|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
4.7.2009 7:08:23   
simonalokar
dobro jutro

kako dolga nooooččččč. sem bolj zmatrana kukr sm šla spatuser posted image user posted image .  včeri sem šla sestri ponj še po ležalnik za bebiko - da ga operem. pa še kozmetiko moram kupiti to pa grem v ponedeljek ker imam pregled pri G. da vidimo kako bo. no pa smo v 36 tednu. še 1 mesec. meni se je trebuh že dol povesu - to je opazila tud sestra. pa na živčevje mi pritiska da imam kar mravljinčaste noge in imam občeutek da bom kar dol padla.

poopsie si pa hitro rodila user posted image user posted image user posted image - slikice prosim. da vidimo avgustovko.

aprilčica hvala - verjetno je bila kaka viroza.

zdaj pa za zajtrk pripravljat

simona

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.7.2009 7:54:05   
Tanchy
Jutro, punce,

no pa je vikend...moram reč, da glede na user posted image  in težave, pa spim ko ubita...še ne vem kok močan dež ponoč pri odprtem oknu me ne zbudi user posted image .
Sem pa mojega user posted image  včeraj prepričala, da me je peljal mal pogledat za cunjice v Baby center in še eno trgovinco na to varianto "da je že kaj znižano", ker ne vem,če bom lahko šla za naša 2 pamžka na razprodaje. In moram rečt, da ima BC še vedno precenjene stvari in se še ne splača kupovat, tako, da sem kupila le dve rjuhi, ki sta manjkali za na posteljico. V OSH KOSH se pa nekaj najde, samo tudi, če je kao -50% je še vedno precej €. Vsaj nabere se, če hočeš več kupit...Sva pa kupila za user posted image  za iz porodnišnice lahek bombažni kompletek, če bo pa hladno, bo pa v Leonovem pliš kompletku.

V glavnem na večje nakupe za nasl.leto bo treba še mal počakat...bomo šli pa na razprodaje po razprodajah user posted image , takrat se pa da marsikaj kupit za boljše cene.

Se še kaj javim, lp

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 952
4.7.2009 8:05:59   
simonalokar
sem vam pozabla povedat da sem imela sanje da sem rodila v svoji spalnici doma. moža pa ni bilo. nato je babica prišla in sem stoje rodila. prav vse sem sanjala od bolečine in kako je pršu ven. rodila sem fantka jaz  pa imam vse pripravljeno za punčko. sem se čist potna zbudila. pol sem pa na desnem boku spala in ko sem se obrnila -  to je že umetnost, me je tako zabolelo. da sem začela jamrat da sem svojga zbudila in reku če je treba že peljatuser posted image user posted image user posted image . pol sem mu pa razlagala kaj sem sanjala in se mi je samo smejal in nato sva nazaj zaspala. sam šment je mogu iti na šiht ker se je ena mašina pokvarila in sam on zna opravljat z njo. tko da ne vem kuk časa ga ne bo. hvala bogu da imam še omako v skinji in bom sam pogrela in bova jedla.

se slišimo

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 953
4.7.2009 8:09:07   
aprilčica07
Jutro,

še ena, ki je grozno slabo spala to noč, sem se prekladala iz kavčna v posteljo in obratno in to enih petkrat, da popizdišuser posted image user posted image user posted image Spala sem ene dve urci, zdaj sem pa čisto uničena. Zjutraj bi spala, pa Jakob vstane.. narobe svet, pač...user posted image user posted image Moj je šel špricat trte, midva ga bova počakala, pol pa greva malo v šoping na dopust...

simonalokar: jst sem pa v 33 tednu pa mi tudi pravijo, da se mi je trebuh spustil, pa sama nimam lih tega občutka, se mi tudi prvič ni nič kaj spuščal... je blo treba it kr rodit, še z visokim bušijem.. jst tudi grozno spim, no... ma kaj čemo, vse za naše otročke, kajne?
tanchy: ma vi imate vsaj izbiro kam it kaj kupit.. no, saj od kar je pr nas qlandija, je tud malo bolše, ma prej je bil samo bejbi center in gotovo, tam pa drago za znoret.... ampak ni blo it kam drgam kaj gledat, tako, da so nas res odirala.. smo šli malo tudi v italijo še za jakoba gledat, ampak zdaj ne bo potrebe, imamo h in m, pa c in a, no, turbo limač so žal zaprli, upam, da bom tle kaj najdla, ker v bc pa nimam  volje hodit...

Nič, si grem prat glavo,dokler se mali lepo igra, pol pa že pride moj nazaj in gremo.

čau bau.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 954
4.7.2009 9:35:48   
hel32
Dobo jutro
Jaz sem se pa naspala kot polh, hja, pa morm povedat zakaj, ker  se je dragi prostovoljno preselil v sobo
ker ne more več zraven mene spat, ima premalo prostora, ker jaz imam blazin okrog sebe za 3 ljudiuser posted image !
Mi že prenavljamo okna v sobici, bova kr stara pustila, ker čez 2 leti začnemo novo hišo zraven te gradit in se ne splača menjat,
so pobeljena in čist drugač zgledajo. Sem naročila karniso, ker pač hočem točno tako, kot sem si naštudirala, in jo dobim šele sredi avgustauser posted image user posted image
meni je to prepozno!Nevem, kaj bom, no imam pa folijo proti soncu, ker so taka okna, da ne gre nič druga gor, bo pač tista tačas gor!
Glede počutja v tej user posted image  pa sem jaz bolj tak, tak, uživam res bolj, ker sem sama mi ne teži kaka tečna tašča, počutje je do zdaj kr dobro,
pač, kolk me ne kaj špikne, se pa res zeeeeeeloooo veselim novega člana, in mi ni težko nič pretrpet!
Go ta, uživaj v porodniški, jaz jo imam točno čez en mesec, si mislim, da prva za v Rim!Vse govorite, kako zaotečene gležnje imate, jaz
pa se tako sekiram, ko mi malo zaotečejo že ležim, jao meni!!
Aprilčica, uživajte na morju, pa spočij si!
Simonalokar, meni se večkrat sanjajo take stvari, potem se pa čist mokra zbudim.
Še malo pa bomo na koncu, jaz računam, da bom okrog 37t že v bolnici čakala na sprožitev, tk da imam samo par tednov za priprave še,
točno 1mesec, drugač imam doma že vse sam v lekarno še morem skočit.
Lep dan
Helena v32 tednu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 955
4.7.2009 10:32:24   
Joob
Juutro sočnice, kako ste...danes pa kr kaže na lepo vreme...upam, da tako ostane.
Včeraj so nas klicali iz BC, da nas naš Mutsy že čaka...juuupi sem vesela...zdele greva pa mal do Kranja, da vidiva, kaj imajo kaj tam v Quinnlandiji za otročičke...upam, da najdem kak luškan kompleteka za malega...za odhod iz P...Jooooooj punce, naš mesec se bliža...sploh še ne dojemam, da se mi res vse to dogaja...pa kr mal me skrbi ali bom vsemu kos, ali sem dovolj "zrela", da poskrbim za malo bitje, ki bo odvisno od naju...aj jaj jaj...

Uzivajte...papa!user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 956
4.7.2009 10:55:47   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

tulpek: očitno dve nosečnosti nista enaki, meni prvič ni falilo res nič, bla sem kot rožica, tokrat sem pa kot povožena žabauser posted image user posted image sicer slabo mi ni blo nikoli, ampak nasplošno počutje je pa več ali manj na psu.. ma saj bo minilo, samo, da se dete rodi...

Sliši se dobro, ampak dokler ne bom poskusila, ne bom vedela user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 957
4.7.2009 11:55:25   
modrasmotka
m1987 meni tudi nihče ne verjame da še ne vemo kaj bo.enostavno ma nogice skupi noče in noče pokazat kaj je.in potem me vsi zafrkavajo da vem pa nočem povedat.

aprilčica meni je tudi julija ali pa ema lepo ime pa

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 958
4.7.2009 11:58:02   
hel32
A vam je kaj vroče?
Jaz pravkar pospravljam in praznim eno skrinjo, ker imama dve prižgani in v vsaki malo navlake,
tak, da sem zdaj eno spraznila in dala vse v manjšo, ker tudi kuri elektriko, pa nekaj sem mogla ven zmetat
pa skratka celo špajzo pospravljam, ker je katestrofa, potem ne bom imela časa.
Sem imela 10 jedi kuhanih shranjenih v plastičnih posodah, tak, da zdaj ne rabim kuhat, sam tam poiščem, kaj je najbolj sveže
in zagrejem user posted image user posted image , zdaj imam pa drug problem, polno kanto user posted image , Ok. glavno, da je bajta čista,
nič, grem malo pomalcat, potem pa veselo naprej!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 959
4.7.2009 12:09:43   
modrasmotka
ah sm smotana smeškota sm hotla potrdit pa sm neki druga kliknala.

....skratka men sta zlo lepa ta dva imena pa moj ni bil zato.user posted image

sams ta tvoja izbira imena mi je tudi ušeč samo me bolj spominjajo iz kakšnih telenovel.saj zakaj pa ne.neki posebnega

mi smo pa končno določili če bo punčka kaj bo.sem mojmu napisala 19 imen na listek kaj bi imela in je samo kaja obkrožil tako da bo kaja če bo punčka ali timotej-timi če bo fantek.
čeprav sem jst bolj navijala za lauro,julijo ali tamara.pa fer je če sem za fantka že jst določla kaj bo naj za punčko on.

joj kake sanje sem jst dons ponoč mela.kr neki!sem sanjala da sem rodilo punčko in prvi je prišel na obisk brat od mojga,mojga sploh še ni blo in ko sem povedla ime punčke (pri nas še nihče neve kaj bo,če bo punčka)se je kr za glavo prijel ker katjo pa že mamo v sorodstvu.potem sem se neki zbudla pa nazaj zaspala pa tk čudn sanjala zakaj vse mamice so dobile user posted image k sebi samo jst ne pa uprašam sestro zakaj nimam še jst otroka pr sebi pa ker spol je ker ga še ne vemo pa reče da je fantek in da ga kmal dobim potem je pa budilka zvonila da sem mojga na šiht spravla.
ni mi jasn zakaj v enih sanjah sem sanjala obadva spolauser posted image

zatekanje nog.2 dni sem nosla japonke pa sm žulje dobla.potem sem se danes krokase obula(to pr nas tk rečejo čevlem k so zj ful v modi natikači z lukncam ko jih je ful barv)so mi nekam tesn.tako da sedajle kar bosa skačem.ful so mi začele zatekat.bom očitno prstane kmalu mogla dol dat

no zj sem se pa razpisala,še dam vam mal prostora.uživite v sončku,jst tk grem pop.na izlet mi je moj oblubu da greva proti ptuju-prekmurju-jupi komi čakam dsa pride iz šihta

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
4.7.2009 14:04:56   
modrasmotka
se vam morm na hiter pohvalit kaj sem pravkar uspela sestavit user posted image

user posted image user posted image še cotke operemo pa smo tamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 961
4.7.2009 20:06:05   
go_ta
Hej, punce, kako ste? Ta sopara je res grozna, mene ful ubija, tko da težko diham, gležnji trpijo, ne da se mi pa ves dan doma sedet. Zdj greva z lubijem mal na sprehod, je mal bolš.
modrasmotka, user posted image  za posteljico! luštno!
hel32, bom uživala na porodniški, čeprav zdj še ne dojemamuser posted image  bom probala bit pridna kot ti pa vse porihtat. Jp, moj čas se bliža, me kr mal stiskauser posted image
Joob, sj jst isto razmišljam kot ti - bom sposobna poskrbet za vse, kako bo šlo, najbolj me pa skrbi, če bo z user posted image  vse v redu. Sj vem, živčki ... AMpak moramo pozitivno razmišljat, ne?user posted image  pa user posted image  za vozek. Moj je že 2 meseca zapakiran, jst pa komj čakam, da dobi lastnikauser posted image
aprilčica, uživejte na morju!!!!
Aja, sicer sem ponoč dobro spala, ampak sva z user posted image  imela ful 'borbe' - očitno v spanju. On je men ukradel kovter, jst njemu povšter (ne vem, kako, ampak mi je ful pasal, da sem imela dvauser posted image  in pol sva se ob 5 zjutrej napol v spanju kregala zarad tega pa vsak svojo stvar vlekla k sebiuser posted image
No, zdj pa mal ven ... Uživajte!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 962
4.7.2009 20:26:44   
sasa84
Aprilčica07 pa si se pozanimala, če se da te stvari na CSD s pooblastilom urejat? Ker meni jih tudi še niso poslali, grem pa jutri na morje in me 10 dni ne bo. Potem pa ne vem, če se mi bo dalo okrog skakat. Pa še moj bi šel rad na vikend-če bo dobil dopust. Za morje mu ga niso hoteli dati, čeprav imamo že vse rezervirano pa to, tako da grem zdaj z mojima staršema, in bi rad še "zadnjič" šel na vikend za kakšen teden. Uživa, ko peče na žaruuser posted image jaz pa uživam v tistem, kar prinese z žarauser posted image user posted image
Noge pa tudi mene ubijajo. Midva sva v 4.nadstropju brez lifta tako da...user posted image Otečene imam, bolijo, zjutrej komej na noge stopim. Da ne govorim o medeničnih kosteh (sej veste katere mislim - te med nogami nouser posted image ).
Drugač bi pa jst čim dlje ostala v Puser posted image Ker se mi zdi fajn, da imaš stalno babce, sestre zraven, ki ti pomagajo, svetujejo, itd. Me je kar malo strah, da ne bom imela pojma o pojmu!user posted image Obiske bi pa imela, ampak samo ožje družinske člane, ker se mi zdi lepo, da spoznajo vnučka oz. nečaka. Čeprav je zadnjič babca rekla, da so v LJ P prepovedani zaradi ene infekcije ali nekaj takega (pač en od obiskovalcev je zgleda okužil dojenčka ali pa mami, ne vem, in je bila zgleda cela štala). Drugače pa vsaj 14 dni ne bom nikogar pustila zraven oz. na obisk domov pridit - da se malo navadimo in da ne bo kaj narobe.
Uf, še nekaj moram vprašati...danes sem opazila rjav izcedek na hlačkahuser posted image . Kaj bi to lahko bilo? Mislim, zakaj se mi je to pojavilo? Ali je možno, da od napora, ker zadnje čase stalno nekaj delam (preurejava stanovanje) ali pa od svečk Vagisan, ki sem jih dobila zaradi malo slabšega urina? Je pa tudi res, da me zadnje čase malo trga po trebuhu...
Simonalokar, meni je sodelavka že pred enim mesecem in več rekla, da se mi je trebuh "povesil" pa sem bila takrat cca.7, 7,5 mesecev noseča.user posted image Mali se mi je pa baje  tudi že spustil. Čeprav se mi včasih zdi, da ga imam ful visoko in mi bo nogica ali karkoli že enkrat iz ust pogledala! Včasih ga prav dol rinem, ker se mi zasidra gor na rebra in se ne premakneuser posted image
A že vse veste kako boste rodile? Jaz upam samo, da čim hitreje in s čim manj bolečinami!user posted image Se pravi naravno...user posted image Čeprav bi bila raje pod dozouser posted image
Jutri grem na morje- če se ne oglasim, vam želim lep in miren teden.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 963
4.7.2009 20:37:38   
aprilčica07
Čeeer,

evo mene še na brojuuser posted image

saša84: meni so rekli, da lahko komot prinese mama papirje, da ne komplicirajo, ker je itak samo za oddat... načeloma bi mogla bit povsod enaka praksa, ampak če sklepam kako je pr nas na šihtu (delamo zeloo različno od  enga do drugega urada) pol se mi zdi pametno, da vprašaš na tvoj pristojni center in ti bojo povedali....  tle pr nas očitno ni panike in so kr fleksibilneuser posted image user posted image

kako bom rodila: jao, kaj vem, podpišem takoj zdaj, če bo šlo tako kot v prvo..  ponoči popadki, znosni, brez panike, ob 6 klistir, malo po 7 so me skoraj odvlekli v porodno in 8 30 oziroma kašna minutka čez (zjutraj seveda) se je mali rodiluser posted image   ta hudo je trajalo zelooo kratek cajt, ne pretiravam če rečem, da je bla le zadnja ura res uber huda, ko sem preklinjala v mislih vse po spiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   na porodni mizi sem bla res  le dobro určko...

izcedek: nevem, možno je od napora.... meni se je to prvič pojavilo za Jakoba, tokrat hb ni blo še nič takega... jst bi malo počakala in se kontrolira, če se bi pa še pojavilo pa itak, veš, da se je treba it pokazat

Mi smo pa skoraj vse spakirali, jutri bo treba le še vso kramo v avto naložit.. to je pa užitek posebne sorte..  pri nas spet dežuej, super.... sem mislila, da bomo ušli brez dežja vsaj danes, pa očitno nimamo te sreče...user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem, še malo na kavč, k mojima dvema dedomauser posted image user posted image user posted image user posted image k

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 964
4.7.2009 20:39:46   
aprilčica07
go ta: a vas je ulovil dež? če bi šla tle pr nas ven, bi te fino opralouser posted image user posted image user posted image
modra smotka: ja, saj pravim, eno ime bomo ja najdli, da bo  sedlo obema... ni vrag, da nam ne bi uspelo, kajne?
hel32: pridna, imaš prav čistko danes... tudi pr nas je blo soparno za znoret, no, zdaj dežuje in je sopara šla...... pa grmi in bliska za zaven, da je bolj efekt...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
4.7.2009 21:01:07   
eee35
Aprilčica: glede porodnišnice, ja, bi rada šla v Postojno, pa rodila z epiduralno. Seveda, če bo to mogoče, pa ne bo prej nobenih zapletov. Upam, dauser posted image se bo obrnil tako, kot mora biti, za zdaj ga bolj prečno čutim. Čeprav itak se skoz obrača po moje, ni cel cajt v eni poziciji. Kdaj že greste na morje? Meni se vse meša, kdo, pa kdajuser posted image , v glavnem, če že zdaj kmalu uživajte. Pa seveda ostale punce tudiuser posted image .
Spet dežuje, kakšno noro vreme! Danes sva šla na Jezersko, sprobat nov fotoaparatek. Kupila sva enega, da imava s čem pol user posted image slikat, sicer ni to, kaj bi jaz rada, sanjam VSAJ o Nikonu D90, če pa bi ne vem od kje staknila denar, bi si D300 privoščilauser posted image , ampak za silo bo. V glavnem, na Jezerskem je bilo takoooo fajn, hladno in prijetno. Sploh ni takšna sopara kot v Ljubljani. Na poti domov pa naju je zajela nevihta, kako je deževalo!
Katera je že omenila ime Kaja? Ker meni ful luštnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
4.7.2009 22:01:56   
hel32
Še jaz preden grem spat
Za čuda, danes pa pri nas ni deževalo.
Ja Aprilčica, sem malo imela čistilno, vsake tolko imam malo, ker ne smem preveč pretiravat, morem bolj počivat,
mi je user posted image  "ukazal", tega se pa moram držat user posted image !
Eee35, si ne morem predstavljat, kaka sopara je v Ljubljani v tistem betonu, pomoje groza, sem doma na deželi, pa je prav fajn,
če mi pa že je prevroče, pa si klimo šaltam.
Nič, nočko!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 967
4.7.2009 23:34:36   
Muca83
Midva sva tudi danes lazila po Ljubljani, kupujeva novo mizico za dnevno sobo in sva šla mal pogledat. Jaz zdaj res kamorkoli grem srečujem same ženske z velikimi trebuhi, potem pa ne vem, a je res tak baby boom ali jih samo jaz toliko opazim user posted image

No v Rutarju sva potem našla ful ugodno ležalik od Chiccota, točno takega sva že prej gledala v Avstriji, samo je bil 80 eur, pa sem imela malo pomislekov. No in je bil znižan in samo 50 eur, tako da je romal z nama domov user posted image

Pa tudi v Emporiumu sva bila, sva šla gledat za kopalke zanj, spotoma pa še malo oddelek za otročke in imajo zelo luštne bombažne pajace, redna cena okrog 14 eur, pa že zdaj so 30% znižani. Ampak nisem nič vzela, bom res še videla kako bo na razprodaji, najbrž bodo še bolj znižani.

Sam vroče je bilo pa za znoret, jaz sem pa še pametna doma pogledala koliko je stopinj (ob 11h) in je pisalo 22 in se oblečem v dolge hlače, nogavice in supergice. Super! Ne rabim razlagat kako nehvaležna so bila moja stopala user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 968
5.7.2009 10:25:55   
modrasmotka
jutro
tako pozn sm ustala pa sem kljub temu prva za danes na foromu.pa mi je le enkrat ratal
zj grem pa user posted image skuhat pride kera k men?
le uživite zaenkrat še mamo sonce tle,sam pomoje ne bo cel dan zdržal

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 969
5.7.2009 10:54:37   
go_ta
Danes bo tukaj gor zatišje pomojeuser posted image  Jst kuham kosilo, pol greva pa z user posted image  na eno kavico s kolegom, pol pa v Bohinj mal.
Jst ne vem, kaj naj z gležnji - že ko se zbudim, so zatečeni, čez dan je pa skoz hujš. pa sj ne morem skoz ležat pa počivatuser posted image  Muca83, jst zato vztrajam sam v natikačih, drugi čevlji ne grejo na noge!
Aja, moj user posted image  že ful navija, da bi user posted image  prišel, ker je zanj vse to stresno - čakanje, kdaj bo ...A zame pa niuser posted image  Ampak nj kr počaka še vsaj 2 tedna!
Aprilčica, upam, da ste že na morju in uživate in se namakaš v morju. Kolk sm fouž!!user posted image
Uživajte, pupe!!

Neposredna povezava do sporočila: 970
5.7.2009 15:33:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ??

30.07.
go_ta  -  27, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +15, user posted image , 15.07.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , ??
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??  
hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 07.07.

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +6, user posted image , 09.07.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 06.07.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , 17.07. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 07.07.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image )user posted image , 17.07. 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.07.
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +11, user posted image , ?? 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , ?? 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +8,7, user posted image , 14.07.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +12, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 17.07.
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  30, P, Medvode, (1 user posted image ), +6, user posted image , 10.07.

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +6,8, user posted image , 24.07.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image  , 22.07.
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , 09.07.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +6,5, user posted image , 16.07.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 09.07.
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image , 08.07.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , 21.07.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 23.07.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +3, ( user posted imageuser posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , 23.07.
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 07.07.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +11,5, user posted image , 22.07. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 30.07.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image , 15.07.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +12, user posted image , 16.07.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +8, user posted image , 16.07.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +9, user posted image , 13.07.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +7, user posted image , ?? 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , 14.07.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 09.07. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , 06.07., 04.08., 12.08.,21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 22.07.  

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 07.07. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 108 

user posted image  = 28, user posted image  = 33, user posted image = 45  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina, obseg glavice, porodnišnica)

1.) ??.??/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)
2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06/ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)

user posted image  = 2, user posted image  = 2

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
5.7.2009 16:30:18   
Ayo
Ojla babnice!

No pa da jaz kaj na hitro napisem. Je res bolj zatisje tukaj ta vikend; jaz se pa rajsi kar doma drzim v tej vrocini, uf!

Vcerajsnji dan je bil sploh katastrofa, ker sem bila spet cisto neprespana in zato posledicno cel dan brez energije, brez volje, tecna...pa toliko stvari je za narediti doma. user posted image
Ampak sem se potem nekako v rit brcnila in zacela s pranjem, pregledovanjem cunjic...pa mozek je previjalno prestavil, Gabrielu sva na hitro naredila igralni koticek v svoji sobici...tako da na koncu sem/sva le nekaj naredila. user posted image

Ja pa sla sva kupit ventilator, tako da smo pa vceraj veliko veliko bolje spali, superca investicija!! user posted image user posted image user posted image

Smo danes zjutraj sicer ze ob 6 vstali, tako da smo bili ob 9h ze na bazenu, ob 12h smo se vrnili in oddremali se eno popoldansko rundo. Kako pase kadar se spocijes!! user posted image

Meni se pa drugace pocasi lusci cep...user posted image user posted image user posted image tako da upam da ni kaj resnega in da user posted image se pocaka nekaj tednov v buhiju.

Premer buhija je bil predvcerajsnjim 99,5cm. Gabriela sem rodila pri 101cm, no itak naj bi se pa zadnji mesec narascanje ustavilo.

Moj se je tudi odlocil za maticne celice, tako da sva tudi ze dobila domov kit.

Nic, grem zdej popit ledeno kavico, ki sem si jo prejle pripravila, njami njami! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 972
5.7.2009 17:26:35   
modrasmotka
se opravičujem ker uletevam z čudnim uprašanjem mene pa zanima kako izgleda ko se ti čep odlušči?user posted image
danes ko sem bila oblečena mal preveč na žgočem sončku sem začutla da me notri hoče ravno tako bolet kot da bi dobila tečko.saj bi se v senco skrila pa ni blo nbenga drevesa bliz

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 973
5.7.2009 19:33:17   
hel32
Dan, danes pa ni skor nobene čveke tuki, upam, da bo jutri boljši.
Modrasmotka, čep ne čutiš, ko se odlušči, sam na spodnjicah se ti vidi, taka krvavkasto, rjava, krvava tvorba, čutiš pa ne,
vsaj jaz nsem, to je tista zaščita pred klici iz zunanjega sveta, po odluščenju se ne smeč več kopat v batenu ali morju.
Ayo, kolk sem gledala, imaš šele 9.8. rok, daj zmeni se z user posted image , naj še kaka 2-4 tedne počaka v bušiju,
paše malo dremanja čez dan kaj.user posted image
Go ta ne mi o gležnjih, kaj ti G nič ne reče, ko vidi kako imaš zaotečene?Moj bi mi "glavo utrgal"user posted image user posted image  Moji so zjutraj lepi se vidijo fajn kosti sam potem zvečer so malo zatečeni, pa nebi smeli bit.
Jao, jaz kura, kaj sem nardila si sem si sama šla na nogi stričt nohte, in kaj sem si nardila, tak fino zarezala, da imam zdaj zagnojeno, ker mi noht raste v kožo, sreča, da imam sosedo, ki je v tem poklicu, da mi je rešla, kaj se rešit da, jo, sem bik, ko bi mi lahko ona!!! Zdaj pa trpim!!Prav mi je ane.

Neposredna povezava do sporočila: 974
5.7.2009 20:02:14   
go_ta
Hej, pupike, ste lepo preživele dan? Midva sva šla pol sam do Bleda, sem cel kup nosečk videla ... pa vozičkov. Uf, mene že tok daje, kdaj bom videla najinega fantka, kako zgleda, to bo najlepši otrok na svetuuser posted image  user posted image  
Ayo, sj tud če se čep odlušči, lahko še traja do poroda, upam, da je pri tebi tako!!
hel32, v bistvu tega o gležnjih nisem omenila G, ker se drugač v redu počutim - nimam visokega pritiska ali kaj drugega. mi pa tašča pa mami težita nj mu povem. Tko da (če do 15 ne rodimuser posted image ) mu bom na pregledu povedala, sam mislim, da večini nosečk otekajo. Vročina je kriva. Mam pa taka stopala kot hobiti iz Gospodarja prstanov, sam niso tolk kosmatauser posted image
Uf, zdj sm pa na porodniški, si moram plan narest, kaj bom kak dan naredila doma. Pa obvezno v knjižnico po kako dobro knjigo, da bom lenarilauser posted image
Zdaj pa noge v luft, da jih mal odpočijem.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.