|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
27.6.2009 9:32:43   
Joob
Juutro, kokice, a še kar dremuckate???user posted image
A se vaši otročički tut ful počasi gibajo...jst ne vem kaj je z našim, ampak mislim, da je lenušček, ker ga ful malokrat čutim...Aja, a so vam G tudi naročile, da morate beležiti na dan 10gibov?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.6.2009 10:11:44   
simonalokar
hoj

joob jaz si že 2 tedna vpisujem na listek gibe otorčka tko da je to normalono. moja je trenutno zelo gibčna tako da nimam problemov s tem. pride pa dan ko jo čutim samo zjutraj in zvečer.

kar se kuhanja tiče tudi jaz pečem včeri sem češnjev šturelj spekla. -je bil tko dober. moja dva sta šla zdajle v gozd po lisičke jaz bom pakuhat šla rižoto pa solato.
včeri je pri nas bla toča user posted image user posted image tko da mi je vse razbila - kumarce, feferone, tanizek fižol - pa tako sem delala pa še s trebuhom. sem bla tko jezna. me tud moj ni mogel potolažt. jezna kot user posted image . moj je bil tisti čas pa še na motorju - tko da je čist mokr pršu domovuser posted image user posted image . joj ko me nč ne poslušajo - da bo dž pa še točo sm napovedala - moj prav da sm coprncauser posted image user posted image user posted image .

doma sem že vse pospravila zaj pa samo še kuhanje kumj čakam na solatkouser posted image user posted image user posted image .

mejte se

simona

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.6.2009 12:53:08   
go_ta
hej! spet dež ... tole je pa že noro!!!user posted image  Jst sm zdj likala, lazanjo pa solato naredila, zdj pa čakam lubija.
joob, kako misliš počasi? Misliš, da niso tolk sunkoviti gibi? Najinga fantička čutim normalno, je pa res, da so zdj gibi drugačni kot pred npr. 3 tedni, ko je imel več prostora in je res 'razbijal' na vse straniuser posted image . Sicer gibov ne beležim, ker ga čutim čez cel danuser posted image  Sem pa pozorna, če je predolgo miren, ja.
simonalokar, tud ti si štrudel pekla?user posted image  Najbolš, da se poimenujemo štrudlarceuser posted image  pa vrjamem, da si bila jezan zarad toče, ker si vložila trud v nekaj. pri nas HB toča ne udari tolikokrat, če pa že, je bolj majhna. Nas hribi varujejo.
Zdaj pa jest, pol pa mal počivat, danes sem pa jst imela kratko noč, sem se ful zbujala.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.6.2009 12:53:13   
poopsie
Evo mene iz P. :)

Plodovnice je isto, HB nič manj. So pa me že hoteli not obdržat ker sm odprta 3cm ampak sm rekla,da bom kr doma počakala na kakšne bolj hude popadke. Tako,da zdaj čakam na kakšen znak, potem pa gremo po Isabelo user posted image

simonalokar joooj ta toča user posted image user posted image Ti vrjamem,da ti ni vseeno,ko je bilo tolko truda vloženega... Ampak žal nič ne moreš.

Glede gibov so pri meni tut bolj počasni.. To pa zato ker user posted image več nima dosti prostora not,da bi delal prevale, se pretegoval kot prej user posted image Zato jaz čutim samo,ko premagne rokico, nogico.. Ni pa več tistih akrobacij user posted image Čeprav jih kr pogrešam..

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.6.2009 12:58:33   
go_ta
poopsie, sem mislila nate dans! Super, da si doma, da je plodovnica OK, Isabela naj pa še malo počaka, da se spoznateuser posted image  zdaj pa počivaj, počivaj, počivajuser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.6.2009 13:26:16   
Joob
No sej, pri nas so trenutno kar konkretni gibi, zjutraj so bili pa tko, fuuuul se je počasi vse dogajalo...npr z ritko ko je pritisnil ob rebra, je blo tko, kot v pičasnem posnetkuuser posted image ...ampak zdej pa še kaki 2 uri telovadi na veliko.
Poopsie, drži se!user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.6.2009 13:30:44   
hel32
Hojla
Midva pa sva bila malo u šopingu danes, sma kupila počivalnik za dojenje, nekaj potiskanih plenis v Diponu
v ELeclecu pa njihove pleničke nini od 4-9 kg, piše da so like cotonn, bomo vidli, pa še en mali paketek pampers sem kupila,
pa nekaj kozmetike, pa en pajac, pa eno tuniko za mamico, skratka, ful stvari.user posted image
Tak al tak morm še enkrat sama it, oz. z mami in taveliko sestrico, da se enim stvarem bolj posvetimo, po žensko user posted image user posted image .
Joob, jaz zaenkrat ne štejem gibov še ni treba, ker so do 32-34 tedna ful aktivni, potem pa jim začne primanjkovat
prostora pa se ne morejo več tak kobacat, se pa baje tako sem brala, premakne do rojstva 350x na dan sam se ne čutijo vsi gibi,
čutiš samo bolj močne, naj bi jih od jutra do večera bilo 10.
Simonalikar vem kako je to, jaz sem se tudi s trebuhom trudila na vrtu, pa mi je toča že 2x načela vrt, nič ne morš, jaz se ne jezim, če bo zraslo bo če ne pač ne!"
Popsie user posted image user posted image , da je dosti plodovnice, naj mala Isabela kr počaka s prihodom.
Ja kr štrudlarce smo Go ta, vse pečemo štrudl, midva sma danes nakupla toooooolk sladkarij torte, nutelo, kekse, rulado, sladoled,..... njami..........
mogoče se pa kaj več zredim, če to pojem, user posted image , sem se SAMO +5kg.
Lep dan čeprav je kislo vreme

Helena 31t in 3dni

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 732
27.6.2009 13:36:25   
simonalokar
poopsie upam da čim dlje zdržita skupaj. da si že odprta 3cm - to je že kar nekaj. čim več počivaj pa bo.

gota najbolje da odpremo obrt za štrudeljuser posted image user posted image user posted image .

moja dva sta prišla iz gozda in mi prinesla lisičke polno. tko da sem jih čistila 1 uro zdaj pa na sladoled- ko še naša dva spita da ne vidita kug ga pojemuser posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.6.2009 15:04:21   
aprilčica07
Ojla čvekice,

poopsie: sem te imela v mislim danes.. ma važno, da je plodovnice zadosti, zdaj pa počivaj in čakaj na akcijo.. držim pesti, da ostanete čim dlje dva v enem kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joob: ma kaj vem glede gibov, jst našo dečvo čutim ful različno, enkrat tako nori, da ne morem dihat, pol je pa ful mirno, da me na trenutke že kr skrbi.. tudi v primerjavi z Jakobom je tokrat drgači, Jakob je brcal cel dan po malem, ta pa ima intervale in ali je ful mirna, ali pa tako divja, da mi je skoraj slabo, ker letijo udarci na vse konce in kraje... mi pa še niso naročili, da bi štela gibe... očitno je različna praksa o tem..
hel32, go ta: lahko odpremo privat pekarijo se mi zdi..
simonalokar: jst bom tudi zdaj sladoled maznila, ker moja dva spita ha ha, pa imam mir..

To noč sem pa dobro spala, šla pozno sicer, ampak prvič sem se zbudila ob 5 30, ker sem šla lulat, pol naslednjič pa me je Jakob vrgle ven, ob 7 30, tako, da sem danes kr ok in spočita.

Zdaj si pa lase šibam uštimat, pa nohte in tako dalje.. Greva baje pol z mojim sama ven, ampak mi noče nič povedat kaj ima v mislih.. Daleč ne bova šla, ker je še dežuren, tako, da nimam pojma kaj se je umislil.

Mi pa nimamo dežja, HB. Ni sicer sončka, ampak je kr ok vremce. Edino groznoo soparno je.

Lepo se mejte, se grem lepotičit:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 734
27.6.2009 15:18:37   
hel32
Tudi jaz samevam, ostali na popoldanskem spancu, jaz pa sem se spravila likat plenice,
pa moram imet malo pavze, ker me tako križ boli,user posted image
bom potem še kr vse male oblačilca zlikala, da imam potem mir in samo prestavim,
ker čez kak mesec, nevem kako bo z likanjem, pa mislim, da potem nebom vsega tako natančno likala,
čeprav za tjašo sem še kr slozi likala vse, pač, tako kot zdaj.
Aprilčica, uživaj zvečer!
Nič, grem likat dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 735
28.6.2009 9:14:32   
hel32
Jutroooo!!!!!!!!!
Zaspanke, še vse spite al kaj,jaz sem se že napapcala zdaj še pijem  user posted image
potem pa grem malo ven user posted image user posted image nakrmit in požulit, danes sva sama je
Tjaša na morju z očetom 2 tedna, malo bova uživala si nardila piknik,......
Včeraj zgleda da sem malo pretiravala, sem imela zvečer orng zaotečene gležnje,ž
me je kr zaskrbelo, ampak je danes že stanje boljše, HB.
Mene je že začelo ful dol tišat, se mi zdi na momente, da ima 100kg trebuh,
pa sramne kosti me bolijo vsak dan bolj, mi začnemo v ponedeljek delat sobico, jupiiiiiuser posted image user posted image
zdaj pa se meni zdi da je že čas!

Lep dan
Helena 31t in 4dni

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 736
28.6.2009 9:18:59   
go_ta
dobro jutro, pupeuser posted image  Očitno uživate, ker RR samevauser posted image  Jst sm že 2 urce pokonc, čakam, da se user posted image  zbudi, se bom mal k njemu stisnilauser posted image
Vreme je pa bolj tko, včer je bilo cel dan sonce-dež-sonce-dežuser posted image  Ampak sva šla z user posted image  za 2 urce na sprehod, sem bla pol crknjena, zvečer sva pa eno komedijo pogledala, tko da je bil kr lušten dan.
Pri nas je vreme za zdaj spet bedno, ampak se bomo že nekako zamotil. Zdj iščem recepte za rižoto z morskimi sadeži, sem že mal pozabila, kako se dela, dragi si jo je pa zaželel. Pa zraven še solatko pa bo.
ja, če bomo imele preveč časa med porodniško, pa res lahk odpremo eno pekarijo s sladkarijami - glavna bo pa seveda ŠTRUDELuser posted image
aprilčica, upam, da si se imela lepo, da te je dragi razvajal. jst sm si včer tud štimala nohte, sam mi je res grozn, ker sem tko okorna.
hel32, jst sm tud včer likala plenice pa posteljnino za user posted image , mi je čist zakuhal. Mislim, da se v življenju nisem tolk nalikala kot zdaj, ko se pripravljam na otročka.
Nč, zdaj grem pa mal dragemu v posteljo težituser posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 737
28.6.2009 9:23:48   
Bety11
Pozdravljene!

Samo nekaj želim poopsie povedati...

Jaz sem v zadnji nosečnosti bila odprta 2 cm od 34t pa vse do točno PDP-ja, ko se je rodil fantek 4,5 kg težak.... Počitek in predvsem umirjeno življenje, pa nič seksa in bo.....

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 738
28.6.2009 9:42:48   
eee35
Ojla, jaz tudi pijemuser posted image , moj se še valja po postelji, user posted image tudi še spi, ko sem ga božala je dal samo ritko malo ven, zdaj pa spet tiho.

Gledam čez okno, kako je, malo smotano vreme, verjetno bo isto kot včeraj, planiramo maleni piknik, še z enim kolegom, fanta se bosta mastila z čevapi, jaz pa komaj čakam, da kakšno bučko, pa malancana zmažem, bom naredila še solatko - paradajs, pa kumare, paprika, malo zelene solate in mlade čebule, bučno olje i kis. Po moje bo božanskauser posted image Evo - komaj sem vstala, že na hrano mislim. Včeraj itak sem tok pojedla, da čudno, da nisem počila, zgleda, da vseeno imam še kar veliko prostora, pa se mi user posted image pretirano ne valja po želodcuuser posted image

Jaz tudi sem včeraj prala, pa likala, posteljnina je že v predalu, zdaj pa cunjice, kok jaz tega imam...En pralni stroj se suši, po moje bo danes za likat, danes bom prala naslednji. Sem si vse razdelila, najprej sem oprala najmanjše stvari, 56, v drugem bo 62, pol še ostalo, kaj sta mi starša prinesla, pa je še večje. Ne vem, če bom tako pridna, da že zdaj vse to zlikamuser posted image

Šla sem malo po BTC-ju včeraj z eno kolegico, na sokec sva skočili, pa malo sem po trgovinah hodila, čeprav priznam, da se mi več ne da pretirano...Itak samo pleničke gledam, pa krpice za umivanje, pa mila otroška, pa cotkeuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 739
28.6.2009 10:07:24   
garfield08
Jutro še ena srečka nosečka,ki čaka avgusta.user posted image
Sem sem vam hotela že prej pridružiti ampak me je moj sine Aljaž Julijček 2008 v polno zaposlil in ni bilo veliko prostega časa.Zdaj pa je fant že malo večji in je tudi časa več.
Drugače moja nosečnost lepo napreduje.
Pdp imam 29 avgusta
Dobili bomo punčko,ki pa ji bo ime Žana.user posted image
Kaj več povem še kasnejeuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 740
28.6.2009 11:18:22   
aprilčica07
Ojla pupike

hel32, go ta:No, z včerajšnjim pohajanjem ni blo nič, ker je imela njegova nečakinja prometno nesrečo in smo pol to zadevo reševali. Je blo treba avto prpeljat do tašče, pa njiju dva, pa mehanike in kleparje iskat in še  pa još takih stvari. HB ni blo nobenemu nič, lahko bi se drgači končalo, ker je ena m.o.n.a. prehiteval v škarje in ruknil v ta dva. Avto je stolčen so amena, ampak nečakinja in njen poba sta cela, kar je itak najvažnejše, pločevino bomo že porihtali. Tako, da sva našo večerjo prestavila na jutri:)

Trenutno čakam, da se biskvit ohladi, spet pečem neki, dobimo obiske, pa moram kaj dobrega dat na mizo. Sem pa danes zjutraj zbrala pogum in šla na vago, HB je še pod kontrolo, kljub požrtijam, ki jih izvajam:)

garfild: dobrodošla! user posted image user posted image
eee35: lepo, da upaš tako dolgo spat, mene me mali vrže pokonci ob 7 oziroma mogoče ob 8, in je akcija takoj:9.. Saj je priden fantek, ampak malo več spanja bi mi lahko prvoščil, mulček moj maliuser posted image user posted image   Mi imamo vreme obupno, enkrat dež, pol sonce, pol sopara za znoret, skratka krasno jeuser posted image user posted image

Šibam delat do konca.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu garfield08)
Neposredna povezava do sporočila: 741
28.6.2009 15:26:24   
Flora2
Dan babnice,

midva sva ravnokar prišla domov, bila sva pri njegovih na kosilu na kratkem sprehodu in to je to. Ne vem kaj se z mano dogaja, mi je zadnje dva tri dni vse takoo težko tišči me v spodnjem delu trebuha nenormalno, da me je kar mal strah da me kaj ne prehiti, sploh zato ker morava še vse pripravit. Če jutri ne bo malarja se mi zdi da se mi bo zmešalo, vse imava doma pa nič še ne morem postavit v sobico, ker čakamo malarja, sem že jezna ko sto user posted image .

go_ta blagor se tebi, ko že pereš in predalčkaš cunjice, jaz dalj kot do tega da sem jih razdelila po velikosti še nisem prišlauser posted image .

Aprilčica vidim, da vama z dragim ni uspelo speljat 'večernega zmenka', ampak sigurno vama še uspe, le privoščita si.

Poopsie še dobro da te niso zadržali v P, drži se in poskusi ostati še nekaj časa 2v1.

Toliko za enkrat, pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 742
28.6.2009 17:43:50   
go_ta
hej, souser posted image ! upam, da ste preživele lep dan, no, saj ga še ni konecuser posted image  Midva sva zdele domov prišla, ob 1 sva imela dost prekladanja po hiši in sva šla na sprehod pa kavico pol pa do mojih ... zdaj je šel user posted image  še z enim kolegom na kavo, jst bom pa naredila palačinke, sm lačna kot volk, itakuser posted image
aprilčica, se strinjam glede vremena, mene ta sopara ubija. Misliš, da je hladno zunaj, pa dol pritiska za znoretuser posted image  mi pa paše bolj hladno vreme, ker pol vsaj ne otekam. upam, da bosta šla lahk vidva z user posted image   naslednjič na dejtuser posted image , važno pa je, da je z vsemi vse v redu! pa čestitka za pogum, da si stopila na vagouser posted image , jst to nardim, ko moram, torej na pregledu pri Guser posted image
Flora, jst mam HB cunjice že popredalčkane, polikano vse, ampak mi spet par stvari manjka in zmanjkuje mi prostora, kam bi vse te drobnarije vrgla in pol sm jezna pa piham, moj se mi pa smeji.user posted image  Upam, da se bo pri tebi vse poštimalo! hehe, se pa spomnim, ko sem cunjice po velikosti delila, meni se je to zdel podvig mesecauser posted image
garfild, dobrodošlauser posted image  pri tebi bo pa pestro, boš imela dva mulčkauser posted image
eee35, si se najedla?user posted image  aaa, si tud imela to veselje, pa si morala popredalčkat cunjice po številkah ... pri meni je vse to v prvo in pol se sama seb zdim Einstein, ker na enih oblačilcih lepo piše velikost (56, 62 ...), na drugih pa meseci (npr. za 3-4 mes). In kako za vraga naj vem, kolk je otrok velik pri 3, 4 mesecihuser posted image  
no, zdaj pa grem peči palačinke, pol pa mal relaksiranja, jutri se začne zadnji delovni teden zameuser posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 743
28.6.2009 18:26:18   
Alisa
oj,
še jaz na raport javljamuser posted image

Mi smo tudi zdaj prišli domov iz kosila, smo doma sm juhco pojedl, ker je bila že pripravljena , pol naju so pa povabl na kosilo in smo šli. Vsaj ni bilo treba kuhat naprejuser posted image .
Zdaj pa počas v stare tire no vsaj moj mora v stare tire, konc dopusta za enkrat. Stanovanje je vsaj toliko zdaj porihtano da lahko hodimo, spimo, kuhamo no saj je vse za enkrat zrihtan, sm pol ko pride še sobica pol bo pa spet mal prekladanja in končno bom lahko oprala in zlikala te male cotke za našga user posted image , ker zdaj jih tud nimam kam dat, ker špe ni sobice.

Tašča mi je dala svežo špinačo, kako jo ve pripravte? Jaz ponavadi kupim kar zmrznjeno, sveže pa nisem še nikol, tk da niti ne vem kako se tako pripraviuser posted image .

Garfield - tebi pa dobrodošla med nami.user posted image user posted image
nč, grem še kofi spit do konca pol pa počas pod tuš in zrihtat večerjo za našo štuco 3 letno k se skoz neki zmišljuje kaj bi on jedu.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 744
28.6.2009 18:36:35   
hel32
Dan user posted image , jaz sem včeraj pri likanju ugotovila, da moram nujno še kupit enih par bombažnih
hlačk, št.62, ker jih imam premalo, v plišastih pa ne morem imet  user posted image  ko spi, mu bo prevroče,
tk da ja moram še it v šoping, po tako se mi ne da več po trgovinah hodit, nič ne pomaga, bo treba it.
Danes sem cel dan počivala ker sem imela grozno zaotečene gležnje, je že vlko boljši, zgleda sem ga včeri preveč
fiksala user posted image .
In user posted image  sem zdaj še polovico banjice sladoleda pojedla, mi je dragi  na sedežno prinesel, pa mi ni nič druga preostalouser posted image .
Jaz nisem nič sortirala po velikosti, malo majnše bom prvi mesec oblačla, večje pa potem, mam itak več št. 62.
Pri nas cel dan dežuje po malem,gr........smotano vreme, ni za nikamor.
Flora si pisala da ti dol tišči, meni tudi, to ni nič hudega, zgleda, da se našiuser posted image  pripravljajo na porod, vedno bolj se pomikajo navzdol, proti izhodu,
mislim, da če nisi odprta te nima kaj skrbet, da imamo vse gnezditveni sindrom pa je itak dejstvo, in nas vse panika grabi, da nebo pravi čas
vse pripravljeno, to je normalno za nosečnice!
se še tipkamo.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 745
28.6.2009 21:07:53   
Flora2
Se še malo obesim na čvek, ravnokar sem se najedla, pa nekega silnega apetita sploh nimamuser posted image . Bo tudi to sigurno za nekaj dobro.

Hel32 jaz upam da je to normalno za te tedne, se mi zdi pa čudno zato, ker me do sedaj ni bolelo popolnoma nič, zdaj pa me tišči pa na trenutke imam v spodnjem delu trebuha krče, pa vsa sem nekam smotana....

Alisa, sprašuješ kako narediti domačo špinačo, jaz jo operem, malo narežem in pustim da zavre za par minut, potem pa po enakem postopku kot zmrznjeno, z razliko, da je domaća oz. sveža veliko boljša. Gre pa špinača zelo skupaj, zato jo moraš res veliko skuhat, če želiš nek normalen obrok ven dobituser posted image .

go_ta se bo kar moralo poštimatuser posted image , sem ravno razlagala mojemu, da dokler sobica ne stoji tako kot mora ne grem rodituser posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 746
28.6.2009 21:24:58   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: garfield08

Jutro še ena srečka nosečka,ki čaka avgusta.user posted image
Sem sem vam hotela že prej pridružiti ampak me je moj sine Aljaž Julijček 2008 v polno zaposlil in ni bilo veliko prostega časa.Zdaj pa je fant že malo večji in je tudi časa več.
Drugače moja nosečnost lepo napreduje.
Pdp imam 29 avgusta
Dobili bomo punčko,ki pa ji bo ime Žana.user posted image
Kaj več povem še kasnejeuser posted image

o garfield, pol sva pa midve čist na istem. Tud jest mam sina julijčka 2008 in 16.8 pričakujemo njegovo sestricouser posted image user posted image user posted image .

smo pohiteli z otroci kaj? Meni je trenutno kar naporno že dvigovat malega in rihtat. Pa ti? Kako ti gre usklajevanje obeh vlog.

(odgovor članu garfield08)
Neposredna povezava do sporočila: 747
28.6.2009 22:35:14   
Joob

IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Tašča mi je dala svežo špinačo, kako jo ve pripravte? Jaz ponavadi kupim kar zmrznjeno, sveže pa nisem še nikol, tk da niti ne vem kako se tako pripraviuser posted image .

Alisa, jaz si jo veliiikokrat pripravim v solati...operem jo, če so listi že malo večji, jih razpolovim, kak mini paradižnik vmes narežem, včasih ko sem pujsa, dodam popečeno slanino...cca 3 lističe slaninie in na koncu potresem z indijskimi oreščki...začinim z olivnim oljem in balzamičnim kisom...mjaaaaami.user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 748
28.6.2009 22:46:09   
Muca83
Evo mene z mojega oddiha user posted image Tako hitro je minilo ampak je bilo res super in sva se oba zelo odpočila in sprostila. Sicer je šel kar en kupček denarja, saj sva si privoščila malo bolj luksuzen hotel ampak je bilo vsaj res pravo udobje, pa saj itak je bilo zadnjič v dvoje. Zdaj pa veselo pričakovanje doma... Moj mi je ful fouš ker mi jutri ni treba v službo user posted image

Sem vas komaj uspela vse prebrati, na srečo nič pretresljivega, samo Poopsie in Joob sta me malo prestrašili, pa vidim, da je zaenkrat še vse na svojem mestu. user posted image

Jaz sem se malo naplavala, me ni nič trebuh dol vlekel, prav fino je bilo, pa takooo lahka sem bila v vodi. Super! Upoštevala sem to, da sem se vsakič preoblekla v suhe kopalke. Ta bazen tudi ni bil veliko kloriran (novi bazeni v termah Olimia, ki so bili za prvi maj odprti), tako da nimam nobenih težav.

Vidim, da ste ene ful boge in ne morete dobro spati. Jaz pa moram rečt, da sem res srečka, spim zelo dobro. Večinoma na boku, kateremkoli, včasih pa se zbudim tudi na hrbtu in me prav nič ne moti. Baje se ne priporoča spati na hrbtu, ker je enim potem slabo, ker maternica pritisne na eno pomembno žilo, ampak če ženske to ne moti, potem ni ovir. Itak ne moremo kontrolirati kaj počnemo ponoči, telo pa že nagonsko ve, če kaj ni ok.

Zdaj se bom pa najbrž kaj pogosteje javila, ko bom skoz doma. Sploh še ne dojemam, da je za tako dolgo konec s službo...

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 749
28.6.2009 22:52:55   
Sanikaa
Živijo souser posted image
Smo nazaj od mojih staršev. Tok kašljem da če tega otroka kmalu ne rodim bom ga izkašljala. Tri dni sem bila popolnoma za nič..je HB moja draga mami skrbela za vse...danes sem že mal boljše. Pismo tele viroze so res en samuser posted image !! Vida sem uzela ven iz vrtca za dva meseca bom plačala sam rezervacijo..da bomo končno zdravi, ko pride naš user posted image . pedijatrinja mi je svetovala da vsaj te hude mesece (november in december) imam malega doma ..ker bo drugače hudo s tamalim. Rekla je vsaj do prvega cepljenja. Bom vidla kako bom zmogla z dojenčkom in enim 3,5letnikom polnim energije..sama do 17 popoldan.

Vidim pridno gnezdite in perete in likate...vse imam poštimano samo nimamo imena za našo pupikouser posted image  Panika me lovi...

Lahko noč

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.