go_ta
|
poopsie in očka, čestitke za Isabello!!! Kok lepo , sam da je vse v redu, pupa je imela pa tud lepo težo Jst bom svojo torbo za P kar pripravila poopsie je bla za mano na vrsti, tko da sem se kr mal zamislila, ampak men se zdi, da se mojmu fantku ne bo nič mudilo na svet. Dons je, ko sem bila v službi, tolk brcal pa kolcal, da je blo že res noro Res ne mara, ko mami sedi v službi za računalnikom Mi je pa moj ful simpatičen - sem mu povedala, da avgustovke že rojevajo, pol ko sem pa jst nekaj zajamrala , me je takoj vprašal, kaj mi je. je že hotel obrnit avto, pa peljat v P Zdaj me za vsak vzdih že sprašuje, kaj je ... Muca83, najin fantek ful kolca, dvakrat na dan in men res ni prijetno, ko to dela, sploh ne znam pojasnit, ampak kot je rekla M1987 - tko se baje pripravlja na dihanje. Flora, ne se sekirat zarad sladkora, ti bojo povedal, kaj in kako, kaj smeš jest, sicer je pa še mal do konca, tko da bo vse okej! Do konca boš morala paziti, kaj ješ. Hel32, hvala za vzpodbudne besede Se vidi, da se bliža dan D. Vem, da bova z se trudila bit najboljša starša, kar sva lahko. Ja, se pa bojim raznoraznih nasvetov od mam, tet ... Aja, jst mam pregled v sredo, 1. 7., bomo videli, na koliko časa me bo G zdaj naročeval.