|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
16.7.2009 14:59:02   
Anonimen
alisa, meni pise samo 35user posted image
caki:
jutri bove 35 ane?
se pravi, da sve danes 34 6/7
vceraj 34 5/7
v torek 34 4/7

mogoce se je zmotila....pa saj 1 dan gor alpa dol. kolko pa je tvoj bejbi tezek?
moja je 2200-2300g

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
16.7.2009 15:30:30   
simonalokar
m1987 ej glede plačila - pred 3 leti je bilo tako da je šel plačat po porodu. tko da drugi dan al te ne spustijo iz bolnice če ne plačašuser posted image user posted image . ne se bat.

je vroče pa je gremo na sladoled

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
16.7.2009 15:45:51   
Anonimen
jao punce....mene bo konec od te vrocine. takooo rada bi kaj naredila po hisi, pa mi ze samo dihanje povzroca ogromen napor:(
katera ze plese za dez?
blazeno slabo vreme. pa imam drugace fuuuul rada poletje in vrocino!!!

aprilcica, naj ti cas v bolnici cihitreje mine! zdravniki ze vejo kaj je najboljse in ne bit zalostna zaradi tega. ceprav sama za sebe vem, da bi sam jokala:(

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
16.7.2009 16:23:55   
hel32
Bogica Aprilčica, ne se jezi Dr. že vejo kaj je prav, bolš tak, ko pa da je kaj narobe, pa saj je sam en dan.
Miška, jaz sem pa še bolj za vama sem 34/1, zgleda, da bom na koncu sama na tem forumu ostala user posted image user posted image  bogice smo si zaradi te vročine neznosne, jaz se grem potem malo kopat, da se ohladim.
Punce, kje je pa Go- ta se danes še ni nič javla, upam, da je še 2v1.
Eee35, držim pesti zate, da bo vse v redu, ti se pa kar lepo sprosti, user posted image user posted image
Muca, Tjaša je rojena 11. avgusta, in ji ni bilo čist nič prevroče, ko sem jo pokrila z kovterčkom, najbolj pa vidiš, kako je ko mu pošlataš rokice in nogice, če so mrzle, ga zebe, kajti novorojenčki še ne znajo uravnavat telesne temperature.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
16.7.2009 16:28:42   
Anonimen
saj res:go_ta
lahko, da tudi ona ze cel dan pred odprtozamrzovalno omaro stoji, ko jst!
jao danes nateram mojega dragega, da nam postavi bazen!!! imamo cisto novega, starega 1 leto, samo je se lepo zapakiran v drvarviciuser posted image
mora moj nekaj potuhtat kako najhitreje teren zravna, ker kar lepo visi:(

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
16.7.2009 16:30:09   
Anonimen
aja, hel: jst bom sla itak cez 14 dni rodit! mi je dala zdravnica dovoljenje. ne bom cakala se 1 mesec pa 1 teden!user posted image user posted image user posted image
cez 14 dni zacnem laufat,pa skakat, pa pocepe delat, pa moj bo revez parkrat na dan:D:D:D:D
sam da mal pospesimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
16.7.2009 16:33:54   
Lorian
Hojla babuške. Tale vročina res ni od muh, jaz sem se ponoči ene trikrat preoblekla, ker sem bila čist mokra. Upam, da se zraven kakšna kila stali!
Na dopustu smo uživali, na plaži sem bila glavna atrakcija, ( trebuh imam res nenormalno velik )vsi so prepričani, da imam dvojčke. Sem ta teden še fraj in ne rabim smene držat, le v pisarni sem imela en kup papirjev za pošlihtat.
Zdaj me pa čaka podopustniško likanje, ampak čakam, na poslabšanje vremena, ker res ne morem likat. Pa še klima nam je crknala, tako da je res neznosno v naši mansardi.

Za vse, ki čakate na obračanje bebijev držim pesti, no mooče pa se sami tudi še obrnejo, še je čas!
Aprilčica nič solz, ker zdravniki že vedo kaj je pomembno!
Bolečine, ki jih opisujete, so tudi pri meni prisotne več kot en mesec. Mene sicer peče na levi strani pri vrhu reber. Najhuje pa je ponoči, ko se prevalim iz enega na drugi bok, včasih me zelo zaboli, pa si ne znam razložit zakaj.

Katera je že napisala, da bo potrebno za dež plesat? No jaz se ji pridružujem, gremo plesat za dežuser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
16.7.2009 16:37:58   
Anonimen
kaj, ko bi kar za sneg plesale? ce ze, bodimo konkretneuser posted image

(odgovor članu Lorian)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
16.7.2009 16:51:13   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Jaz imam pa ful velko vprašanje za tiste, ki boste rodile v Lj porodnišnici. Potrdilo od šole za očka že imamo, kako je sedaj z plačilom, da bo lahko pri porodu pristoten. Gre lahko plačati že sedaj, ker nekateri omenjajo, da tam kejr plačaš delajo samo do 4-ih pop in če prideš rodit zvečer, da očka ne more biti poleg? A je to možno? Ker drugače bi moj šel to kar plačat. LP

Moj je sicer 3 leta nazaj imel to potrdilo in sem prišla v porodnišnico ob 18h pa ga ni noben vprašal za to potrdilo al pa da mora kaj plačat za prisotnost, tako da smo plačali nič. Imel pa je s sabo. Očitno niso imeli časa za to, Anžetu se je mudilouser posted image .

Miska_mccute - moja naj bi bila težka 2180, za velikost pa zdaj ni nič povedala. Bova videle kaj bodo rekl 29.7.09, če bomo preživele tole vročino. V senci mi kaže 31 stopinj, noter pa uffffffffffff, zdaj sva bila zunaj v senci, da je noter klima lavfala dobre 3h, zdaj je noter prav luštn, sm kaj ko bo pol ure mim pa bo spet 30 not.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 16.7.2009 16:59:54 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
16.7.2009 16:56:25   
M1987
Očitno se mu je res mudilo user posted image joj ta vročina... groza... ja nič potrpet bo treba. A si zdaj zraven tega še popadke predstavljate? user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
16.7.2009 17:08:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Očitno se mu je res mudilo user posted image joj ta vročina... groza... ja nič potrpet bo treba. A si zdaj zraven tega še popadke predstavljate? user posted image user posted image user posted image

joooj, samo nehaj! hehe naj***le smo gauser posted image

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.7.2009 19:43:57   
eee35
Punce, hvala, da držite pesti na vse nas, ki imamo user posted image z medenično vstavo. Jaz tudi držim pesti zase in za mojega malčka, pa ja, probam si ponavljat, da bo vse v redu in se bo obrnil. Saj samo še malo!
Moj mi teži, da nič vaj ne delam. Saj vem, da bi morala, ampak se ne morem nagnat. Samo bi jedla, spala in se tuširalauser posted image ...res se bo prileglo, če bo vikend hladnejši, niti dež me ne matra pretirano.

Aprilčica: res bolje, da greš v bolnico, čeprav verjamem, da je zoprno. Ampak je dobro, če bojo preverili, pa potrdili, da je vse v redu. Drži seuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.7.2009 19:52:56   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

+9,5 kguser posted image
naslednji pregled: 29.7.

Ljubi bog ne se sekirat user posted image  Kaj pa tiste kar se za 20 ali celo 30kg pridobijo med user posted image  da bodi nasmejana, ker to boš takoj izgubila po porodu user posted image Normalno je da pridobiš 8- 15kg (če ne pretiravaš s hrano kot veliko user posted image )user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.7.2009 19:55:56   
simonalokar
aprilčica bolje da je tako kri je kri in vse gre na našeuser posted image . tko da potrpi tisti dan. in da greš naslednji dan domov brez skrbi. vem da je lahko govorit nevem kako bi jaz ravnala v tvoji situaciji, verjetno bi se mi frtajčkal.

lorain nisi enidna švicam kot tastar konj user posted image user posted image user posted image . se tudi jaz preoblačim, sem rekla da grem danes kar naga spat pa me je moj sam pogledal, verjetn ne bi imala mirauser posted image user posted image user posted image user posted image .

eee35 upam da se ti obrne  in da bo šlo glavično držim pesti zate in za druge.

svojga sem dala spat, mož je na motorju, jaz sem stuširana pa bom morala iti še enkrat, ker spet švicam. sem vam kar fouž ker imate klimo v stanovanju, medva gruntava da bova dala toplotno črpalko za hlajenje in da bo voda topla. bova videla še - tacajt se bom pa še kuhalauser posted image user posted image user posted image .

potlej pa moram še kumarice vložit pa se mi ne da.user posted image user posted image user posted image .

uživajet v sopariuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.7.2009 20:06:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

+9,5 kguser posted image

Ljubi bog ne se sekirat user posted image  Kaj pa tiste kar se za 20 ali celo 30kg pridobijo med user posted image  da bodi nasmejana, ker to boš takoj izgubila po porodu user posted image Normalno je da pridobiš 8- 15kg (če ne pretiravaš s hrano kot veliko user posted image )user posted image

ma saj vemuser posted image ....sem prav ponosna sama na sebe....pa glede tistih 20, 30 kg....khm khm, sem bila ze 2x tam. pro domnu in tadeju +28, +26
ne vem kako mi zdaj uspevauser posted image user posted image user posted image
res pa je, da so sle pol kilce kar same od sebe dol!

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.7.2009 20:08:35   
Anonimen
joj punce....predvcerajsnjim smo cakale rezultate NS, zdaj pa ze cakamo prve popadke....kam leti ta cas!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.7.2009 20:22:37   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

+9,5 kguser posted image

ma saj vemuser posted image ....sem prav ponosna sama na sebe....pa glede tistih 20, 30 kg....khm khm, sem bila ze 2x tam. pro domnu in tadeju +28, +26
ne vem kako mi zdaj uspevauser posted image user posted image user posted image
res pa je, da so sle pol kilce kar same od sebe dol!

user posted image user posted image user posted image user posted image   Čas hitro beži..... da,da. Jaz sem Avgustovka 2008 (rok 18.8.2008) in sem rodila 11.07.2008 user posted image  
Kmalo po kot pri tekočem traku user posted image user posted image user posted image

Muca81: Samo še malo user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.7.2009 20:23:53   
hel32
Punce moje drage, mene taaakkkoo vse dol tišči, da ni res, se mi zdi, da mi bo mali kr ven padu
odspot, kosti me tako bolijo, da ni več res, nič se mi ne da!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še 6 tednov imam do konca, pa noge me bolijo, pop****user posted image user posted image !
Sreča, da je sobica gotova, in najnujnejše stvari oprane in zlikane, ter na svojem mestu, če ne bi mogla več,
kolk je pa to pasalo zdaj, malo morem pojamrat, saj zato pa je forum, ane,
nič, grem večerjat zdaj!
Nočko

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.7.2009 20:29:20   
go_ta
hej, pupike, ste preživele dan? Tole je pa noro, jst šele zdj prihajam k sebiuser posted image  
Hel32, še sem v kompletu, brez skrbiuser posted image , sam sm bla leteča danes (čeprav bi se najrajš preselila v zamrz. skrinjo, ja, miškauser posted image ). Včer popoldne so me klical, da mi je hemoglobin še padel, tko da sem morala zjutraj po recept za železove tablete, pol sva šla z očijem mal naokol, pol na sprehod, pol sm pa mal pospravljala, kuhala, bla pri mojih ... pa, Hel32, ne boš sama ostala, ti bomo delale družbo in navijaleuser posted image
Ampak vroče je za znoret, tako da si, M1987, ne predstavljam si popadkov v tej vročiniuser posted image  
Včer mi je mami pripovedovala svoje štorije, ko je ona rojevala pred 32 in 27 leti, sem se tko nasmejala, ker zna tako zabavno pripovedovat, čeprav ji ni blo lahko. Sploh zgodba s klistirjem je bla dobrauser posted image  Sem si sebe predstavljala v situaciji, ko nujno rabiš wc, pa ga ne najdešuser posted image
Aprilčica, kaj pa je narobe s krvjo? ne bit žalostna, sj je ša malo do konca, bomo že potrpele.user posted image Sam ne vem, če bi še kdaj finiširala nosečnost poletiuser posted image
sams, moj dela v branži z gumitehničnimi izdelki in sem mu že naročila zračnico od samokolniceuser posted image  
eee35, držim  pesti za ZO, da bo ratal!user posted image  Muca, Alisa, ti vaši lumpki vam že zdaj nagajajo, ampak mislite pozitivno,da bo v vsakem primeru vse okej!
Arwen, upam, da boste vse porihtal za bebico, dobro, da ste zdaj ugotovil, kaj vam manjka!
simonalokar, lorian ... švicanjeuser posted image  pri meni je tud groza, če bi šle vsaj kile doluser posted image  Zdaj sem lepo stuširana, vsa okna so odprta, tako da je kr znosno.
Ja, miška, jst vsak dan spremljam, kje me kaj boli, zvija ...user posted image  moj user posted image  je tud čist nervozenuser posted image  Bo že. Naslednji teden imam amnioskopijo, pa bomo videli, če bo kaj.
Zdaj pa mal na balkon, na zrak ...
Pazite nase, souser posted image !

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.7.2009 20:32:34   
go_ta
Hel32, mogoče se pa spušča. Ampak tud mene kakšen dan tko dol pritiska, da mislim, da mi bo vse ven padlo, drug dan je pa okej. Upam, da se boš bolš počutila. Zdaj ko finiširamo, je vse težje, ampak bo pozabljeno vse, ko dobimo svoje zakladkeuser posted image  pa ti kar jamraj, paše ane?user posted image  saj vidiš, da smo vse na istemuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.7.2009 20:36:55   
*anč*

aja, ja....dajte mi res povedat, kaj naj se fliknem v torbo? za vsak slucaj, ce se bo mala res uztrelila iz mene kje na poti, v avtu?user posted image
anc, ti bos vedla se mi zdi. pa kaj narest?user posted image user posted image user posted image

uf, miska, vidva bi to kr sama popedenala user posted image . jah, lahk ti napišem kaj rabiš, sam je fajn, da znaš tzt uporabit pa tut nevem kje bi vse dobila ... vsekakor kako čisto rjuho, par tetra pleničk, mehko brisačko, da otročka not zaviješ ... jah, pejva kr po vrsti user posted image . porod se izvaja v sterilnem okolju (ok tuki so okoliščine mal drugačne), tko da bi rabla par sterilnih rokavic za svojga dragega al pa vsaj tiste preiskovalne, čisto rjuho, da si podložiš rito. ko se glava že vidi, ne pritiskat, tvoj naj nežno odmika presredek in tišči glavo not (pomaga si z zložencem ali pleničko), da ne bo prehitro skočila ven, ti samo predihavaš.  takoj ko pride glava ven je treba dojenčku obrisat usta in nos s tetra pleničko, da odstraniš sluz, da lahko user posted image zadiha (glava pride ven tako, da obraz gleda proti tvojem anusu), potem pa se obrne v eno izmed tvojih stegen, takrat pridejo rame (ampak prosim ne obe naenkrat!!!, ker se lahk fejst strgaš), najprej zg. pol pa spodnja (ko se poraja zgornja z pleničko tišči na tvoj presredek in zadržuje sp. ramo). ko so rame zunaj še enkrat pritisneš in otroček je tukaj. kar se tiče popkovine, bi bilo bolš, da jo prereže kdo ki to zna ... rabis 2 peana(sponki)-sterilna, enega zapneš približno 10 cm od popka, pomolzeš popkovnico, da je čim manj tekočine not, drugega pa par cm stran od prvega in prerežeš vmes s sterilnimi (!!) škarjami, seveda šele ko neha utripat in posteljica še ni porojena. user posted image naj bo zavit, da ne izgublja toplote. za popkovino ki visi iz tebe ne vlečt, da ne ostane kak kos posteljice not, posteljica se loči kmalu po porodu, ampak takrat bojo rešilci že tam, če pa bi se porodila prej jo spravi v vrečko, da jo bojo pogledali če je cela.

nč, jst sm ti zdej kr podrobno napisala kako pa kaj, upam pa da vama ne bo prišlo prav. vsekakor ti ne potiskaj ampak probaj u miru predihavat, da ne bi šlo prehitro user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.7.2009 22:24:21   
modrasmotka
hey
da se enmau javim
za seznam:+13 kg
jst bom nehala jesti
user posted image
cotke mam opraneuser posted image user posted image
danes sm bla pri G.pogledala sva lego.naše dete se je obrnu,šment je le ta da je tojk poreden da je hrbet tk čudn kazal da se ne vid spol,je G 5 min bulo v ekran pa ne pa ne se ne vid.mi je kr napotnico dal da grem jutri v bolnico na UZ za spol pa za naprej se dogovarjat,ker pri na do konc avgusta ne delajo ker ZD prenavlajo.mater bojo letost mel mal podalšan dopust.user posted image
potem pa še to.uprašam G če lah grem na morje mi pa odgovori sj mate izolo pa postojno bliz ker pejteuser posted image user posted image

brala vas res nisem za nazaj,sprot pa tut ne uspevam brat ker v tej vročini nisem tojk za računalniku pa še za našega sončeka stvari urejam

se še kaj oglasim če me porod ne prehiti

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.7.2009 23:04:47   
aprilčica07
Ojla

hvala vsem za tolažbouser posted image user posted image user posted image itak je bolše, da me imajo tam in me pregledajo celo, ampak saj veste kako je.... jst kr ne bi šla, oziroma bi šla, če me bi domov spustili, sem pa zihr, da me ne bojo,  ker nikjer ne piše, da bo moje telo to sprejelo in lahko pride do kašnih reakcij...

anč: lepo, da si se oglasila, sem te pogrešala..... si zelo podrobno opisala porod, me je kr spreletelo...
go ta: imam lih vse kar se da pod spodnjo mejo... povrh vsega mi nagajajo krvna telesca in zgleda vse skupaj je ratal en sumljiv mix s katerim se ni za hecat.. sem pila 1 mesec železo, pa mi ni pomagalo očitno nič, telo tega ne asorbira tako kot bi moglo, zato provajo dat dozo direktno v žilo... več bom vedla v pondeljk , ko bom tam..

Trenutno od togote jem piškote, imam prav napade danes na sladko. Verjetno živčki... Ma saj vem, da bo minilo in da bo Jakob itak lepo preživel brez mene, ma meni je vseeno fejst zoprno, če ga nimam zraven.. Jao, hormoni, pa pamet...

miska: pridna si z kilgami, bravouser posted image user posted image
hel32: a bi mogla ti mogoče več počivat?
simonalokar: ja, itak nimam izbire kot, da grem v bolnico (vem, da je prav tako), ampak saj veš.. ko imam doma lumpka, ki ga nočem pusit samga, čeprav vem, da mu ne bo nič manjkalo....

Veste koga pogrešam tle gori? floro, pa opatijo.. se mi zdi, da ju že dolgo ni blo na raport... pa tejči tud.. a katera kaj ve?

Zdaj grem pa pod tuš, jutri greva z mojim rihtat očetovstvo, pol pa novim zmagam naproti. Sem celo neki cotk oprala in naštimala, ker me je ta bolnica danes čisto iztirila..

čAU.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
17.7.2009 7:02:48   
Anonimen
jutro, punce....
pa smo s5 1 dan blizje augustuuser posted image user posted image user posted image user posted image . mi2 sve skocile v 36. teden. pa smo na konju. pise v koledarju, da ce se porod zacne v tem tednu, ne zaustavljajo vec, ker je otrocek ze dovolj razvit!
ja...ja....odstevanje se je zacelouser posted image user posted image user posted image .
joj joj, jst pa se nimam nic pripravljeno za v P!!!!bom danes(upam)
HEL,tudi mene vsake tolko spodaj boli za po****it! imam obcutek, ko, da bi mi nekdno vse kosti na silo narazen vlekel. posebno zjutraj, ko se kopljem iz postelje...
ANČ: ja najlepsa hvala za ucno uro...uf uf, ko sem brala, so se mi kar kocine po koncu postavljale. ne ne. bom jst noge kar lepo skup tiscala do porodnisnice. saj v primeru, da flikne ven, lahko se mojega dragega izgubim ker ne prenese nic kar je v zvezi s krvjo in podobnim!!!!
go-ta in ostale, ko ste na zacetku avgusta, pa lahko ze jutri cartate. ne bi bilo nic nenavadnega....joj joj....

Neposredna povezava do sporočila: 1299
17.7.2009 7:15:25   
aprilčica07
JUtro,

danes sem pa bolj zgodnja, gremo na csd rihtat očetovstvo. Mali še spančka, jst se pa nalivam z kavo. Spala sem kolkor tolko ok.

Čakam, da se moj primaje in da odpeketava. Uf, ta birokracija. Drgači sem ok, glede bolnice sem se pomirila, da kar pač moraš nardit, ni težko, kajne? Vse za naše otročke, itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je že zdaj vroče, kaj šele bo?? To res ni zame, že itak ne maram preveč da je toplo, ampak to kar je zdaj je pa uber preveč. Pa ful je soparno pr nas. Dobro, da imamo nekako dva domka poštimana in lahko pobegnem v naš vaški hlad, ker v mestu je blo včeraj za znoret..

Nič, grem se naštimat in se beremo kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?