|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
22.7.2009 11:13:03   
hel32
Imam pavzo od pucanja, pa tolk enega praha se nabere, da to ni res, ahhhhh bo že, mi pa kr fajn otrdi trbuh, ko delam,
moj mišek mi pa rito tišči v rebra, pa občasno me pošteno brcne v rebra, da prav zastokam, včasih pa ima veselico po mehurju, tekrat ja prav luštno,...user posted image user posted image user posted image .
Miška, ja mene tuudiiiiiii zanima, kak je naš fantič, najrajš bi ga skozi trebuh pogledala, pa ne gre, par dni majn imaš do roka, mogoč pa pred tabo rodim, Tjaša se je z 37 tedni.
Muca, lepi buši, moj je malo večji, ga pripopam, ko ga poslikam potem,
glede kozmetike, jaz kr nič nisem komplicirala, kupila sem od HIPP, mi tak fajn diši, čist nežno, tekoče milo, sem ga 1x up. pa ga bom tudi zdaj,
pa olje za temenca in pregibe, pa mleko za telo, to je to, stalo me je pa uh -20€, sam nima alergenov, kao?
Sam jaz mislim, da malo preveč komplicirat z tem pranjem oblačilc, jaz sicer še nimam vseh opranih, ker jih nekaj še dobim, kar pa sem oprala, pa
sem oprala čist normalno, kot vse ostale stvari, sam da sem jih extra prala, itak uporabljam ful min. praška za občutljivo kožo in mičkeno mehčalca,
posušila sem jih pa na sončku, ker poleti ima sušilc dopust user posted image user posted image user posted image , pozimi ga pa čaka veliko dela, je že Tjašine male cotike sušil!
Zlikala sem vse, no edino copatkov nisem, potem, pa po potrebi, 1x sem večina likala samo bodije, majčke, tetra plenice, in krpice za umivanje,
ko je bila pa 6 mesecev stara sem pa uporabljala samo še nivea robčke za rito obrisat, pa kremo in je bla rita OK. Sem pa uporabljala Fixes plenice.
Sem malo po tabelah računala in mislim da bo naš korenjak imel okoli 3.800-3.900kg, Flora, vaša pupa bo pa velika, sam pri teh izračunih moraš vedno nekaj odštet, da ima že zdaj 4 kg?user posted image Tjaša se ja rodila z 3.050 kg, pa je bila čist normalen dojenček.
Dost je bilo, grem naprej pucat!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
22.7.2009 11:26:20   
Flora2
Hel32, ja toliko so navagali na UZ-ju, so pa rekli ja da je to lahko za 10% odstopanja, niti slučajno si nisem predstavljala da bo taka donda v bistvu mi teža sploh ni bila pomembna, samo da bo dete zdravo, nahranili ga bomo žeuser posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
22.7.2009 11:29:21   
Muca83
Flora2, tvoja je pa res velikanka. Saj verjamem, da ni problem nahranit, samo prej jo moraš še ven spravit user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
22.7.2009 11:37:41   
Flora2
Muca83 ne me spominjat na touser posted image , si vsak dan povem da bo šlo samo še ne vem kakouser posted image .

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
22.7.2009 11:40:43   
Anonimen
hel, da si ne drznes rodit pred mano!!!!user posted image
ja pucanje pucanje....upam, da me ta higienicna preciznost po porodu mine....ampak ne cito. malo naj je ostaneuser posted image
ce ne, bo hudic.... otroke bom spremenila v gospodinjske opmocnice in se bo pucalo ne velikouser posted image
ja ja.....naslednji teden se ta nas pricakovan  avgust zacne....
kar ne dojemamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
22.7.2009 11:41:40   
Anonimen
ja flora.....big girl. nasa pupa je bolj drobizek, pa hvala bogu, saj mi je zdravnia rekla, da si me ne predtavlja kakega 4- kilaza rodit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
22.7.2009 11:50:14   
romana24
No takole, včeraj sem imela pregled. Sem imela prvič CTGuser posted image user posted image user posted image . Kakšen balzam za ušesa, ko poslušaš kako user posted image  bije mali srček. No po 20min sestra ugotovi da user posted image  spi, tako da sem mogla jet en krajši sprehod po stopnicah gor pa dol da smo jo zbudl pol je blo pa uredu. Upam da bo spalne navade ohranila tudi po poroduuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa še nič odprta user posted image , pa že komaj čakam da bo konec, ker tako težko malega rihtam in še živim pri tejle vročini. A bo že, če ne prej čez 3 tedneuser posted image .

Sm se pa zredila in to za 4kg, tko da sem zdej na +15user posted image user posted image user posted image . Ja se pozna da v tejle vročini nič dosti na sprehode ne hodim in jem takrat ko mali zaqspi in se malo ohladi, se pravi ob 9-10 zvečer.

Cunce imam pa že vse pripravljene, samo še voziček moram oprat pa bo user posted image .

Naslednji pregled  28.07

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
22.7.2009 12:00:42   
Alisa
oj,
men je tok vroče, si niti ne predstavljam da bi šla ven.
Jaz sem dala slikice v album, bušek je pa velik 103cm, jambrala ne bom ker je to že stalnica in upam da bodo ti 4 tedni pa še par dni hitro minili, nebi pa imela nič proti če kake 14 dni prej cartamo.
Tudi meni je gin. rekla da ta user posted image ne bo tako tečžek kot Anže. Anže se je rodil z 38 tedni in je imel 3520g in 50 velik.  In da glede na to da je v medenični vstavi, da ne bo hudega tud če se rodi tako. Kaj pa naj pričakujem pa sam bog ve? Sploh nočem več razmišljat o tem ker se potem sm slabo počutim, vem pa da se še ni obrnila, ker je še kar isto postavljena kot pred 14 dnem. Sm ko se premika me pa bolj boli.
Joj kok mate lušne bušeke. Jih bomo pa res pogrešale, vem pa da bo tista odvečna raztegnjena koža prisotna, ziher še 1 mesec tako kot prvič.
Jaz bom šla iz porodnišnice domov kar v oblekici nosečniški, ker imamo itak takrat š bušek sm mal povešen, pa mi bo to še najbolj odgovarjal.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
22.7.2009 12:05:33   
Anonimen
alisa, se zmenive?
ammmm, recimo....5.8. s popadki , na kavi v lj porodnisnici?
spijeve, pol pa vsaka v svojo porodno.
pa ce bos ti prva, mi rezerviraj posteljo. ok??

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
22.7.2009 12:15:16   
Anonimen
katera ima telefonske zbrane, za sporocit veseli dogodek,oz. na katero telefonsko lahko jaz sorocim, ko bom fertih?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1510
22.7.2009 12:28:50   
simonalokar
hel35 no ne preveč pretiravat z pospravljanjem jaz sem že speglala in pometla - posestat se mi ni dalouser posted image user posted image . zdaj pa še perem belo perilo. v petek pa še pisano pa bo. pa danes moram voziček pa lupinco dol vzet, da slečem in operem - no to bo moj možek pomagal.

romana jaz sem tud pridelala 15,2 ampak kaj čmo, saj bo boljeuser posted image user posted image user posted image . sladoledu se pa ne odpovemuser posted image user posted image . če pa mi paše. saj bomo pol se ukavarjale s tem , nočno vstajanje in kmal bomo iste.

jaz bom uporabljala kozmetiko od nivea se mi še najbolje dopade. imam že kupljeno. sam v lekarno moram iti po fizološko in bepanthen pa alkohol pa bo.

flora2 imaš pa res veliko pupo. nahranit ne bo problem sam vn spavituser posted image . dobra bošuser posted image user posted image user posted image .

jaz si moram tud spravit števiko da vam sporočim veseli dogodek.user posted image user posted image

zdajle pa grem na teraso mal knjigo brat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
22.7.2009 12:32:51   
opatija
Ojla drage user posted image !

Evo mene po dolgem času. Želela sem prebrati vse za nazaj, pa mi nikakor ne uspe najti toliko časauser posted image
Uspela sem le prebrati da so trije avgustovčki že prijokali na svet. Iskrene čestitke Poopsie in Blanč user posted image user posted image user posted image vajinim sončkom pa vse najlepše!!!!!! Veseli, da ima Sulfinija svojega sinčka že doma in da uživajouser posted image

Prvega julija smo prišli iz 14 dnevnega dopusta, kjer smo super uživali. Doma me je čakalo ogromno dela za službo, obsedel pa me je sindrom gnezdenja. Zapičila sem si v glavo, da moram spucati celo stanovanje (od oken, omar, pranje zaves, ...), vse prebeliti (na veselje mojega user posted image ), čeprav smo belili pred dvema letoma in seveda priprava na dojenčka. Delala sem kot obsedena, če ne za računalnikom pa sem binglala iz kakšne omareuser posted image Ta vikend smo še zadnjič pred porodom preživeli na morju in bilo je pravo "prisilno" počivanje. Počutim se spet super, saj so me že obupno boleli kolki in hrbtenica. Ta teden RES dokončno zaključim s službenim delom in s pospravljanjem, potem pa le še relaksacija (prčkanje in kuhanje)user posted image . Zgleda me hormoni čist naspidirajo, tako je bilo že prvo nosečnost zdaj pa se vse skupaj ponavljauser posted image

Jutri dopolnim 38T. CTG sem imela že dvakrat, vse je še zaprto. Vmes me je kar malo skrbelo, ker je bil naš fantiček že obrnjen z glavico navzdol, potem pa se je obrnil prečno. Dobra stran tega je da sem imela dva UZuser posted image . Sedaj je glavica spodaj, po meritvah pa ima naš korenjak že 3590 (Nik je bil rojen s 3550). G je rekla da lahko kar računam na 4 kg, kar pa ne preseneča glede na velikost mojega trebuščka, ki je RES velik. Kar nekaj nosečniških majic mi ga ne prekrije več, elastika na nosečniškem krilu pa se mi kar odrola po strmem trebuščku. Primerjava, da imam košarkaško žogo pod majico je kar umestnauser posted image

Veselim se prihoda dojenčka, večino stvari imam že pripravljeno, oprati moram še tetra plenice, strehico od vozička in lupinico. Čeprav imam en porod že za sabo, si nič kaj bolj ne predstavljam kako bo, saj sem prvič rodila teden čez rok in so mi morali dati vaginalete za odpiranje, to pa je spročilo naravne popadke... Imam občutek, da bo tokrat tudi tako, lahko pa me preseneti.

Hormončki delujejo, na trenutke cmeram za vsako figo, potem pa spet sledi kakšen val naspidiranosti. user posted image je zelo priden in mi ogromno pomaga, me pa včasih malo vrže iz tira, ker se mi zdi da pozabi, da sem že visoko noseča. Zadnjič je bil namreč užaljen in se je počutil blazno zapostavljenega, češ da ga ne maram več, ker cel teden nisva user posted image . Meni se zdi, da je že itak pozno, poleg tega je bil urnik našponan do daske, jaz pa se obračam kot kakšen hroščuser posted image Sem mu v joku pojasnila, da zna biti včasih pravi cepec, potem pa je le uvidel, da res pretiravauser posted image Včasih me malo skrbi, kako bo Nikec sprejel bratca in kako se bomo rihtali. Na srečo se hitro pomirim, najbrž pa so takšne skrbi povsem normalne. Zelo se veselim prihoda našega fantička, čeprav še vedno uživam, ko čutim njegovo prevračanjeuser posted image

Tako, to je zaenkrat to. Lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
22.7.2009 13:10:23   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

alisa, se zmenive?
ammmm, recimo....5.8. s popadki , na kavi v lj porodnisnici?
spijeve, pol pa vsaka v svojo porodno.
pa ce bos ti prva, mi rezerviraj posteljo. ok??

Jaz sem prec za, ob kateri uri? Postlo, če bom prva ti pa rezerviram. Saj imava obe 28.7.09 pregled pa ctg pa da vidva kaj bodo rekl.
Mene tud zanima komu sporočit, oz. na katero cifro?

< Sporočilo je popravil Alisa -- 22.7.2009 13:11:25 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
22.7.2009 13:33:19   
sams
Sporočiti za vesele novice: telefonske smo zbirale in dajale jaz in aprilčica. Pišite zs in boste dobile cifre, če katera želi.

Danes zadnji dan v službi user posted image ... Potem pa se začne odštevanje!!!!

Muca83, ful lepa nosečnica si!!!! Leeep trebušček, res! user posted image

M1987, ful velik trebuh, res! Tudi ful lep user posted image

kerala, mi se običajno gibljemo bolj pri Luciji, če smo peš, pa itak.Moramo iti kaj v Strunjan. V bistvu si ful želim izkoristiti te dni, da se (če se le da) kopam vsak dan, ker ne vem, kdaj bo dan D. meni tudi taaakooooo paše ...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
22.7.2009 13:37:30   
hel32
Evo, Miška, tudi jaz sem nardila domačo nalogo, lahko si ogledate moj ogromni trebušček.
Nevem, kaj sem čarala, da sem tak nalimala, ah, nosečnost!user posted image
Opatija, pozdravljena, ja vem, kako je moj je tudi mislo, da ga ne maram, ko sem ukinlauser posted image  in mi je kr naprej jamral,
on tudi pozabi, včasih, da sem že visoko noseča, in določenih stvari ne morem počet, pak kaj čmo, glavno, da jih imamo, nevem, kaj bi brez?user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
22.7.2009 13:38:49   
obayifo
pozdravljene, vidim, da je debata tut na temo pranja, pa mam eno bol banalno vprašanje: kako perete vozičke? a jih 'slečete' in fliknete v stroj, če gre, al na roke? a operete komplet al sam strehce?
mi smo bli sicer po planu zadnji dan avgusta, glede na to, da bo 1. user posted image so najprej rekl, da še kakšn dan kasnej, včeri pa mi je na UZ rekla, da zna bit že okol 20.8., tko da vas bom zdele še mal bol pozorno spremljala, sej se bomo zihr s kakšno od vas srečale v P user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
22.7.2009 14:09:58   
aprilčica07
Evo mene, nazaj iz našega hotela imenovanega bolnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image So me zadržali en dan več, ker je bil dr, ki to rad dela. Dobila sem tri doze železa direktno v živo, še sedem jih dobim v naslednjih dneh, ampak grem kr v ambulanto, mi naštimajo, da mi steče in pol lahko grem. Alergijske reakcije ni blo nobene, slabosti nobenih, tako, da upam, da bo ta kura minila brez težavic in da bojo rezultati lepi in kri bolša. V sobi nas je blo pet in je bla cela žurka, vse nosečke, pa smo čikulale in čvekale skoraj cel dan in celo noč..user posted image user posted image user posted image

Za nazaj vas nisem prebrala, mogoče mi uspe zdaj. Bom vidla kako bomo z cajtom, trenutno mali spi, jst se bom pa malo ulegla kr na kavč, da se odpočijem od te vročine.

Se oglasim kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
22.7.2009 14:11:03   
modrasmotka
obayifo jst sm slekla voziček.sj po večini gre vse dol.nekatere stvari se odvijačijo res pa da mam 2 vozička in pri drugem sem diplomirala kk nj strehico iz železa dol dobim ali odparam pa nazaj pršijerm al kk.pa sm pol kr na roke sprala.

za sesznam:+15 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ****tiš ga jemo zadne čase.se vid da vsi kr neki praznujejo v našem krogu.
danes sem imela ctg in kratki UZ.plodovne vodike še mamo dostuser posted image je pa G rekla da naša user posted image je bolj nežno bitjece zato samo počivat!!
je pa danes G mi razložila zakaj na vsakem pregledu me tako obupno sprašujejo če kadim-sem namreč nekadilka! baje je na UZ vidno da maternica zgleda tako boga stara kot da sem kadilkauser posted image morda od tega k vsi okrog mene kadijo pa me ne poslušajo da ta stvar men tojk smrdi.
drug teden pa že mam CTG v bolnici ker do konca avgusta pri nas skoraj nihče ne dala ker ZD prenavlajo.bom jutri v bolnico poklicala če se moram kaj naročit al kr dol prletet
vam se javim
zj grem pa user posted image sm taka da komi gledam

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
22.7.2009 15:08:35   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
ja ja.....naslednji teden se ta nas pricakovan avgust zacne....
kar ne dojemamuser posted image

ej, prav zašraufalo me je vrebuhu ko sem tole prebrala user posted image   .... kot da nisem vedela user posted image men je kar prehitro. Hel, ko si ravno pri pucanju, prej sem šla tv obrisat ker skor ne vidim več naj od vseh Necinih prestov in kaj vem kaj še in potem videla zraven koliko imamo prahu, pa šipe so čist zapackane, pa hladilnik in pečica za bruhnit, pa kopalnica .... ne vem ne vem kdaj bom tole zrihtala, bi pa rada takoj... sam da sem zdaj tolk hin, da se tud kosila ne morem spravit kuhat. Resno, mene tolk zvije in sem zbita in križ me boli in ... se moram mal opočit tolk da razmislim kaj naj skuham user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
22.7.2009 15:28:52   
sasa84
Jst sm to glede likanja plenic že zdavnaj vprašala pa nisem dobila nobenega odgovora, tako da tudi mene zanima. Pa zakaj se sploh likajo...?user posted image  Glede nadomeščanja mehčalca s kisem - a potem nič ne smrdijo cunje?
Sva pa v petek urejala na csd-ju priznanje očetovstva (sm mislna, da je ful bolj zakomplicirano pa ni-vsaj neki) in glede porodniške. Denar itak šele avgusta dobim, odločbe pa tud še nisem dobila. Sej se vidi...csd Grosuplje...user posted image
CTGja še nism mela, ne vem zakaj, pa sem bila nazadnje na pregledu, ko sem bila user posted image  35t 3d. Naslednji pregled mam 30.7., upam, da bodo takrat kaj merili.
Kilce pa +8...pridna, ni kejuser posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
22.7.2009 15:29:20   
Anonimen
Helouhelou user posted image

No, a nisem pol leta nazaj obljubila, da se bom pogosteje javljala? user posted image

Enivej, vsa čast da tko težko pričakujete avgust. Mene pa kar navije ko pomislim, da bo treba spet v porodno user posted image  A bo še katera rodila v Kranju? Ste že ble na posvetu za epiduralno?

Prvič sem se jasno veselila vsega skupaj, zdaj se veselim le epiduralne, potem bi najraje zadremala za dve urici in se zbudila s punčko v naročju user posted image  

Prebrala sem samo zadnjo stran, pridne ste ko sto mater, men se pa nič ne lup. Pritisk je tako nizek, da bo kri v žilah obrnila smer user posted image  Premišljujem pa, da bo treba počas preselt previjalno v spalnico itd. O lenoba lenoobaa user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
22.7.2009 15:32:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa84

Jst sm to glede likanja plenic že zdavnaj vprašala pa nisem dobila nobenega odgovora, tako da tudi mene zanima. Pa zakaj se sploh likajo...?user posted image  Glede nadomeščanja mehčalca s kisem - a potem nič ne smrdijo cunje?
Sva pa v petek urejala na csd-ju priznanje očetovstva (sm mislna, da je ful bolj zakomplicirano pa ni-vsaj neki) in glede porodniške. Denar itak šele avgusta dobim, odločbe pa tud še nisem dobila. Sej se vidi...csd Grosuplje...user posted image
CTGja še nism mela, ne vem zakaj, pa sem bila nazadnje na pregledu, ko sem bila user posted image  35t 3d. Naslednji pregled mam 30.7., upam, da bodo takrat kaj merili.
Kilce pa +8...pridna, ni kejuser posted image

Jaz jih prvič nisem likala in jih tudi zdaj ne bom. Predvsem je likanje za preganjanje dolgčasa in je v posebno zadovoljstvo mamicam tik pred porodom user posted image  Gre pa za dezinfekcijo...kao. Ko se stvari položi v predal je itak spet polno mikroflore na njih...

Kis pa s svojo kemično sestavo reagira s pralnim praškom oz. naj bi ga razgradil do te mere, da prašek razvije še intenzivnejši vonj. Točne formule imam pa nekje na mailu če te zanima user posted image

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
22.7.2009 16:18:57   
eee35
Evo mene iz pregleda...Mali sedi na riti, kot je sedel, tako, da jutri: pozdravljena Postojna! Bomo vidili, če me ne bojo slučajno zadržali, vse je možno, baje. Kaj naj rečem, sem kar živčna, ne morem pomagat. Tudi, če si probam govoriti, da bo vse kul.
Moje g. ni, ena jo nadomešča, pridem noter, se vsedem, me vpraša kako sem kaj, pravim, da kar v redu, pol pa ona: a jaaaa, saj ste vi noseča!user posted image Črno majčko sem imela, pa user posted image je tako od spredaj...

Aprilčica: lepo da si nazaj, uživaj na prostostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
22.7.2009 17:28:21   
Reby
Muca - včeraj sem delala vaje, ki si jih napisala, s tem, da sem spustila tisto tazadnjo, ko se plaziš po tleh.
Danes sem bila na pregledu in naš mulc se je obrnil in ima zdej glavico dol user posted image  user posted image  user posted image  Težek je pa nekaj čez 2700 g, tako da je že taprav fant. Smo videli lička, noseka, usteca, moj je bil čist raznežen in cel dan samo o tem debatirava. No, pogledal je tudi še ostalo, od ledvičk, mehurja, hrbtenice, vse bp. Aja, tudi moji izvidi so bp. Sem dobila še napotnico za CTG v LJ (sedaj imam ginekologa še v CE, če me bodo hoteli vzeti v porodnišnici, ker se v CE ne mislim več vozit). Tako, da ne vem, kdaj imam sedaj CTG, po starem naj bi imela 4.8. Še kilogrami: +13 :), aja, pa še popravek za seznam, 34 let user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
22.7.2009 18:59:40   
Anonimen
aprilcica, dobrodosla nazaj doma! super, da je vse ok!zs za veselo novico pride
sams,dobis ZS s stevilko. samo mi jo mora nekdo ki jo ima povedat, ker je ne vem na pametuser posted image
hel me je posteno sram, ampak mi ni uspelo poslikat trebuha....obljubiiiim jutri. ce ne, pa me zbrcajte!
eee drzim vseh 8 pesti, da uspe!!!samo sproscena bodi. sem brala nekje izkusnjo amice, ki je sla na ZO. in je rekla, da sploh niti slucajno no kaj groznega.SAMO SPROSCENA MORAS BITI in ne sme te bit strah!
reby cestitam za akrobacije malcka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ena je napisala zaradi cigaret in maternice, pa sem pozabila nick...
am..... ne me tepst pa ubit....ampak jst KADIM!jap, kadim....ze 16 let. in obakrat ko sem bila do zdaj noseca sem kadila. pa mi ni noben ginekolog rekel kaj glede maternice in cigaret.
da ni ta tvoj G kak bivsi kadilec in totalno nastrojen proti kadilcem....
pa prosim, prosim ne me tepst....sem fuuul pridna in sem fuuuuul zmanjsala in vsak čik, ki ga prizgem ga s salbo vestjo....

alisa:fajn bi bilo planirat tam nekje zvecer, proti(cimblizje) polnoci.ker se dan, ko rodis steje za nulti dan. pa ni vazno ce rosid 00:.1 ali pa 23:59...
u glavnem okol 8ih na kavi, ob 9ih greve na pripravo, ob 10ih sbe v porodni----> cas rojstva nekje med 23:00-23:59
user posted image

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?