hel32
|
Jutro Spet bo vroče, za pop****, upam, da bo vsaj tolk danes, da sem bom lahk kopala, dragi ima drugo delo, mora prebelit okna za otr.sobico. Drnula, tudi jaz mislim, da je bil moj G zadnjič malo natakjen in me je orng sprovociral, pa saj nimam takih groznih rezultatov pa še naročil me je spet 7.7., mislim res je čuden, dobro, za kg ne rečem, ker po pravici povedano, sem začela že z preveč 85kg, sem se v 2 letih zredila za 17kg, in jih imam trenutno 90. Pa dobro, držim se diete za sladkorno, kej naj še več, pa brez soli sem pa še to je, da imam gležnje debelejše od rojstva, in so res pač taki, kot so, in je reko, da meni se tak vse zdi normalno!!!! Halo, če se pa dobro počutim, res ima včesih izpade, bomo vidli kaj bo reko zdaj v torek! Go ta, ja glede hemoglobina pa da ne govorim, saj še nisem bila po tablete, grem v ponedeljek,doma imam pritisk 120/70, pa je rekel, da moj aparat ne dela prav, v bolnici pa tudi imam 124/74, a on bluzi svoje, gdo me bo pa vzel v bolnico kr tak, brez konkretnih težav? Joob, lepa sobica, ko bo naša gotova, jo poslikam. Lep dan Helena 32t 2dni