Ayo
|
Dan! Punce jz sm pa toooook zmatrana!! Pa slabosti me ubijajo, se mi zdi, da je hujse kot pa v prvih mesecih No, danes sem ostala kar doma, mislim da bom drugi teden tudi zakljucila s sluzbo, pocakam da se vrne sef in potem se bom pomenila (tukaj pri nas porodniska nastopi na dan poroda in nic prej, zato gre pa vecina mamic prej na bolnisko). V glavnem nisem spet nic spala, tako da sem prejle oddremala 2 ure in 1/2. Pa straaaaaaasno imam "tezke" noge. Aja, danes sem si 1. dala gor une elasticne zabe za zile, OMG!!! Stanovanje imamo v 2. nadstropjih, in da vam povem vsakic ko moram prehodit stopnice, se moram takoj za tem usest za 5min, ker se mi drugace vrti. Pa tudi v 2. nadstropju brez dvigala smo, vam povem, da pride Gabriel hitreje gor od mene Uf!!! Aprilcica - ti si pa faca, mi se pogovarjamo kako smo avgustove zacele rojevat, vi pa na morje!! Ja, vi kar uzivajte, jaz bi tudi se enkrat sla, sploh pa na Hrvasko/Hvar!!! Aja, sem zadnjic pozabila napisat, da na Sardiniji sem videla kar nekaj avtomobilov s SLO registracijo Poopsie - superca za tak turbo porod in da je vse ok. Jz bi tud tko!! Meni pa ni bilo nic odvec biti 6 dni v bolnici (imela CR), mi je pasalo, ker so me stregli od nog do glave, tako da sem se ukvarjala samo z Gabirelom, kar je bilo Doma je bilo pa treba spet nazaj na stare tirnice in se spomnim, kako sem bila sibka, ker sem ze hotela poceti 1000 in 1 stvar. No, verjetno te CR tudi bolj sesuje kot pa naravni porod. Bomo vidli kako bo zdaj Kar se tice obiskov, mene ni kaj dosti motilo, edino nisem imela rada, da sem jih imela vse na kupu. Zato sem kar narocala, kot pri dohtarju. Skratka, ce so ljudje uvidevni, te tudi sami vprasajo ce lahko in kdaj lahko pridejo. To pocenm tudi sama, vedno se najavim in vprsam. Ja, vceraj dobim sporocilo od moje najboljse frendice tukaj, ki je imela rok 4 dni za mano, da je v sredo rodila!! Sem mislila da me bo kap! Sem takoj klicala mojga, da naj se ta vikend pripravi na akcijo, pa se sama se bom mogla posteno brcnit v rit, da konco zacne gnezdit v pravem pomenu besede. No, pa sem tudi zavila v trgovino s cunjicami in sem kupila ene hlacke brez stopal, kjut. Zunanji obrat - tukaj pri nas ga ne izvajajo. Te narocijo na CR in to je to. Punce, rabim vas nasvet: mi imamo se vedno vojno doma glede imena za . Namrec ogromno imen za fantka v italijanscini se konca na -e in meni to nikakor ne potegne. Moj mi predlaga sama taka imena, meni je sicer eno, dve imeni vsec ampak se ne morem in ne morem sprijaznit s tistim koncnim e-jem. Kaj pravte, kako se vam slisi? Men to vlece malo na nase juzne sosede. Primeri: Emanuele, Raffaele, Simone...HELP!! Joob - lepa sobica No, pa se ena obljubljena slikica, pol pa kuhat kosilo