|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
15.7.2009 20:12:51   
Joob
Hel, ravno danes sem preko Recinkota naročila lupinico, in dostava traja 2 do 3 del.dni.user posted image

< Sporočilo je popravil Joob -- 15.7.2009 20:13:26 >

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.7.2009 21:28:47   
Muca83
hel32, jaz sem pri Recinkotu naročila posteljico, previjalno in lupinico, pa je vedno vse prišlo v 2-3 delovnih dneh. Samo prej se moraš pozanimati o zalogi (pač za izbrano barvo). Eh, z medenično se bom pa že sprijaznila, samo ne pred 37. tednom. Še dva tedna ji dam, potem se bom sprijaznila user posted image user posted image

Jaz sem pa na CSD tako hitro opravila. Prinesla sem papirje, je rekla ok, to je to. In sem šla user posted image Včasih uradniki res presenečajo. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.7.2009 21:36:21   
Ayo
Jaz sem pa dopoldne odspala 3 ure, je vmes nehalo dezevat in ko sem se zbudila je bilo tako prijetno zunaj, da sem se kar na hitro odpravila na plavanje. In je bilo super, prazen bazen, svez zrak in voda, sem se odlicno naplavala. user posted image user posted image user posted image

Sem bila itak ponoci pridna in delavna, da potem podnevi lahko zabusavam user posted image user posted image user posted image No, zdaj me edino se caka zlaganje cunjic v predale, kar sem mislila storit danes...pa ne vem ce se mi bo zdaj ob tej uri ljubilo. Ce ne pa jutri.

Joob, odlicno si zrihtala tole z avtom user posted image

eee35, ja mene fulkrat boli tam pod rebri in tudi tezave z dihanjem so kar pogoste. In tudi mene to veckrat moti pri spanju, ja. Ocitno user posted image brca v rebra in plujcka.
Se kako bomo pogresale te nase nevsecnosti, ne manjka dosti casa user posted image

O kaksnem obrocu pa govorite, v kaksen namen sluzi? user posted image user posted image user posted image Prvic slisim...user posted image

Kerala, vceraj si pisala o EA, pri nas te ne pustijo s postelje. Meni osebno ni bilo nic odvec lezat tam prakticno 7 ur in pol, itak sem bila totalno svoh, da sem celo za slabo urco na porodni zaspala user posted image Pa tudijz sem imela desno nogo popolnoma omrtviceno, levo pa na polovico.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.7.2009 21:57:04   
eee35
Ayo:
Ne bi imela nič proti, da me pod rebra brca, ker bi to verjetno pomenilo, da se je obrnil. Doslej me nikoli ni.
Obroč pa za sedet, če imaš epizotomijo, takšen za plavanje. Samo jaz se bojim, da na otroškem ne bi mogla sedet, preveč me je skupaj, ne vem pa kje naj dobim malo večjega, da ne bi bil glih kot od samokolniceuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.7.2009 22:04:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

A katero kdaj zbada pod rebri iz desne strani? Da težko zadihaš? DAnes sem lepo ležala na levem boku, pa jeuser posted image fuuuuul zlezel ven na trebuhu, sem se obrnila na hrbet , malo ga božala, pa pol na drug bok se hotela obrniti, pa me je močno zabolelo. Upam, da bom lahko normalno ležala. Razmišljam, če ta mali mogoče kaj nagaja. samo brca že ne, če je obrnjen z glavo gor. Zoprno v glavnem...

Meni se nekaj podobnega dogaja že več kot en mesec. Boli in peče pod rebri z desne. In se mi zdi, da je to povezano s tem, da se user posted image nagužva tja, ker prav čutim takrat eno kepo tam. G mi je rekel, da je to čisto običajno.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.7.2009 22:36:06   
aprilčica07
Evo mene,

sem utrujena, ker sem na hitrco nardila generalko po stanovanju, je blo res potrebno.... pa sem brisala po tleh in me je nekam zvilo v križu, moram zdaj malo počinit za računalnikom Preživeli smo lep, soparen poletni popoldan.. Smo imeli v vasi en sprejem, ker je en naš priden dečko dobil v Angliji na nekem tekmovanju prvo nagrado in smo ga danes presentili, ker se je zbrala ko se je vrnil domov, cela vas... Blo res lepo Naš Jakob je itak užival, ker smo bli zunaj, pa senčka je bla, skratka super. Za večerjo sem se nažrla čevapov in jutri pregled... Sem pametna kajne? Itak vem, da me bo spet matralo in bom zatečena, in jst jem lih pred pregledom.. Sem jezna sama nase
joob: super za avto
ayo: paše odspat kajne? jst upam, da bom ponoči spala, vsaj za silo, drgači me to ubija, da ne morem spat, ker motim še mojga, pa pol raje ustanem in sem v dnevni ali pa pred bajto ob 3 zjutraj z kako pijačo v roki..
drnula: joj, težka je ta tvoja situacija.. ampak zdaj mislim pozitivno in na lepe stvari..... saj je težko, ampak itak da zmoreš
muca: ne brat takih zadevic, ker nič ne pomagajo... jst imam tudi še vedno občasne fleše, kaj pa če.... ampak saj mine... mislim, da nas je vse strah, da z deteci ne bi blo kaj ok, ampak temu se zgleda ne moremo izognit, zato glavo gor, in uživat do konca pol pa uživat še tolko bolj z zdravimi otročki...
eee35: super, da je tvoj tak... moj je glede birokracije še malo hujše kot jst in oba skupaj sva za papirje polomija, resnično...
alisa: saj ima bejba še cajt se obrnit, no....

Sem vidla, da se pogovarjate o legi otročkov, jst imam pa našo bejbo na sumu, da je spet v  prečni legi, vsaj glede na čutenje premikov, bi rekla, da se je spet obrnila kontra.. bomo vidli kaja bo jutri rekla dr..

Jutri bova z malim spet sama, moj gre že zjutraj delat na vikend in bo tam cel dan, pol pa šiba v nočno in je brez veze, da hodi za urco do nas, ker to le ni tako blizek... v petek je pa popoldne se mi zdi, tako, da upam, da bo vsaj vikend bolj miren....

A imate kaj komarjev pr vas? pr nas je začelo letat tle okoli na veliko.. me blazno nervirajo, ker se vsi name spravijo....

Tako, to je za zdaj, se oglasim jutri, ko pridem nazaj od dr.....držte pesti, da bo vse ok..

Nočko.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.7.2009 0:37:37   
Sanikaa
hel32 zakaj pa hodiš še na pošto. Pa če vporabljaš internet lahko vse lepo doma na svojem računalniku urediš. Samo si na banki uredi internetno uporabo. Pošta ti največ vzame po položnici , pa še moraš čakat v vrsti, pa še imajo delovnik... Če se je moj foter naučil mislim da se potem res vsaka ženska user posted image .

Danes sem dobila po pošti pralno kroglico. Zdaj jo bom mal sprobala, pa mal testirala...pa če bom zadovoljna bom je po 30 dneh plačala , če pa ne jo vrnem nazaj. Prav me zanima če bo Vid imel manj težav z kožo. Upam da se bo nehal praskat do krvi.
Vid je na morju z babico in dedkom in ga tooook pogrešam. Totalno je prazno stanovanje.... neverjetno je kako je teško živeti brez lumpija  enkrat , ko se ti zavleče pod kožo.user posted image
No zdaj mal z dragim uživava in se spominjava kako je to bilo 4 leta nazaj user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.7.2009 7:25:30   
Alisa
jutro

uf, meme danes tok vse boli, sem bolj čudn spala - spet. Nekaj me matra, ta pekoč občutem pod prsam je pa tud meni dobro znam. Začne me bolet ko sedim, pa nisem glih ravno pokonc, se držim bolj skrčeno, pa ponoči se zbudim, ker me vs peče tam dol.

Včeraj ko sem šla na pregled, sem se šla stuširat in ugotovim, da nimam nalakiranih nohtov na nogi. In glej mene ko sem se spravla mazat user posted image , počutla sem se kot ena okrogla žoga, al pa kot un lenivec pri Ice Age, ko se suče in ne ve kako bi zaspaluser posted image user posted image
Ampak ratal mi pa jeuser posted image user posted image user posted image

miska_mcute- res ja, mogoče se pa v porodnišnici srečava, jaz grem tud v Lj. Ko sem prvič rodila sem tam in sem bila zadovoljna, pa sam porod  je bil hiter, res prav fajn mi je bilo. Najbolj smešn mi je bilo ko so me oni dajal kahlo da naj še lulam, pa nisem mogla, ker od 14h popoldan nisem nič pila in nisem imela kaj lulat. Celo vodo v porodni iz pipe je spustila, da bi lažje lulala, jaz sem se pa smejal a in govorila da nimam kaj in res nisem. Pa še spraševala sem če grem lahko po žogi skakat al pa hodit, ker ko sem čakala na popadke da se začnejo mi je bilo muka tam na hodniku čakat, oz v eni sobi. Pa mi niso pustili, ker mi je voda odtekla in tako sem se prepustila samem dogotku in čakala. Če bi vedla da bi bilo vedno tako lahko bi šla magari 100x rodit, mal za povečanje nataliteteuser posted image .

Joob super - da sta imela zavarovan in da si bosta zdaj lahko kupila novga, ja včasih te tud na zavarovalnicah presenetijo.

grem, zdaj kavo skuhat in malo pospravit, ker mam pol obiske.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.7.2009 8:00:03   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Mislim da je eee pisala da je njej edino notranja pnevmatika za samokolnico zdržalauser posted image . !

To sem bila jaz user posted image . zdej si ga bom tudi pripravila, dragi ga mora napumpati. je zelo grd (pač črna guma), ampak najboljše, kar sem sprobala. Tisti otroški so en shit.

Muca in Alisa, upam, da se otročički obrnejo user posted image . Dejmo jim še nekaj časa, izgleda, da so trmasti user posted image .

aprilčica, kaj sta se že končno zmenila za ime za user posted image ? Spomnim se, da je vsak imel svoj "seznam" imen...

Joob, super za zavarovanje, krasno. Pa bosta nepričakovano dobila še novi avto, kar tudi ni slabo. Sploh pa se jih zdej splača kupiti, ko ti jih praktično v hrbet mečejo.

Jaz sem pa tako zaspana..... user posted image ..... Za razliko od Ayo (bogica ti user posted image ), bi lahko spala non-stop. Samo kaj ko še delam (še slab teden in konec user posted image ) in ko pridem domov se ne morem niti uležt, ker pojemo in gremo okoli 18, 19h na plažo z malim in ko pridemo domov, zrihtamo njega, nas, kaj pospravim in je že 23h.... Jaz bi pa lahko že ob 20h spala, tako sem crknjena. Zjutraj pa ob 5h budnica user posted image . Danes sem kooooomaj vozila.

Moj dragi mi je rekel, da se mi je trebuh spustil, jaz sem mu rekla, da upam, da ne, ker hočem biti noseča vsaj še 1 mesec.

Aja, hel32, moj user posted image  pa ful rad hodi v trgovino. Mene je meso vedno sram kupovati recimo, ker imam občutek, da imajo tej mesarji ful naštudirano, kdo obvlada in kdo ne (in moj dragi doooosti bolj obvlada meso kot jaz) in me je vedno strah, da me ne nategnejo. Najlepše pa mi je, ko gremo vsi skupaj in si potem privoščimo še kavico user posted image . Ah, kako sem zadovoljna z malim user posted image .

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.7.2009 9:05:14   
Joob
Joooj glede telih obročev...mojga bo pod mojo kilažo sigurno razneslo na prafaktorje...na to sploh nisem pomislila, da lahko poči...kaj pa zdej? Naj kaj drugega kupim in kje???

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
16.7.2009 9:10:13   
aprilčica07
Jutro bejbe,

jst sem pa danes spet dobro spala, sem ful vesela, da se vsaj za silo odpočijem. Itak hodim lulat non stop, ampak pol spet zaspim. Sva jo z malim žagala do 8user posted image user posted image user posted image user posted image

sams: ah ne, še zdaj se nisva zmenila kako bo naši dečvi ime... user posted image user posted image user posted image user posted image vlečeva vsak na svojo stran, ampak sej vem, da se bova na koncu le zeedinila pr odločitvi in tudi fer je, če sem jst zbrala prvič, da on zbere zdaj, ma kaj čem, provat spet pa ni greh, ne? da bi blo po mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sanikaa: ja, ko se navadiš na lumpka, ga res pogrešaš.. jst sem bla brez njega takrat po amniocentezi 4 dni in  sem mogla počivat, ma mi je tako manjkaluser posted image
alisa: ja, podvig je barvanje nohtov, ker smo tako lepe debelkaneuser posted image user posted image

Jst pa imam danes pregled, bomo vidli kako opravim, držte pestke! se oglasim kasneje!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
16.7.2009 9:43:36   
eee35
sams: mojuser posted image je čisto resno rekel, da ta pnevmatika od samokolnice je super idejauser posted image , tako, da možno, da bom jaz tudi na njej končala! Saj res ni neumno, ker dvomim, da bi otroške bile narejene za takšno težo, kot moja, bo res šlo vse k hudiču.
Glede nakupov - sem rekla mojemu, že kar nekaj časa nazaj, da ne verjamem, da moški z univerzitetno izobrazbo nima pojma kaj v trgovini nabavit, naj se ne heca, isto s pralnim strojem in drugimi takšnimi stvarmiuser posted image . Samo lenuhar je, mami ga je razvadila!user posted image Tako, da hočeš-nočeš zdaj gre, ampak ne morem rečt, da bi pretirano užival. Pa bolje, da če hočeš nekaj bolj posebnega (recimo sadni jogurtuser posted image ) mu to poveš, drugače prinese samo osnovne stvari.
Spala sem samo na levem boku, občasno samo sem na hrbet se ulegla, da malo kosti raztegnem, pismo, kok neudobno, nisem navajena, ponavadi se zelo premetavam z ene strani na drugo. Ampak vseeno sem spala skoraj do 9, HB.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
16.7.2009 10:17:24   
eee35
Mojuser posted image je klical v Postojno, sem zmenjena na ZO naslednji četrtek ob 8 zjutraj. user posted image . Bojiiiiimmmm seeee! V sredo imam še ginekologa...nič, moram misliti pozitivno, mogoče ZO uspe. Pa dr. Likar ga bo delal, a katera kaj slišala o njem?

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.7.2009 10:21:51   
simonalokar
hoj

kako je že vroče zunaj da sem kar notr in lenarim. ponoči sem ful slabo spala - pa še križ me je bolel da je groza. drugače pa je ok.

joj tistim ki se še ni obrnil upam da se bo do poroda in da ne bo nagajal mamici. trenutno sem ful zaspana in bi skus spala in spet sem ratala lačnauser posted image user posted image user posted image .

joob hvala bogu za avto.

druge pa uživajet v veliki porciji sladoleda.user posted image user posted image user posted image user posted image - da se ohladimo.
mam še mal za likat pa se mi ne da, najprej sladoled.user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.7.2009 10:51:09   
Arwen
Hej nosečke! Še vse vztrajate 2 v 1?user posted image Se kuhate?? Meni je tolk vroče, kle v računalnici je zihr ene 40 stopinj, ekr računalnik laufa dan in noč.user posted image   Zato prav dolga ne bom, sem že čist prešvicana. Pri nas je pestro. Za vikend smo malo klet premetali in ugotovili, da je tast pokuril dva sestavna dela od posteljiceuser posted image in da nam manjka en karton za mehko torbo za voziček. user posted image Tako da smo imamo še vedno kar precej dela, bo treba nove dele nažagat, pa pobarvat, pa karton približno odrezat. Še dobro, da imajo prijatelji tudi Hartana in bomo pri njih dobili vzorec.user posted image   No, vsaj cunjice imam že približno naštimane. Danes sem še jogi dala ven na sonce, zvečerpa dam prat še prevleke za posteljico, dele od vozička in blago od ležalnika. Počasi bo...

Drugače pa med tednom z malim non stop šibava naokrog. Zdajle med poletjem so pri nas 3x na teden organizirani izleti z otroci, je kar fletno, samo jaz sem pa precej utrujena od letanja. Včeraj smo šli konjičke gledat, pa jahali so ta mali, prav super. danes mi pa paše, da sva doma, da spet lahko malo gnezdim.user posted image

Ali ima katera mogoče pri roki seznam za v porodnišnico in seznam kozmetike in mazil za user posted image ?? Sem imela na enem listu tukaj napisano, kaj moram kupit, pa je user posted image očitno nekaj računalnico pospravljal in mojega lista ni več. user posted image Bom zelo hvaležna, da mi ne bo treba brskat naokrog.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.7.2009 10:54:23   
sams
eee35, drži se!!!!!! joooj, mene je prav strah, držim pesti zate za četrtek user posted image . O bravo, bova že 2 z gumami za samokolnico user posted image . Seveda pa upam, da nama sploh ne bodo rabile, čeprav meni spet napoveduje gin., da bo velik otrok user posted image  (nad 4 kg)....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.7.2009 12:09:24   
hel32
Dober dan user posted image
Zdaj pa že vse kr težko prenašamo to vročino, bo pa drugo leto poleti boljše, ko bomo s svijimi sončki uživale!user posted image
Joob in Muca, hvala za odgovor, sicer pa itak še imam čas! Sam meni se kr nekam mudi user posted image user posted image , pač nosečka
Jaz sem tudi bila takoj gotova na CSD-ju, sem vprašala, če rabi potrdilo, je rekla ja, potem mi pa ni rekla, da ga ji dam, eh, bojo že poklicali, če bojo kaj rabli, drugače sem pa sam izpolnila papir in šla.
Ayo, super, da si se naspala vsaj podnevi, upam, da potem user posted image  nbo zamenjal dan za noč.
Sanikaa, imaš prav moram to čimprej uredit, pa nekako vedno pozabim, pa upam, da se naučim tudi jaz, če se je tvoj oče, včasih je kak tak nasvet prav dober, hvala.
Alisa, dobra si da si sama lakiraš nohte na nogi, jaz tega več ne morem.
Sams, tolaži se da še samo en teden, potem se pa lahko naspiš. Ja glede mesarjev imaš pa prav, te lahko hitro naserjejo za meso, pa se jaz kr spoznam na to.
Nimam pojma kaj naj kuham danes, sem bila prej malo u šopingu pa se itak 1/2 stvari pozabla kupit,
aja Aprilčica, mi imamo ful komarjev in še leteče mravlje, sem dans se oborožila  s sredstvi proti tem nadlogam.
Nič, morm pogruntat, kaj naj kuham.
Helena 34t in 1 dan

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.7.2009 12:43:52   
Ayo
Ola!

Vas samo na hitro pozdravim, sem zaspana ko 100 user posted image . Ko sta se moja2 fanta spakirala iz stanovanja, sem sla kao spat in cez pol ure me je ze zbudila snezilka in ni bilo nic z mojim spanjem user posted image
No, ampak je sedaj vsaj vse lepo pospravljeno, vse se sveti in disi, mmmmhhhhhhh user posted image

Joj, men se vedno noro disijo razna cistila, pa naprimer lak za nohte in aceton, ko ste ravno o lakiranju. user posted image
Meni jih je ravno prejsnji teden nalakirala pedikerka, naslednjo rundo bo moral pa user posted image , ce ne bom sla ze prej rodit user posted image

eee35 drzi se!! user posted image user posted image user posted image
In drzim pesti za ostale, da se user posted image pravilno obrnejo do poroda! user posted image

Aprilcica, ja nekaj komarjev je tudi pri nas, ampak midva ful paziva da zvecer ne prizigamo luci, itak je svetlo do 9.30, potem pa nekako tisto urco kar uspemo v temo oz. ce prizgemo luc, zapremo okna. Pa tudi drugega mrcesa ja je tudi dosti pri nas user posted image
Lani se spomnim, je osa naredila gnezdo za knjigami!! user posted image user posted image user posted image Se prav spomnim, da sem 3 dni iskala od kje prihaja brcanje, potem sva jo pa le najdla in napodila! user posted image

Sams, a ti pa se kar v sluzbi, bogica, jaz si ne znam vec predstavljat, je tako fino doma!!! user posted image No, ampak saj pravis da se cisto malo, naj ti hitro mine! user posted image In fous za morje in plazo, jz bi tud tkole zvecr se sla malo ohladit! user posted image

Gremo papcat kosilo in pol spat!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.7.2009 13:04:35   
Alisa
miska_mccute daj mi prosim poglej v svojo materinsko knjižico kok je gin. napisala da si noseča, glede na to da imaš isti PDP in da sva včeraj bili obe na pregledu. Čist čudn se mi zdi zdaj to. Meni je napisala 34 4/7user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
16.7.2009 13:06:01   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Ayo  - kolik pa je Gabriel star?

Sem prisla nazaj samo zaradi tega vprasanja, ker se mi je zdelo, da me je nekdo nekaj vprasal - cez 4 dni bomo stari 19m user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
16.7.2009 13:09:18   
Tanchy
Dan,

se na hitro javljam, ker tale vročina je za popiuser posted image , tko da se držim večinoma notri, pa je vseeno vroče user posted image . Pa še noge mi zatekajo in sem kot en user posted image .
Ah, pa sej imamo user posted image  kar precej podobne težave tko da ne bom preveč jamrala user posted image .

eee35 zapomni si, da bo ZO uspel in da je user posted image  pripravljen na sodelovanje. Psihično se pripravi na obrat, ne bo nič groznega, vse bo ok in mali se bo res obrnil. Sproščaj se in si enostavno velikokrat zamišljaj, da je obrat pomemben in nič strašnega ter da bo vse ok. Če bi se jaz psihično prej pripravljala bi se morda tudi Leon obrnil user posted image . Zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in vse bo kot je treba!

Tudi ostalim, katerim se user posted image  še ni obrnil bi rekla rajš to, da upanje umre zadnje, samo ne bit preveč obremenjene s tem kako je mali obrnjen/a, ker se lohk sam zarad tega noče. Verjetno jim taka lega najbolj paše - sej men tud nebi pasal se nosit v trebuhu obrnjeni na glavo user posted image user posted image user posted image . Tudi za vas user posted image user posted image user posted image  in vse bo kot je treba - z ritkami ali glavicami!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
16.7.2009 14:18:36   
M1987
Hojla. Tale vročina je za znoret!!! user posted image Evo včeraj sem imela pregled, CTG in UZ. CTG je tako lep, da je za v album je rekla G, na UZ smo ugotovili, da je naša pupa težka 2521g. Nasledji CTG imam 23.07. Vse je ok, le mala se noče obrniti na glavo user posted image tako, da če naslednji pregled ne bo obrnjena me bo G poslala v porodnišnico, da pogledajo, če je treba opraviti obrat user posted image A je možno, da se zato ne obrne, ker sem večinoma na hrbtu in ne na boku? Se gremo dalje hladiti s sladoledom. user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
16.7.2009 14:30:40   
Muca83
Hehehe, izgleda da levi radi na ritkah sedijo user posted image

Moja user posted image pa danes že tretjič kolca user posted image Mi kar trebuh rahlo skače user posted image

Jaz imam pa spet eno novo dilemo - a ne bo telim našim poletnim dojenčkom vroče pod odejo v posteljici? A se jih samo z rjuhico pokriva?

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.7.2009 14:53:52   
M1987
Jaz imam pa ful velko vprašanje za tiste, ki boste rodile v Lj porodnišnici. Potrdilo od šole za očka že imamo, kako je sedaj z plačilom, da bo lahko pri porodu pristoten. Gre lahko plačati že sedaj, ker nekateri omenjajo, da tam kejr plačaš delajo samo do 4-ih pop in če prideš rodit zvečer, da očka ne more biti poleg? A je to možno? Ker drugače bi moj šel to kar plačat. LP

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.7.2009 14:54:59   
aprilčica07
Evo mene, iz pregleda, ki pa ni bil lih najbolši. Z bebo je sicer ok, ctg je laufal kot nor, srček lepo tolkel, voda je ok, ampak moja kri je porazna in moram it v pondeljk v bolnico, da mi bojo intervenozno dodajali vse kar mi manjka.user posted image user posted image user posted image Po vsej verjetnosti bom mogla bit najmanj en dan hospitalizirana, zaradi opazovanja in morebitnih alergijskih reakcij... Joj, me je tolk groza te naše plave laguneuser posted image user posted image user posted image (bolnice mislim) Ampak kaj čem, če je treba je pač treba.. .. In je prav tako, da em bolj pregledajo... Malo je verjetno tudi mojo dr strah zaradi teh mojih negativnih teleščk in morebitnih zapletov ob porodu, tako, da me mogoče malo bolj kontrolira kot ostale. Sicer je pa tako edino pravilno, kajne?

Jakob spi, mojga itak ni, tako, da bom bolj samevala danes. Zdaj pijem kavo, je tako dobra.................. Podatki za naprej so: + 10 kg, 07 08 2009 naslednji pregled pr moji dr...
eee35: držim pesti, da zunanji obrat uspeuser posted image
ayo: še vedno ne spiš? bogica ti.. jst sem to noč spet super spala, HB...
sams: kako da še delaš? jst sem doma že skoraj 1 meseci in si ne predstavljam, da bi mogla zdaj delat in mislit z možgančki.. sem že en cajt res naštimana bolj na frajlaufuser posted image user posted image user posted image

Grem malo na kavč, da izkoristim mir dokler mali počiva:) Pa tolko se mi  zdaj ne da fjakat z avtom gore in dole, imam mojo dr 30 km od doma in res se mi ne ljubi vozakat... Sicer pa če priznam, se mi ne ljubi ama ništa delatuser posted image user posted image user posted image

Se beremo.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?