aprilčica07
|
Mi pa imamo trenutno sonček, je blo pa že svega in svačega danes... V glavnem, sva bla z mojim v šopingu in sem kupla par novih citkic za bejbo, si nisem mogla pomagat, no in dude sem vzela tudi, da bojo na mestu kadar jih bomo rabli.. Lupinico paa bomo naročili v Pikapoolonici, sva predelala podolg in počez vse, pa ni blo nikjer kaj takega kar mi bi pašalo.. predv sem barve?? mi ni lih, da bi bla modra, ampak roza pa tudi ne.. pol mi ostane še rdeča, ki je ne prenesem ali pa oranžna in črna kombinacija... mislim, da se bomo odločli kar za to.. je pa lupinica od Peg Perego, bomo vidli kako bom zadovoljni.. prvič smo imeli izposojeno od prijateljice od Cam- a in je bla super, tokrat imajo pa tudi oni dojenčka in je logično, da lupinice ne posodijo... je pa ta naša nekje okoli 130 eurov, pa se mi ne zdi lih malo to.. kaj pravite? eee35: če je potreba po sladkem in ni nikjer nič za dobit je res kriza, vsaj pr meni.. takoj naženem mojga do trgovine ali pa pumpe.. drnula: pr Idrici je tudi meni zelo lepo, samo voda mi je ponavadi premrzla, se lih na hitro notri vržem in pol takoj gasa ven.. go ta: pridna, da pečeš.. glede včeraj si pa prav ugotovila, namesto, da bi počivala sem cel cajt kar malga ni blo doma neki migala... ayo: a na rd greste? lepo, paše kam it, ampak ne vedno, vsake tolko pa itak.. jst v trenutnem stanju nisem lih ta bolša družba pa se bolj doma ali pa ob res dobrih kolegih zadržujem... hel32: fotke prosim, da vidimo kako ustvarjate niwci: čestitke in držim pesti,d a bo torkat vse tako kot mora bit! poopsie: vaša bejba je res cukr, bi jo človek kr pojedel.. Nič, zdaj grem kaj pojest, pol pa malga počasi uštimat za spanje. Danes naš frajer ni spal niti minutke še od jutra dalje je v akciji, je pa takoooooooooooo nemogoče zdaj, da ga bo treba naterat v posteljo... Se beremo.