aprilčica07
|
Evo mene, sem utrujena, ker sem na hitrco nardila generalko po stanovanju, je blo res potrebno.... pa sem brisala po tleh in me je nekam zvilo v križu, moram zdaj malo počinit za računalnikom Preživeli smo lep, soparen poletni popoldan.. Smo imeli v vasi en sprejem, ker je en naš priden dečko dobil v Angliji na nekem tekmovanju prvo nagrado in smo ga danes presentili, ker se je zbrala ko se je vrnil domov, cela vas... Blo res lepo Naš Jakob je itak užival, ker smo bli zunaj, pa senčka je bla, skratka super. Za večerjo sem se nažrla čevapov in jutri pregled... Sem pametna kajne? Itak vem, da me bo spet matralo in bom zatečena, in jst jem lih pred pregledom.. Sem jezna sama nase joob: super za avto ayo: paše odspat kajne? jst upam, da bom ponoči spala, vsaj za silo, drgači me to ubija, da ne morem spat, ker motim še mojga, pa pol raje ustanem in sem v dnevni ali pa pred bajto ob 3 zjutraj z kako pijačo v roki.. drnula: joj, težka je ta tvoja situacija.. ampak zdaj mislim pozitivno in na lepe stvari..... saj je težko, ampak itak da zmoreš muca: ne brat takih zadevic, ker nič ne pomagajo... jst imam tudi še vedno občasne fleše, kaj pa če.... ampak saj mine... mislim, da nas je vse strah, da z deteci ne bi blo kaj ok, ampak temu se zgleda ne moremo izognit, zato glavo gor, in uživat do konca pol pa uživat še tolko bolj z zdravimi otročki... eee35: super, da je tvoj tak... moj je glede birokracije še malo hujše kot jst in oba skupaj sva za papirje polomija, resnično... alisa: saj ima bejba še cajt se obrnit, no.... Sem vidla, da se pogovarjate o legi otročkov, jst imam pa našo bejbo na sumu, da je spet v prečni legi, vsaj glede na čutenje premikov, bi rekla, da se je spet obrnila kontra.. bomo vidli kaja bo jutri rekla dr.. Jutri bova z malim spet sama, moj gre že zjutraj delat na vikend in bo tam cel dan, pol pa šiba v nočno in je brez veze, da hodi za urco do nas, ker to le ni tako blizek... v petek je pa popoldne se mi zdi, tako, da upam, da bo vsaj vikend bolj miren.... A imate kaj komarjev pr vas? pr nas je začelo letat tle okoli na veliko.. me blazno nervirajo, ker se vsi name spravijo.... Tako, to je za zdaj, se oglasim jutri, ko pridem nazaj od dr.....držte pesti, da bo vse ok.. Nočko.