|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
18.7.2009 8:42:37   
go_ta
Dober juteruser posted image  Danes ste se pa ziher naspale, ko tako fajn dežek pada?user posted image  jSt zdj kuham kavo, pol bo pa user posted image  počas vstal. Všeč mi je, da je tako vreme, bomo lenarili, mi bo prav pasalouser posted image
Hel32, super za ime! saj na koncu se vedno vse uredi, tako da user posted image  ne bo brez imenauser posted image  Aprilčica, sj če se ne moreta zment, država lahko izbere imeuser posted image
Ayo, ko se odločaš, pomisli, kaj je najboljđa rešitev, kaj bi rada. Ampak da bo dobro tudi zate, da ne boš vsa raztrgana.
Joj, ti naši lumpki - eni se rojevajo prej, drugi  sedijo na ritkah, tretji so težkokategornikiuser posted image  Že zdaj nam nagajajo, kaj šele bouser posted image
Aprilčica, men se zdi, da se nisi nič spočila, ampak izkoristila čas, ko Jakoba ni za pospravljanjeuser posted image
Zdaj pa popit kavico, pol pa ... lenarituser posted image  Oziroma do trgovine bo treba skočit, bom nekaj peklauser posted image
pazite nase!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.7.2009 9:34:38   
Anonimen
dan punce....kooook je fino ko je dezekuser posted image user posted image user posted image
punce, a katera na pamet ve kolko je bila isabelca od poopsie tezka ko je ven pokukala?
moja je okol 2300g, pa me nek cudno sciplje. ne vem ce ne bo hotla kmal na svet zlest, pa me je strah, da bo morala u inkobatoruser posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.7.2009 10:49:36   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

dan punce....kooook je fino ko je dezekuser posted image user posted image user posted image
punce, a katera na pamet ve kolko je bila isabelca od poopsie tezka ko je ven pokukala?
moja je okol 2300g, pa me nek cudno sciplje. ne vem ce ne bo hotla kmal na svet zlest, pa me je strah, da bo morala u inkobatoruser posted image

Miška na seznamu piše 2890. Še kak teden pa bo tudi tvoja tam. a boš ti vložila vlogo za velike družine? Dobiš okol 400e na leto. Vsaj nekaj neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.7.2009 10:51:04   
eee35
miska: na našem seznamu piše, da 2890 je imela. A misliš, da se je začelo?

Jaz sem šele vstala...dežek je ubijalski, lahko bi se še valjala v postelji do 12!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.7.2009 10:59:30   
hel32
Zavese so že gor, disneyeve in folija tudi, je šlo prav fajn nardit, čist lahko, danc sem si še pravi
dan izbrala, ker takoooooooooo faj dežuje, in je fino hladno, pa če sonce sije folije ne dobiš gor, zdaj je že bolj podobno otroški sobici
še malo pa bo čist!user posted image user posted image
Miška, ne nas stašit, ti kr lepo povej svoji pupi naj še malo počaka v maminem trebuščku.
Jaz pa grem zdaj malo počivat, potem pa kuhat.
Ohladite se!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.7.2009 12:08:29   
eee35
Evo, sem se frajerja delala, kao da nič ne zatekam, ampak mislim, da tudi mene je doletelo, zgleda, ta vročina je prehuda tudi za najtrše borceuser posted image . Sicer ne veliko, ampak čutim sklepe na prstih. Na nogah pa podplate, gležnje za zdaj normalne.HB da je danes hladneje. Zoprna zadeva...

hel: daj kakšno fotko nalimaj, ko boš imela vse zrihtano

poopsie: že parkrat sem hotela napisat, ampak vsakič pozabimuser posted image : tvoja punčka je pravi cukrček! Z Irayo se pa bo uredilo, saj je zanjo tudi isto nova situacija.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.7.2009 12:44:54   
Anonimen
oi oii, se sem tukaj.... v enem kosu. sem bla pa ze prepricana da se je zacelo. ker sem mela kr popadke, samo so bli ocitno lazni. pa ze 4x sem bila na wc-ju.
sam po mojem , da ne bo se treba jit. se je malo umirilo vseskupuser posted image
ja, vlogo za velike druzine bom definitivno dalauser posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
18.7.2009 12:47:54   
Anonimen
jaaaaa, tamala poopsika je pa res za pojeeeeest!!!!
mogoce me je pa zato zagrabilo malo, ker sem vidla slikico, pa hocem tudi jst cimprej tako princesko objetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
18.7.2009 12:49:32   
poopsie
Heej... Sem že prej brala ampak se je Isabella začela jokat pa sm jo mogla prvo podojit in previt, zdaj pa lepo naprej spančka. user posted image

oi oii, se sem tukaj.... v enem kosu. sem bla pa ze prepricana da se je zacelo. ker sem mela kr popadke, samo so bli ocitno lazni. pa ze 4x sem bila na wc-ju.
sam po mojem , da ne bo se treba jit. se je malo umirilo vseskupuser posted image
ja, vlogo za velike druzine bom definitivno dalauser posted image

Nič hitet bejbi... user posted image  Naj še tvoj user posted image  kr malo počaka.. Drugače ja, moja je bila kr težka za svoje tedne 2890 in ni bila nič v inkubatorju, niti v topli posteljici.
So rekli,da ko pride čez 2kg naj ne bi bila več v inkubatorju ampak še samo v topli posteljici,če že mora bit. Tako,da glede tega ne skrbi.. Bolj je problem,če pljučka niso dovolj razvita..user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
18.7.2009 12:50:49   
poopsie

jaaaaa, tamala poopsika je pa res za pojeeeeest!!!!
mogoce me je pa zato zagrabilo malo, ker sem vidla slikico, pa hocem tudi jst cimprej tako princesko objetuser posted image

Hihihih... A sm vam kr lušte naredila, a user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Hvala vsem za pohvale user posted image user posted image user posted image  Sej še malo pa bo avgust tukaj in boste vse kot po tekočem traku dobivale svoje zakladke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
18.7.2009 12:56:51   
Anonimen
jap, poopsie, naj pocaka se kakih 14 dni. da bo za ziher.
pa podpis si spremeni, al dobite ŠE 1 puncko?user posted image

(odgovor članu poopsie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.7.2009 12:57:54   
Anonimen

ups, vidim, da si ga ravnokaruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.7.2009 13:00:13   
niwci
Pozdravljene!

Če se me še spomnite, smo pot začele skupaj, zdaj pa sem februarka 2010. Sem imela končno prvi pregled in user posted image tokrat lepo bije.
Sm rekla, da se vam morem javit, čeprav vas nisem dosti prebirala, ker kar pridno čvekate user posted image user posted image user posted image

Ve ste že počasi proti koncu, nekatere že pestvajo. Kako gre čas hitro naprej. Čestitke vsem. Pazite na svoje bušije in user posted image !

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.7.2009 13:03:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image niwci, cestitam za prelepo novico, pa wellcome back!!!!

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.7.2009 13:34:15   
eee35
niwci: drži se pol, saj do februarja ni več tako daleč!user posted image

Mene pa parkrat ta teden - v bistvu od prejšnje sobote malo zabolelo, kot bi bili jajčniki, a mislite, da so to lažni popadki? Nikoli nisem imela pretirano bolečih menstruaciji, jajčniki me niso bolele, če že, pol pa glava, ampak po opisu sodeč lahko bi bilo to????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
18.7.2009 13:47:43   
poopsie

ups, vidim, da si ga ravnokaruser posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Veš,da sem mogla spremenit... user posted image
Ampak naslednji otroček (če bo) bo pa fantek user posted image  Samo glede na to,da imamo zdaj 2 punci upam,da dragi zna delat fante user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
18.7.2009 13:55:43   
hel32
Niwci, čestitke, pa lepo nosečnost, in da bi ti čimprej minilo user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
18.7.2009 15:03:19   
Ayo
Joj pri nas se je tako fino ohladilo, zjutraj ob 7h je bilo 11°!! user posted image user posted image user posted image Meni strasno pase.
Potem smo se spakirali ob 9h v trgovino in je bilo 16°...no sedaj je pa ze lep soncek, ceprav ni tiste ubijalske vrocine iz prejsnjih dni. user posted image

Sem vceraj pozabila napisat, ker je ena sprasevala, da tudi mene vcasih bolijo bradavice. Joske pa nite ne toliko, razen kadar mi Gabriel skace po njih user posted image user posted image user posted image

Pa se to, da sva z mojim predvcerajsnjim bla v akciji user posted image po ne vem kolikem casu...in moram rec da je kar pasalo user posted image user posted image user posted image Sem se drugi dan kar bolje pocutila, mogoce bo treba vajo veckrat ponovit user posted image user posted image user posted image Pa se moj je bil prec ful bolse volje, ker je revez koncno docakal user posted image user posted image user posted image

Zdele se mi pa tako spi, pa se bom mogla zadrzat, ker greva z Gabrielom cez pol urce na en RD. Sicer zaba moja se spancka, ga bom mogla zbudit, pa spet je imel prej vrocino, sicer ravno da je, 37°, pa bova vseeno sla na en koscek tortice user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
18.7.2009 15:40:16   
go_ta
niwci, čim lepšo in mirno nosečnost ti želim pa februar bo tukaj, kot bi mignil!user posted image
poopsie, res si mi lušte naredila, komaj čakam, da pride najin princuser posted image
Miška, mal še počakej nameuser posted image
eee35, možno, da so lažni popadki, tud mene že dober teden špika, ampak ker ni redno, so pomoje lažni. Se niti ne oziram toliko na to, upam, da ne bom zgrešila pravih popadkovuser posted image
Ayo, tud midva sva bla ta teden v akciji po dolgem času, skor enem mesecu - ker se moj pač boji, nevemčesauser posted image  paše ja, se strinjam, čeprav se ne počutim nič privlačnouser posted image
Pri nas se je tud zjasnilo, je prov lepo, ker ni tolk vroče. Zjutraj sva bla z user posted image  v trgovini pa na kofetu in časopisu (standarduser posted image ), pol sva kuhala, voziček razstavla, dala oprat vse. Naredila sem še kruhove cmoke za ponedeljek (jutri tast praznuje pa mamo piknikuser posted image ), zdaj pa končno pečem skutino pito. Pridna ane, pa sem rekla, da bom počivala. AMpak ker je tko lep sončekuser posted image
Pazite nase pa se tipkamo!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
18.7.2009 15:57:51   
Drnula
Tolk časa že sanjam in včeri se popoldne odločiva... gremo mal kampirat .... zvečer spakiram ruzak in evo, še zmeri je tam v hodniku spakiran user posted image  To vreme me je čist presenetilo. Menda bo jutri bolje in odrinemo jutri, saj sam za par dni, tolk da se mal naigramo, nakopamo in hkati nalenarimo.
Včeri smo se šli kopat ob Idrico, tolk je fajn tam user posted image  in za otroke tud fino. Voda sicer orng mrzla, ampak men je ful pasalo in sem kar ležala v njej.

Neca taca zunaj v blatu in pesku, jo moram skoz mirkat da mi ne bi slučajno ušla notri in drirekt na kauč. Morda bi blo fajn če bi se spet mal v cunjice vrgla ... kolk se men tega ne da ... preveč imam, to je to

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
18.7.2009 16:56:02   
eee35
Evo, spet dežuje...Valjam se danes po vseh kavčih, posteljah in fotelih v stanovanju, kako se mi nič ne da. Hotela sem zvlečtuser posted image po sadje, pa niti ven ne moreva, tako je grdouser posted image . Sladoleda nimam, sladkega nimam, pismo, kriza!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
18.7.2009 18:48:29   
aprilčica07
Mi pa imamo trenutno sonček, je blo pa že svega in svačega danes... V glavnem, sva bla z mojim v šopingu in sem kupla par novih citkic za bejbo, si nisem mogla pomagat, nouser posted image user posted image user posted image in dude sem vzela tudi, da bojo na mestu kadar jih bomo rabli.. Lupinico paa bomo naročili v Pikapoolonici, sva predelala podolg in počez vse, pa ni blo nikjer kaj takega kar mi bi pašalo.. predv sem barve?? mi ni lih, da bi bla modra, ampak roza pa tudi ne.. pol mi ostane še rdeča, ki je ne prenesem ali pa oranžna in črna kombinacija... mislim, da se bomo odločli kar za to.. je pa lupinica od Peg Perego, bomo vidli kako bom zadovoljni.. prvič smo imeli izposojeno od prijateljice od Cam- a in je bla super, tokrat imajo pa tudi oni dojenčka in je logično, da lupinice ne posodijo... je pa ta naša nekje okoli 130 eurov, pa se mi ne zdi lih malo to.. kaj pravite?

eee35: če je potreba po sladkem in ni nikjer nič za dobit je res kriza, vsaj pr meni.. takoj naženem mojga do trgovine ali pa pumpe..user posted image drnula: pr Idrici je tudi meni zelo lepo, samo voda mi je ponavadi premrzla, se lih na hitro notri vržem in pol takoj gasa ven..
go ta: pridna, da pečeš..user posted image glede včeraj si pa prav ugotovila, namesto, da bi počivala sem cel cajt kar malga ni blo doma neki migala...
ayo: a na rd greste?  lepo, paše  kam it, ampak ne vedno, vsake tolko pa itak.. jst v trenutnem stanju nisem lih ta bolša družba pa se bolj doma ali pa ob res dobrih kolegih zadržujem...
hel32: fotke prosim, da vidimo kako ustvarjateuser posted image
niwci: čestitke in držim pesti,d a bo torkat vse tako kot mora bit!user posted image user posted image user posted image
poopsie: vaša bejba je res cukr, bi jo človek kr pojedel..user posted image

Nič, zdaj grem kaj pojest, pol pa malga počasi uštimat za spanje. Danes naš frajer ni spal niti minutke še od jutra dalje je v akciji, je pa takoooooooooooo nemogoče zdaj, da ga bo treba naterat v posteljo...

Se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
18.7.2009 19:10:19   
*anč*
oj!

mi smo doma, kok paše tale temperatura user posted image .

morm male škratke pokomentirat user posted image , Isabella in Val sta oba taka cortija, da je kaj! user posted image   sploh ne morm verjet, da kmalu dobim nekaj tako majhnega user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
18.7.2009 20:33:58   
eee35
A sem jaz kaj spregledala? Vidla sem slikco Isabelle, kje pa si vidla Vala? A se je Sulfinja kaj oglasila, pa nisem vidla?

Meni se je razpoloženje malo popravilo, ker sem kup sadja dobila, HB, sem se vrgla kot nora na nektarine, čisto sem nora nanje:)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
18.7.2009 21:20:42   
Sulfinija
Pozdravljene virtualne prijateljice!!!

Ne vem kje naj začnem preveč vsega se je zgodilo v teh 13.tednih,ki sem jih preživela v porodnišnici Maribor.

17.4 sem obiskala svojo G katera mi je namerila v 23.tednu nosčenosti 1,5cm materničnega vrata in napotila takoj v porodnišnico Mb grozil mi je predčasen porod in isti dan sem izvedela najlepšo novičko da nosim pod svojim srčkom fanta,ki je bil takrat težak dobrih 500g.
Prve popadke sem dobila v 24.tednu in smo jih z infuzijo uspešno ustavili.Drugi popadki so se pojavili v 26.tednu in smo jih spet uspešno ustavili,takrat je na UZ bilo ugotovljeno da imam tudi plodovnice preveč.Tretji popadki so se pojavili v 27.tendu in  takrat sem prvič bila odpeljala v porodno sobo in hvala bogu ustavili so jih ponovno.Od 29.tedna naprej sem bila brez materničnega vrata in z resnično strogim mirovanjem prikorakala do 31.tedna nosečnosti.Moje vedno prve besede na vsakem UZ so bile Bo najin fantek preživel???In vedno znova bridek jok ko mi je govoril v % kake možnosti ima najin fantek da preživi.
8.6. 5.dni pred mojim rojstnim dne mi je ob 12.00uri počil mehur torej odtekla mi je voda.Takoj zatem kličem sestro voda takoj na nosila v porodno sobo kjer me je sprejela babica naša prijateljica Miljana moj angel varuh v času mojega bivanja v porodnišnici.Do treh ko so se pričeli redni popadki me je predala babici Ivici.Torej ob 3 sem dobila svoje popadke niso bili boleči in ob 6.uri tri ure zatem odprta celih 10cm in babica Ivica je možu rekla Rodili bomo.Spremljalo me je 10.ljudi ob porodu oziroma iztisku ploda,pediater in inkubator.Ob 18.59 uri je bil za naju z možem najsrečnejši dan najinega življenja zajokal je bridko najin fantek,ki sma ga poimenovala Val.Vala so takoj odpeljali na pregled k pediatru ga zavili v pleničko mamica ga je poljubila in pediater se je zadrl v ozadju gospa v zgradbi na intezivni bo kot vi velik je 39cm in teža je 1600cm.Takrat je bil zame najsrečnejši trenutek najin fantek je zdrav manjka mu le teža.Ob desetih zveče sem bila pripeljala na oddelek in drugo jutro so mi še naredili UZ,ker so sumili da je v maternici ostal košček posteljici in bo potrebna abrazija vendar je bilo vse ok in abrazija ni bila potrebna.Ob 11 uri 9.6 sem prvič videla najinega sončeka v inkubatorju.Punce moje kaj sem preživ ela tisti trenutek ni za opisati...Val je imel le 10.sekund na dan poroda dihalno stisko vendar se je vse lepo uredilo.Tri dolge tedne je bil v inkubatorju maica pa mu je pridno črpala mleko,se z njim pogovarjala ob inkubatorju,....Čez tri tedne ko je imel težo 1670g je bil premeščen k meni na oddelek v toplo posteljico,teden dni zatem pa v navadno posteljico.16.7. je Val tehtal 2110g in velik je bil 44cm in takrat sma odšla skupaj domov.Dnevi letijo kot bi mignil,najin sonček je pravi korenjak,smeji se,lepo spi priden dojenček in kmaj sedaj verjamem da sem mamica malemu princu Valu.Sicer se ne doji čepam mleko in nekaj pojema tudi dodatka ker mu je moje mleko premalo.Danes sem malega korenjaka prvič sama kopala in včeaj smo z malim Valom naredili prvi kratek sprehod.Tako dodala bom še nekaj slikic v album in kaj več napišem še drugič Val se že zbuja čas je za hranjenje.

Val mamica in očka te imata najraje na tem svetu,hvala da si naju osrečil ko se nama nasmeješ in pogledaš z modrimi čkami se nama obema srce topi.Hvala bodi priden,pridno rasti rada te mata tvoja mamica in očka.

LP Mojca in mali veliki Val.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?