|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
30.6.2009 7:33:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image POOPSIE!!!!cestitam!!!veliko cartajna!!!
omg, punce!!!! zacenja se....gremo hitro pakirat torbe za v porodnisnico, da še nas kaj ne prehitiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 30.6.2009 7:34:28 >

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
30.6.2009 7:40:16   
aprilčica07
Jutro,

no, pa sem prva danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej poopsie: čestitke za malo oziroma veliko bejbouser posted image user posted image user posted image user posted image

Alora, da povem kako je minil naš včerajšnji radni. Imela sva se zelooo lepo, najprej sva šla malo v šoping, da si je za silo obnovil garderobo (se je zredil, spet), pol sva se pa počasi opdravila jest. Blo je ful dobro, jedla sva kr en cajt, vse kar nam je pač pripadalo, za finiš pa še desert. Sem bla tako sita, da sem mislila, da me bo kr razneslo. Posledice so ble pa žal take, da nisem spet nič spala, ker me je vse tiščalo. Drgači mi je blo pa res fanj včeraj, da sva končno šla nekam sama, ker drgači se vedno vse vrti okoli tamalga, rabiva pa tdui midva malo cajta le zase. Mogoče se grozno bere, ampak meni to ogromnio pomeni, si nafilam baterije za vnaprej..user posted image

Trenutno se mali igra, jst sem pa spila že skoraj celo kafetjero kave sama, da bom lahko funkcioniralauser posted image Nevem še kaj bova danes delala, no popoldan greva na teren, do takrat bi blo pa pametno kaj pametnega nardit.. ampak se mi ne dauser posted image no, kašne cunje za na morej bo le treba oprat in prštimat...

Sva pa včeraj gledala tudi lupnice, za Jakoba sva imela izposojeno, zdaj imajo pa tej prijatelji tud dojenčka, tako da ta možnost odpade... Mi je bla ena res všečna, ampak ko sem pogledala ceno, me je vse minilo.. Ne dam preko 200 eur za lupino, magari, da je zlata..user posted image

flora: glede sladkrne so ti že punce svetovale.. si mislim, da je težko, ampak po drugi strani saj veš kako pravijo, kad se mora nije težko, tako, da kr korajžno!
muca: križ? uf, poznam to.. mene občasno boli, to pa tako, da ne morem ne sedet ne ležat, ne nič, ampak hb, da je le občasno.
joob: nimam nasveta, mogoče, da greš za plodovnico še kam na posvet??user posted image user posted image   mora bit grozno, da svoji g ne zaupaš.. jst sem to mojo dobila  komaj lani, ker se je prejšnja upokojila, pa sem zeloo zadovoljna z njo...  nevem kako bi blo, da ji ne bi zaupala v v vsem sranju, ki se mi je dogajalo na začetkuuser posted image

Tao je na kratko, za dobro jutro. Se grem uštimat, sem tle na pol naga, ampak mi pašeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 802
30.6.2009 8:47:53   
*Orhideja*
Poopsie čestitke in veliko cartanja!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 803
30.6.2009 9:23:28   
Flora2
Dan,
pokonci sem že od 5:40, ampak ni krize sem se zbudila sama od sebe.
Danes sem varuška mi je sestra zjutraj pripeljala nečaka (4leta) tko da bova mal letala naokrog, obljubila sem mu sladoled in enega Gormitauser posted image , kolk so face te mali navihanci meni pa nič jasno kaj je kajuser posted image . Pa malarji so tudi prišli že malo čez 7 user posted image , tako da danes je zadnji dan packanja, jutri pa finišuser posted image , končno.

Aprilčica vidim da sta s tvojim uživala si vzela čas zase, še kako ti verjamem da ti vsake toliko to paše, da si kot sama praviš nafilaš baterije, pa ni slišati popolnoma nič groznouser posted image .
Glede mojega sladkorja, me niti ne skrbi toliko, ker vem da če bo potrebno se bom držala, na daleč pa se bom izogibala sladkarijam user posted image , najbolj me že danes matra to da ne bo več nutelle, sem namreč norec na nutellouser posted image .

Joob imaš pa res smolo s to tvojo G, na tvojem mestu bi poklicala kam privat, če te skrbi oz. ti G ni znala povedat, res je kriza da ni sigurna v svoje delo in da ti ne zna povedat kaj in kako. Poskusi nimaš kaj zgubit. Držim pesti.

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 804
30.6.2009 9:32:18   
go_ta
dobro jutro, da se še jst mal javimuser posted image , preden grem v Ljubljano. Dans se dobiva z eno kolegico, popoldne pa delam, zaključujemo revijo.
aprilčica, lepo, da sta uživala, pa sj te čist razumem, da morata včasih biti tudi sama. Se mi zdi, da ko dobiš otroke (vsaj ko opazujem okolico), da se vse vrti okoli njih. Midva sva za zdj še v dvojini in probava uživat maksimalno - pice, izleti, kino ... V soboto greva gledat Ledeno dobo, ker mi je to najboljša risanka, kar jih jeuser posted image
No, Flora, zdaj pa bo počas sobicauser posted image  Boš lahko vse pripravila. Te pa čist razumem zarad sladkarij - jst sm nora na njih! Ampak sj nimaš več toliko do konca, pol si boš pa lahko privoščilauser posted image
Joob, ja, je grozn, ko dobiš zdravnika, za katerega se ti zdi, da nima pojma alpa vse dela z levo roko. Ne vem, kako je, če je plodovnice manj, vrjetno je treba počivat ...
muca83, uf, križ ... mene tud matra, sploh ponoč, čez dan pa ne smem bit preveč pridna, pa je vse okejuser posted image  nismo več tako fit, kot pred parimi meseci, kaj češuser posted image
Ups, zdaj pa moram šibat, se še beremo!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 805
30.6.2009 10:19:01   
Alisa
oj,
kako ste?
Najprej popsie  vse čestitke ob rojstvu pupe user posted image , je bila pa že kar velika in tud lepo težo! Bravo mami in mala princeska!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joob- jaz bi šla na tvojem mestu tud kar privat nekam, vsaj pomirjena boš. Moja gin. v Dravljah mislim da jemlje tud privat sm bi morala poklicat in vprašat.

jaz mam pa tuk suho kožo, pa vsa me srbi, očitno bom morala si kar večkrat mazat kožo sploh zdaj na koncu. Meni tudi otroček brca danes in včeraj isto kot bi hotel izkoristiti še zadnje dni ko ima malo več prostora. kovca se mu pa tud 2x na dan najmanj, res je smešen občutek.
Grem zdaj še hitro z našim navihancom ven, ker je že vse pospravil svoje igrače, sem mu rekla da ne bova šla ven če ne pospravi.
zdaj pa že vpije da je pospravil.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 806
30.6.2009 10:41:17   
Muca83
Evo mene, sem si privoščila dolg spanec do nekaj čez 9, križ je malo boljši, ampak čutim, da bo kriza, če bom kaj takega počela spet. user posted image Jaz imam pa take plane za generalno čiščenje stanovanja...

user posted image se pa danes ful dogaja, še bolj kot včeraj. Mi skoz trebuh valovi na enem mestu. To je zame ful lepo, da jo sedaj veliko čutim, ker sem jo skoz bolj malo. Je pa še vedno vse prijetno, nobenih bolečih brcik, na srečo ne ve kje je mehur in to user posted image Ful pa sovražim tisti občutek, ko sedim in me malo lulat prime, potem pa vstanem mi pa tako pritiska, da komaj hodim. Ah, radosti. user posted image Mislim, da bom pogrešala svoj trebušček ko ga ne bo več.

Prej me je klical sodelavec iz službe, ki je prevzel moje delo in je rekel, da se mu meša. Ne uspe podelovati vsega in pravi, da takole ne bo šlo. Da bodo mogli mu malo manj dela nalagat ali pa ne bo zdržal in bo kar ušel user posted image Se bodo že znajdli, saj se morajo.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.6.2009 11:14:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +12, user posted image , 01.07.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , 01.07.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??  
hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 03.07.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 07.07.

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +6, user posted image , 09.07.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 06.07.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , 17.07. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 07.07.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image )user posted image , 17.07. 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.07.
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +11, user posted image , ?? 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , ?? 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +8,7, user posted image , 14.07.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +12, user posted image , 30.06.

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 17.07.
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  30, P, Medvode, (1 user posted image ), +6, user posted image , 10.07.

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +6,8, user posted image , ??

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image  , 22.07.
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , 09.07.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +5,5, user posted image , 01.07.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 09.07.
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image , 08.07.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image  , ??
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 23.07.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +3, ( user posted imageuser posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 07.07.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +10, user posted image , 22.07. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 30.07.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image , 15.07.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +11, user posted image , 02.07.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +8, user posted image , 16.07.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +9, user posted image , 13.07.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +7, user posted image , ?? 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , 14.07.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 09.07. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +19, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , 03.07.
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +6, user posted image , 06.07., 04.08., 12.08.,21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 22.07.  

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 01.07., 07.07. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 108 

user posted image  = 28, user posted image  = 33, user posted image = 45  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina, obseg glavice, porodnišnica)

1.) ??.??/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)
2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06/ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)

user posted image  = 2, user posted image  = 2

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
30.6.2009 11:29:23   
HeGa
Vsega lepega je enkrat konec user posted image  - tudi našega dopusta. No v službo pa mi vseeno ni treba več - jupi.

Da se na hitro pofočkam. Prišli nazaj včeraj zvečer, bilo je super, voda malo prehladna za moj okus, tako da sem bolj ali manj namakala samo noge. Ampak vseeno super dopust. Edina slaba stvar - boleče grlo. Tud govort ne morem.

Sem vas samo na hitro malo preletela, tako, da ne bom lih komentirala, je blo preveč, že pol pozabla. Dejte še zame kakšen kos štrudla pojest - ga na žalost še ne smem, ma bom vse potem nadoknadla.

Poopsie  user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke ob rojstvu male Isabelle. Veliko cartanja in prespanih noči.

Joj gre hitro, že štirje avgustovčki!!

Zdaj pa šibam razpakirat kufre user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
30.6.2009 12:32:17   
M1987
Ko povijemo svoje user posted image se dalje beremo na: http://www.ringaraja.net/forum/m_4301266/mpage_1/key_/tm.htm#4301266

upam, da ne pozabimo na klepetanje user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 810
30.6.2009 12:58:41   
Tanchy
Poopsie iskrene čestitke za princesko Isabello user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo se cartajte!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 811
30.6.2009 13:44:42   
hel32
Da se še jaz malo javim
Sem bila v MB v šopingu, kupila sem še ene stvari, ki jih nimam, plenice ene hugies, pa še v leclercu sem ene francoske kupila, jih ful hvalijo Midi 3-6kg,
pa termometer za vodo, pa bebi palčke za uhe, pa malo kozmetike, olje, kremico za rito, šanpon, mleko za telo, robčke za rito brisat
krpice od tosame to-to za 1x uporabo, pa  majčke, in bodije na preklop, spalne pajace, in sem dala za to 100€ user posted image ,pa ni bilo drago, če bi v kaki
pikapolonci al pa BC kupila bi dala še več, pa kaj morem če pa to rabiš!user posted image  (no ja tolažim sama sebe)user posted image
Morem it kuhat, če ne ne bo kosila.user posted image
Me je Tjaša klicala zjutraj in pravi, da uživa, HB da ji je fajn.
Flora, saj ni tako hudo, ko se navadiš z dieto živet kr gre, pa ti nimaš več veliko, uživaj v opremljanju sobice!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 812
30.6.2009 16:14:29   
go_ta
C c c, padle smo na drugo stranuser posted image  Kako ste kaj? Tale sopara me ubija!!!user posted image  Sm pa v  službi, ful že težko sedim, gležnji so ko kumare! Je blo pa luštno, ker sem bila danes s kolegico na kofetu, je rekla, da se nisem nič spremenila, tud zredila kao ne - mislim, da je bla sam prijazna, ker ne vem, kam so šle vse kileuser posted image user posted image  Pa še eno torbo sem si kupla, da bom imela zraven vozička, je bla s popustom 10 evrov (?!?), je pa lepa pa večja od Peg peregove, ki sem jo gledala v Baby centru pa je bla 40 evrov. Bravo zameuser posted image  
Hel32, ti si bla pa tud pridna v šopingiranjuuser posted image  Saj mene ko spraviš v kakšno otroško trgovino kot zmešana začnem kupovat - tud tisto, kar nimam na seznamu. Ko je pa tko lepouser posted image
Muca83, jst bom tud pogrešala svoj buši ... pa brce. Kolcanja pa definitivno neuser posted image  Sodelavci naj se pa znajdejo, kot hočejouser posted image
Hega, važno, da si se lepo imela na dopustu. Pa vsaj delat ti ni treba več!
Jutri pa spet pregled - me prov zanima, kaj me zdaj čaka, bojo kaki CTG-ji na vrsti ...
Nč, zdj pa mal delat, komaj čakam, da bo konc!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 813
30.6.2009 18:43:39   
Joob
eeeeeh...pa sem spet prepozna za seznamček...vedno zamudimuser posted image
Ampak ok, vseeno dam podatke...naslednji pregled imam 24.7., zredila se pa nisem nič, tako, da ostajam na 6,8kg.

POOOPSSIE...ISKRENE ČESTITKE![sm=bravo.gif]

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 814
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 20:05:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
30.6.2009 20:13:27   
hel32
Evo še mene spet malo,
Go ta, jao, kak smo težke z tem nakupovanjem in gnezdenjem, da neboš mislila da imam zdaj pa vse že, jok,
pa tolk enih stvari rabiš, jaz nevem, pa kupim vsak mesec malo, pa se tolk nabere naenkrat,
morm še malo počekirat za kake cart hlačke, ker tistih pa res rabiš ogromno, če računaš,
da ga zjutraj preoblečeš, ker ga ponoči ne sprevijaš, pa potem mogoče čez dan ene 2-3x, zvečer pa tak al tak,
jaz bom kr vsak večer kopala, je najbolj fajn, sem Tjašo tudi, pa ni imela nič temenc in vnete kože, to pride ene
5x na dan pa drugi dan spet tako, je pa kr poln stroj, pa še pleničke za kupčka podirat pa brisačke, pa pralne
krpice za rito, je pa to to, vsaki dan skoraj pranje! Kolk se bomo še naveličale, al pa tudi ne kaj veš, jaz se že nebom, sem prav obsedena že
z pripravami.user posted image user posted image
Sem pa spet 4l marmelade skuhala, je fuuuuuuul dobra, sem eni drugi želirni sladkor kupila, kak bomo papcali!user posted image
Jutri imam tudi jaz pregled pa nevem kaj bo zredila se SPET nisem nič, edino kri in vodo moram dat, kot vedno, pa verjetno bo ugotovil, da imam gležnje zaotečene, user posted image  je vedno tečen z temi mojmi gležnji, pa nemorjo bit normalni, če pa sem noseča! EH,....user posted image
Se mi pa zdi da je naš mali škrat vsaki dan težji, ker je trebuh taaaakoooo težek, ko spim, se sploh ne morem več obrnit na hrbet,
Saj bo, še 2 meseca imam do konca!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 816
30.6.2009 21:34:05   
*anč*
se mal pohvalim ... mam narjene pogoje za naprej! hvala, da ste držale pesti!!  zdej bi bil pa že čas, da začnem še jst mal gnezdit user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.6.2009 21:47:26   
tulpek
Čestitam user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa uživaj.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
30.6.2009 22:19:37   
aprilčica07
Čeeer,

eh, kadar smo z malim pr nas doma, ne pridemo v bajto pred 21 in ne zaspimo pred 22, tako da se šele zdaj javljam na raportuser posted image user posted image user posted image user posted image

anč: pridnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst pa izpitov nimam za delat, pa kljub vsemu ne gnezdim.... no, neki malga me prijemlje in sem se odločla, da grem kupit vsaj kompletek v katerem bo bejba domov pršlauser posted image user posted image
hel32: kje je ta trgovina? pri nas je le bejbi center in pikapolonica.. neki dobiš lahko v šparu in merkatorju, pol se pa zgodba kr konča... BC in pikapoka sta za take reči za moj okus lih malo predragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da folk kr odirajo, ker pač ni druge izbire... včasih se je splačalo it preko meje v italijo kaj pogledat, ampak je zdaj tudi tam žalost, no, vsaj na tem našem koncu....   jutri pa lepo opravi na pregledu!
go ta: a tudi ti šopingiraš ko velika? pridnauser posted image user posted image user posted image
joob: ma kako se ne zrediš? pohvale vredno, res..............user posted image user posted image user posted image
he ga: velkom bak iz dopusta!user posted image user posted image user posted image user posted image enkrat se je treba vrnit, kajne?

Jst nimam še planov za jutri, sem mislila it na csd rihtat karte pa mi iz službe niso še nič poslali, tako, da ne morem uštimat še nič--user posted image user posted image user posted image za v četrtek sem pa danes dobila vabilo, se naša direktorica poslavlja in ima poslovilno žurko in sem vabljena... mislim, da bom šla, ker če si povabljen in si ok, mislim, da je prav da grem.. varstvo imam, tako, da bom spet kaj dobrega jedla... njami.............user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes me pa zgaga matra, sem prej spila sodo bikarbono, je zdaj malo bolše, ampak še vedno ni ok. Tudi vem po čem jo imam, sem pojedla par vilčk okisane solate, mi je tako zapašalo, ampak magari je ne bi, zdaj pa umiram na obroke user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš, sva bla prej z malim zunaj in je letal po visoki travi, jst za njim in se bojim, da sem kasirala kašnega klopa. Te nagnusne male živali me namreč obožujejo. Žal.........user posted image user posted image user posted image user posted image

Se beremo. Nočko.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 819
30.6.2009 23:14:11   
modrasmotka
čer
da se še jst mal oglasim
garfileld08  dobrodošla!!
m1987 hvala ko si sporočila kdaj porodniško nakazujejo
joob na količino plodovnice ti res neznam odgovorit,vem pa samo to,da če med nosečnostjo hočeš G zamenjat ga kao namoreš ker nihče noče prevzet odgovornosti.jaz imam moškega in ker je po rodu hrvat in ker človek ne govori čisto slovensko oz.me ne vedno razume kaj hočem uprašat in povedat sem hotela priti do ženske ambulanta je ubistvu ista samo da ženska tam dela enkrat tedensko pa še moški da kao gužvo spravi naprej in se nisem mogla prestaviti.tako da čakam da rodim in potem si poskusim zamenjat.
popsi čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izabela ja na fajni datum ven prilezna.namreč na ta datum sem dopolnila 23user posted image

in to je tudi nek glavni razlog da se 2 dni nisem javla.že v nedeljo mi je soseda napovedala da ob polnoči dam vino na hladn ker mi pride podoknico zapet.in je res z žepno svetilko mi točno ob polnoči prišla pod okn mi zapet vse najboljše.seveda sem že takrat nazdravla.pa potem podnevi vsak ko je prišel me pogledat nazdravit...men pa vin letost tk ne odgovarjauser posted image
mam pa drugo bolezen glede pijače.po 3x na dan pijem kakao.2 litra mleka gre pri nas v enem dnevu.mogoč me bo kmal miniluser posted image

naš sonček po mojem občutku se še ni obrnu,ker ga samo na desni strani čutim vsaki tojk časa kot neka vlka bula po moje je to glava.pa trebušček po 4x na dan otrdi.je to kaj fejst na robe??
sj mam 9.7 G upam da me da še na UZ da vidimo lego pa mogoč končno izvem spol.

ena je komentirala naj ne preveč poslušamo babic in mam.nevem katera ker sem že pozabla.definitivno čez en uho not drugega pa ven,ker...pri naši sosedi mamo skoraj 3 mesece starega fanteka res da je bosanske krvi-(nimam nič proti njimi)!!!!!ampak tega otroka skor več kot en mesec nosijo preveč pokonci,brez kapice,postavljajo na noge,dajejo puding itd za probat za jest.potem mi pa še zadnič reče da če vid mojega otroka z kapico v tej vročini mu jo dol strga HALOOOOO!!!!!!!!!kot prvo je nebom poslušala kot drugo pa kapica je tudi dobra zaradi ušesekov da niso potem tojk štrleči.se vid da je drugega roda da otroc use prenesejo
zasledila sem tudi da je ena pisala kako majhna razlika je med otroki.naša 2 nečak in nečakinja imata tut majhno razliko.nečakinja je bla konc aprila 3 nečakec bo pa sredin avgusta 2 so ju tut skor en za drugim usekal.
glede gnezdenja.kinderpet sm pred 2 dnem prinesla v sobo,sedaj ga pa gledam bi nebi sestavla.pri naši hiši so vsi tk vraževerni potem še pa zadnič kolegica butne če ga prej sestavim in pripravim da prinaša nesrečo.nisem vraževerna in ne verjamem v to ampak mal se pa obotavlam.sam mislim da bom vsak čas sestavla ker komi čakam pa kaj če še mene kaj preseneti.
zj grem pa pred tv
uživajte pa naspite se jst dnevno mogoč da 10 ur zdržim da ne spim pravi mali zaspani dojenček sem ratalauser posted image
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 820
1.7.2009 7:15:58   
Anonimen
jutroooo punceee!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
juhuhu, juliiij je!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj lahko recemo, da gremo naslednji mesec rodit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....res so samo se julijke pred nami!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
1.7.2009 7:25:11   
Tanchy
Dobro jutro,

No, že tretji dan sva z lubijem brez Leona, ker je šel na morje in za enkrat nama paše...je tok dela, da nama ni preveč dolgčas user posted image , mali pa tud uživa. Verjetno bo kar ene 14 dni na morju, zato sva z lubijem včeraj tudi posteljico dala s podstrešja, da začnem šivat obrobo user posted image , potem pa še druge priprave. Evo, pri meni se je začelo...pravo gnezdenje user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

se mal pohvalim ... mam narjene pogoje za naprej! hvala, da ste držale pesti!!  zdej bi bil pa že čas, da začnem še jst mal gnezdit user posted image .

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa res gnezdit, da te kaj ne prehiti user posted image .

Aprilčica jaz bi na tvojem mestu tudi šla na zabavo sploh, če imaš že lepo zmenjeno za varstvo in če se boš dobro počutila. Zakja pa ne. Dobro papcajte!
Modrasmotka VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image  in lepo praznuj!

Jaz sem pa za seznamček pozabila user posted image  napisat, da sem "lepo" pridobila na kg + 11 user posted image . Sem že kot pujsek. Se mi po po porodu katera pridružila pri hujšanju user posted image  , ker bo treba kar malo v roke pljunit?

Lep dan!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
1.7.2009 8:17:46   
Anonimen
hm....za hujsanje bi se bilo faj dogovorit jauser posted image
joj pupe....meni se mesa. vceraj sem hotla kar prazen vozicek na sprehod peljatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
1.7.2009 8:25:38   
hel32
Dobro jutro vsem user posted image
Danes sem že ob 6:00 ustala in taborim po hiši, komi čakam na pregled popoldan!
Anč* čestitke za opravljene pogoje, pridna pupa, zdaj pa le gnezdi,user posted image user posted image .
Aprilčica, trgovina E:LECLERC je samo v MB in LJ naslov Jurčkova cesta 225, je francoska trgovina in imaš francoske izdelke ful poceni, pa še kvalitetni so
jaz sem za jogirjuho iz 100% naravnega bombaža dala 7.45€, za 2 bodija na preklop za 1mes. 3.70€, za pajacke pa 5.00€, sem pa kupila hipp
kozmetiko, sem brala zadnjič o tem na netu, je baje dobra, brez barvil, alergenov, vse naravno, no bomo vidli, je pa cena za 2oo ml negovalne kopeli
z mlekom 4.19€, pa še ful lepe modrce za dojenje imajo, tako, ko se res prilegajo joški, za 13€! Ja v BC ali Pikapolonci se takih stvari ne splača kupovat, ker je uber drago, nevem, gdo tam sploh kupuje.Za plenice midi sem dala 6.95€ za 38 kom x 2 je 13.90€, sicer pa pojdi pogledat, se splača.
Na zabavo pa le pojdi, in uživaj, potem bo bolj hudo, ko bosta dva.
Modrasmotka, čestitam za RD user posted image , si točno 10 let mlajša od mene, da ti pa trebuh otrdeva 4x na dan pa ni preveč dobro, v katerem tednu si?
Do 35 tedna se to preprečuje z MAGNESOL šumečimi tabletami. Unih bosancev pa ne poslušaj imajo čisto drugo kulturo kot mi in druge navade, čeprav nimam nič proti njim! Jao, to vraževerje, to ne pomeni nič, meni so tudi vse možno govorili, pa bom točno tak nardila kot meni paše, ker si pač niso znali drugače razlagat določenih zapletov v nosečnosti so pa dali krivdo na te stvari, ti kr sestavi postlico, jaz jo bom tudi počasi!
Miška, midve sva približno skupi v PDP-ju, bova skupi dihale? ja jupi za julij, ja drugi mesec smo pa že me na vrsti, sam julijke so še pred nami!
Tako, končala, zdaj pa grem malo bajto popucat za lubija neki skuhat, potem pa se odpravim k G!
Javim rezultata zvečer.

Lep dan
Helena v 32 tednu

Neposredna povezava do sporočila: 824
1.7.2009 8:30:45   
Anonimen
ja hel....bomo skupaj pritiskaleuser posted image user posted image user posted image , pa anc in alisa imata na isti dan rok ko jst...

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.