|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
2.7.2009 13:46:37   
Flora2
Hel32 je mene tudi zelo razveselil test za sladkor prejšnji dan, pravi G da če bi sladkorna bila mi vrednost sladkorja ne bi toliko padla, zato močno upam da je nimam.
Glede teže user posted image je pa mene tudi zelo presenetilo, ker se mi zdi res ogromno, če računam da imam rok čez točno 1 mesec, zgleda da bo res veeeeeelikauser posted image , sicer sem bila pa jaz tud prava donda ko sem se rodila, če gre kaj sklepati po tem.

Alisa jaz mislim, da so te teže zelo relavantne, sicer pa vsak otroček zraste tudi tisti, ki ima zelo nizko težo, zato po moje spčoh ni panike.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 876
2.7.2009 14:24:31   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Dobro jutro
Sem pa prva danes, naspala sem se, ampak nisem nič dobre volje, zaradi včerajšnega pregleda,
nardil mi je UZ, user posted image  je težek 2 kg, vse ostalo je BP, ampak z mano ni, imam slabo kri, hemoglobin imam 116 in mi je dal železo,
potem o, pritisk imam previsok-130/80, H A L O!A to je za njega visoko!No pa zaotečene gležnje imam, glede na to da sem doma likala 1 uro,
potem kuhala, in v čakalnici čakala 2 uri, zjutraj pa nimam zaotečenih, sam imam res malo zaotečene, vem kako je imet ful zaotečene!!!!!
Ja in sem rekla, da se mi vrti, pa je rekel, da mi sladkor niha, halo, pa kaj je zdaj on gin. al diab. pa sem ga vprašele zakaj, ali česa premalo jem,
pa se je samo smejal in rekel, da preveč, in to ti je odgovor? In zdaj sem se kao preveč zredila, +1kg, skupaj 6kg, in če bo šlo tako naprej

Mal čudnega G imaš ,ali je pa moj bolj flegmatičen. Jaz imam hemoglobin 122 pa so rekli da je ok. enkrat sem tudi jaz imela pritisk 135, 85 pa je rekel da ni hudo ..edino če bi še rasel. Pa kile imam 11,5 več pa niš ni rekel...samo da dobro da ni več :) Ok pred nosečnostjo sem res bila pri ta suhih (58kg na 178 cm) ampak me čudi da ti dela tako panikouser posted image  Mislim da je boljš da se mal pomiriš pa bo tudi pritisk padel pa mal noge v luft...
Za železo ne jemljem nič posebnega samo multi vit tablete s omega 3 pa se mi zdi da delajo pravo ravnotežje k moji prehrani.

Punce končno sem mal boljše!! Te viroze so samuser posted image !! Sam še vedno imam občutek zamašenih ušes in iz nosa mi gre prosojna sluz..mislim da je to od prostanglandina ki vpliva da nam je sluznica bolj zatečena.. Pa švicam v iber. Po noči se zbujam čist mokra od vseh teh povštrovuser posted image . Kar teško vreme je ...

Pa orang me je začelo pikat po desni nogi , kot da bi na notranji strani kaki živc bil pritisnjenuser posted image ....ah še sam par tednov pa bomo imele štručke v rokahuser posted image
Res ste dobre s temi štrudli..mene noben user posted image  ne bi prisilil zdaj prižgat pečico po tej vročiniuser posted image .
Nič uživajte...danes imam dan za sebe ..fanta sta vsak na svom koncu pa se luftiram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 877
2.7.2009 14:44:12   
M1987
Muca83 ja zdaj odvisno - jaz če bi imela veliko kopalnico, bi imela previjalno podlago na stroju in potem bi tudi banjico imela poleg in ga bi tam okopala, ker pa imamo bolj majhno kopalnico, bom takrat banjico naštimala v sobici in user posted image okopala user posted image A te brizge kupiš v lekarni? Se bom pozanimala. Zadnjič je bila grozna vrsta, jaz pa s seznamom in nisem hotla spraševat, ker bi folk popenu, ker so tok nemirni user posted image Ja to kar sem jaz kupila je ful malo notri - 18 epruvetk po 5 mg fiziološke - to je za eno stran noska. Kar se pa modrca tiče. Nam je v MŠ rekla, da materam mleko navre 4 dan po porodu, tako da sem jaz kupila samo en modrček, pa bom pol že nekoga poslala še po kakšnega ali večjega, če bo treba user posted image Prej sem imela 75 B, zdaj 75 C. Meni je najbolj smešn, ko sem zanosila so se mi zdela prsa ful polna, huda, velika, zdaj pa ko je buši, so se pa kar nekam izgubila user posted image Ti pa priporočam, da se kar počasi z dragim odpravita malo nakupovati, dokler si v stanju, da se ti da. Namreč jaz sem lahko na nogah uro pa pol, potem me pa tako začnejo boleti, sploh pete. user posted image Razprodaje so se nekje že začele. Bom šla pogledati v H&M ker rabim bombažno jopico za tamalo, zase pa ne mislim nič kupovati, dokler imam buši LP user posted image

živa25, meni isto trebuh že dolgo otrdeva in pritiska navzdol pa ni G nič komentirala do sedaj. A da to kaj pomeni? Edino rekla mi je, da sem še zaprta. Sedaj pa ne vem, ker me spodaj neki boli, vendar je ona na D in čakam, da se vrne, da se grem pokazat. Kar se pa presredka tiče - ja nismo še začeli, pa bi morali user posted image se ne spravim k temu, niti ne vem koliko to kaj res pomaga. user posted image A bomo kaj videli kok lep kotiček pripravljate za user posted image ? user posted image LP

sasa84 ma ja... Uni za dojenje so kot za babice, meni ful čudni user posted image ne počutim se vredu v njih in ni šans, da si ga kupim. Obožujem navadne in sem zato vzela tega na zapenjanje spredaj. Itaq pa sem vzela samo enega, ker ne vem kako bo z prsimi, ko se rodi user posted image - upamo na povečanje (sploh očka) user posted image user posted image user posted image Kar se pa lekarne tiče - odvisno kam greš. Nekje ti znajo zelo dobro svetovati, čeprav nas je v MŠ opozorila, da naj ne nasedamo in vse kupimo, ker lekarna je postala trgovina in se jih gre, da čimveč prodajo. Barabe user posted image LP

simonalokar boga user posted image upam, da te kaj razvajajo in lajšajo dan user posted image LP

hel32 upaj na najbojše in reci user posted image naj še malo počaka. Saj jaz skos govorim mojmu, da se mi zdi, da bo naša punca malo pohitela. Vsaj ta prvi PDP 04.08. mi je bližje kot drugi 12.08. Bomo pa videli... Ja z kozmetiko ima svak svojo teorijo. Nam je v MŠ rekla, da tekoče milo šele pozneje uporabljamo, da nič mazat z kremami pa oljčkom, tako da nimam pojma. Bomo videli kako bo, ko bo user posted image tu in kako bo kožica. user posted image Srečno, LP

Reby jaz sem tudi slišala, da je to boleče, vendar ne vem koliko lahko kaj sam izbriraš. Sem se pogovarjala z eno, ki je imela to težavo in ko je rekla za CR je sploh niso hoteli slišati, kao najprej je potrebno po naravni poti, nato je šele varjanta za CR. Neumnost... Kako pa to izgleda pa ne bi rada izkusila. Upam, da bo user posted image pridna, da se bo za mami tudi na glavo postavila user posted image

barbk SREČNO user posted image user posted image user posted image

eee35 pri nas je pa ravno bratno user posted image je moj user posted image poleti in pozimi samo v spodnicah pa po možnosti še odprto okno, jaz pa pokrita user posted image Kako bo pa z user posted image bomo pa videli user posted image Smo pa v Mullerju kupili poletno spalno vrečko, ful lahko, namesto kovtrčka, ker pravijo, da ga ne priporočajo zaradi zadušitve, tako da spalka pa bodi in to je to user posted image LP

Ayo Joj mi tudi ne user posted image več user posted image Namreč dol ni več placa za user posted image (ne vem kako naj drugače povem), pa zatečena sem, čeprav bi ful, ampak žal en gre, pa itaq user posted image ni zagrizen, ker se ne sprosti pa boji se... bomo nadoknadili potem user posted image

O joj kok sem se načvekala user posted image Ja moj user posted image tuki zraven mene spi, jaz pa tipkam in sem si vzela čas user posted image Aja - a depilacijo kaj opravljate, da ste v pripravi za v P, da te tam oni ne urejajo tam doli?

LP vsem user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 878
2.7.2009 15:07:37   
M1987
Članek za tiste, ki zanima zunanji obrat

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/clanki/zunanji_obrat.php

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 879
2.7.2009 15:21:58   
M1987
O porodu: http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/dnevi-v-porodnisnici/

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 880
2.7.2009 15:54:52   
Sanikaa
M1987 daj prosim te sporoči če so že v H&M začeli z rasprodajo. Šele v četrtek imam Uz pa res upam da bom izvedela za res kaj bomo dobiliuser posted image  Za fanta imam dovolj ,ampak če bo res pupika pol pa je red da nabavim kakšne rožnate stvari user posted image user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 881
2.7.2009 16:07:27   
Anonimen
Presredek sva masirala od 7 meseca nosečnosti. In sem čist mal počila bolj notri ter sem dobila samo dva šiva. Sedela sem takoj brez težav in nič me ni bolelo. Zdaj pri sexu ful morava paziti in se popolnoma izogibati taki pozi v kateri bi user posted image preveč pritiskal na počeno stran. Zdaj se ful bojim da ne počim na kaki drugi strani , ker ne vem več kakšno pozo bi si zmislilauser posted image  zdaj vprašanje za kakšno babico: Da li se reže že počena stran (vidi se kje je bilo počeno), če bo potrebno rezanje?
Moje mnenje je da je masaža presredka pomagala da ni počil. Še bolj je pa pomembno sodelovanje z babico , da res lahko varuje presredek in da tiskaš , ko ona reče.
lp

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
2.7.2009 16:09:31   
Anonimen
M1987 ravno včeraj so mi odnesli sedežno, tko da je zdej previjalna na svojem mestu. Ko bodo stvari vsaj približno na svojem mestu, pa bom itak poslikala in vam pokazala user posted image

Jaz sem danes iz Deab. amb. in sem dobila inzulin... zdej pa veselo na delo s špikanjem user posted image Ah bo že.... Sej sam še par tednov ane user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mam naslednji pregled komaj 23.7. takrat bom že 36 tednov user posted image Je moja G na dopustu, pa sem rekla da če ne bo sile bom kar njo počakala... Tko da čakam user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
2.7.2009 16:14:03   
Anonimen
oj,
evo še mene iz pregleda, me kr mal skrbi k ve pišete o takih težah vaših otročkov, meni je rekla danes da ima 1,777kg in da bo očitno...

alisa, moja je bila 22.6, v 32.tednu tezka 1.500guser posted image
se pravi da sta najina user posted image tam tam, ker sva isto noseci. samo je G rekla, da ni panike, dokler pridobiva na tezi, pa tudi jaz sem bolj majhna in drobna in, da si me ne predstavlja, da bi morala 4 kilskega dojencka na svet spravit...
tko , da mislim naju nima kaj skrbet...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
2.7.2009 16:23:56   
Anonimen
joj, punce.....jst pa nocem po porodu lezat v bolnici se 3 dni.....user posted image
sj vem, da sem fuuul smotana, samo mi je resuser posted image user posted image user posted image ....najraje bi sla naslednji dan lepo domov. ce se bom pocutila tako kot sem se prvic in drugic, grem lahko zaradi pocutja brez problemov.
sanja se mi ne kako bojo moji fantje 4 dni brez mene in kako bom jaz brez njih.....
ma jooooj, sj vem da sem smotana za ubit, da 4 dni ni nic in da je dobro za mene in otrocka da se malo pocivava.
sam me zanima, je sploh mozno to pri nas????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
2.7.2009 17:06:50   
Tanchy
Zunanji obrat: jaz sem ga imela pri Leonu 2x v Kranju in moram rečt, da stvar res ni prijetna. Najprej so mi nekaj dni dajali obliž za mehčanje maternice - bila sem čisto zadeta od tega in imela precejšnje glavobole - stranski učinki user posted image , nato je sledil 1. obrat, neprijeten pa še malli ni sodeloval. Dr. je določil, da čez 2 dni ponovno poskusimo, vendar spet ni uspelo - verjetno tud zato, ker sem vedela kaj me čaka in sem bila še bolj trda kot pri prvem poskusu. Pač nisem mogla bit čist sproščena, kar je logično. Po skupaj 8 dneh sem šla domov, mali pa je bil še vedno na ritki, jaz sem se pa vedno bolj sekirala kako bom rodila - naravno ali naj izsilim CR. Res mi je bilo težko, čeprav so me vsi okrog mirili, češ, da ni nič takega, če se user posted image  rodi z ritko. Kmalu sem se zmenila v Lj porodnišnici za pregled in posvet pa je dr.Cerarjeva rekla, da bomo dan pred PDP poskusili rodit najprej naravno, če ne bo šlo pa s CR. Potem sem šla 1 teden pred PDP na CTG prav tako v porodnišnico Lj, pa so ugotovil, da se je mali postavil na nogice in je treba nujno tisti dan narest CR. Takrat sem bila najbolj vesela, da se je tako spontano odvilo, prepustila sem se dogajanju in enostavno uživala tudi med CR in potem za malo štručko.

Toliko iz mojih izkušenj, če kateri kaj pomaga.

Ne želim pa s tem nobene strašit, vendar, če bi jaz v prvo vedela vsaj približno kako in kaj bi se mogoče že psihično lahko bolj pripravila in bi bilo lažje. Mogoče. Pa tudi postopki so različni od porodnišnice do porodnišnice tako, da je najboljš, da se natančno pozanimate prej kako in kaj. Jaz se žal takrat nisem, sem šla žal v neznano in preživela user posted image . Veliko uspeha.
Lp

< Sporočilo je popravil Tanchy -- 2.7.2009 17:14:42 >

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.7.2009 18:54:21   
poopsie
Ojla nosečke.

Midve z Isabello sva danes prišle domov. Je vse blo super, ni imela nobenih težav z dihanjem kljub temu,da se je rodila v 36tednu. In ker ima skoraj 3kg so naju kr domov poslali. Sicer mi je to ful čudn, sem bla presenečena ampak nekatere mamice pošiljajo domov že po 2dneh kr so v porodnišnicah reees gužve. In tko se zdaj cartamo doma user posted image user posted image user posted image Edino kar je ima en kolk malo slabše razvit in jo moram zato široko povijat.
Moram povedat,da je zeloo pridna, nič kaj ne joče samo spi. Zato jo tudi budim točno na 3urce,da ne bi preveč lena za dojenje postala.

Porod ni bil težak.  Je bilo hitro vsega konec.. Nekaj popadkov je bilo zelooo bolečih ampak je to itak nekaj normalnega,da sploh vem da sem rodila user posted image  In punce, ko prvič zaslišiš jok svojega otročka.. In ga dobiš v naročje.. To je najlepši trenutek! V trenutku so pozabljene vse bolečine.. Vse težave v nosečnosti. V tistem trenutku si najsrečnejši po soncem user posted image

Zdaj pa grem počasi, bo spet čas za dojenje. Upam,da se še bom kaj lahko javila,da vam pokažem še kakšno slikico naše princeske.

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 887
2.7.2009 19:06:05   
aprilčica07
Ojla babnice,

za zdaj na hitro, sem ful v akciji, cel dan na terenu, zdaj pa kuham malemu večerjico. Pripravljamo se na dopust, en kos cunj je naštiman, ta drugega moram poštimat jutri.. Pa neki hrane moramo vzet s sabo... Sicer vse ok, danes bla na fešti od direktorice, je blo lušno, ampak brez zraku v tisti sobani... me je skori pobralo, pa soparno je blo za znoret, drgači pa ful dobro  za jest..user posted image user posted image user posted image

poopsie: uživajte domauser posted image user posted image user posted image user posted image

glede masaže presredka: po moje je odvisno ful kolko je raztegljivo tkivo.... mogoče masaža kaj pomaga, ampak za moje pojme je bistvena raztegljivost..

Pridem mogoče kasneje nazaj.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 888
2.7.2009 19:20:29   
Joob
Popsieuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, a vas tudi kaj kosti v medenici, okoli pipike, bolijo??? Jaz že komaj vstanem iz postelje, sedežne...
Me pa zanima, ali imate že nabavljen kompletek za malega, ko boste zapustile P...in kakšne ste kupovale, kako jih boste oblekle?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.7.2009 20:30:21   
Joob
Punce, a se lahko malo považim in prilepim slikce Nikove sobice?

http://www.shrani.si/f/0/ac/2fLTbQB2/dsc02166rtpomanjsana.jpg

http://www.shrani.si/f/z/cc/4njuP5e3/dsc02167hd.jpg

http://www.shrani.si/f/2R/10p/28Ek54eE/dsc02168k.jpg

http://www.shrani.si/f/t/q3/2JS4xfEI/dsc02169pomanjsana.jpg

user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 890
2.7.2009 20:32:40   
Reby
Joob - imaš isto postlco in previjalno kot jaz, no, jaz imam še omaro tako user posted image  user posted image  user posted image  Pa še iste probleme imava, sej ne morem verjet user posted image
Tanchy - hvala ti, super, da si napisala svojo izkušnjo s tem, jaz res nočem z ničemer tvegat glede na to, kako dolgo sva se z mojim matrala za tega otročka, potem še IVF, krvavitve zarad nizke postlce, bolnica, da smo končno prilezli do sem. Če se otroček ne bo obrnil, bom zahtevala CR.

< Sporočilo je popravil Reby -- 2.7.2009 20:41:14 >

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.7.2009 20:47:49   
aprilčica07
Babe dejte mi pomagat.. če bo katera v  tem  kaj bolj doma... V glavnem naš Jakob se zeloo rad še vozi v vozeku in zdaj ko bo dobil sestrico bo situacija malo drgačna, pa smo razmišljali, da bi kupli uno stvar buggypod (kao dodaten sedežek za zraven vozeka, ne una deska za zadaj) in zdaj tle malo raziskujem o tem.. kaj me moti??
1. piše, da je do teže 15 kg, naš je skoraj tam
2. da gre na večino vozekov ampak ne na vse.. in naš peg perrego at4 sportivo, ni naštet na da gre gor in ne da ne gre gor..

zdaj sem pa mrzla.. da bi ga kar naročila mi ni, ker je le 141 eurov,  ne poznam nobenga ki bi to imel, da bi šla prova.t... ima katera kašen pameten nasvet ali idejo?

hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 892
2.7.2009 21:24:24   
23tina
POOPSIE-iskrene čestitke za malo princesko!
JOOB-ful je huda sobica,ta previjalna mi je ful všeč!pa supergice-kok so corti!

glede hemoglobina pa vidm da sm jest res zlo kritična,zdj mam tablete in sirup,pa se mi kr noče dvignit,mela sem 88,potem 94 nazadnje je pa spet padu na 90!pritisk mam pa tud nizk dons sm mela 104/54.

učer sm bla v porodnišnci,sm šla v trgovino in sm bla sama,sm dvignla polno vrečko,in mi je ratal v trenutku ful slabo,pa po celem trebuhu sm mela bolečine.sam k sreči ni blo nč hudga sam zdj mam strogo prepovedano dvigovanje stvari ki majo nad 1 kg!posteljica je precj zmatrana je rekla ampak da pa ni razloga za paniko!tamala ma že 2300 pa smo c 32.tednu!je rekla zdravnica da je med težjimi in da bo šlo skor zihr čez 4 kg!

mene zanima vaše mnenje,da vidm če sem res čudna,tko k je moj možek reku!
in sicer sm že skor vsem rekla,da nočem da hodijo v porodnišnico na obisk,ker bom utrujena prvi otrok je bi se rada mal navadla,ne da se takoj najde kšna tašča pametvat,kao to pa ni prov tko.....
kaj ve mislite o tem da sam mož hodi na obiske,a sem res čudna če zahtavam mal miru!
sj ne bo noben umru če ne bo že prvi dan tamale vidu!

zdj pa dragi pride s fuzbala bova pa torteline pa piščanca v sirovi omaki jedla ob 22.00user posted image user posted image user posted image user posted image no zato smo na +21 kg!

dobr ajite nosečke

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 893
2.7.2009 21:30:18   
aprilčica07
23tina: ne, za moje pojme nisi čudna, to je tvoja odločitev in če nočeš, da hodijo k tebi na obisk pa nočeš in spoštovat je treba take želje.. jst sicer nisem tega nardila,  ker sem po porodu pač hotla videt moje starše in če imajo oni pravico, da pridejo gledat bejbija, mi je blo nekako jasno, da je normalno, da pridejo tudi tast in tašča.. zastopimo se dobro, tako da ni blo neke panike... pa tudi sam porod je bil relativno izi, ker sem po treh dneh že sedela po turško, tako, da sem bla vesela vsakega obiska... če je pa porod težek, pa da je zraven še kašna oblika kašne depresije pol pa itak,  je situacija drgačna..  to je moje mnenje, bojo ppe povedale še svoje izkušnje:)

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 894
2.7.2009 21:36:45   
eee35
23tina: čisto nič nisi čudna, jaz sem rekla isto! Nočem, da mi po bolnici skače cela njegova familija, tako kot si rekla, nobenemu ne bo se zgodila krivda, če ne bo že tam ta malega videl. Samo mož in dosta! Meni se zdi, da bolnica ni za obiske, teh par dni ko smo tam je dost drugih stvari za delat. Tako, da ti drži se tega, kaj čutiš, če ne želiš obiskov, pač imaš polno pravico zahtevat, da te noben ne nadleguje. V končni fazi, saj ne rabiš nobenemu ugajat, takrat boš najbolj pomembna ti, pa user posted image
Poopsie: fajn, da sta tako hitro domauser posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 895
2.7.2009 21:59:19   
Sanikaa
23tina po moje nisi čudna ..sam ne se presenetit ko tvojima dvema cimrama pride cela svita in zavzamejo celo sobo in nič ne moreš. To je tvoja odločitev ..sam mogoče je boljš da poveš da lahko pridejo ampak da se ne užalijo če jih prosiš da odidejo , ko se boš tako počutila.

Poopsi uživaj. Res so te kar hitro odpravili domov. Vesela sem za tebe da je porod bil normalenuser posted image user posted image  in da je s Isabello vse super user posted image

Aprilčica vidla sem taki nastavek v funciji ampak so na njem imeli res še majhnega otroka (leto , ali leto pa pol starega). Mogoče da za taki denar kupiš kakšen dodaten majhen voziček (zapp quinny) ali kaj podobnega. Pa enega pelje ati enega pa ti. Mi bomo mal počakali na Vidovo reakcijo in če bo se hotel peljat bom vzela tisti nastavek za stajanje. Mislim da stane nekje okrog 60 €.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 896
2.7.2009 22:00:09   
romana24
Poopsieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo da sta že doma, sedaj se pa le lepo rihtajte in čim lepše dni s Isabello ti želim.

Joob krasna sobica. A bo že od začetka sam spal ali bo pri vama?

Aprilčica glede sedežka. Jest imam isti problem glede tega. Sem pa kontaktirala z uvoznikom , ker imam tudi jaz voziček ki ni omenjen v prospektu in mi je rekel da sploh ni problema, da naj pridem do njih in bojo probali če paše. Če te zanima ti bom sporočila naslov. Jaz sem zdej sicer mal v dilemi ker ne vem kako stvar deluje na tehle pločnikih. Računej da je voz svojih 10kg + mali 4kg plus buugypod in otrok okol15kg. To po pločnikih dvigivat ni več tako lahko. Tko da bom še mal počakala da videm kako bodo zgledal tile sprehodiuser posted image .

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 897
2.7.2009 22:09:39   
hel32
Hojla
Poopsie, super da sta že doma,user posted image user posted image sem tudi jaz slišala da je ful gužva v porodnišnicah,user posted image
je pa velika glede na tedne, lepo se cartajte , mi pa moremo še kak mesec počakat.
Joob, mene tudi bolijo medenične kosti, pa sem se navadila, sam z počepanjem, vstajanjem iz nižjega položaja in
podobnimi stvarmi imam probleme, ah, to je še najmanj, sam, da bojo naši user posted image  zdravi!
Jaz sem za našega škrateka kupila en plišast kompletek, pajac, majčka, jopica, kapica, copatki,če bo bolj hladno
in enega bombažnega hlačke, majčka, copatki, kapica, če bo toplo, vse številka 62 , se lahko malo zaviha.
23tina, uau, vaš pa bo težak, še bolj ko naš, meni je reku okrog 4kg, ima pa v 32 tednu 2kg.
Tudi jaz sem vsem rekla, da razen očka, in moje Tjaše, nočem videt koga v porodnišnici, naj pridejo potem, ko bomo doma,
sploh se mi to ne zdi čudno, čist normalno mi je.Pravzaprav si pa po porodu tako utrujen in potem še z dojenjem, na ne registriraš koga, sam svojega bebija
gkedaš.
Tako drage moje jaz grem pod tuš in ninat!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 898
2.7.2009 22:15:07   
modrasmotka
23tina se strinjam z tabo in tega se tudi drži.tudi mene to zelo moti ko potem vsi iz firbca prletijo tja pa že takoj prvi al pa drugi dan bluzjo.

kar se pa tiče obračanja user posted image v bušiju.naš user posted image ma medenično lego,in če se ne obrne tudi če G.zahteva da naj grem na obračanje -NE GREM! nisem še dožvela tega,ampak svakinjo so poslali v lj.na to obračanje.pravi da se nate obesjo kot nek tank pa ga poskušajo obrnat da tako svinsko boli.raje grem na CR itak me je tega poroda tako strah da če že zahtevat nemoreš za carskega da vsaj user posted image tojk pripomore da bo.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 899
2.7.2009 22:39:22   
aprilčica07
romana24: hvala za info... se mi je zdelo, da boš o tem ti kaj vedla, glede na majhno razliko v letih med otročkiuser posted image user posted image .. ob priliki mi napiši naslov od uvoznika, me res zanima zadeva... ker naš se še kr ful rad vozi z vozekom, pa nevem kako bi to drgači speljali... enkrat peljat enga, drugič drugega pa se mi ne zdi rešitev za dolgi rok..
sanikaa: ja, saj mogoče bo pa naš potem tud  kaj več hodil, ampak me je malo strah in bi bla rada oskrbljena z vsem kar rabim... kadar bo moj doma ne bo panike, ampak ker smooooooooooooo dosti sami, hočem bit kljub dvema otrokoma mobilna in it vsaj do trgovine sama čimprej..sicer pa v skrajni sili bomo kupli ta nastavek za zadaj, kjer pač otroček stoji, stane pa nekaj čez 60 eur...

Bomo vidli sproti kako bojo zadeve laufale... Vedno bolj me panike daje. Res.... kaj šele bo??? pa ful se neki čudno počutim trenutno, nekam vsa otečena sem, noge ko hlodi, že dolgo nisem bla tako zan ič.. mogoče je kaj v zraku, ali pa vreme vpliva??

Nič, jutri spakirat dalje, kar rabimo in pol  morje... upam, da nam bo vreme vsaj za silo naklonjeno. Je moj gledal neko napoved, pa ga je zraven kr kisalouser posted image user posted image user posted image user posted image komentiral pa ni nič... Sicer pa v najslabšem primeru pridemo prej domov.

Nočko.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.