|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
20.7.2009 9:57:25   
HeGa
Dobro jutro tudi od mene!

Trenutno se sprobavam zbrcat, das bi šla likat - sj mam sam par stvari, ampak se mi tako ne da. Odlašam že cel vikend. Sem pa bila že na sprehodu, pa na babjem čveku, pa ribez sem si nabrala na vrtu, pa ga nekaj pozobala (čeprav še ni moja ura za malico, ampak nisem mogla, da nebi) Grem pa danes po 5 tednih prvič na telovadbo - komaj čakam. Me prav zanima, koliko bom lahko sploh še migala. Sej premikam se ok, sam trebuh mi začne tako hitro otrdevat. Bomo vidli.

hel32 me veseli, da je tvoj cukr vredu. Moj na žalost ni. Si moram skoz povečevat dozo insulina, pa se diete načeloma zelo strogo držim. Še vedno si vse zvagam,...... Se tolažim da imam samo še 3 tedne do roka, pol bo šlo pa na bolje. Samo te kontrole pri dohtarjih mi gredo na živce, ker zapravim skoraj cel dan. Jst mam tudi jutri kontrolo pri diabetologinji in g. Sem spet dobra tam od 8 zjutraj pa do ene 2 popoldan - bljk.

Flora2 luštkana soba!

zima07 glede potrdila za partnerja: jst sem ga šla iskat 14 dni nazaj. Se mi ne da naknadno ukvarjat s tem, pa da mi bo kdo slučajno težil s tem, ko bom prišla rodit. Ga pa ne greš več iskat v materinsko šolo, ampak kar na blagajno v 1. nadstr. Leonišča (Šlajmerjeva), stane pa 16,69 EUR. Za uradne ure ne vem, mislim, pa da je blagajna načeloma skoz odprta, lahko pa pogledam jutri ko grem tja v laboratorij, če hočeš.

Uživajte!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
20.7.2009 10:28:39   
simonalokar
sploh ne morem verjeti da ste toliko napisale. saj me samo 3 dni ni bilo gor.

najprej hvala za vzpobudne besede glede motorjev. sam jaz se ne bom sprijaznila.user posted image user posted image

mojga malčka imam doma ga je nekaj pičlo okoli očesa tko da je zalit oz zatečen okoli - se mi ful smili.

sulfinija lepa zgodba čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

zdaj pa moram vse prebrat za nazaj. jutri pa imam pregled bomo videli  kako je zdj, če že kj kažeuser posted image user posted image user posted image .

pa pa simona 37 in 2 dni

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
20.7.2009 10:57:21   
hel32
Jutro,
Da vam na hitro povem, Aprilčica je poslala sms,
da bo do srede ostala v bolnici. dete je OK. ona malo manj, ampak bo, vse lepo pozdravlja.
Zdaj pa grem nazaj brat.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
20.7.2009 11:38:36   
hel32
Čvekice, kolk ste načvekale, najprej, Aprilčica in Ayo pa Anč, hvala za pojasnila, kako zgkeda čep, tak, da bom vedla, ko se začne.
Jaz sem lepo pridna in nimam nič zatečenih gležnjevuser posted image user posted image user posted image
Flora, dobrodošla nazaj, sobica, je lušna.
Opažam, da zdaj pa res že tečemo že proti ciljni črti, se že na vlko pogovarjamo o popadkih in da ne boste pozabile na dihanje, baje je fajn malo povadit prej!user posted image
Tečna, jaaaaaaaaaa, včasih tako, da moj kr gre v sobo in me pusti samo, pa kr nekaj jokam, pa jamram kak sem boga, kak me vse boli, pa nič me ne tolaži,........ svašta, komaj čakam, da bo konc.
Modrasmotka, sam da je dete zdravo, ko boš zagledala to malo štručko se boš takoj zaljubila vanjo, saj je tvoja!!!!Glede tiščanja spodi pa je pri meni tudi vedno močnejše in me pri vožnji vsaka luknja moti, kaj češ, sam malo še.
Zima07 dobrodošla nazaj, upam, da se mala Brina do prihoda dojenčka čist pozdravi.Jaz imam 2 kompletka, enega plišastega in enega bombažnega, oba z dolgimi rokavi, bom kr oba naštimala, ker nevem kako vreme bo, če bo ful vroče, verjetno nebodo vlačli unega plišastega gor, ali pa, nevem, imam dva, da nebo panike!
Alisa,user posted image user posted image  za sobico, je fino, ko veš, da lahko samo čakaš na porod, no jaz še čakam na stvari od recinkota, pa za v P še tudi nimam zloženo, še morem neke stvari kupit.
Go.ta, jaz še kr dobro spim, HB, grem sam 1x na wc ponoči in to je to, saj bo še čist majčkeno.
Hega, imava na isti dan kontrolo, saj meni tudi gre cel ljubi dan veš od 7:15 do 2:30 popldan, mi je tudi za pop****user posted image , to čakanje, upam da grem zadnjič v user posted image , potem pa samo še na poporodni pregled
Lep pozdrav
Helena 34 t in 5dni

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
20.7.2009 11:57:40   
simonalokar
aprilčica drži se  in upam da boš kmal ok.

flora 2 lepa sobico ste uštimaluser posted image user posted image

zdaj pa grem mal spat me je moj zmatral.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
20.7.2009 12:07:10   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Pozdravljene virtualne prijateljice!!!

Ne vem kje naj začnem preveč vsega se je zgodilo v teh 13.tednih,ki sem jih preživela v porodnišnici Maribor.

17.4 sem obiskala svojo G katera mi je namerila v 23.tednu nosčenosti 1,5cm materničnega vrata in napotila takoj v porodnišnico Mb grozil mi je predčasen porod in isti dan sem izvedela najlepšo novičko da nosim pod svojim srčkom fanta,ki je bil takrat težak dobrih 500g.
Prve popadke sem dobila v 24.tednu in smo jih z infuzijo uspešno ustavili.Drugi popadki so se pojavili v 26.tednu in smo jih spet uspešno ustavili,takrat je na UZ bilo ugotovljeno da imam tudi plodovnice preveč.Tretji popadki so se pojavili v 27.tendu in  takrat sem prvič bila odpeljala v porodno sobo in hvala bogu ustavili so jih ponovno.Od 29.tedna naprej sem bila brez materničnega vrata in z resnično strogim mirovanjem prikorakala do 31.tedna nosečnosti.Moje vedno prve besede na vsakem UZ so bile Bo najin fantek preživel???In vedno znova bridek jok ko mi je govoril v % kake možnosti ima najin fantek da preživi.
8.6. 5.dni pred mojim rojstnim dne mi je ob 12.00uri počil mehur torej odtekla mi je voda.Takoj zatem kličem sestro voda takoj na nosila v porodno sobo kjer me je sprejela babica naša prijateljica Miljana moj angel varuh v času mojega bivanja v porodnišnici.Do treh ko so se pričeli redni popadki me je predala babici Ivici.Torej ob 3 sem dobila svoje popadke niso bili boleči in ob 6.uri tri ure zatem odprta celih 10cm in babica Ivica je možu rekla Rodili bomo.Spremljalo me je 10.ljudi ob porodu oziroma iztisku ploda,pediater in inkubator.Ob 18.59 uri je bil za naju z možem najsrečnejši dan najinega življenja zajokal je bridko najin fantek,ki sma ga poimenovala Val.Vala so takoj odpeljali na pregled k pediatru ga zavili v pleničko mamica ga je poljubila in pediater se je zadrl v ozadju gospa v zgradbi na intezivni bo kot vi velik je 39cm in teža je 1600cm.Takrat je bil zame najsrečnejši trenutek najin fantek je zdrav manjka mu le teža.Ob desetih zveče sem bila pripeljala na oddelek in drugo jutro so mi še naredili UZ,ker so sumili da je v maternici ostal košček posteljici in bo potrebna abrazija vendar je bilo vse ok in abrazija ni bila potrebna.Ob 11 uri 9.6 sem prvič videla najinega sončeka v inkubatorju.Punce moje kaj sem preživ ela tisti trenutek ni za opisati...Val je imel le 10.sekund na dan poroda dihalno stisko vendar se je vse lepo uredilo.Tri dolge tedne je bil v inkubatorju maica pa mu je pridno črpala mleko,se z njim pogovarjala ob inkubatorju,....Čez tri tedne ko je imel težo 1670g je bil premeščen k meni na oddelek v toplo posteljico,teden dni zatem pa v navadno posteljico.16.7. je Val tehtal 2110g in velik je bil 44cm in takrat sma odšla skupaj domov.Dnevi letijo kot bi mignil,najin sonček je pravi korenjak,smeji se,lepo spi priden dojenček in kmaj sedaj verjamem da sem mamica malemu princu Valu.Sicer se ne doji čepam mleko in nekaj pojema tudi dodatka ker mu je moje mleko premalo.Danes sem malega korenjaka prvič sama kopala in včeaj smo z malim Valom naredili prvi kratek sprehod.Tako dodala bom še nekaj slikic v album in kaj več napišem še drugič Val se že zbuja čas je za hranjenje.

Val mamica in očka te imata najraje na tem svetu,hvala da si naju osrečil ko se nama nasmeješ in pogledaš z modrimi čkami se nama obema srce topi.Hvala bodi priden,pridno rasti rada te mata tvoja mamica in očka.

LP Mojca in mali veliki Val.

Se opravičujem, ker takole vdiram v vašo temo! Sem avgustovka 08 in velikokrat berem vaše prigode in tegobe ter se tako spominjam svojih.

Ob pisanju sulfinje sem pa jokala kot dež. Sm rabila kar nekaj minut, da sem prišla k sebi.
Tako, da Sulfinja uživaj in še enkrat uživaj!!!!!!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
20.7.2009 13:13:02   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: HeGa

zima07 glede potrdila za partnerja: jst sem ga šla iskat 14 dni nazaj. Se mi ne da naknadno ukvarjat s tem, pa da mi bo kdo slučajno težil s tem, ko bom prišla rodit. Ga pa ne greš več iskat v materinsko šolo, ampak kar na blagajno v 1. nadstr. Leonišča (Šlajmerjeva), stane pa 16,69 EUR. Za uradne ure ne vem, mislim, pa da je blagajna načeloma skoz odprta, lahko pa pogledam jutri ko grem tja v laboratorij, če hočeš.

Hvala za info user posted image , bom kar jutri uredila, imam pregled, laboratorij, Ctg, tako da bo časa na pretek -  3 ure v Leoniošču mi ne uidejo user posted image ...

Kar se oblačilc za domov  tiče: midva sva izbrala kompletek, pajaca brez naramnic in majčka z rokavi spodaj, pa me je malo strah, da bo preveč...Sem malo brala po starih forumih, pa vse pišejo kvečjemu o hlačkah in majici z dolgimi rokavi, nekatere pa celo, da samo kratke rokave?! Naj grem zamenjat izbrani komplet user posted image  ?!

Pozdravček,

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
20.7.2009 14:52:43   
Joob
Men pa ni nič jasno, glede plačila za prisotnost očeta pri porodu. nam je babca v MŠ rekla, da se plača, ko prideš roditi oz po koncu akcije. Zdej pa ne vem...bo res treba v P pred porodom in to urediti????user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
20.7.2009 14:53:03   
Anonimen
Ojla sotrpinke...

Midva sva za odhod domov pripravila kompletek bombažen z dolgimi rokavi in hlačami, tanke nogavičke, kapico za vsak slučaj in pa bodi z dolgimi in enega s kratkimi rokavi. Če bo vroče potem bomo oblekli s kratkimi, v nasprotnem primeru pa z dolgimi user posted image Mislim da bo to OK tolk da pridemo domov, pol bomo pa itak po svoje naprej... Imamo dolge in kratke rokave v številkah 56 in 62 tko da neki bomo že mel za oblečt user posted image user posted image user posted image Aja no dekico imamo tudi pripravljeno, ampak bolj za vsak slučaj kot za potrebo user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
20.7.2009 14:59:37   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Men pa ni nič jasno, glede plačila za prisotnost očeta pri porodu. nam je babca v MŠ rekla, da se plača, ko prideš roditi oz po koncu akcije. Zdej pa ne vem...bo res treba v P pred porodom in to urediti????user posted image

Take sile pa ni bodoča mamica. Jaz sem lanska avgustovka in ni potrebno prej plačati. Po akciji kot ti praviš. Vso srečo in čimmanj bolečin. user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
20.7.2009 15:03:35   
pf
Jaz sem lani rodila konec avgusta in je imela L oblečen body z dolgimi, hlačke, zoknčke in taki mikico s kapucko navrh, pa kapico seveda in je bilo tudi toplo. Jaz bi jo sicer manj oblekla, ampak so mi sestre svetovale, ko so bile zraven, ko smo se odpravljali domov. Doma je imela potem en čas body z dolgimi in tanko planičko povrhu, ko sva šle na sprehod, potem je pa bila tudi tu že naenkrat jesensko vreme. Nesite zraven cotke, saj vam bodo svetovali. Kratkega bodija verjetno že ne boste postrebovale, sploh za odhod domov ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.7.2009 15:06:54   
Joob

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Take sile pa ni bodoča mamica. Jaz sem lanska avgustovka in ni potrebno prej plačati. Po akciji kot ti praviš. Vso srečo in čimmanj bolečin. user posted image

O super, hvaaala Pf!user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
20.7.2009 19:25:57   
go_ta
Hej, bejbe, kje ste se vse poskrile?user posted image  Jst sm dons po dolgem času dan skoraj ves preležala, kar res ni značilno zame, ampak sem (se) počutila (počutim), ko da me je vlak povozil. Zmatrana sem, zaspana ... noč je bla katastrofa. Še kosila nisem kuhala, so mi moji daluser posted image user posted image  Zdaj sem se pa stuširala in bom še pred tv-jem mal ležala. Pa še trebuh mi je otrdeval dons pa šraufal me je spodaj, ampak nič konkretnega. Se pa pripravlja na akcijouser posted image
Glede oblačilc za iz P ... jst mam zdj pripravljeno: A) bodi s kratkimi rokavi pa kompletek (hlačke + jopico) in copatke, kapico B) bodi z dolgimi rokavi, isti kompletek, kapico, copatke. Dolge rokave mu bom ziher oblekla, ker je zdaj navajen na 37 stopinj.
Hel32, do danes sem tud jst ponoči hodila enkrat na wc ali pa še to ne, včer je blo pa noro, sem non stop na wc-ju! Bi lahko dobila sponzorja za wc-papiruser posted image
Aprilčica, drži se, pa sreda bo hitro tukaj!user posted image
Flora, luštna sobica, ja sem se ustrašila, da si že kam pobegnila, nisi daleč pred manouser posted image
hruškolina, mislim, da bo takih stvari vse več, jst samo vem, da se mora ponavljat v presledkih ...
Pazite nase pa se tipkamo!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
20.7.2009 19:47:04   
*anč*
gota  takle čas v katerem se zdej ti nahajaš (10 dni pred rokom) sem jst že držala svojga štručkota v rokah user posted image . kmalu bo, kmalu ... user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
20.7.2009 19:58:26   
eee35
Evo: meni danes je tudi trebuh otrdeval, če znam jaz pravilno definirati otrdevanje. Pa vsake tok časa me nekaj pocuka kot jajčnik. V glavnem levi. Joj.

Go-ta: se pridružujem tisti zadevi s šponzoriranjem toaltnega papirja, po moje ga porabim čez dan kot ena velika familija v enem tednu...tudi sem povožena danes, spala sem sicer dobro, ampak kratko, pa pol cel dan sem se valjala po sedežni. Pa še tečna sem danes kotuser posted image ...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.7.2009 21:17:47   
hel32
Ja drage moje začenja se,dan D je vedno bljižje, mene sicer tudi nekaj malega ščipa sam vem, da še ni, se mi trebuh še ni
znižel, je še kr visoko in raste, imam še čas, kake 3 tedne, takrat boste nekatere že pestvale svoje
štručke user posted image .
Naš kobacaj je danes imel oz. ima super truper zabavo po maminem bušiju, kr naprej me brca, pa kolca, pa miga, pravi razgrajač user posted image user posted image .
Meni je pa ful vroče, svinjsko, kr naenkrat, spet bom spala naga, sreča da spim sama.
Jaz sem pa danes malo začela skup devat stvari za v P, tak, za vsak slučaj.
Morem jutri vstat ob 5:30, grem v bolnico na kontrolo slad.
Držite pesti, da bo vse v redu!
Nočko

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.7.2009 21:18:05   
Sisy
hojla bejbe

po dolgem času spet pozdravljeneuser posted image

Tudi mi smo dali morje čez, bilo je fantastično, fajn družba, Pag je pa itak zmer zakonuser posted image  Po dopustu sem tako kot Zima 2 dni samo prala....Še sreča da sem za user posted image  že pred dopustom vse oprala in zlikalauser posted image

Čestitke Sulfiniji in Poopsieuser posted image  Kar nisem mogla verjet da imaza štručki že v rokah....

Jaz sem drugače ok-razen zatekanja nog-to sem imela že v prvi nosečnosti. Gre pa čas takooo hitro...Samo še 11 dni do rokauser posted image  Dala sem skozi že 2 ctgja ki sta bila ok, odprta še nič,plodovnice dovolj. Najbolj me je skrbelo če imam dovolj plodovnice ker sem pri Sari zaradi premalo plodovnice pristala v bolnici predčasno in so se mi dnevi vlekli kotuser posted image  Preglede imam tedenske,...naslednjega imam 27.7 ki   se ga že zelo veselim ker mi bo izmerila težo otročkauser posted image

Glede oblačenja naših user posted image  - jaz sem rodila 10.avgsuta 2007...in sem Saro takrat oblekla v mako majčko ter žabice z naramnicami, kapico, jo s tenko dekico pokrila. Tokrat bom našega fantka oblekla malo manj-iz izkušenj je takrat precej vroče tko da sem se odločila za body z dolgimi rokavi in žabice BREZ naramnic, brez kapice (razen če bo pihalo)m brez copatkov in brez dekice, V avtu je bilo ko smo se peljali iz Postojne takrat fuuul vroče in če bo letos isto bom malega oblekla manj. Se pa strinjam da za kratke rokave v nobenem primeru ne bo ker novorojenčki še ne uravnavajo temperature.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
20.7.2009 22:16:53   
sasa84
Punce, pa ne pozabite na pleničke pri vseh teh cotkah!user posted image
Jaz nimam še nič pripravljeno za v P, imam pa še 4 tedne do konca. Nameravam še ta teden pripravit, sam upam, da bo vse oprano. Sem zadnjič prišla z morja in perem na polno najine stvari in še za pikca! Sem izračunala, da bom v treh dneh oprala 6 strojev oblačil, posteljnina pride na vrsto naslednji teden...Sva prenavljala in sva bila brez pralnega stroja, ker so nama poleg parketa (brušenje+lakiranje) menjali še ploščice v kopalnici, belila sva pa kar sama. Precej cunj in posteljnine še imava pa pri mojih v garaži v vrečahuser posted image Zdaj pa še pospraviva in bo! Se sliši malo, ampak ni na nažalost. Danes sem mislila, da bom ful naredila, ampak nisem mogla. Me je stalno nekaj zbadalo, šraufalo (sam nisem kakala), hrbet me je bolel, trebuh otrdeval, noge zatekale,...Sej vem, da samo jamram, sam kaj naj-malo moramuser posted image  se potem bolje počutim. Tiste medenične/sramne kosti me pa vedno bolj bolijouser posted image Vsakič, ko se ponoči obrnem, se zbudim, ker tooook boli. Al pa če dlje časa sedim-vstanem kot kakšna 100let stara mama-še težje pomojemuser posted image
V porodnišnico bom vzela vsakega malo-imam sicer komplet za iz porodnišnice z dolgimi rokavi, ampak bom vzela še kakšen kos s kratkimi rokavi. Lahko da bo ravno takrat vroče za znoret!user posted image user posted image
Držite se in se lepo imejte!

< Sporočilo je popravil sasa84 -- 20.7.2009 22:18:15 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
21.7.2009 6:57:49   
Alisa
jutro

Men se bo zmešal če ne bom vsaj eno noč spalauser posted image . Danes sem se spettttttt skoz premetavala. Pa zaspim pa se obenem pa se zbudim.
Včeraj smo šli ob 19h vn na sprehod in smo nazaj prišli ob 20,30, zmatrana ko user posted image , noge so me bolele, trebuh mi je celo pot otrdeval oz. je bil kar skoz trd, špikalo me je. Pa sem mislila da bom od utrujenosti lahko spala. Klinac zaspala sem tam po polnoči, pa še to sem se skoz zbujala. Ob 5h pa moj dragi začne pet; Vonj po kavi, vonj po kavi, prva kava prva kavauser posted image in spet v luft pa na wc.
Joj jest mam še dobre 4 tedne do dan D in če se ne bom naspala jaz ne vem kdo bo sodeloval pri popadkih, najbrž mojuser posted image .

Imam pa tako željo da bi user posted image ,pa user posted image pauser posted image sm ko sem ko en slonček in dva s trebuhom ne prideta skup, pa itak nimam nobene moči. Moj pa me itak sm čudn gleda, bi pa ne morem, uglavnem cel projekt se je skupaj spravt. Hormoni mi očitno res dobr špilajo.

Tiste ki imate danes pregled lepo opravte!
Pa dobrodošle dopustnice nazaj!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
21.7.2009 7:00:02   
hruškolinka
Dobro jutro!

Hel32, jaz imam uradni rok čez 13 dni, po starosti plodu pa že to soboto, pa se mi trebuh še ni čisto nič spustil. Pa mi je G rekla na zadnjem pregledu 14 dni nazaj, da se začnejo 3-4 tedne prej spuščat pri prvorodkah, ampak o kakem spuščanju še ne duha ne sluha, mi včasih stopalo al pa rit še vedno nad rebra porine. Joške imam pa naslonjene na trebuh ko kaka stara mama. Sem prej imela košare c, zdaj pa mi d ni več prav, moram gledat za e. Joške mi je poriva navzdol pa narazen nekam pod pazduhe. Ko bi ve to vidle! Zgleda, kot da mi izpod pazduhe rastejo! Srčno upam, da bo šlo to pol nazaj. Pa mojmu tud niso najbolj všeč take velikosti, ima raje manjše, ki ne opletajo tako naokrog!user posted image

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
21.7.2009 9:58:24   
Muca83
Dobro jutro!

Evo mene - zadnji dan dopusta, jutri se pa porodniška začne. Joj, kok se mi smilite vse, ki ne morete spat. Jaz pa še vedno ko zaspim spim ko medved. Samo 1x se zbudim za lulat, drugače me pa tudi budilka od mojega ne zbudi. Nabiram moči za potem user posted image Alisa, jaz bi mojega fentala, če bi me zjutraj zbudil s svojim petjem user posted image

hruškolinka, jaz imam pa ravno obratne težave kot ti. Meni pa moj reče: Jaz sem pa mislil, da ti bodo kaj zrastle user posted image Jaz mu pa rečem, da imam raje male kot povešene. Pač tolažba za nas z manjšim obsegom, kot najstnica sem v nedogled čakala, da mi zrastejo, potem sem se pa sprijaznila in zdaj mi je vseeno. Glavno, da bodo po porodu dobro opravljale svojo funkcijo. Tebi pa verjamem, da se bodo spravile nazaj v prejšnjo obliko, ko bo dojenja konec. Še vsaki, ki jo poznam, so se.

Moja user posted image se je pa včeraj zvečer tako premetavala, da sem bila prepričana, da se skuša obrnit. No, brez uspeha user posted image Zadnje dni je vsak dan bolj živahna, kar me veseli, da se mi ni treba obremenjevati s štetjem gibov. Mi pa tisto svojo glavico tako pod rebra rine, da je včasih res kar malo preveč user posted image

V soboto se mojemu začne koletivni dopust in čeprav že od decembra oba veva, da letos ne greva nikamor, ga vidim, da mu je prav hudo, ko vsi v službi že govorijo samo o tem, pa pakirajo in planirajo... In potem ga vidim, da malo gleda destinacije po internetu, ampak v zadnjih 3 tednih pa res ne upam nikamor no... Sem prav žalostna user posted image Ni kaj, drugi imajo morje, midva bova imela pa zakladek user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
21.7.2009 10:02:59   
sams
ojla drage user posted image ,
ufff, ni časa, non-stop neka akcija.... Jutri delam zadnji dan in bom danes kaj pripravila za "poslovilno". Sploh se ne zavedam dobro, jaz bi bila kar še noseča, čeprav po drugi strani komaj čakam, da spoznam user posted image . Ampak tudi če bi še 3 leta bila noseča, ne bi bil noben problem. Edino ful se mi ne da jesti zdrave hrane zadnje dni, lahko bi živela na študent futru, ampak se prav prisilim, da kaj konkretnega pojem, ne pa same  piuser posted image  (totalno redilne, seveda).

U, danes sem v Tušu videla uni sladoled Haagen Daaas (še vedno ne vem, kako se napiše user posted image ), ki ga stalno hvalijo eee35 in kerala. In je res drag! Samo najprej bom zmazala Otočce, ki jih imam v skrinji, ker ni prostora, potem pa si bom res privoščila en ta Haagen sladoled...

Sem pogledala slike od sulfinije, ful lepe so, najlepša mi je tista, kjer mali pije po flaški in nam maha user posted image . Čestitke še od mene user posted image , sem prav vesela, da je vse OK. Še dobro, da sta tako zgodaj vse pripravila, ker te je prezgodnji porod presenetil.

poopsie, Isabella je fuuul lepa. In koliko las ima! Sploh se mi ne zdi, da je novorojenček, ampak da je že ful velika....

aprilčica, drži se v bolnici, sej jutri si že z nami, upam!!! In upam, da te je tečnost minila, ful zoprno. Jaz sem tudi včasih kar tečna, čeprav, če dooooobro pomislim, sem kar nekaj tečna tudi, ko nisem noseča user posted image .

ayo, upam, da spiš user posted image .

miska_mccute, kako je bilo v Atlantisu??? Da nisi šla v Rim mogoče namesto v Atlantis user posted image ???

tejči77, ne sekiraj se za komentarje drugih. Jaz zadnje dneve z malim kar sama hodim na plažo, ker je moj barval ograjo in sva midva se šla kar kopat, da ima user posted image  mir. Taaako paaašee. Na srečo noben nikoli ni komentiral. Se pa spomnim, da ko sem rodila prvič in smo začeli hoditi na sprehode, so mimoidoči bili fuuul "pametni" in polni nasvetov. Čim je mali zajokal, so me ustavljali, naj ga že enkrat podojim... Ja pa ne morem se ustaviti takoj ko zajoče, po možnosti ful na soncu, na sredi ceste, joška ven in gremo!!! Jaz sem vedno rekla, ja ja, počakajte malo do prve sence. ma kako so se vtikovali! Ali pa poleti, mali je bil vedno nag (no v plenički) in je imel ene 3 mesece in so mi ful težili, da naj ga bolj oblečem user posted image  Zunaj pa >30 °C in ful vlage. Njihovi otroci in vnučki pa vsi zaripli, potni, jokavi in še jaknice so jim dajale.... Ma groza!!!! Zato se ne sekiraj, vsak dela kot ve, da je prav.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
21.7.2009 10:08:12   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

hruškolinka, jaz imam pa ravno obratne težave kot ti. Meni pa moj reče: Jaz sem pa mislil, da ti bodo kaj zrastle user posted image Jaz mu pa rečem, da imam raje male kot povešene. Pač tolažba za nas z manjšim obsegom, kot najstnica sem v nedogled čakala, da mi zrastejo, potem sem se pa sprijaznila in zdaj mi je vseeno. Glavno, da bodo po porodu dobro opravljale svojo funkcijo. Tebi pa verjamem, da se bodo spravile nazaj v prejšnjo obliko, ko bo dojenja konec. Še vsaki, ki jo poznam, so se.

Ahhh, žal jaz skoraj nobene ne poznam, ki je ohranila svoje prejšnje joške...user posted image ... Večina jih pravi, da so se ful zmanjšale in povesile. Jaz upam, da se mi bodo fuuuul zmanjšale, ker v bistvu ne vem, ker sem še dojila, ko sem spet zanosila. Velike joške so user posted image !

Pa ne bit žalostna glede dopustov! Kolikokrat poleti vidim družine, ki se peljejo na dopuste, pa je gužva in so vsi živčni in se kregajo, vsi potni.... Evo, TO vam bo prišparano user posted image .

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
21.7.2009 10:09:04   
Anonimen
miska_mccute, kako je bilo v Atlantisu??? Da nisi šla v Rim mogoče namesto v Atlantis user posted image ???

ja, bilo je supeeeeer....mala 2 uzivala 100 na uro. jst plavala, se spuscala po toboganih hahahahahaha.....so me malo cudno gledali, ko sem sopala po tistih stopnicah....sem mela kao izgovor, da morm zraven otrok. pa priznam, da sem sla cist za svoje veselje....
no....in se vedno sem v enem kosu....

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
21.7.2009 10:42:20   
Muca83
Miška, jaz pa ne bi upala po toboganih. Jaz sem še mojega v toplicah na tistih vodnih masažah, ko se gor uležeš spraševala, če lahko user posted image od tega dobi pretres možganov user posted image No, pa jaz bi itak dušo spustila, predno bi prišla po stopnicah do vrha toboganov. Imam kondicijo na nuli user posted image

Aja, to sem še hotla napisat, kako so na našem CSD hitri. So me čisto presenetili. V sredo sem oddala papirje, v petek sem že dobila odločbo za paket (oz. denar), v soboto pa že odločbo za porodniško. Včasih me pa tale naša birokracija res preseneča.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?