go_ta
|
hej, babe žabe Jp, julij se je začel, zdaj bomo kmal na vrsti, jst sm med prvimi, me kr stiska, sam se mi zdi, da najin Niko ne bo tok hitro prišel sm mela dans pregled, vse okej, kile sploh (+15 ), ampak kaj češ - sprehajam se ogromno, jem zdravo, nezdravo, bomo potem poskrbel za kile. Sem pa dobla napotnico za rodit, je sestra skor s stola dol padla, ko je to vidla, ker naj bi ona imela večji trebuh kot jst, pa ni noseča. Tko da me je malo potolažila Potem sm šla pa ... zapravljat aprilčica, ja šopingiram, ampak kasica **** za se počasi prazni (za to sva imela en poseben fond:), tako da bo tud mami morala mal brzdat konje Ampak mislim (vsaj upam), da imam zdaj vse, kar rabim - sm dons kupila še modrce pa dekice pa ... ne vem, morm pogledat, nisem čist zihr Pa torbo bom kr dons pripravila, da mi moj ne bo več težil in bo hodil miren spat hel32, ta Leclerc se pa splača, bi mogla it mal pogledat. Alpa tud ne ... mi bo vrat zavil anč, čestitke za pogoje!!!! pridna si! saša84, vi pa mate pestro doma ... upam, da fajn vse zrihtate! alisa, upam, da je pri vas kaj bolje. Pridejo grozni dnevi ja, ko bi najrajš nekam zbežal. Hvala bogu, minejo! Jst bi pa morala zdaj mal pospravit, pa se mi ne daaaaaaaaa Aja, naslednji pregled mam 15. 7., pa za seznam še to, da sm stara 27. lepo se mejte, so !