaj sladoleda nisem niti povohala, to pa zato, ker sem ga, ko sem imela 15 let, prodajala (sezonsko delo) in sem se ga totalno prenajedla, non-stop sem ga jedla tisto poletje in potem ga res nisem mogla več videti....

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.7.2009 14:33:14   
Tanchy
sams, sej drugač smo mi iz vasi, res ven iz mesta, pa je en poštar ki nadomešča in je stvar toook zakompliciral, da bi ga najrajš na gobuser posted image .
Drugač mamo pa stalnega pra vprijaznega poštarja user posted image  - je fino, če te pride pogledat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
21.7.2009 14:48:13   
garfield08
Zdaj se pa že nekaj časa nisem javila.
Zadnje dni me je spodaj tako močno bolelo,da nisem morala vstat pa še tako vroče je bilo.
Včeraj sem bila pri g in mi je svetovala da naj več počivam in mirujem pa Aljaškota nesmem več dvigovat.
Priporočala mi je pa kratke in počasne pohode v naravo z partnarjem ali prijateljicami.

Moži je nakupil vse stvari tako,da zdaj je vse v omaricah,ker je rekla g da se lahko otrok rodi že predčasno in moramo biti pripravljeni na kadarkoli.
Je bil moži zraven in je rekla,da me more začet mal razvajat ... wooow se že veselimuser posted image

Grem malo na kavč noge stegnit
Se še mogoče kaj zvečer javim

L*e*p   D*a*n

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.7.2009 14:48:20   
hel32
Se še jaz na raport javim
Danes smo dobili novega člana, bratranec je dobil mislim, da fantka, na hitro sma se srečala, ga morem še poklicat, da itvem podrobne podatke,
pa šđe ena vesela novica, sem iz kontrole sladkorne in je vse v najlepšem redu, naslednji pregled imam 11.8. na Tjašin RD.
Ste se pa načvekale.
Jaz na odločbo še čakam, jutri grema podpisat očetovstvo, mene tudi malo skrbi, ker je rekla, da pride odločba konec meseca, bomo vidli.
Se še potem kaj javim, sem utrujena ko user posted image  od posedanja v bolnici.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.7.2009 15:52:00   
Joob
Glede odločb iz CSD...odločbo sem dobila v treh dneh, ne vem pa kdaj bo nakazana vsota namest oaketa, nikjer nič ne piše. Danes sem tudi dobila lupšinico iz Recinkota, pa zdaj, ko je namontirana na voz, se malo gunca...cm gor oz dol...ali je to normalno? Imam pa Mutsyja in maxicosy lupinico.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.7.2009 17:31:53   
kerala
Pozdravljene vse so user posted image , pa seveda tudi tiste, ki ste v tem času postale mamice!

Spet sem bila malo "odlogirana" nekaj dni, pol pa rabim 2-3 dni, da se skozi vse čveke prebijem, ma ste res pridne! Joj, je bilo toliko stvari, ki sem jih hotela pokomentirat, samo moji nosečniški možgani trenutno držijo bore malo, tako da bom samo "par" stvari...

Sulfinija, kako ganljiva je tvoja zgodbica, sem tudi jaz solzico potočila, ko sem jo brala... Iz vsega srca vam privoščim samo veselje in srečo z malim Valom!

Poopsie, tvoja Izabella je pa prava lepotička, a je to po mamici?user posted image

Miska, če se ne motim več, boš ti imela Nino... lepo, hihi user posted image ; tudi jaz sem Nina

simonalokar, jaz čisto razumem tvojo zaskrbljenost glede motorjev. Mene je kar groza, če samo pomislim... Moj se je tudi pred 2 leti spomnil, da je bila to od nekdaj njegova želja in se vpisal na tečaj, potem pa je celo že imel ure vožnje, kljub mojem veliiiikem nasprotovanju. Potem so pa po TV par dni zapored poročali o nesrečah motoristov, pa ga je, HB minilo. Imam pa že drugo fronto na obzorju - punci že sanjata... to bodo še bitke!

Flora, tebe pa res dolgo ni bilo! Super da si še 2v1!

Drnula pa verjetno kampira - frajerka, jaz si v tem stanju res ne predstavljam, kljub temu da kampiranje obožujem.

Aprilčica, jutri je že sreda, pa si že doma!

Go_ta, ti si pa zdaj taprva... držim pesti!

Ayo, ti pa revica še kar ne spiš. Še dobro, da bo tega stanja kmalu konc!

eee, jaz se vama s sams tkoj pridružim ob banjici, za to bi še likalnik v roke vzela! Lenuharjenje je pa tudi moje najljubše opravilo trenutno!

Joob, jaz imam isto kombinacijo Mutsy + Maxi Cosi, samo moram priznat, da jih še nisem "sestavila"... bom probala, pa sporočim!

Hel, super da je sladkorna pod kontrolo! Mogoče pa dobiš darilce od štorklje prav na Tjašin rojstni dan!

sams, a v Tušu si tudi opazila Hagen-Daaz? Uau, sem ga hotela kupiti v Mercatorju, pa ga niso več imeli... se vidi, kaj mi gre po glavi user posted image ... Kje se pa vi kopate? Verjetno kje bližje, mi smo bili včeraj spet malo v Strunjanu. Ma meni tudi takoooooo paše plavat! Nisem pa bila deležna nobenih komentarjev, HB, bi težko jezik za zobmi držala! Ma faca si ti, da tako uživaš v user posted image ! Jaz sicer tudi kar, ampak si pa kar želim tudi, da se počasi konča. Verjetno zato, ker se se tako naštelala.

hruškolinka, tudi po mojih izkušnjah in tistih kar jih poznam, dojenje pač pobere svoj davek na joškah. V skrajni sili so pa tudi lepotni kirurgi na voljo...user posted image

Muca, evo jaz imam zdaj sveže izkušnje z različnimi, pravkar opranimi plenicami. Kupila sem en paket 10 navadnih belih, 4 paketke po 3 potiskanih v Mullerju, pa še en paketek tistih drugih, ki jih tudi v Mullerju prodajajo (krpe iz moltona al neki takega). Potem, ko sem ta vikend odpirala vse tele paketke, sem ugotovila, da sem namesto 3 paketkov potiskanih plenic kupila tiste krpe iz moltona, ker so bile na zložene na mestu od plenic! Najprej sem bila prav jezna, ker imam zdaj samo 13 plenic, so pa tiste krpe enake velikosti kot plenice in fullllllll mehke in prijetne, tako da jih bom uporabljala namesto plenic (v vozičku, pod glavo...). Potiskane plenice iz Mullerja pa so prav trde, veliko trše od navadnih belih, ki so, oprane brez mehčalca s kuglami, malo praška iz oreščkov in belila, posušene na soncu, prav lepo mehke. Samo ni jih pa čez tiste krpe, mi ni res nič žal da jih imam toliko! Vsekakor jih priporočam!

Tile pregledi so pa užas tut tle pri nas. Cel dopoldan porabim kadar grem. Prejšnji teden so mi naredili CTG, je bilo vse OK in se nič še ne dogaja. Naročena sem ponovno čez komaj 2 tedna, kar pa mi, glede na vse tisto čakanje na neudobnih trdih klopeh, kar odgovarja.

Glede likanja se jaz držim ustaljene prakse - NIČ. Prala sem zdaj 3 dni k norc, po moje skupaj z vsemi umazanimi cotami od punc, ki sta se vrnili z letovanja (danes gresta že naprej), posteljnino, do vse opreme in cunjic za user posted image  kakih 15 strojev, al pa še več. Se nam je kar mešalo z obešanjem in pobiranjem... Ampak zdaj se pa moram pohvalit, da imam za user posted image  VSE! pripravljeno in pospravljeno v predalih, še celo torbo sem pripravila. Samo še svojo moram, pol pa akcija, no, če smo bolj natančni, čakanje!

Jaz imam še 3 tedne in 2 dni... približujemo se... še malo, pa se bo res začelo ornk dogajat tle gor - komaj čakam!user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.7.2009 18:48:43   
Anonimen
kerala,ja kako lepooooo ime imas ti!!!!user posted image user posted image user posted image za tvoje starse!!!
moram pa prav pohvalit vse, ki tako zvesto in natancno komentirajo pisanja drugih punc. jst priznam, da mi tisti moment, ko preberem post ide iz glave. pa sajpriblizno se spomnim vsaj tstih pomembnih.....
punce, meni takooooo vse dol pritiska, da imam obcutek, da mi bo zdaj zdaj vseskup padlo ven....user posted image (no, ko bi vsaj)
imam se tocno 1 mesec do roka....dost je blo crkljanja---> ale ven!user posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?