|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
15.7.2009 7:16:40   
Joob
Muca83,
šla sem k dr.Lomšek...to je pa tako prijazno in toplo bitje...vse mi je razložila glede plodovnice, tako, da sem zdaj pomirjena.
Aprilčica, ja, avto je pa šel ven iz garaže in z blokiranim motorjem...nič jasno kako so ga lahko odpeljali...šibam na zavarovalnico, ker bom imela en sestanek...

Papa

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
15.7.2009 7:54:37   
Ayo
Jutro!

Pri nas pa lije kot iz skafa, prav pase, upajmo da se kaj ohladi.
Noc je bila katastrofalna user posted image user posted image user posted image vroce in soprano kot sam user posted image spat sem sla ob 11h in sem bila v 12h ze v luftu, z odprtimi ocmi kot da bi se naspala najmanj 15 ur!!! user posted image user posted image user posted image
Pa sem potem 1 uro meditirala na balkoncicu, potem sem dokoncala knjigo, ki sem jo brala, pa tudi po tem nisem bila zaspana!! Racunalnika pa zanalasc nisem prizgala, tako da sem se pa spravila likat cunjice za user posted image Imam zdaj vsaj to sedaj zrihtano, danes samo se lepo zlozim v predale user posted image
No, zaspala sem nazaj ob 5h, ob 6.30 pa nas je zbudil Gabriel. In zdaj spet ne gre user posted image Res ne razumem, kako telo lahko prenasa tak napor, 2 uri spaja na noc user posted image user posted image user posted image

Tako da ze kuham kosilo.

Aprilcica, dobrodosla nazaj in super da ste se lepo imeli! user posted image

Kerala, naj snezilka opravlja svoje delo. Ti si user posted image in si privosci brezdelje (dokler si ga lahko) user posted image
Jaz sem tudi se pred leti sama pucala stanovanje, pa me je potem moj preprical, da sva zaposlila snezilko 1x na teden, in kar pase. Se posebej sedaj ko imam(o) otroke. Jaz sem ze moji rekla, da od septembra naprej celo 2x hocem da pride popadenat stanovanje. user posted image
Jaz sicer rada pospravljam in imam rada red, tako da to pocnem bolj sproti vsak dan, manjse stvari, ampak to da ti nekdo vsaj 1x na teden v celoti pospravi, ti pa imas za to vec prostega casa, pa zeeeeeelooo pase. user posted image

Nasemu Gabrielu je pa kar cez noc ful zrasla noga + v visino se je potegnil, tako da smo vceraj letali za nove sandalcke in kar verjeti nisem mogla, da nikjer st. 22!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
No, potem sva sicer nasla ene ful drage, edine kjer so nam dali minimalni 20% popust (drugace je vse ze znizano na 50%), pa se te so bile st.21, ker ima model vecje stevilke. in upam da bodo sedaj zdrzale nekje 2 meseca.
Pa po tem ko sva jih placala, je moj rekel, da mogoce bomo spet meli user posted image , da jih bo tako lahko ponosil se drugi user posted image . On to rece, ker si ful zeli drugace user posted image . user posted image
Je pa tudi izbira za fantke resnicno zmeraj bolj revscina napram punckam. user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
15.7.2009 8:28:01   
eee35
joob: dr Lomšek je res super!user posted image Hodila sem k njej par let nazaj, samoplačniško, pa je ful nežna in prijazna, zelo dobro si izbrala.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
15.7.2009 8:53:50   
garfield08
Jutro

Pri nas je spet sonce user posted image user posted image

Noč je bilo porazna pa ne zaradi Aljaža ampak pikica je imala zabavo celo noč.
Današnji pregled je prestavljen na naslednji teden,ker ima ginekologinja dopust.Saj mi tudi bolj paše,ker sem  čist ....
Danes se je spet najavil obisk tako,da smo skos zunaj ali pa na terasi.
Samo skuham v hiši še jemo zunaj.Tamali svoje popldanske in dopldanske počitke spi v vrtni uti.Jaz pa počivam na ležalniku.Sploh nas ni v hiši samo ponoči. V vrtni uti imam klimo in vrata zaprem.Tudi rolete imam čez okna tako,da uživamo.

Kako bi mi pasalo,da se bi malo ulilo,ker je prav soparno.
Kakšno vreme je kaj pri vas ?

Zdaj bom mogla še malo v trgovino,da nabavim kaj za na mizo dat,ko pridejo obiski.

Šibam še Aljažkota oblečt pa šibama v trgovino.
Se tipkam kasnejeuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
15.7.2009 9:40:45   
hel32
Dober dan čvekice
Aprilčica, pozdravljena nazaj.
Eee35, ja to bi bilo super, da se bi enkrat srečale, z našimi štručkami!
Ayo, se mi prav smiliš glede te tvoje nespečnosti.
Jaz moram pa nujno it na pošto, da plačam cel kup položnic, če ne mi bojo internet in el. izklopiliuser posted image user posted image , pozabila sem prava kura.
Ja nekaj sem se spomnila, a boste nesle v P obroč za sedet, meni so rekli, da jih imajo v MB porodnišnici, pa bom vseeno vzela svojga.
Pri nas spet sije sonce in je vroče, pa še pop. morma na CSD it, pa je že skrajni čas, nič ne pomaga!
Se še tipkamo.
Helena 34tednov

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu garfield08)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
15.7.2009 10:09:28   
aprilčica07
Jutro,

no, pa sem končnoo spala malo boljše.. Celo le dvakrat sem šla lulat, drgači sem pa spala ko bejbi...user posted image user posted image user posted image user posted image Se ne smem preveč hvalit, da ne bo spet cirkus to noč.

Sicer cunje se perejo, ampak te od morja, ne od dojenčka... V laboratoriju sem tudi bla, bomo vidli kašni bojo jutri izvidi... Pr nas še kuri, moj in mali sta šla v avtopralnico oprat avto, ker je bil ves umazan o prahu in takih reči in moj je na avto občutljiv, da to res ni..user posted image user posted image user posted image

ayo: ja, te zastopim kako je ko ne moreš spat, pa si utrujena za znoret in spanca od nikjer.... jst imam očitno nihanja, enkrat spim, pol spet ne, ma mi nekako znese se vsaj za silo spočit... če ne drgači dam pa jakoba k mami ali pa tašči, da vsaj takrat dam noge v luft..
joob: lepo opravi danes na zavarovalnici.. še vedno mi ne znese štekat kako so vam ukradli avto.. user posted image user posted image user posted image user posted image
hel32: jst obroča ne bom nesla, ga nisemr rabla prvič, pa sem zdaj optimistka in upam, da ga spet ne bo rabla..
eee35: a z davčne čakaš papirje?user posted image user posted image user posted image znajo bit dolgi, veš. (se hecam, malo na svoj račun)... midva sva dans mislila it štimat očetovstvo, pa nimamo varstva, tako da greva v petek ali pa drug teden, bomo vidli kako in kaj

Pridem nazaj.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
15.7.2009 10:22:26   
go_ta
Hej, sončniceuser posted image  Jst sm mela pa danes pregled ob 7 ... pritisk ok, kile so šle gor, itakuser posted image  (sem razmišljala, kako za vraga jih bom dol spravla?!), kri se mi je pa poslabšala, tako da mi je dal recept za železo. Pa naslednji teden me je poslal na amnioskopijo, juhu ...user posted image  tega se pa res ne veselim. Sem šla prej mal na sprehod, dokler ni vroče, zdj se bom pa mal relaksirala, sem bila včer ful pridna - sem okna pomila, tla, kopalnico očistila, pekla pol nisem, se mi ni daluser posted image
Aprilčica, welcome back! Super, da ste se lepo imeli!! Jst že par dni sanjam, kako bi se namakala v morju, ko je tako vročeuser posted image

Nič, grem zdaj na balkon brat mal. Uživajte!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
15.7.2009 10:37:07   
tulpek
A to velja čisto navadni plavalni obroč?

Danes zadnji dan delam user posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
15.7.2009 10:42:42   
cowgirl
Danes se pa spet odlično počutim. Sem že pse peljala ven, zdej pa gospodinjska opravila, posesala sem že, spravila se bom še nova vrata pobarvat in še eno okno mi je od včeraj ostalo za pobarvat, zbrusila sem ga že... user posted image Potem mi prinese prijateljica poseben glavnik za mojo psico, ker meče vso dlako s sebe in sesam stanovanje lahko vsake 3 ure. user posted image
Popoldne bom še lubiju poomagala pri ustvarjanju kopalnice, potem greva pa še na en obisk... Upam, da bom zdržala. user posted image

Mene tudi podplati bolijo... ponoči sem mislila, da ne bom do stranišča prišla... kot da bi imela bučke namesto podplatov.  Sem mislila, da imam tako zatečene, pa niso bile... Lahko da je to zato, ker spim ful pokonci. Pod glavo in hrbtom moram imet vsaj 3 pouštre.

Uživajte v poletju!

Carpe diem

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
15.7.2009 10:47:00   
romana24
user posted image user posted image user posted image user posted image  glede obroča, sem se spomnila ko sem mojemuuser posted image  naročila lani naj mi prinese en obroč za sedet (seveda sem pol ure razlagala kaj mislim) je prišel v P in začel pihati obroč. In jaz gledam in tega obroča kar ni konca. Punce, kupu mi je obroč za kopanje ZA ODRASLE in to v obliki traktorske gume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image . Sramotauser posted image

In ko sem ga vpršala kako naj se usedem ko pa kar cela lahko not padem me je samo čikasto gledal. user posted image user posted image .  Ah ti naši moškiuser posted image

Spanje: Kaj je že to????? Spim po obrokih in vsakič ko se obrnem se tudi zbudim ker me medenične kosti takoooooooo bolijo da je za znort.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
15.7.2009 10:57:35   
eee35
aprilčica: še HB, da mojuser posted image obožuje po uradih klicarit, pa morit, ampak je ful prijazen in nekako tako naredi, da mu vedno povejo, kaj rabiuser posted image . Jaz sovražim vse te uradne stvari, če bi morala sama vse rihtat, bi znorela. Pa sama ne vem, zakaj tako tega ne maram. Na CSD je ta gospa malo kurasta, se iskreno opravičujem, če jo kdo osebno pozna, sem prepričana, da ima ful vrlin, ampak za rihtat papirje ni, po moje pa dopust rabi in to nujno...

cowgirl: pojma nimam, kaj to zdaj za ena fora s temi podplati. Jaz tudi nisem zatečena, pa še spim na enem povštru, tako, da ni to.

romana24: s tega, kaj se spomnim, ena je res dobila eno gumo za sedet, samo ne spomnim se od česa že, tako, da verjamem, da tvoj je bil sposoben tako se uštet. Jaz si blazino moram še nabavit, kok velika mora biti? Ker če ne uspe z obratom, pa ne bom recimo imela CR, pri medenični vstavi baje naredijo epizotomijouser posted image .

< Sporočilo je popravil eee35 -- 15.7.2009 10:58:15 >

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
15.7.2009 11:29:58   
Muca83
Men je pa ena dala en tak penast obroč za sedenje, kao prav namenski, samo ne vem če je to kaj boljše od unega za napihnit, se bojim da ni slučajno slabše user posted image Jaz osebno nimam nobenega upanja, da me ne bi šivali, ker tudi ene ženske osebno ne poznam, ki je ne bi prerezali. Moja user posted image pa itak na ritki vztraja, tako da imam še manj možnosti. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
15.7.2009 11:34:10   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

romana24: s tega, kaj se spomnim, ena je res dobila eno gumo za sedet, samo ne spomnim se od česa že, tako, da verjamem, da tvoj je bil sposoben tako se uštet. Jaz si blazino moram še nabavit, kok velika mora biti? Ker če ne uspe z obratom, pa ne bom recimo imela CR, pri medenični vstavi baje naredijo epizotomijouser posted image .

To kupi OTROŠKI šlaufek. No jat pol nisem imela nič ker me ni bolelo v P, ko sem pa domov pršla je pa začelo trgati ko user posted image . Predlagam pa ti da si ga sama kupiš. V  LJ P nimajo več šlaufkov, včasih so jih meli pa je rekla sestra tam da so to mamice vse pokradle in si domol odnesleuser posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj jim pade na pamet.

Tako kot tiste pajacke modre v katere so otročki oblečeni. Je patronažna rekla da ni takjo osamljen primer, da pride na dom in so otročki oblečeni v pajacka kliničnega centra. Ja nimaš kej, sto ljudi sto čudiuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
15.7.2009 11:39:21   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Jaz osebno nimam nobenega upanja, da me ne bi šivali, ker tudi ene ženske osebno ne poznam, ki je ne bi prerezali.

Js pa eno celo poznam, je 10 dni nazaj rodila. Tak da možno je user posted image in upanje ostaja.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
15.7.2009 14:17:17   
Drnula
Ojla nosečke,
jaz sem bila danes pridna, ves zaostanek sem zlikala in stanovanje se šajna, zdaj so na vrsti cunjice za user posted image . Tu bo predvsem sortiranje, pranja in likanja bolj malo. Sem pa čist slabe volje, saj sem pred pol ure govorila s šefico, pogovor je bil dolg .... kratko malo pa v duhu da je vse narobe, da je prava štala. Prišlo je do ene situavije z enim težkim partnerjem in očitno je bila pri njem storjena napaka pri obračunu še pri moji prejšnji porodniški namestnici pa je nisem opazila kot bi morala in popravila medtem, ko je ona videla takoj samo da je vzela papirje v roke in se še nič poglobila v primer. In zdaj je kar vse narobe, kar ji pride pod roke ... ne zdijo se ji v redu stvari, ki smo jih skupaj dorekli in kar ceno nisem zagovarjala takrat itd ... zdaj pa zakaj je tako... vse v smislu kaj ga serjem. Mi gre kar na jok. Grem jutri dopoldne v službo, po vsej verjetnosti z Neco user posted image Ma saj vem ... ne sodi sem ...

Sicer je pa naše user posted image nekam mirno danes, tolk da se mal premakne.

Muca - si morda odprla kako temo na porod v medenični vstavi? Morda ti lahko pokomentirajo tiste, ki so imele enake izkušnje, da boš bolj mirna vsaj z vidika, da  ti bo morda bolj znano kaj pričakovati.

Ayo  - kolik pa je Gabriel star?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.7.2009 14:28:39   
Sanikaa
Muca83..mene HB niso nič rezali. Nič nisem rabila za sedet. Zdaj bom za vsak primer vzela tisti povšterček za spanje v avtu. Tudi se napihne. Mislim da je eee pisala da je njej edino notranja pnevmatika za samokolnico zdržalauser posted image . Tisti plavalni obročki so kitajsko sr.. in ne zdržijo težo od cca 50-60 kg .

Punce meni je pun kufer šopinga in hodanja po trgovinahuser posted image . Zuser posted image  sva si mal obnovila oblačila in obutev tak da zdaj imam mir za neki časa.
Komaj čakam petek...namakala se bom v morju....najbrž bom plutala kot kakšna bovauser posted image user posted image user posted image .

lep pozdravček in lepo se imejte!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.7.2009 14:57:49   
Muca83
Drnula, nisem odprla teme, sem pa ogromno brskala o tem po internetu. Preveč! Ker potem naletiš na take informacije, kako lahko (v sicer redkih primerih) medenična vstava nakazuje, da ima otrok kakšne okvare. Take stvari res niso za nosečnico za brat user posted image Sicer pa o samem porodu kolikor sem prebrala je tako kot pri glavični vstavi - ene pravijo, da je šlo hitro in brez težave, ene so se "mučile" v nedogled. Bo treba kar zdravnikom zaupat, do takrat pa še vedno upam, da si mala premisli user posted image Se pa spomnim, da so mi od nekdaj ljudje govorili, da imam široko medenico in da bom zaradi tega kao lažje rodila user posted image No, upam, da to drži in da bo kaj pomagalo.

Sicer sem pa danes slišala za eno, ki je rodila prejšnji teden - je bil mali skoz na glavico obrnjen, tik pred porodom se je pa na ritko usedel. In baje so to ugotovili šele sredi poroda, ko ni nikamor napredoval in se je končalo s CR. Tako, da nihče ni varen pred muhavostjo naših user posted image user posted image

Zdej pa čakam mojega, da mi prinese izpolnjene papirje iz službe (delava v isti firmi in jih bodo kar njemu dali), da jih nesem na CSD.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.7.2009 15:23:03   
Alisa
Evo jaz sem iz pregleda;
Pritisk in voda sta ok, kri pravi da bo naslednjič pogledala, naslednji pregled imam; 29.7, 11.8., 17.8 sem dobila kar 3 datume, tako da 29.7 mi bo delala CTG, pa bodo takrat tud videli če se je mala obrnila, ker do danes se še niuser posted image user posted image user posted image . Joj kok sm žalostna.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.7.2009 17:15:57   
Anonimen
hey noseckice v zadnjem stadiju!user posted image user posted image user posted image
bila na pregledu. vse ok....nasa mala pupa tehta 2200-2300 g. sem vprasala zdravnico, ce grem lahko ze rodit, pa je rekla naj pocakam se 14 dni, potem pa me spustiuser posted image ...
pol pa....poslusite to!!!!---> ŠOK!
jo vprasam s kakimi popadki morava startat v porodnisnico. pa rece:
TAKOJ!!! takoj, ko zacutim kaj , pa da se trikrat ponovi na 20 minut v avto pa gasa!
imam debelo uro do porodnisnice. in pravi zdravnica, da pri tretjem porodu lahko samo ven padejo! v treh, stirih popadkih je lagko otrocek zunaj. pa se nasa mala je bolj mala, in bo slo res po hitrem postopku verjetno(upam) no potrpi naj tisto uro pa pol, da ne bo kraj rojstva primorska avtocesta!!!
no in evo, se imam s5 za kaj sekirat...
v torbo za v porodnisnico bom dala se brisace, skarje in se kaj kar zraven pase...jao jao jao
aja, za seznam:
+9,5 kguser posted image
naslednji pregled: 29.7.

ALISA, me2 imave pa na iste dneve preglede, pa se rok imava 21.8.user posted image user posted image user posted image
kam gres rodit? jaz grem v LJ!

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.7.2009 17:21:13   
Anonimen
aja, ja....dajte mi res povedat, kaj naj se fliknem v torbo? za vsak slucaj, ce se bo mala res uztrelila iz mene kje na poti, v avtu?user posted image
anc, ti bos vedla se mi zdi. pa kaj narest?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.7.2009 19:09:12   
Joob
Babuuurce, kaj počnete, mene vročina in pa moje medenične, sramnične kosti ubiiiijajo...če dalj časa sedim, ležim, ful težko vstanem, mislim, da bo kar vse kar je v mojem telesu, ven padlo.

Na zavarovalnici sem super opravila, so me z ponujeno vsoto denarja za ukraden avto, ful presenetili, tako, da le ni tako hudo. Zdej bova pa začela gledat mal avtomobile, cene, itd...

Joj, veste, da sem danes spet zapravljala, ampak za stvari, katere Nik res potrebuje...user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.7.2009 19:50:41   
eee35
Vročina je res huda. Tako mi je bilo vroče na avtobusu, da sem se čisto na kratko postriglauser posted image
A katero kdaj zbada pod rebri iz desne strani? Da težko zadihaš? DAnes sem lepo ležala na levem boku, pa jeuser posted image fuuuuul zlezel ven na trebuhu, sem se obrnila na hrbet , malo ga božala, pa pol na drug bok se hotela obrniti, pa me je močno zabolelo. Upam, da bom lahko normalno ležala. Razmišljam, če ta mali mogoče kaj nagaja. samo brca že ne, če je obrnjen z glavo gor. Zoprno v glavnem...
Splošno - neverjetno, da sem še 7.7 v službi bila, počutim se zelo okorna, sploh si ne predstavljam, da bi še skakala naokrog, pa slike delala...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.7.2009 19:51:11   
hel32
Evo mene še malo
Sva bila na CSDju, pa je bila taka gužva, da naju je za podpis očetovstva naročila ta drugo sredo,
To pa ni vse, ker sem se odločila za paket e, bom ga lahko naročila šele ko dobim odločbo od socialne, to pa je konec meseca,
nevem, kako dolgo pa Recinko rabi da dostavi? Ve katera, ki je že od njih kaj naročala!
Cowgirl, ti si pa veliko dela zadala si za danes, jaz v tej vročini enostavno ne morem delat nič, mi je kr slabo in se mi vrti, najrajši sem v bajti in
imamprižgano klimo,
Romana24 in ostale nespečnice, jaz glede spanja zaenkrat še nimam problemov, ko zaspim spim, sam 1x na noč grem na v
wc, vsaj to mi je tokrat zaprinešeno.
eee35, ti je fajn, da tvoj okrog kliče, pri nas je pa glih obratno, se moj user posted image  prav nič ne ubada s tem , sem za te stvari jaz, še v trgovino ne gre
me prav skrbi, kako bo ko jaz rodim in kak mesec nebom mogla kam user posted image , bom mamo mogla poslat, ker se on res ne spozna na te stvari,
npr. kako moko kupujem, al pa mleko, nevem, pa meso, kruh še gre, pa kake plenice, je pa že vprašanje, tak, da je res čist mimo za te svari
no edino takrat, ko grema skupaj.
Muca, ti bogica, se še kr sikiraš zaradi medenične vstave, se mi prav smiliš, v P bodo že vedli kako in kaj da bo zate in tvojo pupo najboljši, ni pa nobena od nas varna pred tem, to je pač del našega poslansva.
Miška, moja mama je pri 3 bratu, komaj prišla do bolnice, oče jo je pripeljal, v porodno in je že rodila, gre hitro 3x ja, sicer bomo pa vidli.
Joob, ne mi o medeničnih kosteh, meni jih bo raztrgalo na pol, pa me 1x niso nič bolele zdaj pa ko 100user posted image user posted image  skup.
Nič, grem neki jest, Lačna!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.7.2009 19:52:16   
eee35
Aha, Joob: HB za zavarovanje, saj zdaj res rabite nekaj za voziti, smo vse že tako pri koncu...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.7.2009 19:59:42   
hel32
eee35, jaz mislim, da so to samo mišice, ker mene tudi ful zaboli ko se ponoči obračam, pa je potem kmalu boljši.
Ja naš mali user posted image , pa kr naprej ritko ven tišči, je prav smešno, ko se na trebuhu nardi taka vekika bula in je čist asimetričen.
Joob, HB, da sta uredila z avtom, saj če je kasko zavarovan ni panike, me je prav strah midva tudi mama novega
A4 karavana s line.Sem prej čist pozabila komentirat.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?