hel32
|
Čvekice, kolk ste načvekale, najprej, Aprilčica in Ayo pa Anč, hvala za pojasnila, kako zgkeda čep, tak, da bom vedla, ko se začne. Jaz sem lepo pridna in nimam nič zatečenih gležnjev Flora, dobrodošla nazaj, sobica, je lušna. Opažam, da zdaj pa res že tečemo že proti ciljni črti, se že na vlko pogovarjamo o popadkih in da ne boste pozabile na dihanje, baje je fajn malo povadit prej! Tečna, jaaaaaaaaaa, včasih tako, da moj kr gre v sobo in me pusti samo, pa kr nekaj jokam, pa jamram kak sem boga, kak me vse boli, pa nič me ne tolaži,........ svašta, komaj čakam, da bo konc. Modrasmotka, sam da je dete zdravo, ko boš zagledala to malo štručko se boš takoj zaljubila vanjo, saj je tvoja!!!!Glede tiščanja spodi pa je pri meni tudi vedno močnejše in me pri vožnji vsaka luknja moti, kaj češ, sam malo še. Zima07 dobrodošla nazaj, upam, da se mala Brina do prihoda dojenčka čist pozdravi.Jaz imam 2 kompletka, enega plišastega in enega bombažnega, oba z dolgimi rokavi, bom kr oba naštimala, ker nevem kako vreme bo, če bo ful vroče, verjetno nebodo vlačli unega plišastega gor, ali pa, nevem, imam dva, da nebo panike! Alisa, za sobico, je fino, ko veš, da lahko samo čakaš na porod, no jaz še čakam na stvari od recinkota, pa za v P še tudi nimam zloženo, še morem neke stvari kupit. Go.ta, jaz še kr dobro spim, HB, grem sam 1x na wc ponoči in to je to, saj bo še čist majčkeno. Hega, imava na isti dan kontrolo, saj meni tudi gre cel ljubi dan veš od 7:15 do 2:30 popldan, mi je tudi za pop**** , to čakanje, upam da grem zadnjič v , potem pa samo še na poporodni pregled Lep pozdrav Helena 34 t in 5dni