|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
5.7.2009 20:31:12   
modrasmotka
hvala hel32 saj nisem misla da to kaj boli samo potožla sem kaj sem danes začutla kot rahlo bolečino.
mislila sem si da se mora na hlačkah vidit sam kako nisem vedla
zj pa pred tv

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 976
5.7.2009 21:02:14   
Ayo
Cep izgleda kot zelatina, izcedek zelatinaste prozorne barve.
Meni se je odluscil naenkrat v kar precejsnji kolicini pri Gabrielu nekje 10 dni pred porodom. In sem to tudi orenk zacutila, tisti dnevni mini vlozki niso zadoscali.
Vceraj je bilo tega ravno za vzorec...
Drugace naj to ne bi bilo nic resnega, je pa eden izmed zacetnih znakov, da se telo pac pripravlja. So mamice, ki grejo drugi dan rodit, in so tiste, ki grejo sele cez 1 mesec. Upam, da sem jaz med temi drugimi user posted image

Hel32, tole z nohtom pa verjetno ni fajn obcutek. Upam, da si zrihtala.

Jaz grem pa v sredo k pedikerju, ze komaj cakam + kocine si grem povoskat, iiii kolk bo spet fajn obcutek! user posted image

Kje je pa nasa kerala, se mi zdi da sem jo popoldne vidla gor...
Kaj pa sulfinija, se je ze vrnila, katera ve?

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
5.7.2009 21:58:41   
kerala
Ojla drage moje user posted image ,

pa sem res po dolgem času prečekirala kako ste... nisem prav zelo podrobno brala, pa je vseeno kar trajalo... pridne čvekice, ni kajuser posted image ...

Zelo sem vesela, da imamo še eno avgustovko, ki jo mamica že doma carta user posted image   Poopsie, čestitke, super da ste vsi dobro, zdaj pa skupaj uživajte v poletju!

Vidim, da se ubadate s podobnimi pozno-nosečniškimi tegobicami, kot se jaz. No, ne morem se ravno pritoževati - spim ko dojenček, celo noč, pol pa ponavadi še čez dan 2x... ne morem verjet koliko lahko prespim! Glavno razlog za to pa je branje, ki name deluje strašno uspavalno. Zanimivo, da pa čisto nič ne otekam, niti noge niti roke, prstani grejo enako gor pa dol kot kadarkoli prej. Sem pa kar zelo okorna postala v zadnjih 2 tednih, še pri telovadbi nisem več tako zelo zagrizena, me začenja sramna kost bolet k satan pri določenih vajah. Pri jogi smo pa do nedavnega (poleti je žal ni) delali prav take vaje kot so na slikah, jaz pa doma nisem dovolj disciplinirana. Hodim ko raca, čisto počasi in na kratke proge, še trgovina mi je včasih preveč. Ležim lahko samo na boku, sedim pa tudi že kar težko. Ja, zgleda, da emšo res dela zgago - res je drugače kot pred (skoraj) 15 leti...

;e pa prav fajn boli sramna kost, pri hoji, vstajanju, obračanju, določenih vajah... Ko sem to omenila učiteljici telovadbe, je rekla, da je potrebno s tem bit zelo previden, hoditi samo toliko, dokler ne boli, enako velja za vaje. Ta bolečina se sicer pojavlja, ni pa to dobro, saj je lahko posledica razmikanja sramnih kosti, kar ni fiziološko in lahko vodi celo do kroničnih bolečin tudi po porodu. Ni kaj, počuvat je treba!

Strahotno pa uživam v plavanju - moji še vedno sopihajo ob meni, kljub mojem trebuščku, ki pa ga v vodi sploh ne čustim - uživancija uglavnem!
Ayo, sem prebrala, da se ti je odluščil čep. Ma držim pesti, da zdržiš še tale mesec! A boš zdaj še hodila na bazen? Mene je tudi malo strah, da bi se kaj takega zgodilo, se mi zdi, da tole naše morje ni glih med čistimi...

Drugač imam pa totalen mir, punc praktično sploh ni, pridejo iz enega "dopustka", naslednji dan že grajo naprej. Odkar so počitnice, sta "že" 2x doma prespaliuser posted image ... Kuhat se mi samo za naju ne ljubi prav posebno, tako da večinoma jeva kar grško salato, pol popoldan dobim pa totalno krizo in moram nekaj sladkega, če ne se mo kar meša...

Pripravljeno imamo že (skoraj) vse, čeprav še nič oprano, zlikano... da o kakih torbah za v porodnišnico sploh ne govorim. Ma ne vem, jaz imam občutek, da ne bom nič prej rodila, ne vem zakaj... čeprav bom pa kljub temu prej stvari porihtala.

Flora, ja Mutsyja sem na koncu le vzela, ma mi ni žal, je takooo lep...

eee, če prideš v Postojno se mogoče srečava! Imava rok isti dan, pa jaz tudi nameravam tja. Na predavanju pa še nisem bila... čeprav oni so menda bolj fleksibilni, lahko podpišeš tudi ko že prideš rodit - ali se motim - so kaj povedali o tem? Kaj ti misliš, glede na to, kar smo pač že prebrale, se splača iti še na predavanje?

Tistim, ki vas muči nespečnost, pošiljam malo svojega spanca user posted image ! Pa kako pridne kuharice ste, vseskozi nekaj pečete... jaz bi tudi, pa se kar nazaj držim, ker potem vse požrem! Zadnji mesec se redim počasnehje, HB, čeprav sem skupno "pridelala" že celih 14 kguser posted image user posted image  Toliko kil še nikoli nisem imela, o groza! Kogarkoli poslušam, vse se redijo tam čez 15kg, ve ste pa večinoma tako fit, da kar ne morem verjet! No tudi jaz sem bila prvič pa drugič, ko nisem dobila niti po 10... ma, kje so ti cajti... ampak bom že, samo da bo moje detece zdravo!

V četrtek imam končno pregled. Pri novi ginekologinji, moja je pravkar odšla na porodniško user posted image ! Me prav zanima, kako bo pri njej, upam, da ne bo toliko škrtarila s preiskavami...
Jutri gram pa na masažo stopal, komaj čakam!

Uglavnem, držite se, ostanite 2 v 1 vsaj še mesec dni!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 978
5.7.2009 22:22:46   
Serendipity
O, se vidi, da le redko sem zaidem - Poopsie - čestitke!

Imamo že tri mamice in štiri sončke! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 979
5.7.2009 23:04:51   
eee35
kerala: fajn bi te bilo srečatuser posted image , glede predavanja, pa splača se poslušat ali ne odvisno od tega, kaj že veš, ali če želiš mogoče zvedet nekaj, česar ne najdeš na internetu, ali v kašnih člankih. Meni se je zdelo, da bi bilo fajn poslušat. Ne vem pa, ali nujno rabiš na predavanje, itak dobiš ene papirje za podpisat - to je pogoj, da ti EA naredijo. Tako, da mogoče jih lahko dobiš v vsakem primeru, pač ko prideš roditi, moraš rečt, da bi jo rada. Aha, a. nam je rekla, da če ne dobiš popadkov/voda ti ne odteče/v glavnem ne začne se porod pred rokom, ki ga imaš, na rok prosijo, da prideš se pokazat, pol oni odločijo, a te pustijo še domov sprožijo popadke itd...Zdravica je sploh odgovarjala na različna vprašanja, ne samo o EAuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 980
6.7.2009 5:05:27   
Ayo
Evo mene nocno sovo!! user posted image user posted image user posted image
Pa to je za pop...!!! user posted image user posted image user posted image Zaspala nekje ob polnoci, ob 3h sem bla pa ze v luftu!

Kerala, kupim tvoj spanec oz. recept zanj za kakrsnokoli ceno!!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi berem in me to uspava...ampak ko sem jezna na to moje nespanje, se ne morem sploh skoncentrirat na branje in se mi po resnici povedano ne da! user posted image

Uf, vse je rdeco, upam da ne zamerite.

Mojga cepa vceraj ni bilo na spregled; evo edino zaradi nespanja bi sla pa zdele takoj rodit. Se spomnim pri Gabrielu je bilo isto, po porodu pa spala ko polh!

Na bazen zaenkrat se grem. Se spomnim, da, ko se mi je odluscil cep pri 1. user posted image , potem nisem vec hodila, sem pa G vprasala pa je rekel, da sploh ni problema. Tko da zanekrat bom se sla na plavanje, saj je to zame, moje nogice in hrbet pravi balzam! user posted image

EA - pri nas ni potrebno nobenega predavanja, nobenega podpisa...ko si v porodni in te prime, da ti jo nasponajo, poklicejo anestezista in to je to.

Povejte punce, v SLO, koliko vas je v sobi v P?

Nic, se grem se malo smilit sama sebi; tudi ce zaspim, cez 1 uro bo treba se ze pripravit za v sluzbo... user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 981
6.7.2009 8:00:02   
Alisa
jutrouser posted image

uf, sem komaj za nazaj prebrala, res ste prave čvekice, saj je prav.

Se pridružujem klubu user posted image , ki jih vse boli in ne morejo spat. Ponoči spim v kosih zbujam se na dobre 2h in traja kar neki časa da zaspim nazaj. Želodec me boli, oz. imam tako čudno pekočo bolečino, vse tišči. Uglavnem sm jamram lahko, v 1.user posted image vem da nisem iemla teh bolečin, zdaj me celo gležni in podplati bolijo zvečer kar me prej ni nikoli, ampak zatečenih pa nimam.

V soboto smo šli v BTC, iščeva namreč blago za zavese one za zatemnit, pa je tok mal trgovin, pa še tiste 2 k sva našla v hali A nimajo nič pametenega. Uglavnem po BTC smo hodili dobre 3h, kupili nič drugega kot v DM kozmetiko, ki jo pač smo rabl kupit, pa v Spar po hrano za nedeljo, to je to, crknjena sem bila pa za znoret.
Včeraj smo šli na nek bajer, res lušno tud za kak piknik, mi 3 smo si ga kar nardil. Anže in moj sta se kopala in uživala v vodi, jaz pa sem ležala in brala revijo, nato smo pekli in počasi smo šli domov, res prav čudovito smo se imeli, pa še vreme je bilo enkratno.Noč pa je bila danes grozna, nič spanja, vse me boli, tišči, skoz sem bila vsa mokra, tk da sem zdaj ko en zombi, hvalabogu da mali še spi, res mam pravga zaspanca, zvečer gre spat ob 21h, spi pa do pol 10-10h. Vsaj neki oz. vsaj nekdo lahko spi user posted image .
Grem zdaj kofi skuhat.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 982
6.7.2009 8:20:13   
sams
ojla dragice,
ufff, ta sopara je grozna. Sem slišala po radiu, da je ful neko čudno obdobje, ker skoraj nič ne piha in se dvigne ves švic (user posted image ) od ljudi in potem dežuje, potem je soparno in se spet vsa ta svinjarija dvigne... začaran krog. Zdej pa mi je ful ogabno (sej vem, sem čudna) in upam, da ne bo nič deževalo, da ne dežuje tuji švic po meni user posted image , no pa moj švic po drugih ljudeh user posted image . In danes zjutraj ob 6h sem čula po radiu, da je pri nas
že 92 % vlažnost user posted image

Ne glede na to, se počutim super! Edino mi gre na živce, ker sem non-stop pod tušem user posted image  Naš mali je še hujši, bogi, je poln mozoljev od vročine. Včeraj smo šli po dolgem času spet na plažo in mali je tako užival in ni hotel iti iz vode, se mu je že bradica tresla od mraza. In ko smo šli ven, se je začel dreti in cepetati z nogicami, da hoče iti nazaj in nam je bežal nazaj proti vodi....cel show, skratka user posted image . Meni je bil ful smešen.

go_ta, ti si že na porodniški!!! Oh, kako gre hitro, mene je že prav strah! Uživaj zdej te dni.

Ayo, upam, da je s tvojim spanjem boljše. Meni se pa ful spi in se komaj pripeljem do LJ. Aja, v izolski porodnišnici si v 2 v sobi ali maksimalno v 3. Imajo pa eno sobo, ki je kao nadstandard in tam si sam. jaz sem prvič bila še z 1, v sosednji sobi so bile tudi 2 (sem dosti tam visela), za naprej pa ne vem. Mi tudi nameravamo kupiti ventilator, samo ne vemo kakšnega, ker če bo na tleh, ga bo mali zdemoliral user posted image .

Zdej sem pomalicala in zdej bi nekaj sladkega, in jaz čuk si nisem nič sladkega vzela s sabo user posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.7.2009 8:22:39   
simonalokar
JUTROO

zgleda da imamo vse probleme z spajem. groza. jaz se tudi večkrat na dan zgudim in se premetavam in ko sem zbujena glej ga zlomka me že pozdravlja notri. sem kar mal nejevoljna - če mi bo spet detece zamenjalo dan in noč. kajti to je groza. sedim in zeham čist men podobn.

danes imam popoldne G in kumj čakam kaj bo povedala. zaenkrat o zatekanju nimam poblemov. meni se je čep odlušču in sem šla rodit. tko da naj počaka še 2 tedna da bom 37 t in pol pa akcijauser posted image user posted image user posted image .

apirlčica uživaj na morju.

no zdaj pa jest. sem že lačna.

simona v 36 tednu

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 984
6.7.2009 8:32:36   
tulpek
Še ena s problemi s spanjem user posted image . Zvečer težko zaspim, se zbujam ponoči, zjutraj sem zgodaj budna mali user posted image skoz brca, ko pa vstanem, bi pa takoj nazaj v posteljo šla, tak sem zaspana... ampak zaspat pa ne morem user posted image . Bebiji nas navajajo na svoj prihod user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 985
6.7.2009 9:18:16   
hel32
Doro jutro vsem user posted image , ki trpite
Napovedujejo zelo vroč avgust, tek, da drage moje, upam, da se bomo imele kam skrit pred vročino.
Kaj praviš sams, da je vlaga95%, saj ni čudno, da nas potem tako matra, mene že, se mi zdi, da komaj diham user posted image .
Ja kerala, je drugač, če imaš otočka po tako dolgem času (11let), jaz v tej user posted image  ne zaotekam tako zelo, kot sem 1x me pa tudi bolijo sramne kosti za
pop*** user posted image , komi sedim, pa vstat iz postelje je poseben užitek user posted image .
Ayo, moj noht je malo boljši, saj zdaj pa nebom več sama izvajala tam spodi kaj!
Alisa, jaz sem iskala blago za zavese ena 2 meseca skupaj, pa nisem nič našla, zgleda, da več nobena ne šiva, potem sem se za drugo varianto odločila,
ker imam une ful stare okne, in jih zaradi gradnje nove hiše nebomo menjali, tiste dvojne, no na zunanje bova prilepila folijo proti soncu,
dala bom pa navadne otroške zavese z disney motivi, bom slikala, ko bo gotovo!
Tulpek, zgleda, da nas res mali škratki pripravljajo na prihod, moj že!!
Punce, meni se je na bradi nardil taaaaaakoooo velik rdač madež, ko da bom imela 10 mozoljev, pa ne vem kaj naj, popol. grem pa v laboratorijuser posted image
Pa še tam na bikini predelu imam tolk krčnih žil, al kak se reče, zgleda, ko da so se mi razlile žile, čist plavo imam, ful je grdo, upam, da bo po porodu zginlo!
Pa takaltak imam tam vse zaotečeno, da zgleda grozno, pa še boli me, opažam, pa da imam vedno večje bradavice, skor čez cele joške so že pa zelo temne,
grem malo delat, se tipkamo zvečer,

Lep dan
Helena v 32 tednu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.7.2009 9:23:03   
go_ta
dobro jutro, souser posted image ! Jst sm pa dons spala ko dojenčekuser posted image  Sm se zbudla samo enkrat, in to ob pol 7, pol sm pa ob 8 vstalauser posted image  Gležnje mam pa skoraj normalneuser posted image
Sm bla pridna in sm že dala zelenjavno juhico za kuhat, pa še sirov burek bom naredila, si ga je user posted image  zaželel. Pozajtrkovala sem že - sem se že lačna zbudilauser posted image  zdaj me pa čaka pospravljanje dnevne. Sem se odločila, da bo na sporedu vsak dan ena soba, da se ne zmatram preveč. Moram mal v red spravit stvariuser posted image
Ampak zdaj ko se bliža porod, sem ful pozorna na vsako ščipanje, vse, kdaj me bo kaj zabolel, prav tečna sem že sama sebi - pol bom šla pa vrjetn 10 dni čez rokuser posted image
sams, sem se nasmejala tistemu o soparu, sam zdj tud jst upam, da ne bo deževalouser posted image  
Ayo, grozno je, ko ne moreš spat, ja, se mi prav smiliš, pa vse ostale tud! Jst eno noč spim super, druga je pa za znoret. In pol je tko iz dneva v dan ... Treba se je tolažit, da ne bo več dolgo tako. Aja, pri nas mislim, da so po 3 v sobi, lahko pa vzameš nadstandardno in si sam notri. Sam odvisno, kako je s tem, če je ful gužva v P, kar v tem času je, je pravi baby boomuser posted image
Kerala, lepo da si okej, smo pa vse na istem s temi težavicami, jauser posted image  Pa da te potolažim, tud jst mam že 15 kg viška, sam kaj češ. So pa avgustovke res vse fit jauser posted image
Zdaj pa muziko prižgat in pospravit dnevno pa zmetat vse, kar se dauser posted image  Pazite nase!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 987
6.7.2009 9:30:20   
simonalokar
punce vprašanje

a imate že vse izbrane imena za svejeuser posted image . midva se ne moreva zmenit - tko da bo verjetno ko bom dobila dojenčka v roke bova se zmenilauser posted image user posted image . zdajle grem pa še ta nizek fižolček posadit

pa pa

gota ko boš končala še meni pridiuser posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 988
6.7.2009 9:53:46   
levček1
Simona pri nama je podobno. Za punčko sva bila takoj zmenjena, ampak dobili bomo fantka in nikakor ne prideva skupaj.
Sicer pa pravijo, da vsak dojenček prinese svoje ime sabo.user posted image

Stisniti svojega srčeka v objem je največja sreča!!

Neposredna povezava do sporočila: 989
6.7.2009 10:13:28   
Muca83
Dobro jutro! Joj jaz sicer kar dobro spim ampak zadnje čase se res pogosto zbujat za lulat. Pa podnevi tudi. Ni ravno fino za kam okrog hodit, ker samo wc-je obiskujem user posted image

V petek za mojega user posted image kupila darilo za rojstni dan, ki ga ima v četrtek in sicer kamero, da bo lahko ovekovečil trenutke s svojo družino, prejle sem pa malo pofirbcala o vsebini škatle in kaj vidim - manjka kabel za priključit v elektriko in brez tega itak ne moreš nič. Zdaj bom mogla it pa spet v Lj, da mi bodo kabel dali user posted image Še dobro da sem pogledala. Bom šla jutri ko moram it itak v Domžale v laboratorij kri in vodo dat.

Včeraj sva bila pri prijateljih, ki sta dobila lani avgustovčka. Pa še isto je imela 19. rok kot jaz, rodila pa potem 3 dni čez rok. Bi bilo hecno, če bi bilo pri meni enako, sploh ker imata fantka, midva sva pa za najino punčko izbrala žensko obliko istega imena. user posted image No in tam sem dobila tudi prav neko namensko blazino na kateri sediš, če si šivan. V MŠ so rekli, da si pač kupimo plavalni obroč za otroke, ona mi je pa dala tak sešit polnjen obroč, ki se še cel obleče v prevleko. Samo mi je pa rekla tudi, da se baje ne priporoča preveč sedeti na teh obročih, ker naj bi šive narazen vlekli user posted image Tako, da sploh ne vem, a je res bolje zobe stisnit in potrpet. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 990
6.7.2009 10:40:37   
Sanikaa
Živijo zaspanke!!
Prav se mi smilite kaj ne morete spatiuser posted image . Mene zvečer zmanjka takoj ko dotaknem povšter. Res je da se pogosto zbujam ,ampak spala bi do vsaj 10 zjutraj. HB tudi moj Vid je zaspanček pa nekje med 9 in 10 pride se k meni stisnit in mi da lubčka in reče : Zdaj se zbudi mamiuser posted image user posted image . In se stopim od sreče...

To vreme z  visoko vlažnostjo je zelo težko , ker si z švicom ne moremo ohladiti telo (ne hlapi , kot bi lahko pri nižji vlažnostiuser posted image user posted image user posted image ) Pa se sam dunstamo v švicu. Živim v upanju da tistih 4 dni ko bom na morju , da bo vroče za umretuser posted image user posted image .

Mi tudi nimamo imena za punco, za fanta smo se zmenili:  Leo. Vsi upamo in G pravi da bo verjetno  punca. Tak da bo treba hitro še nekaj zmisliti.

lp
ps.Grem tastu ki uživa na morju zaliti rožice pa pošto pobrati. Kaj ne bi to trebalo biti obratnouser posted image

(odgovor članu levček1)
Neposredna povezava do sporočila: 991
6.7.2009 11:09:25   
Ayo
Simonalokar, jaz sem ze zadnjic pisala, da je pri nas za fantka tudi se zmeraj problem ime, ne najdeva in ne najdeva enega, ki nama bi bil obema vsec. user posted image user posted image user posted image
Kako si ti, ti je se slabo, bruhas?

Pri meni je danes obupno, znorela bom !! user posted image  Imam tudi obcutek, da mi je bolj slabo, kadar sem neprespana. Kar je pa itak v 9-ih primerih od 10-ih.user posted image
Sem vceraj rekla mojmu, ce bi slucajno se kdaj mogla bit noseca, nikol vec finis med poletjem!!!!!

Na  sreco tudi meni ne otekajo gleznji, pa prstani tudi grejo se gor in dol.
Sem pa tudi jaz non stop pod tusem, pase, ni kaj v tej vrocini!
A da bo avgust vroc? Ja super, ker jaz imam ful lusnih bodijev s kratkimi rokavi pripravljenih za user posted image .

Aja, pa diham jz tud ful tezko, kadar govorim komaj zajemam sapo. user posted image

Go_ta, pridna ker pospravljas, jaz sem prakticno s tem v teh dneh zakljucila, kaksen fajn obcutek ko je po omarah vse lepo zlozeno, ni prahu, disi po cistilih, iiiiiii!!!! user posted image

Tako da sedaj me caka samo se pranje, od cunjic do vozicka, lezalnicka inp., pa se kaksen mini nakup in bo 1 2 3 PDP. user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 992
6.7.2009 11:28:07   
go_ta
Mal pavze med pospravljanjem dnevne - itak pa mi gre tooooooooook počas, ker tolk zanimivih stvari najdem po policah pa predalihuser posted image  Pa še vsa okorna sem, ne morem najdt pravega položaja, ko sem pri tanizkih policah ... tko da simonalokar, če hočeš, da sem ves dan pri tebi pa pospravim en kvadrat prostora, pridemuser posted image  Pa še sladoled mi boš mogla datuser posted image  
Ayo, ja sm rekla, da bom mogla imet generalko po hiši, za user posted image  mam pa že vse pripravljeno, sam uporabnika čakauser posted image  Mora pa biti po hiši vse čisto ... no ja, s to mojo hitrostjo gre kr počasuser posted image
Aja, simonalokar, glede imen ... Za punčko sem jst imela ful idej pa vse so nama ble skor všeč in tud zmenjena sva bila, katero ime bova dala, če bo pupa. No, pol sva pa zvedla, da bo fantek in se je .... zataknilouser posted image  Ker nobenmu ni bilo všeč tisto, kar je bilo drugemu. Sem že skor obupala.user posted image Na morju mi je pa padla ideja, da bo Niko, čeprav tega imena noben od naju ni omenil prej. Ne vem, v tistem trenutku se mi je zdelo, da je to to, da mu drugo ime ne bo pasalo.user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.7.2009 11:52:07   
simonalokar
ayo glede slabosti nihajo enkrat so drugič niso. bom danes vrpašala G.

ste pa pridne da pospravljate jaz bom morala tudi - jutri začnem po omarah. bomo videli kako bo. se hitro opeham in ne morem več. pa samo spala bi.čez eno uro grem pa na pregled

simona

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 994
6.7.2009 12:11:14   
eee35
Joooj, jaz sem tudi takooo lena! Nič se mi ne da, samo se valjam po stanovanjuuser posted image HB, da imam že vse oprano in zlikano za user posted image . Hotela sem v BTC danes, ampak nekaj se mi zdi, da se nevihta pripravlja, mogoče ni pametno rinit po trgovinah.
Jaz spim še zmeraj v redu, zbujam se parkrat po noči, pa grem na wc, ampak vedno sem bila takšna, tako, da tukaj ni bistvenih sprememb v nosečnosti. user posted image pa tudi skoz spi ponoči, samo ga čutim, kako se prestavlja na eno ali drugo stran, odvisno, kako se jaz uležem.
Grem zdaj eno solato pojest...Moram se malo mirkat, da se v zadnjem mescu ne zredim kotuser posted image , ker tudi lačna sem skoooooz, pa samo sladoled bi...Prav nevarno me je dat zraven zamrzovalnika v trgovini...

Neposredna povezava do sporočila: 995
6.7.2009 12:24:32   
simonalokar
eee35  na pa smo spet pri sladoledu. jaz sem si že ogledala ko naredim pregled imam velik spisek iz trgovine in tudi sladoled je goruser posted image user posted image user posted image user posted image . ga gem v lidl ponj veliki z mandelji njami

vse lahko pozabm sam sladoleda neuser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas se tudi na nevihto pripravlja tako da bo smotan po trgovini iti če bo lilio - ma ta dž. mi pa paše kar ni tko vroče.

simona

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.7.2009 12:52:19   
Sanikaa
punce pazite s sladoledom , ker moja prijateljica kaj dela v labosu si vsako malo preveri holesterol in si ga je dvignila s sladoledom čez 20!!!!
Res je hudo imet finiš med poledtjem ..res se je težko upret sladoledu ,ali sladkim pijačam..prvi finish sem imela januarja...samo za Božič in nov let sem nabila 3 kg user posted image user posted image .

Končno je dež..pravo olajšanje ....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 997
6.7.2009 12:54:50   
Alisa
oj,
no jaz se tud spravljam, da bi kaj še pospravila, moram nujno hladilnik spucat, spalnico in otroško sem že, kuhinjo se ne splača ( no omare, predalnike, tisto sem že), ker bom še kuhala.
Danes bom kar ribo, pa zelenjavno prilogo zraven pa še pire krompirček, mnjami. zdaj sem lačna ko pa začnem jest me pa vse tiši, sem že tuhtala kam naj privežem joške, ker mi nebi tok dodatno tišalo na želodc.
Jaz bi pa rada recept za Burek, tok ga mam rada, moj pa tud, prej ko sem delala, sem ga ziher jedla 1x na teden, ker je bila zraven bila pekarna in se mu kar nisem mogla upret.

Vreme- evo pri nas že lije kot iz škafa, se bliska, grmi, jao kao sodni dan, iz Krvavca ko pogledam je pa tako grdo vidt, da me je kar malo strah. Pritisk in vlaga pa nenormalna, pri meni v stanovanju kaže 85% user posted image , bom kar malo morala razvlažilc vključit, mogoče bo kaj boljš.

Sem pa danes že nesla papir do zdravnika za bolniško, sem do 23.7. na bolniški potem se mi pa začne porodniška. Pa mi nekaj kartica nagaja, že zadnjič mi je rekla sestra pri gin. da kartica nagaja, danes pa grem še enkrat potrdit čeprav sem pred kratkim in mi napiše neveljavna karticauser posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno bom morala kar klicat pa tečnart, ker zdaj si pa res ne morem privoščit da bi bila brez nje.
Joj no skoz neki.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 6.7.2009 12:55:41 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 998
6.7.2009 16:35:05   
Joob
ojla user posted image ,
vidim, da imamo vse ene in iste probleme...men je toook skos vroče, da to ni res...v stanovanju imava klimo, in notri že nekako preživim, ampak zunaj je pa grozno, težko diham, vsa sem takoj mokra, vrti se mi...neprespana sem že nekaj časa, ne najdem pravega položaja kako naj spim, potem si zvijem kouter in ga dam med noge, pol mi spet ni prou, ker mi je vroče, tako, da spim pokrita samo z rjuho...Joj punce komi čakam, da dobimo svoje zakladke v objem...user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.7.2009 19:36:29   
modrasmotka
joj user posted image kaj sem jst našla.saj mogoč da ne paše v to temo ampak bi vseen rada pokazala.že tojk se bojim poroda ker sem občutliva na bolečine potem pa najdem tole:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-novorojencka-zaradi-malomarnosti.html

po takih stvareh me je pa kr mal strah kako bo pri meni

vidim da mate debato o čiščenju,imenih,vročini...

čiščenje določene stvari še tudi mene čaka,čeprav veliko postori tašča.

imena že mamo hvala bogu izbrana,čeprav smo za punčko imeli velike težave.

pr meni je že 3 dni okn skoz odprt,pa ponoči nisva z mojim pokrita,ker uporablam naijin kovter za povšter moje glave,trebuha in noguser posted image

sladoleduser posted image bi ga vsak dan jedla potem pa za mojga nič ne ostane.me je dons zafrknu pa kupo tak okus k ga ne jem rada da zazihrano več zanj ostane.

uboge tiste ki res ne morete spat.jst se ne predstavlam po porodu da bodo noči kratke.al pa me bo porod obrnu,ker sedaj spimo kot majhni otroci cele noči pa pol dneva zramuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.