|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
19.7.2009 21:01:11   
hel32
Še se jaz malo javim
Ste pa ene velike čveke, prav je tako,
Aprilčica, vso srečo jutri, da boš čimprej gotova, si se pa uštimala za bolnico user posted image , si pa neučakana, nimam še postlce uštimane, ker se mi zdi malo prehitro, počakala bom še do 28. po pregledu, da vidim ,kej mi bo G reku, potem pa finiš, saj ni bogve kaj, pač mala sobica.
He-ga, upam, da se tvoj dragi čimprej pozdravi in da te ne okuži, pa user posted image  za končano stanovanje, vem kako je s tem gnezdenjem, jaz skoraj vsaki dan nekaj najdem, da pospravljam. Kako je pa kaj s tvoji cukrom, meni se je zdaj proti koncu ful znižal, med obroki ga imam celo 4,3, po obroku pa 5,7, tk, da sem ful vesela, 21. imam kontrolo, pa upam da zadnjo, odvisno od rezultatov, ker mi je tako tečno to merjenje, sicer pa imam srečo, da se ne inzuliram, kot ti.
Tejči, super, da ste se malo osvežili, paše ane? Eni ljudje so res brezobrazni, a mislijo, da nosečnicam se je pa prepovedano kopat, celo priporočljivo je.
Eee35, noge v luft, jaz jih imam po pol dni, pa nimam nič zaotečene, ko bi gdo mene videl kaka sem bila v tem času pred 11 leti, v obraz sem bila taka, da so se mi oke komaj ven vidle, lica in brada, je blo eno, prste na rokah nisem mogla skupaj stisnit, noge in gležnji, sploh jih ni bilo, prsti in naprej od njih so bli kot eni trojanski krapi, sem lahko nosla samo ene papuče, št. 42, ko so bli na jermene, taka sem prišla tak cajt, ko zdaj jaz v bolnico, in sem tam takoj dobila 2 dozi glukoze, in v 2 urah je vse shlapelo, sam potem ne vprašaj, vsake 5 min. na wc, po moje je šlo iz mene 3 l vode, tak, da se zdaj ne igram več in ubogam G.!
Anč, sreča da te imamo zraven, sem se zdaj spomnila kako gre vse, trd trebuh in bolečine v križu, so bili pri meni, pa zvijanje, ker meni ni nič čep odpado nič voda odtekla, to so mi vse v porodni nardili, tak, da v bistvu ne vem, kako zgleda, ko ti čep odpade, je to sluz ali je krvavo????
Pa voda, je čista, malo krvavkasta, nimam pojma????Mislim, pa 2x grem rodit, a 2x je treba it, ko so popadki na 10 min?

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.7.2009 21:11:10   
go_ta
Dober večer, da se malo javim pred poležavanjem na kavčuuser posted image
Aprilčica, piknik uspel, najedla sem se ko user posted image  - meso, soslatka, pol pa še torta. Ziher je šla ena kila gor. Moj dragi možiček je pa našel cele 4 jurčkeuser posted image  No bomo eno juhico skuhal, pa bo. Jutri se pa drži!!user posted image
Muca83, jo, pomoje smo vse na istem, ampak pomoje bomo vse bolj neučakane, da dobimo svoje v user posted image , pomoje bo to premagalo strahuser posted image  Vsaj pri meni se nagiba že v to stran, ker mi že ljudje že počasi kravžljajo živce z besedami: 'Zdaj pa bo počas, ane?'. Ja, ko bo, bouser posted image
eee35, tu moji gležnji so v tej vročini na udaru, pri meni desni, tako kot pri aprilčiciuser posted image  Nič ne pomaga, se tolažim, da bo bolje potem.
Tejči77, eni ljudje so itak čudni pa user posted image  jemljejo kot bolezen al kaj?!?user posted image  Ne smeš tisto pa tisto ... Ma, raz....jo me!
Teli popadki tud mene matrajo, Joob, ampak se tolažim s tem, da bom vedla, ko bo to to - kot je rekla Ayo. Vrjetno ne bom imela te sreče, da bom zgrešila popadke, ker bi imela tolk blageuser posted image  Bomo že, ampak počas se pa že pripravlja. So dnevi, ko me kr fajn zvija kot pri M, ampak nič rednega.
zdaj pa mal ležat. Sva šla po pikniku mal naokol pa do mojih, zdaj sem pa tolk zaspanauser posted image  Ah, sj sem na porodniški, se bom spočilauser posted image  Aja, Flore pa res nikjer ni?

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.7.2009 21:38:08   
*anč*
tulpek  če maš eno uro do porodnišnice pejdi prej, da boš bolj mirna, še vedno se lahko sprehajaš okol porodnišnice, da popadki postanejo močnejši ( gibanje jača popadke in porod hitreje napreduje kot če ležiš ). ponavadi si v porodni kr leže, ker te snema ctg, tko da se je fajn še mal sprehajat prej, če ti to paše in prideš v porodno samo na grand finale user posted image .

hel32
  po pravici povedano čepa še nisem vidla, naj bi bil pa sluzast, ponavadi malce obarvan (oranžno, rdeče, rjavo), odlušči se pa od par ur pred porodom pa tudi do 10 dni, v redkih primerih lahko traja še dlje. aja, drugo in mnogorodke naj bi prišle v porodnišnico po 1 uri popadkov na 10 min. plodovnica je lahko prozorna, mlečna (malce belkasta) ali pa že zelenkasta (otroček ima stisko in mora čimprej ven).

niwci  sem full vesela zate! user posted image lepo nosečnost ti želim!!

sulfinja  full lepo te je bilo brat. val je pa en tak user posted image ! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
19.7.2009 21:46:42   
Ayo
Hel32, meni se je pri Gabrielu odluscil scep nekje 10 dni pred porodom, v veliki kolicini, je pa to sluz, kot ena zelatina, pri meni je bila prozorna.

Zdaj v 2. user posted image se mi veckrat ze kar nekaj cas dogaja, da se mi po malem odlusci (kapljica, dve). Sem vprasala G, pa je rekl, da to ni nic, ker sem pac sele pred kratkim rodila in je vse bolj zmehcano, zato vsake toliko casa kaj "pricurlja". user posted image

go-ta, jaz sem se zdele tudi napapcala malin s sladoledom in smetano!! user posted image user posted image user posted image Niti vstat ne morem z lezalnika (se hladiva z mozekom na balkonu) user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 19.7.2009 21:47:53 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.7.2009 21:53:49   
aprilčica07
hel32: čep je ena taka sluzasta gmota, obarvana, nič kaj lepa za videt.. no, pr meni je blo tako, sem takoj vedla da je to to...user posted image user posted image pa itak me je ščipalo po malem cel dan, tako, da pol sem šla le pod tuš in gasa v bolnico...

A ste vi tud take tečne in sitne kot sem jst? vse me tišči, se mi zdi, da je trebuh ogromen, nič več ne morem, bolijo me kolki za popiz..., pa roke in noge mi spijo, skratka sama sebe težko prenašam, nevem kako me moj posluša, ko težačim za vsako stvar.. jao, so to hormoni ali ni kaj v redu z mano?

Tako, zdaj grem pa res v ležeči položaj. Moja dva sta šla malo prej provat zaspat, jst bom tle še malo poropotala, spat itak ne morem več, pol pa počivat in čakat jutrišnji dan.

Uživajte, pazite nase in se oglasim ko se vrnem iz bolnice:) Hvala vsem za dobre željeuser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.7.2009 21:55:56   
*anč*
aprilčica  drži se jutri! veš, da bomo mislile nate! user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.7.2009 21:56:03   
eee35
Ja, pri meni tudi je problem z desno nogo. Ampak sploh ni gleženj, samo prste in podplati. Za znoretuser posted image Pijem veliko, pa s hladno vodo sem nogo stuširala, pa namazala s hladilno kremo, saj je bolje. Zgleda, da sem preveč letala naokrog.

Meni je tudi ena črna magija ti popadki, čepi, plodovnica, pa saj sem prebrala neke knjige, članke, poslušala v MŠ. Res upam, da bo tako, da ko se zgodi, bom prepoznala...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.7.2009 22:13:53   
tulpek
Anč, hvala user posted image . Saj bi raje, da čim dlje zdržim doma, ampak po drugi strani me pa kar stisne, če pomislim na porod v avtu user posted image . Bom verjetno res malo okrog P hodila.

Tejči, tista ženska ti je bila fauš, zato pa taka izjava. Js ne vem, če bi bila tiho, odvisno od splošnega razpoloženja user posted image .

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.7.2009 22:26:49   
modrasmotka
oj
sulfinija čestitke samo da se je vse lepo izteklo in da se z valom že lepo cartata doma.
mene so pa prejšni teden tako razkurl toti zdravniki.najprej sem mela v četrtek pri svojem G pregled in UZ.in se še vedno ni videl spol.mi napiše v beležko plodovne vode malo.pa še nisem tojk odregirala.zraven mi da napotnico za v bolnico za uz pregled.grem jst lepo v petek ob 8 zjutr v bolnico,najprej se načakala sm ob 10:40 prišla na vrsto potem mi še zdravnica reče da bom mogla not ostat ker je moj G napisu kao vode premal-so se mi skor solze ulile.komi komi zadrževala ker sva z mojim mela za soboto plan v mb it in sem res komi čakala.dobr da je zdravnica me potem priklopla na UZ da sva pogledale za spol in da je dovolj plodovne vode da sm lahko šla domov.
kar se tiče spola.zelo sva obadva z mojim bila prepričana da bo user posted image marsikatero stvarco v modrem kupla sedaj se nama je pa pokazala da bo user posted image .ok sj sprejmema kar kol je sam bolj sva navijala za mehanika.zato še vedno upava da morda je pa le user posted image -čisto po tiho.
mislim pa da so počasi meni tudi dnevi šteti.učeraj sem v mb enmal pretiravala in bla mal predolg na nogah in mal premal sedal bilo je kot nek sejm raztava avtov in sem celo noč tako slabo spala.noge so me bolele,podvozje me je tako bolelo kot da bi cel dan noge narazen držala in user posted image .hodila ko racmanka  sm 2x mojga uprašala če je lukna kaj večja če misli že kaj ven padit.se vid da sm do sedaj bolj počivala sedaj pa bum preveč hodla.
se vam javim v sredo ko mam spet pregled pri nadomestnemu G ker je moj na dopustu potem pa tk skor cel zd zaprejo ko na prenavlajo

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
20.7.2009 1:27:49   
zima07
Ojla, pozdravljene!

Po dolgem času se spet oglašam-morje smo "oddelali"-bilo je luštno, vse ok, edino vreme je v začetku malo ponagajalo (kar za Hvar sploh ni tipično) in smo zato malo potegnili, potem ko se je začela prava vročina..Takoj po prihodu v Ljubljano sem 2 dni kot nora prala in sušila perilo, potem pa smo nekaj dni punce (Brina, user posted image in jaz) preživele na Dolenjskem-user posted image je bil teden dni odsoten in smo se malo priklopile babici in dedku...In ko smo ravno zaključevali dopust, je Brina dobila-norice...Saj sem jih pričakovala, prijateljičina hčerka jih je na morje prinesla iz vrtca, ampak vseeno, ko se je začela huda vročina, midve z malo pa cele dneve sami doma, v senci...mi je bilo kar žal, da jih je dobila...Takoj, ko mi je pediatrinja rekla, da je sedaj res veliko noric po Ljubljani, sem si pa oddahnila, da jih je dobila prejšnji teden...Če bi jih čez dva tedna bi bilo pa res hudo (si ne predstavljam, da bi se z novorojenčico takoj izolirali...)...

Torej, en teden bom še več ali manj doma, brez možnosti kaj pametnega postoriti (je Brina preveč aktivna in zahtevna user posted image ), potem se bo treba pa "na hitro" do konca pripraviti...

Dajte mi samo nekaj povedat (preveč je že napisanega in res ne morem sedaj pregledati vseh strani): Ali obstaja kak "poletni seznam" oz. navodilo, kako v tem času obleči novorojenčka-predvsem imam problem s kompletkom iz porodnišnice-bojim se, da je pretopel... Kaj so vam povedali v materinski šoli? (Midva tokrat nisva šla, sva hodila dobri 2 leti nazaj, ampak takrat sva se zanimala za "zimska" pravilauser posted image ?

In še(predvsem Ljubljančanke), kako je s potrdilom za partnerja-ali mora iti v materinsko šolo po njega prej, koliko je potrebno plačat in kakšne so njihove uradne ure...

HVALA za info, bi mi bilo res lažje, če kar tukaj preberem, kar me zanima, drugače bo res trajalo...

Toliko zaenkrat od mene, pozdravček vsem user posted image in seveda mamicam, ki že crkljajo svoje sončke... Tudi meni se zadnje dni zdi, da smo že pri koncu...Bolečine spodaj so pogoste in kar neugodne... Ampak ni panike, za svoje user posted image bomo že potrpele, kajne?!

Lahko noč!

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
20.7.2009 6:57:50   
Alisa
Najprej en lep dobr jutr.
Čeprav sem danes spala tako grozn, skoz sem se zbujala, ker me je bolel križ, pa v prsih me tišči, ma skoz neki no, tako da je že moj reku da sem več pokonc kot pa v postelji. Mi je pa danes rekel: Miška saj bo, sm še mesecuser posted image , ja saj sama vem sm ni glih fajn ko se ne naspiš, potem pa imam doma cel dan še našga miškota k je poln energije in bi se skoz lovil, pa žogal, pa...........uf, včasih bi kar sredi dnevne zaspala.user posted image

niwci- res lepo da si user posted image , držim pesti in lepo nosečnost do konca.user posted image user posted image user posted image

poopsie - res je lušna tvoja princeska, kakšen cukerček user posted image user posted image user posted image
sulfinija - tudi meni so se zarosile očke in res bravo mami in user posted image , zdaj se lepo cartata doma in uživata. Res super.
ayo- vse čestitke Gabrielu za kahlico, verjamem da je to res lep občutek za starše, jaz sem tud bila vsa vesela ko je naš miš začel hodit in smo pleničke skenslali.

aprilčica - držim pesti, da bo danes vse ok, in da se popoldan oglasiš!user posted image user posted image user posted image user posted image

joob- tako kot ti je napisala aprilčica glede popadtkov. Jaz sicer ko sem šla prvič rodit, nisem imela popadov ampak se mi je cel dopoldan od zutraj ko sem vstala zdelo da mi skoz spuša plodovnica- da mi odteka, ker sem šla lulat se oblečem gatke in se vsedla za mizo da nekaj pojem in glej user posted image , das em spet začutla mokro čisto malo. Popldan ko je moj prišel me je peljal v porodnišnico na pregled za vsak slučaj in tam mi je na pregledu odtekla voda in sem ostala noter. So pa zame popatki tako kot če te res oreng kakat tišči pa ne moreš.
Me prav zanima kako bo zdaj, ziher bom najbolj paničnauser posted image user posted image user posted image . Joj prav o popatkih se že pogovarjamo? Kok gre hitr.

No mis močez vikend končnooooooooooooo sestavili sobico, oprala sem vse cotke, prebrisala prah, pomila vse kar je v stanovanju, namazala tla, oprali avto,..... uglavnem delaven vikend, tako da zdaj imam tudi jaz vse porihtano in lahko dam noge u luft in čakam.
Bom pa slikala sobico, da vam pokažem. Kok sem vesela, da je končno doma in da vse stoji.user posted image user posted image user posted image
Nič grem si kavico skuhat, da mal pridem k seb.

Danes bom pa tud jaz začela pit ta malinov čaj. Sm si ga moram še skuhat, pa ziher je nagravžn.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
20.7.2009 7:12:35   
aprilčica07
Jutro,

evo mene, predno odpeketam bolnici naproti..

alisa: tudi jst nisem nič spala, sem zaspala okoli 3 in pol spala skoraj do 6, no, saj nekaj je le blo, ampak vmes sem šla enih miljonkrat lulat.. spim pa kr na kavču, da ne motim mojih moških...ne morem namreč več ležat, ampak sim nekako v polsedečem položaju,..user posted image user posted image user posted image trenutno čakam, da se mali zbudi, da ga naštimam in predam tašči, pol uštimam še sebe in grem....
zima: dobrodošla nazaj.... kaj vem glede seznamov, jst sem kupla par bodijev z dolgimi rokavčki in bombažne žabice, pa en kompletek, ampak vedno dolge rokave.. glede na to, da imam pdp 22 avgusta, se mi zdi, da bo otroček v dolgem.... nevem, saj bom vprašala pa takrat v bolnici, če bo kurilo še nad 30... čeprav se mi zdi, da novorojenčke kr v dolgo oblačijo...
a norice ima tamičkena? boga pupika.. ampak važno, dase pocajtate do prihoda novega člana, kajne?

Nič, spijem še kafe, pol pa gas v kopalnico in odhod.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
20.7.2009 7:14:37   
Tanchy
Jutro, tudi od mene,

joj ste bile tok pridne čez vikend za pisanje, da sem porabila precej časa, da sem se sploh prebila skozi user posted image . Sej, med tednom sem malo bolj ažurna user posted image .

simonalokar vem, kako se počutiš ker je tvoj user posted image  motorist, saj je tudi moj oči, odkar pomnim. Najprej je imel kros mororje za po gozdu in progah vozit, dostikrat je mene vzel sabo, mami je pa vedno panicirala. Pol se je pa en dan polomil in je imel srečo, da je zdaj samo roka težko za obračat. Takrat je mami popuser posted image  in nekaj časa je bilo brez motorjev. Enkrat, ko je pa zmer gužva na cesti za v službo je pa user posted image  in odločil da bo spet kupil motor - čoperja, sam ni bil ok za daljše relacije, do Paga. In je zamenjal za bolj potovalno varianto. Neki časa se je znjim tud mami vozila, pa jaz vedno paniko zganjala, pa je bilo velik kritičnih situacij in mami ne gre več na motor. Zdej pa delava paniko obe user posted image , ker naju je strah zanj. Je dober voznik, zna reagirat, ampak nisi vedno sam kriv za nezgode. Zato je največ kar lahko naredimo, da pač zaupamo. Mogoče bo pa tvojga zdej, ko bo user posted image  malo nazaj držalo. Eni imajo pač motorje v krvi....so pa drugi, ki si jih omislijo potem, ko so otroci ali kasneje, kljub revnim izkušnjam - taki so pa RESnevarni na cesti.

miska_mccute men je tudi Nina zelo lepo ime user posted image user posted image user posted image  - bi tudi jaz imela, pa imam sestrično, pa kolegic je nekaj... smo imeli kar nekaj težav z izbiranjem imen, ker ima moj veliko žlahto in jih kar nekaj lepih izpadlo....amapak zdej imamo izbranega najlepšega user posted image .

M1987 ravno včeraj je ena znanka povedala, da se ji je mulo na poprodni dan iz glave na ritko obrnil, pa je z ritko rodila in to zelo hitro ter brez težav. Tako, da upanje ostaja, mogoče so bodo pa tudi vaši user posted image  postavili pravilno zadnji moment user posted image

Vložki jaz imam ene Vir80 od Tosame še od Leona, ker jih nisem rabila - so bili v P Lj na zalogi, kmalu pa sem prešaltala na navadne Always s krilci, ki so se mi super obnesli. Je pa res da ne vem kako bi se pri vaginalnem porordu user posted image .

Ayo na tvojem mestu bi jaz poslušala G in bi se prepustila dogodkom glede poroda. Tudi sama še ne vem kako bo zarad prvega CR, na posvet pa še nisem šla, bo pa kmalu. Želim ti vse naj naj, je pa res malo lažje s CR. Vsaj meni je bilo.

Poopsie in Sulfinija krasno, da sta z user posted image  doma, in da že uživate v materinstvu user posted image user posted image user posted image  - sem vama zdej kar malo fovš user posted image  ker namata več bušijev.

Aprilčica07 user posted image  jaz sem se pa pomirila s tečnostjo user posted image , sem bla pa prej full kar precej časa, da se tud prenašat nisem mogla, kaj šele najbližji. Zdej se je pa umirilo in se tud z user posted image  že dolgo nisva skregala user posted image . Želim pa ti danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo  vse ok!!!!

Zdej pa na user posted image

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
20.7.2009 7:33:04   
Flora2
Ojla moje user posted image babnice,

ni me bilo celoooo večnost, razlog tiči v tehniki user posted image , med nevihto že nekaj časa nazaj se nama je sesul oz. bolje rečeno scvrl računalnik in včeraj smo prišli do novegauser posted image . Nisem vas nič brala, zato se bom sedaj temeljito lotila prebiranja novosti in vsega kar se vam je dogajalo.

Naj povem samo toliko, da so mi pred 14dnevi ugotovili da naj bi imela trombocitopenijo in da si niso bili na jasnem glede sladkorja, zato sem bila v petek napotena v porodnišnico na PDC, kjer so ugotovili, da so trombociti ok, sladkor so mi zmerili in sem ga imela 3.6, kar je normalno, čeprav mi še do danes ne znajo povedati ali imam sladkorno ali ne, samo obnašali so se do mene, kot da sama nisem hotela opraviti daljšega testa, ki bi pokazal kaj in kako je s sladkorno če sploh je.
Je pa naša user posted image v petek tehtala 3.900 in je baje res velika dondauser posted image . Naslednji pregled v P imam v petek.

Zdaj vas grem pa prebrat, da vidim kaj se dogaja.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
20.7.2009 7:35:54   
Anonimen
heeey, flora....hitro poglej seznam....bos vidla kolko novih bebik imamo:Duser posted image

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
20.7.2009 7:38:09   
Anonimen
punce, a ste zato, da tista ko ureja seznam, da ga nalima na vsako 5-to stran?
jst zmer fullll iscem ta seznamcek...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1416
20.7.2009 7:56:11   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

punce, a ste zato, da tista ko ureja seznam, da ga nalima na vsako 5-to stran?
jst zmer fullll iscem ta seznamcek...user posted image

Ko pa tok čvekamo, da nas ne bo mogla sledit.

Flora dobrodošla nazaj med nami.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
20.7.2009 8:10:44   
go_ta
Dobro jutro! kako smo? Jst bom danes sam jamrala, ker je bla res slaba noč, sem prav jezna!user posted image user posted image  Spala sem bom slabo, ker so me kolki bolel, hrbet, tak krč me je prijel v nogo, da sem skor zajokala, dvakrat sem morala na wc ... Uglavnem groza!user posted image  Aja, pa še delavce smo dobil, ki temelje za prizidek delajo. Tako, da sem vstala ob 7, ker sem imela dost tega mučenja! Zdj me pa res hrbet boli pa mravljince mam, roke isto. Ok, se mal bolš počutimuser posted image  
Flora, dobrodošla nazaj, sem mislila, da si že rodilauser posted image
Aprilčica, držim pesti pa mislim nate!user posted image  Jp, tud jst postajam tečka samo zato, ker se počutim kot avtobus!user posted image  
anč, dobro, da te imamo, da nam razložiš par stvariuser posted image
ja, Alisa, o pravih popadkih se že pogovarjamo, me kr stisneuser posted image user posted image  Pa se mi zdi, da sem ravno prej izvedela, da sem nosečauser posted image
Zdj bom pa še malo posrfala, potem pa ven, da se pretegnem mal, ker me vse boli ... Pazite nase!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
20.7.2009 8:18:31   
Anonimen
no, zdaj pa...dobro jutro punce!
flora, dobrodosla nazaj....
sulfinija, reeeeees najlepsa novica. uzivajte, res ti privoscim vso sreco z malim Valom!!!
mi smo se vceraj odlocili, da gremo danes v LJv Atlantis se kopat!user posted image user posted image user posted image
in mam en veeliiiik problem....jao jao. mam samo bikinke kopalke:S
punce z idejami na dan! novih ne gerem kupit, ker za 1xno uporabo jih niuser posted image
kako naj se vsaj mal postimam, da bom podobna cloveku in ne odajocemu balonu?

no, in moj nacrt je tak:
vse tobogane izprobat.... v vsak bazen skovit na glavo. tekmovati z malimi v plavanju. In mogoce pa "produzim" na Zalosko v porodnisnico. bi bilo kar fajn.... datum mi je vsec, pa se blizu bom in me porod v avtu ne bo skrbeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
20.7.2009 8:24:23   
go_ta
Miška, a so ti te bikini kopalke prav? če so ti, jih daj kar gor! Jst sm bla na morju v njih in mi je blo res dobro, ko sem razkazovala svoj bušiuser posted image  Pa uživajte!! Pa da ne boš res šla že v Puser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
20.7.2009 8:34:23   
Flora2
Sem pogledala na seznam, čestitke za vse otročke, super res.

Poopsie tvoja princeska je pravi cukeruser posted image .

Sulfinija lepo da si se javila in super za malega Vala da tako lepo napreduje, uživajte malsimalno.

Go_ta ne ne nisem šla še rodit, se mi zdi kot da je to še dalečuser posted image , pa se datum vztrajno približuje...

Aprilčica drži se, so pa tam zato da ti pomagajo zato brez skrbi.

Alisa pri izbiri oblekic za iz P za user posted image imam tudi sama probleme, ampak kot sem uspela videti v petek, ko je šlo mimo mene malo morje dojenčkov so bili vsi oblečeni v dolge rokave in pajacke pa kapico, tako da mislim da za začetek je kratek rokav premalo.

Anč super da nam tkole kaj poveš, vsaka informacija je dobrodošla.

Sem pa slikala sobico in najino splanico, kjer bo zibelka, bolj na hitro.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
20.7.2009 8:39:42   
Anonimen
joooj, flora kako lepa sobica!user posted image user posted image user posted image
am go_ta.....ce so mi prav?
to je relativno hahaha.....modrc mi pokrije radavice, spodnjega dela pa ne vidim, tud ce se pred ogledalo postavimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
20.7.2009 8:40:52   
hruškolinka
Živjo!

Kolk ste pridne pri pisanju. Jaz vedno le berem, pišem pa bolj malo, ker se nič kaj ne dogaja. No, se je pa včeraj nekaj dogajalo. Sva bila z možem pri njegovig doma cel dan, zvečer sva se odpravila nazaj v Ljubljano. In mene začne neki bolet v spodnjem delu trebuha tko kot pri kakih prebavnih motnjah. Vsaka luknja v asvaltu me je še dodatno poslabšala stanje.  In potem opaziva, da tudi trebuh otrdeva kot kamen. Ampak predvsem zgornja polovica trebuha. Pa začneva gledat na uro in moj pogrunta da se stvar dogaja na točno 5 minut. Je to trajalo slabo uro, potem pa sva že prispela v LJ. Sem dragega potolažila, da je to samo vaja, ker se popadki ne začnejo kar na 5 minut?  user posted image   Kaj pa ve mislite, po moje da to ni možno? No, in res, grem se jaz stuširat in v postlo, potem pa se stvar umiri. Vso noč je bil trebuh malo bolj napet, ampak smo se lepo naspali, danes je spet vse po starem. Po eni strani pa tudi ne bi imela nič proti odhodu v P, ker imam samo še 14 dni do roka in imam počas že vsega dovolj.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
20.7.2009 8:49:41   
Anonimen
hruskolinka, meni se je to dogajalo v soboto celo dopoldne. ko sva mislila startat proti lj, pa se je stvar popolnoma umirila. in je se sedaj mir.
lazni popadki po mojem!

(odgovor članu hruškolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
20.7.2009 9:19:46   
*anč*
dobro jutro!

sm šla mal prepozno spat, zdej sm pa zaspana user posted image . mali se že igra s kockami. učeri smo mel full aktiven dan, smo šli na Rašico, na grad , v mesto pa na kosilo user posted image . vsega je blo velik, očitno zame mal preveč, ker me je zvečer kr pošteno bolel trebuh, ampak je vse lepo minilo.

flora  krasna sobica user posted image .

hruškolinka jst mislim, da ni nekega pravila glede popadkov, ki bi veljalo za vse ženske, tko da je čist možno, da se ti začnejo popadki na 5 min oz. jih ti takrat opaziš (nekatere srečnice popadkov sploh ne občutijo), samo tko kot si sama ugotovila se pravi popadki ne nehajo, ampak samo stopnjujejo. se ti pa sigurno pripravlja že vse za dan d user posted image .

mejte lep dan!!

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?