hel32
|
Še se jaz malo javim Ste pa ene velike čveke, prav je tako, Aprilčica, vso srečo jutri, da boš čimprej gotova, si se pa uštimala za bolnico , si pa neučakana, nimam še postlce uštimane, ker se mi zdi malo prehitro, počakala bom še do 28. po pregledu, da vidim ,kej mi bo G reku, potem pa finiš, saj ni bogve kaj, pač mala sobica. He-ga, upam, da se tvoj dragi čimprej pozdravi in da te ne okuži, pa za končano stanovanje, vem kako je s tem gnezdenjem, jaz skoraj vsaki dan nekaj najdem, da pospravljam. Kako je pa kaj s tvoji cukrom, meni se je zdaj proti koncu ful znižal, med obroki ga imam celo 4,3, po obroku pa 5,7, tk, da sem ful vesela, 21. imam kontrolo, pa upam da zadnjo, odvisno od rezultatov, ker mi je tako tečno to merjenje, sicer pa imam srečo, da se ne inzuliram, kot ti. Tejči, super, da ste se malo osvežili, paše ane? Eni ljudje so res brezobrazni, a mislijo, da nosečnicam se je pa prepovedano kopat, celo priporočljivo je. Eee35, noge v luft, jaz jih imam po pol dni, pa nimam nič zaotečene, ko bi gdo mene videl kaka sem bila v tem času pred 11 leti, v obraz sem bila taka, da so se mi oke komaj ven vidle, lica in brada, je blo eno, prste na rokah nisem mogla skupaj stisnit, noge in gležnji, sploh jih ni bilo, prsti in naprej od njih so bli kot eni trojanski krapi, sem lahko nosla samo ene papuče, št. 42, ko so bli na jermene, taka sem prišla tak cajt, ko zdaj jaz v bolnico, in sem tam takoj dobila 2 dozi glukoze, in v 2 urah je vse shlapelo, sam potem ne vprašaj, vsake 5 min. na wc, po moje je šlo iz mene 3 l vode, tak, da se zdaj ne igram več in ubogam G.! Anč, sreča da te imamo zraven, sem se zdaj spomnila kako gre vse, trd trebuh in bolečine v križu, so bili pri meni, pa zvijanje, ker meni ni nič čep odpado nič voda odtekla, to so mi vse v porodni nardili, tak, da v bistvu ne vem, kako zgleda, ko ti čep odpade, je to sluz ali je krvavo???? Pa voda, je čista, malo krvavkasta, nimam pojma????Mislim, pa 2x grem rodit, a 2x je treba it, ko so popadki na 10 min?