go_ta
|
Daaaan kako smo, je že kaj vroče? Jst si zračim stanovanje, piha na vse strani, ko pa sonce pride, se bo pa treba zabunkat in zatemnit. Dons sm bla pa pridna, sm zgodj vstala, šla na sprehod, perilo oprala, obesla, zdaj kuham krompirjevo juhico z jurčki, za posladek bojo palačinke ... Spala sem kr v redu, zbudla sem se samo 1x pa zajamrala, ker so me kolki bolel, je takoj mislil, da je že čas za akcijo Ne, ne ... No, zdaj pa mal surfam, pol pa itak ležanje, ker bo danes baje ful ful vroče. Moji gležnji so čist bogi že zjutrj, čez dan so pa res buhteljčki! no, aprilčica, upam, da te bojo v bolnici porihtal in boš čim prej doma! Alisa, če mene vprašaš, bi danes za kosilo pasala samo mrzla solata:) Ampak moški morajo konkretno jest, ane Miška, sem se nasmejala izjavi tvojega malega Sam otroci pa imajo ideje, da lahko dol padeš Miška, Muca, hel32, ja desci so res dobri. Moj je bil za to, da bo zraven, zdaj pa že cinca, ampak itak, da bo zraven, ker mu drugač zamerim Pa ne bi gledal, kako me boli, pa to pa ono ...Pa tud on nima najboljšega želodca Jst pa hočem, da je zraven, ker se ob njem počutim res varno pa vem, da bo zdržal. Aja, pa hočem, da je zravem ker nočem, da mi je dolgčas, ko bom čakala, da se odprem Tko da se zdj psihično pripravlja. Pa upam, da ne bo skup padu simonalokar, jst mam za P vse pripravljeno, mi je skoz težil, naj že pripravim, da je bil bogi revež miren Včer sem pa še za pripravljala, čeprav še ni spakirano, ampak čaka na previjalni. Ker ne vem, kaj naj mu spakiram za obleči iz P Če bojo take temperature, ne morem dat 100 plasti na njega. Bom par kombinacij morala naredit UUU, pozabla sem na juho!! letim!