hel32
|
Jutro, nosečkice Sanikaa, si pa res boga s to virozo, daj pozdravi se čimprej, jaz nevem, kako je kašljat v nosečnosti, verjetno, ne more bit fajn, že ko se mi kaj zaleti, se komaj odkašljam, malega pa tudi kr doma imej. Muca 83 pozdravljena nazaj, da si doma, uživaj zdaj potem več neboš mogla, preberi kako dobro knjigo, poglej najnovejše filme, razvajaj se, pojdi na pedikuro, frizerju, potem za take stvari ne bo več toliko časa.Jaz že uživam 100 na uro, ker imama potem kr hitro začet na drugem oz.tretjem če ne bom že malo prestara, imam pa porodniško šele 4.8., sem kr odzadaj. Garfild08, pozdravljena med avgustovkami, imam prijateljico z 1,5 letno hčerko, ki septembra pričakuje drugega, in vem kako je to, mene še to čaka, če bo vse po sreči! IZVIRNO SPOROČILO: Alisa Tašča mi je dala svežo špinačo, kako jo ve pripravte? Jaz ponavadi kupim kar zmrznjeno, sveže pa nisem še nikol, tk da niti ne vem kako se tako pripravi . Jaz jo operem, dam vodo kuhat, da zavre, ko zavre pa dam vanjo špinačo, da ponovno zavre, in jo takoj vzamem ven in kropa, dam na cedilnik, da se ohladi, ko se ohladi jo narežem na drobno, kuhat jo pa daš v bešamel in potem še 1x spasiraš z paličnim, ko vse zavre, dodaš smetano in ješ! Flora, jaz sem tudi smotana na trenutke, pa kr naprej me nekaj nekje tišči, pa imam rok šele konc avg., nič na moreš, telo se pripravlja na porod zadnji mesec je pač tak, bolj al majn tečen, mene boljo prsi do fula, z bradavicami vred, pa tak so se mi povečale da si morem it kupit nove moderce, bom kr une za dojenje kupila, brca, da ga je povsod polno, kr prestavlja me pa na wc- ju sem skozi, to so vse radosti nosečnosti, verjemi, ko bo porod mimi in boš v rokah držala svojo malo štručko, boš pozabila vse, tk, da to je vse normalno. Edino na čep morš bit pozorna, rdečkasta sluz na hlačkah, takrat je lahko začetek poroda, no ne strašim te sam povem. Lep dan vsem, se še tipkamo Helena 31 t in 5 dni Kje pa je kaj Ayo, opatija, tulpek, in še nekaj ostalih pa se ne spomnem nickov, a so na dopustu?