hel32
|
Dobro jutro Spala sem kr dobro, pač, kolk sem za 2x lulanje vstala, pa ob5 tih, ko je dragi šel v službo. Pa vroče mi je bilo ponoči, ko sem zvečer mislila še en film pogledat, pa me je kr zmanjkalo. Zima 07, lepo, da si se javila, me prav zanima, kako je z dvema malima otrokom doma, sicer je moja Tjaša velika punca, imama pa v planu še kakšno malo štručko,čez 1-2 leti, no to je pa druga zgodba. 5tr83, čestitke za malo zojo, veliko cartanja!!!! Aprilčica, *anč* mislim, da imamo kr vse neke pomisleke in strahe, da naši nimajo prave lege, mene je tudi, ko je gledal UZ, tak čudno pogledal, v ekran pa sem vprašala, kaj je, pa je baje vse v redu , sem pa imela občutek, da ni čist prava lega , kaj pa vem, bom še 1x na zadnjem pregledu vprašala, no, če ne rodim prej, anč, pa seveda še tolk bolj skrbi, ker je iz stroke in veš več, kot mi, pa saj bo se bomo pač mogle malo bolj namatrat, sam da bodo zdravi. Muca83, ne razumem, če ti je rekla, da je fajn, da se rodi pred pdp-jem, če pa ga že maš čez 2 dni, misliš da bo cr Saj nevem, zakaj imejo tolk različna mnenja ti G, sicer je res, da je najbolje, da se otrok rodi po naravni poti, in takrat, ko je zrel, sam pri medenični bi ti pa naj malo prej povedali, a ne? Itak se bodo vsi prišli ven, ane? Kje je pa MIŠKA????? Jaz grem malo pucat bajto, mogoče kaj sprožim,