hel32
|
Sem se malo pomirila, pa punce hvala za tolažbo, zlate ste sem kr boljši, za torek 7.7. sem vse zrihtala, sam me celi dan ne bo doma, grem ob 5:45 od doma, ker imam G. zjutraj, potem pa kr v bolnico v Diab. amb. pa še ne rabim tam krvi dajat in čakat, lakh kr svoje meritve zravn prnesem, tk da HB, sem se pomirila, kolk za zaotečene noge vem, pa pomaga samo ležanje. Ayo, smo te že pogrešale, kolk ti je fajn, ko si bla ne morskem zraku, jaz pa letos nič. Sasa, ja ni kaj, pogumna si da upaš še pri taki diagnozi na morje, jaz sem preveč strahopetna, ne bi upala it, zgleda, da nas bo kr vlko rodilo nekaj prej, se vam pridružujem, mi že delamo sobico. Go ta, jaz sem skupni fond za dojenčka že porabila, pa zdaj kr svoje finance že trošim, si ne morem kaj, hočem, da ima naš vse najboljše, ker taka sem Aprilčica, ni kaj, res morš it pogledat, jaz morem še 1x it, ker neke stvari še rabim! M1987, jaz nisem kupovala tistega trdega mila, že sama uporabljam tekoče,imam kr Hipp tekoči šanpon, mi je nekak boljši, banjico pa imam tudi brez podstavka, bom kr na previjalni kopala, je najbolj praktično, tisto stojalo je zame prenizko.Glede kozmetike, jaz sem za našega škrata kupila vse Hipp naj bi bilo brez barvil, alergenov ,... bomo vidli, imam šanpon z neg. mlekom, losijon in olje, čeprav pravijo v MŠ, da naj nebi mazali jih, jaz sem Tjašo od prvega dne mazala, pa se še zdaj sama maže, tk da imam svojo teorijo. Muca, modrci za dojenje so praviloma malo večji, da lahko še une blazinice not daš, tak, da kupi si takega, kot imaš zdaj joške, men so se iz 80B, povečale za 90C! Simonalokar, upam, da zdržiš še malo 2v1. ee35, ne mi delaj luštov z Ben&Jeryys sladoledom, ker sem že zadnjič celi pisker sama skor zmazala . Presredek - si ga prvič nisem masirala pa si ga tudi zdaj ne mislim, ker sem se 1x hitro odpirala, pa tudi enih extra vaj ne delam. Tako, dosti je bilo, grem v ležeči položaj!