|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
1.7.2009 18:04:16   
sasa84
Simonalokar, zakaj bi lahko prej rodila? Meni je povedala, da ga imam že precej spuščenega, da sem drobna, otrok pa fajn razvit, trebuh mi otrdeva...Je pri tebi zaradi istih razlogov? Upam, da se čim prej pocajtaš.user posted image
Živa25, nam so v MŠ rekli, da naj začnemo z masiranjem presredka tam nekje v 37tednu. Sem pa drugače že probala in mi je ful čudnouser posted image Pa rekli so še, da bi bilo veliko bolj preprosto, če bi ga masiral partner...hm...ja itak! Pol bom hotla pa user posted image in bo spet hudo, ker moj ne bo hotuuser posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 851
1.7.2009 18:09:25   
sasa84
M1987, no, sem prepozno videla sporočilo. Sem ravno iz lekarne prišla-sem kupila bepanthol-intenzivni losjon za telo. Baje, da pomagauser posted image Sej lekarnarca ni znala nič povedat...sem jo še za lanolin spraševala in se je kr neki vn motala, tako da ga potem nisem vzela. A ti si se odločila kar za navaden modrček na zapenjanje spredaj? Ah, potem pa tudi jaz ne mislim več kupovat modrčkov. Imam 2 na zapenjanje spredaj, sicer ne na naramnice, ampak na trakce okoli vratu.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.7.2009 18:35:32   
simonalokar
saša rekla mi je da imam že tako razvitega otroka in težkega za 2 tedna prej dat vnuser posted image . in da ne bom presenečena če bo hotela iti vn prej. in tudi vidm da in tudi čutm da bo prej. dol tišči, slabosti in bruhanja ter trebuh mi otrdava. tko da ne bom nič presenečena če bo prej. pa križ raje ne govorim o njem.

simona

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.7.2009 18:43:28   
Joob
*anč*,
UZ sem imela pri svoji bivši ginekologinji, ki je šla v privat vode in je rekla, da je plodovnice zaenkrat še čisto dovolj, ampak naj za preventivo, počivam. No in zdej sem mela pa pri svoji novi G pregled (en teden po UZ rasti)...pa mi dela UZ...in nič ni takega rekla...nakar jo sama vprašam, kako je z plodovnico, povem kaj mi je rekla bivča G...in ona reče...ajaaaa, ja pa je je res bolj malo...naj povem da je G ravno prišla iz šolskih klopi, je moje starosti, ful nesigurna vase...skratka, ful bi jo rada zamenjala...no ik ko jo vprašam, kaj lahko naredim sama...ni vedela nič povedati in sem sama rekla, da če z počivanjem in pitjem lahko pozitivno vplivam na kol.plodovnice...je bla pa neki časa tiho...in potem odvrnila...aja, ja no...tut lahko ja...KATASTROFA! Zdej bi šla pa ful drugam, sam je težko pridtit osebno do ginekologinj, sestre pa itak takoj rečejo da pač ne.user posted image user posted image user posted image

aprilčica07
glede kil je pa pri meni tako, da že pred zanositvijo nisem bila ravno suhec in vem kako težko zgubim 5 kg, zato se zdej ful zdravo prehranjujem (no kdaj pa kdaj prav "nagravžno" grešimuser posted image user posted image user posted image ) in jem vsaj 5krat na dan...Pa še tko je blo, da je to moja tretja nosečnost, brez otročičkov (žal), in po prejšnjih dveh nosečnos.nisem izgubila pridobljenih kil...štartala sem pa z 72 kilami. V prvi nosečnosti, ki je trajala 16tednov, sem jih pridelala 8kg, tako, da ko sem v drugo zanosila sem imela 80 kg, no in zdej v tretje, sem štartala z 81.kilami. Tko, da imam veeeeč kot preveč zaloge. Velika sem pa 72cm.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 854
1.7.2009 20:09:24   
Anonimen
simonalokar kaj pa če bi se ti šla pokazat če bruhaš? Bruhanje v pozni nosečnosti ni tok nedolžen znak... user posted image user posted image   Nočem te strašit ampak vseeno malo pokliči vsaj v P ali G....

Mi smo se pa sedežne končno rešili in zdej imamo plac za previjalno in posteljico user posted image user posted image user posted image user posted image   Previjalna je že na mestu, posteljica pa je še zapakirana, ker moj pravi, da če bom tok prej rodila, jo bo pa sam sestavil medtem ko bova s tamalim notri user posted image user posted image user posted image No čeprav mu tok dolgo ne bo uspelo zavlačevat, ker bi jaz rada vse pripravila predno bom šla rodit user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes TUKAJ brala da 6 tednov pred porodom začneš z masažo presredka... user posted image Nevem... Sej konec koncev ni take panike, tok ga ne moreš zmehčat, da bi se kar odprla user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
1.7.2009 21:54:48   
Ayo
Hola babnice po dolgem casu!

Mi smo se v soboto vrnili s Sardinije, ni bilo nic kaj posebnega, ampak dopust je pac dopust. user posted image
Malo prevec je pihalo, pa voda tudi ni bila nic kaj dosti topla, tako da se ravno nismo mogli namakati...pa tasca je zadne dni prisla z namenom, da nama bo malo Gabriela pocuvala, da se midva spocijeva, on pa nikakor ni hotel biti z njo, se naju je drzal kot klopa.
No ja, ampak vsega sekupaj 3 tedne dopusta je bilo pa kar fajn, sem res cisto odklopila in se v torek ponovno vrnila v sluzbo.

Seveda nisem vsega prebrala...vidim da smo pa Avgustovke ze na vrsti - poopsie C E S T I T A M!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Buhi drugace pridno vzhaja, ampak zdaj zadnji mesec mislim, da se bo pocasi ustavilo to narascanje. Noci so se vedno katastrofa, tudi na morju je bilo isto user posted image spim po cca 3-4 ure na noc, katastrofa!!!!
Pa tudi meni je ze kar nekaj casa zelo slabo, kot prve mesece user posted image user posted image user posted image ampak to je bilo isto v 1. user posted image . Zvecer sem bolj utrujena in tudi meni otrdeva trebuh, tako da se moram nujno ulest za vsaj pol ure oz. bit neaktivna, da bolecine popustijo. Tko da bi jaz tud rada pocakala do avgusta, ne bi prej rodila user posted image
No, drugih vecjih tezav pa HB nimam, tudi vrocino kar dobro prenasam, aja krcne zile so itak vedno hujse, tako da sem zadnji tud sla po une elasticne zabe, groza!!! jih pa se nisem nase navlekla!! user posted image

Gnezdid smo zaceli toliko, da pospravljamo omare in mecemo stran stvari, tako da se naredi malo prostora...no ta vikend naj bi moj prestavil previjalno v spalnico, da naredimo v Gabrielovi sobici prostor za igrace, potem pa upam, da mi bo koncno uspelo drug teden zacet iz skatel jemat cunjice, moram vse pregledat, da vidim kaj bo treba se dokupit...ja res je pa zdaj zadnji cas, da zacnem. Da ne govorim o pranju, ki me caka, od cunj, vozicka, lezalnicka itd, uf!!!

No, zdaj se grem se malo k user posted image stisnit, me ze postrani gleda, jutri pa kaj vec in kaksna sveza slikca iz morja z buhijem user posted image

Pridne bodite in lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
1.7.2009 22:25:37   
aprilčica07
Ayo: dobrodošla spet nazaj! Ja, če piha ni fanj na morju, meni mi ponavadi veter dvigne živčke bolj kot dež, se pozna, da sem doma na burji......user posted image user posted image ma bistveno je, da ste malo okolje menjali in se vsaj malo odpočili, kajne? glede spanja je pr meni podobno, no kašna noč je bolše kašna slabša.. prejšnja je bla ok, šla spat ob 24, vstala ob 3 in šla lulat in spet zaspala skoraj do 8, dve noči pred tem sem pa hodila ob treh ponoči okoli, ker nisem mogla spat, pa položaja ne najdem, pa dihat ne morem, skratka ena sama radosti, in  pol sem zjutraj čisto zgonjena, dobro, da sem doma in pol lahko malo na kavč računam....
simonalokar: jst bi te tudi poslala k zdravniku, veš... je brezveze se neki sama pajcat doma in čakat, da bo bolše.. pokliči in povej, pa boš vidla kaj ti tečejo tam...user posted image
joob: mi je žal za tvoje neuspele nosečnosti, saj mogoče si že kdaj o tem pisala, pa sem jst to spregledala, in me je zdaj kr malo udarlo... user posted image user posted image user posted image tokrat pa se bo izšlo, saj smo skoraj na cilju, kajne? ma glede kg si res pridna, si disciplinirana in se držiš pravil.. user posted image user posted image
sams: tudi pr nas je blo soparno za znoret, ko je Jakob vstal je bil cel gnil, sem ga mogla kompletno preoblečt revčka.. bomo vidli kako bo pomoči, ker mu dam še vedno dolge hlače za spat, ker se odkirva in pr nas skozi piha, pa itak imamo okno odprto, ker drgači mene zaduši...

Jst sem pa danes oprala vozek, in očistila košarico od vozka. Zdaj zgleda vozek kot nov, ker je bil res ogabno osvinjan. Pa ni blo našemu malemu nič prav, ker sem mu rekla, da se bo pa sestrca v košari vozila, kr grdo je gledal in kazal nase, da se bo on tam vozakal....user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem na kavč, bom brala knjigo. Sem ugotovila, da še najbolše spim, če kaj čitam pred spanjem, tv in računalnik pa mi očitno ne pašeta lih najbolj..

Nočko.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 857
1.7.2009 22:53:35   
modrasmotka
čer
mene neki zanima.do kerga tedna lahkouser posted image v postelji??user posted image user posted image
imam namreč problem user posted image dopovedat da se mora to zmanšat,je enkrat nekje prebral da našega otroka to ziba in da ni nič narobe če se počne,in on bi ga kar naprej zibauser posted image
do kerga tedna še lahko?sem pa v 35 tednu

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 858
2.7.2009 6:57:14   
Anonimen
modrasmotka če nimaš težav in če ti paše lahko še med popadki user posted image user posted image user posted image ok no pretiravam... do konca lahko če je nosečnost OK user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz bi tudi pa nekako nimam želje user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
2.7.2009 7:41:31   
hel32
Dobro jutro
Sem pa prva danes, naspala sem se, ampak nisem nič dobre volje, zaradi včerajšnega pregleda,
nardil mi je UZ, user posted image  je težek 2 kg, vse ostalo je BP, ampak z mano ni, imam slabo kri, hemoglobin imam 116 in mi je dal železo,
potem o, pritisk imam previsok-130/80, H A L O!A to je za njega visoko!No pa zaotečene gležnje imam, glede na to da sem doma likala 1 uro,
potem kuhala, in v čakalnici čakala 2 uri, zjutraj pa nimam zaotečenih, sam imam res malo zaotečene, vem kako je imet ful zaotečene!!!!!
Ja in sem rekla, da se mi vrti, pa je rekel, da mi sladkor niha, halo, pa kaj je zdaj on gin. al diab. pa sem ga vprašele zakaj, ali česa premalo jem,
pa se je samo smejal in rekel, da preveč, in to ti je odgovor? In zdaj sem se kao preveč zredila, +1kg, skupaj 6kg, in če bo šlo tako naprej
bom mogla v BOLNICO!!!!! Sem bila tako razp****user posted image  tečni, da nisem mogla včeraj nič več, sam jokala sem se in razmišljala kaj naj.
Danes pa zdaj nimam nič zaotečenih gležnjev, in tak bi on mene poslal v bolnico, kaj bojo pa tam rekli, saj vam pa ne manjka kaj, lahko greste domov!!!!!
Tako, da me je naročil na naslednji pregled čez en teden 7.7. zjutraj, in ker sem bila tako presenečena pozabila, da imam na taisti dan pregled v bolnici za sladkorno, mislim, svašta!
Saj nevem, a je resno mislu, al se je malo norca delal, in me strašo, do konca imam še 8 tednov, pa nevem, če bi me tako dolgo obdržali v bolnici, ah
saj sem čist nora že!
Se še javim!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 860
2.7.2009 7:50:40   
Reby
Dobro jutro!

Tudi jaz sem mela včeraj pregled, vsi izvidi super - ne bi mogl bit bolš, pritisk 110/70, plodovnice dovolj, posteljica bp, je pa problemček, ker se je mulc spet obrnil z ritko navzdol in vprašanje, če se bo še obrnil. 22.7. imam UZ in bo G potem videl, kaj in kako. Če se ne bo obrnil, je rekel, da bo naredil zunanji obrat. Potem pa sem klicala teto od mojga, ki je bla babica in je rekla, da naj tega ne dovolim, da mi naj kar programsko carski rez naredijo. Da sem toliko stara in težko prišla do otroka, pa da naj gre zdaj kaj narobe, ni šans. In mu bom naslednjič tako tudi rekla, če se ne bo obrnil. A ma katera izkušnje s tem oz. kaj menite o tem? Jaz sem se že nekako odločila, da bom zahtevala CR. Aja, kilogramov imam +11,5 :) Sem ga pa vprašala, kako je naš otroček velik in koliko kg ima, pa je reku, da boma vse 22. pogledala, sem bla kr mal žalostna...

Hel32 - kako pa to, da tebi težijo za +6 kg?!? Men še nikol ni nič rekel, je pa sicer res, da sem pred nosečnostjo imela 51 kg, malo več pa sem se zredila zaradi IVF. Upam, da se ti bo vse uredilo, nič se preveč ne sekiraj, nekateri pa res pretiravajo...

Sem skor pozabla, pa mislim, da si ti Joob enkrat omenila, da maš mravljince v prstih na roki (prsti zaspijo), tud jaz imam, pa sem pozabla včeraj vprašat, kaj je to...

< Sporočilo je popravil Reby -- 2.7.2009 7:52:41 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 861
2.7.2009 8:25:41   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mg in Ca že dolgo pijem, pa ni nekega efekta. Sem G že rekla in je pregledal MV in je rekel, da ni panike, če je zaprt in če nimam kakšnih bolečin in izcedkov.
Bom verjetno res klicala, če ne bo boljše, ali pa v ponedeljek na pregledu pojamrala.

Cowgirl, js sadja sploh ne upam jest, me takoj kislina napade ;(

Ja dokler je zaprt ni panike, ampak problem je ker lahko ti lažni popadki sprožijo prave... Takrat se pa začne tudi odpiranje user posted image Kaj pa če bi ti malo doma ostala in ne bi v službo hodila? user posted image

Se bom poskusila v ponedeljek zmenit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.7.2009 8:30:55   
sams
ojla fračice,

hel32, ne se sekirat, upam, da si boljše volje. Pa sej konec koncev tvoj hemoglobin niti ni bil taaako zeeelo slab. Moj je še slabši in sem spet pristala na železu. In ker me tiste tablete neskončno zapirajo, sem prosila, naj mi raje predpiše sirup in je dosti boljše (kar se izločanja tiče).

aprilčica, mi imamo našega ponoči za spat samo v bodiju s kratkimi rokavi. Pa on se tudi noče pokrivat, niti pozimi, tako da zdej niti več ne poskušamo. Ker tudi midva spiva zdej odkrita in v kratkih majčkah, ni vrag, da bi njega še bolj oblačili. Naš mali ful slabo prenaša vročino, jaz jo dosti boljše, celo sedaj v user posted image  stanju user posted image .

Ayo, komaj čakam, da pošlješ kakšno slikico (radovednica jaz). Upam, da bo glede spanja kaj boljše.user posted image

Joob, en user posted image  zate. Sem ful vesela, da ti je končno uspelo in boš tudi ti mamica.

masiranje presredka (by the way, ful sem se nasmejala tvojem komentarju sasa84, da raje ne bi, da ti ga partner masira user posted image ): v 1. user posted image  sem si ga jaz vestno po navodilih masirala vsako jutro ene 10 minut in to zadnja 2 meseca. In na koncu sem bila vseeno ful prerezana odzunaj in čisto pretrgana notri. Sodelavka, ki si ga ni niti enkrat masirala, ni imela niti ene težavice. Tako da sem se odločila, da si ga zdej ziher ne bom, ker OČITNO ni nobene koristi (vsaj pri meni). Sem pa naredila eno ful napako! V porodnišnici sem si z ogledalcem pogledala, kako izgleda zašiti presredek (je bilo še vse zeeeelo sveže): NE PRIPOROČAM!!!!! Še zdej včasih dobim to sliko pred očmi user posted image . So si vse gledale v porodnišnici in sem rekla nič, pa da vidimo, kako to izgleda. Joj, napaka.

štrudel: meni ga pa je moj user posted image  naredil včeraj zvečer. In sem naredila ful "napako", ker sem si ga vzela samo 1/4 pekača v službo. Jaz bi šeeeee. Ful je dober: skuta in gozdni sadeži!!! Brez rozin, ker jih reeees ne maram! Mnjami, res bi lahko cel pekač zmazala.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 863
2.7.2009 9:47:58   
Anonimen
PUNCE;kot kaze bomo v kratkem dobili še 2 nova avgustovska bejbijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem prebrala na drugem forumu:

Drage moje dvojne babuške, jaz jutri odhajam v porodnišnico... Cerar se je danes tako odločil, ker naj bi fantiček nehal rasti in v 14 dneh enostavno ni nič napredoval. Ga je sestrica celo prehitela v kilaži in ostalih merah, pa je že kar dobro zaostajala za njim. Naslednji teden naj bi mi sprožil porod, do takrat sem pod budnim nadzorom na e oddelku. Jah bejbike jaz odhajam po moja dva škratija...Hudo mi je edino za Manči, ker bova kar nekaj časa ločeni. Nah pa jokam...Ma....saj nam bo pa pol toliko lepše ko bomo vseh 5 skupaj doma in se cartal, objemal, lupčkal...
Babuške držite pesti prosim za nas in rada vas imam.

BARBK,drzimo pesti za vas 3!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
2.7.2009 10:02:38   
eee35
Ojla! Jaz pa sem končno doma, spala sem do 9!!!! Kot en polh, pa user posted image kot drugi v trebuhu, samo malo migal, pol ko sem se zbudila je tudi on malce začel razgrajat, zdaj pa spet spiuser posted image . Sem prav srečna, da samo še v torek grem, pa pol nič več, se mi zdi, da sem prav rabila to. Čeprav priznam, da me vleče na služben mejl pogledat, kaj dogajauser posted image

Glede spanja in pokrivanja, me prav zanima, po kom se bo user posted image vrgel - jaz spim gola, rjuho imam nekje okrog vratu zavitouser posted image , pa mi je itak vroče, mojuser posted image pa lepo pod zimsko odejo!!!! V majici pa gatkah in še pravi, da mu je tako superuser posted image . Trdi, da ima premražene kosti od surfanja - saj verjamem, če pa ko greva (letos ne bo nič od tega), sedi norec po par ur v vodi. Še na veter sem se navadila na morju - če ne piha je baje ČISTA BEDAuser posted image .

Reby: malo si me prestrašila, ker je bil moj hudiček tudi z ritko dol obrnjen nazadnje, pa tudi mi je rekla g. za zunanji obrat. SAmo povsod, kje sem brala je pisalo, da je to popolnoma nenevaren postopek, a so ti rekli, zakaj pa je s tem kaj narobe? Jaz imam pregled 14.7, takrat naj bi se tudi pri meni vidlo, kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.7.2009 10:11:30   
Ayo
Aprilcica, s spanjem pri meni je isto, in branje tudi meni nekako pomaga. Obicajno grem na balkon, da se tudi malo ohladim, in berem. Ja, racunalnik in Tv pa situacijo samo se poslabsajo.
Moj Gabriel tudi spi samo v bodiju in nic pokrit. Tudi ce bi ga pokrila, se takoj odkrije. Spi pa itak slabo in celo noc hodi k nama.

Hel32, mah smotani so res vcasih ti dohtarji, me pa tudi imamo vcasih obcutljive dneve. Tudi meni se ne zdi tvoje stanje tako kriticno…najbolje da poslusas svoj notranji glas in ce se ti pocutis ok, se ne prevec obremenjevat z dohtarji. Jaz verjamem, da nam telo in razum sama povesta kadar gre kaj zares narobe! user posted image

Joob, ja tole z G brez izkusenj res ni fajn…ampak saj smo res cisto na koncu, da nima bit vec kaj narobe ! Drzi se! user posted image

user posted image  mi ze ene 3 tedne ne vec…nazadnje ko smo, me je drugi dan vse tako bolelo, da sem mislila, da me bo konec, pa sem mojmu kar povedala in mislim, da se je nekako sprijaznil. Mi pa tudi ne pase, tko da tiste ki vam, kar uzivajte, ce vas ne ovira!

Presredek – nic ne masiramo in tudi ne bomo.

Barbk – drzimo pesti in srecno!!! Skoda, da se nam ne javljas.

Men je spet slabo za znoret!!! user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 866
2.7.2009 10:25:54   
eee35
ah ja: Barbk: držim pesti! Upam, da boš hitro svoja malčka vidla!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.7.2009 10:36:29   
Muca83
Dobro jutro!

hel32, sem malo primerjala tvoje rezultate z mojimi in me malo čudi tvoj ginekolog (ali pa moja user posted image ). Jaz sem imela enkrat pritisk 135/85 in mi je bilo takrat rečeno, naj si ga redno merim, ker je to ravno še na meji. Ko je bil naslednjič 130/80 je bil pa ok. Je pa res, da imam že od začetka vedno malo višji pritisk. Pa kar se tiče hemoglobina, je bil nazadnje 110, pa mi ni noben rekel, da je to slabo user posted image

reby, moja tudi rada na ritki sedi, ampak že skoz. Maja je bila obrnjena na glavico ampak samo nekaj dni. Kot da ji ne bi ustrezalo. Bom videla kaj mi bo G rekla zdaj v sredo, ampak po mojih občutkih gibanja je še vedno na ritki. Jaz še kar upam, da se mi obrne... Sploh ker mi je rekla, da zunanji obrat pri meni ne pride v poštev. V vsakem primeru bom probala delat vaje za obrat, sem jih nekje na internetu brala, ampak se priporočajo tam okoli 36-37 tedna, ker se drugače rad otroček spet nazaj obrne tudi če uspe obrat na glavico.

Barbk, držim pesti!! user posted image

Jaz sem si pa danes nastavila budilko, da vstanem malo prej, ker vsak dan ob 9h iz postelje lezem, potem sem pa do 1h kot čuk user posted image Ja, seveda mi je uspelo, budilka me je zbudila, sem jo ugasnila in spala naprej user posted image user posted image
Pa žalostna sem, ker sem včeraj videla, da so moje čudovite rožice milijon zvončkov napadle uši user posted image Moram it danes kupit nekaj proti njim. Drug teden ima pa moj user posted image rojstni dan in bom imela malo peke sladic, da bo v službo nesel, pa piknik bomo najbrž potem imeli v soboto in bo spet en kup dela.

A mislite, da se splača počakat na razprodaje za nakup še zadnjih manjkajočih oblačilc? 13. se začnejo in glede na to, da sem doma imam čas, samo ne vem če se mi da gužvat. No, pa saj najbrž niti ne bo neke hude gužve. A boste kaj šle?

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.7.2009 10:41:03   
Muca83
Aja, presredka tudi jaz nimam namena nič masirati. Sem brala o tem na internetu, pa nisem zasledila, da bi res kaj zelo pomagalo.
Kar se pa tiče user posted image pa jaz bi na vsake toliko, ampak moj je še vedno neomajen in noče. On bi samo oralno, na meni pa samo trebušček vidi, kot da drugih organov sploh nimam user posted image Ni kaj, silila ga ne bom če ima predsodke.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.7.2009 10:48:54   
hel32
Sem se malo pomirila, pa punce hvala za tolažbo, zlate ste user posted image  sem kr boljši,
za torek 7.7. sem vse zrihtala, sam me celi dan ne bo doma, grem ob 5:45 od doma, ker imam G. zjutraj, potem pa kr v bolnico
v Diab. amb. pa še ne rabim tam krvi dajat in čakat, lakh kr svoje meritve zravn prnesem, tk da HB, sem se pomirila,
kolk za zaotečene noge vem, pa pomaga samo ležanje.user posted image
Ayo, smo te že pogrešale, kolk ti je fajn, ko si bla ne morskem zraku, jaz pa letos nič.
Sasa, ja ni kaj, pogumna si da upaš še pri taki diagnozi na morje, jaz sem preveč strahopetna, ne bi upala it, zgleda, da nas bo kr vlko
rodilo nekaj prej, se vam pridružujem, mi že delamo sobico.
Go ta, jaz sem skupni fond za dojenčka že porabila, pa zdaj kr svoje finance že trošim, si ne morem kaj, hočem, da ima naš user posted image  vse najboljše, ker taka semuser posted image Aprilčica, ni kaj, res morš it pogledat, jaz morem še 1x it, ker neke stvari še rabim!
M1987, jaz nisem kupovala tistega trdega mila, že sama uporabljam tekoče,imam kr Hipp tekoči šanpon, mi je nekak boljši, banjico pa imam tudi brez
podstavka, bom kr na previjalni kopala, je najbolj praktično, tisto stojalo je zame prenizko.Glede kozmetike, jaz sem za našega škrata kupila vse Hipp
naj bi bilo brez barvil, alergenov ,... bomo vidli, imam šanpon z neg. mlekom, losijon in olje, čeprav pravijo v MŠ, da naj nebi mazali jih, jaz sem Tjašo od prvega dne mazala, pa se še zdaj sama maže, tk da imam svojo teorijo.
Muca, modrci za dojenje so praviloma malo večji, da lahko še une blazinice not daš, tak, da kupi si takega, kot imaš zdaj joške, men so se iz 80B, povečale za 90C!user posted image
Simonalokar, upam, da zdržiš še malo 2v1.
ee35, ne mi delaj luštov z Ben&Jeryys sladoledom, ker sem že zadnjič celi pisker sama skor zmazala user posted image .
Presredek - si ga prvič nisem masirala pa si ga tudi zdaj ne mislim, ker sem se 1x hitro odpirala, pa tudi enih extra vaj ne delam.
Tako, dosti je bilo, grem v ležeči položaj!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.7.2009 10:57:01   
Flora2
Dober dan, nama se je dva dni nazaj podrl internet in vas nisem mogla nič prebirat, zdaj je pa prišel iz Telekoma in zrihtal pred parimi minutami in sem se takoj priklopila na naš čvek. Nisem brala nič za nazaj, še bom.

Skratka včeraj sem imela pregled, še enkrat so mi izmerili sladkor in je bil v mejah normale 5.7user posted image , ampak me je vseeno poslala v P na pregled ki ga imam v sredo 8.7 in sicer v ambulanti za patološko nosečnost. Kaj bodo tam pregledali nimam pojma, če katera ve naj se javi.

Naredila mi je podorben UZ in je naša user posted image se mi zdi da kar ogromna in sicer vaga 3,43 kg, pa vse je tako kot mora biti.

Zdaj vas grem pa prebrat za nazaj.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 871
2.7.2009 10:57:27   
Muca83
Aha, še eno vprašanje imam kar se tiče modrcev, če katera slučajno ve.
Meni se je torej povečal samo obseg prsnega koša, prej sem imela 75B zdaj pa 80B. Me pa zanima kako hitro po porodu gre to nazaj skupaj user posted image Če sploh gre user posted image Ker se mi ni povečal zato, ker bi se zredila, ampak se se mi očitno razširile kosti.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 872
2.7.2009 11:16:35   
Flora2
Vidim, da se je kar dogajalo pa še enega avgustovčka smo dobili, čestitam Blanč za hčerkico, srečno!!!!!

Hel32, ja uboga kako te je ta tvoj G prestrašil, mislim da glede pritiska ni take krize, sploh pa ne vem kaj ti zaradi kg komplicira, +6 pa ja ni veliko. Drži se punca, vse bo še ok.

eee35, si omenila Ben&Jerrys sladoled, napakauser posted image , ampak ga pa obožujem, je pa res da dokler ne rodim ne bo prišel v poštev, se proskušam držat diete.

sams ti pa si faca, z ogledalom si pogledala kako zgleda presredek po šivanjuuser posted image , svetovna si, se pa strinjam da ga sama sigurno ne bom gledala.user posted image

Reby upam, da se vaš user posted image odloči spet kmalu obrniti navzdol.

Ayo dobrodošla iz dopusta.

Anč tebi pa čestitam za opravljene pogoje.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 873
2.7.2009 11:25:10   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Flora2

Dober dan, nama se je dva dni nazaj podrl internet in vas nisem mogla nič prebirat, zdaj je pa prišel iz Telekoma in zrihtal pred parimi minutami in sem se takoj priklopila na naš čvek. Nisem brala nič za nazaj, še bom.

Skratka včeraj sem imela pregled, še enkrat so mi izmerili sladkor in je bil v mejah normale 5.7user posted image , ampak me je vseeno poslala v P na pregled ki ga imam v sredo 8.7 in sicer v ambulanti za patološko nosečnost. Kaj bodo tam pregledali nimam pojma, če katera ve naj se javi.

Naredila mi je podorben UZ in je naša user posted image se mi zdi da kar ogromna in sicer vaga 3,43 kg, pa vse je tako kot mora biti.

Zdaj vas grem pa prebrat za nazaj.

Flora user posted image , da nimaš sladkorne, za patološko nosečnost, točno ne vem, kaj ti bodo pregledali.
Če ti izračuni držijo, boste pa imeli ogromno pupo, jaz sem v 32 t pa naš fantič vaga 2 kg, Tjaša je imela 3,05 ob rojstvu,
velika baba bo, ti si pa v 36 t, mislim.
Muca, obseg prsnega koša se zmajnša, ne vem, pa gdaj, sem pozabila, je že taaaaaaaako dolgo.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 874
2.7.2009 13:11:21   
Alisa
oj,
evo še mene iz pregleda, me kr mal skrbi k ve pišete o takih težah vaših otročkov, meni je rekla danes da ima 1,777kg in da bo očitno manjša kot Anže. Je pa user posted image še kar obrnjen z ritko navzdol in če se do 16.7.09 ko imam pregled (upam, da se bo, takrat na moj rd) bom šla na zunanje obračanje. Rekla je tudi naj spim na desnem boku in čim manj bit prepognjena, da se bo lažje obrnila, če se bo že hotla. Pritisk mam 80/60, hemoglobin 128, teža pa uf +12kguser posted image .

Mam pa v službi mal problemov, zdaj še pokličem šefico, da vidm kaj jo teži. Od junija  08- 1.1-09sem bila zaposlena pri enem delodajalcu z 1.1.09 sem pa pri zdajšnjem in sem morala izpolnit dva obrazca enega onim in enega zdajšnjem, in to sem nesla prejšnji petek, nakar je od prejšnjega delodajalca izginil, so ga tja dostavli, od zdajšnjega pa nimam, ne vem kaj čakajo. Pa še dons me kliče sodelavka da me je za drug teden pisala na urnik zjutraj- kvaaaaaaaaaaaa?

Uf pop.........ditis dobiš.
Grem klicat kaj čjo od mene zdaj?

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.