go_ta
|
hej, so ! upam, da ste preživele lep dan, no, saj ga še ni konec Midva sva zdele domov prišla, ob 1 sva imela dost prekladanja po hiši in sva šla na sprehod pa kavico pol pa do mojih ... zdaj je šel še z enim kolegom na kavo, jst bom pa naredila palačinke, sm lačna kot volk, itak aprilčica, se strinjam glede vremena, mene ta sopara ubija. Misliš, da je hladno zunaj, pa dol pritiska za znoret mi pa paše bolj hladno vreme, ker pol vsaj ne otekam. upam, da bosta šla lahk vidva z naslednjič na dejt , važno pa je, da je z vsemi vse v redu! pa čestitka za pogum, da si stopila na vago , jst to nardim, ko moram, torej na pregledu pri G Flora, jst mam HB cunjice že popredalčkane, polikano vse, ampak mi spet par stvari manjka in zmanjkuje mi prostora, kam bi vse te drobnarije vrgla in pol sm jezna pa piham, moj se mi pa smeji. Upam, da se bo pri tebi vse poštimalo! hehe, se pa spomnim, ko sem cunjice po velikosti delila, meni se je to zdel podvig meseca garfild, dobrodošla pri tebi bo pa pestro, boš imela dva mulčka eee35, si se najedla? aaa, si tud imela to veselje, pa si morala popredalčkat cunjice po številkah ... pri meni je vse to v prvo in pol se sama seb zdim Einstein, ker na enih oblačilcih lepo piše velikost (56, 62 ...), na drugih pa meseci (npr. za 3-4 mes). In kako za vraga naj vem, kolk je otrok velik pri 3, 4 mesecih no, zdaj pa grem peči palačinke, pol pa mal relaksiranja, jutri se začne zadnji delovni teden zame