hel32
|
Evo mene še malo Sva bila na CSDju, pa je bila taka gužva, da naju je za podpis očetovstva naročila ta drugo sredo, To pa ni vse, ker sem se odločila za paket e, bom ga lahko naročila šele ko dobim odločbo od socialne, to pa je konec meseca, nevem, kako dolgo pa Recinko rabi da dostavi? Ve katera, ki je že od njih kaj naročala! Cowgirl, ti si pa veliko dela zadala si za danes, jaz v tej vročini enostavno ne morem delat nič, mi je kr slabo in se mi vrti, najrajši sem v bajti in imamprižgano klimo, Romana24 in ostale nespečnice, jaz glede spanja zaenkrat še nimam problemov, ko zaspim spim, sam 1x na noč grem na v wc, vsaj to mi je tokrat zaprinešeno. eee35, ti je fajn, da tvoj okrog kliče, pri nas je pa glih obratno, se moj prav nič ne ubada s tem , sem za te stvari jaz, še v trgovino ne gre me prav skrbi, kako bo ko jaz rodim in kak mesec nebom mogla kam , bom mamo mogla poslat, ker se on res ne spozna na te stvari, npr. kako moko kupujem, al pa mleko, nevem, pa meso, kruh še gre, pa kake plenice, je pa že vprašanje, tak, da je res čist mimo za te svari no edino takrat, ko grema skupaj. Muca, ti bogica, se še kr sikiraš zaradi medenične vstave, se mi prav smiliš, v P bodo že vedli kako in kaj da bo zate in tvojo pupo najboljši, ni pa nobena od nas varna pred tem, to je pač del našega poslansva. Miška, moja mama je pri 3 bratu, komaj prišla do bolnice, oče jo je pripeljal, v porodno in je že rodila, gre hitro 3x ja, sicer bomo pa vidli. Joob, ne mi o medeničnih kosteh, meni jih bo raztrgalo na pol, pa me 1x niso nič bolele zdaj pa ko 100 skup. Nič, grem neki jest, Lačna!